Rondreizen in Zuid-Afrika?

Rondreizen in Zuid-Afrika?

28 mei 2011
Een rondreis maken in Zuid-Afrika is een ervaring om nooit te vergeten! Natuurschoon in al zijn diversiteit vind je nergens mooier. Een smeltkroes van culture... Lees verder

IJsland

De natuur zorgt er voor vuur, ijs, bizarre lavaformaties en spuitende geisers. En de IJslander ondergaat alles op zijn manier. Nu eens uitbundig, dan weer gelaten wachtend op het licht.

Lees verder
10 mei 2011

Amerika erg populair in 2010

WASHINGTON - De Verenigde Staten hebben in 2010 meer bezoekers uit het buitenland ontvangen dan in welk jaar ook. Zestig miljoen buitenlanders reisden naar het land, 17 procent meer dan in 2000, het vorige recordjaar.

Lees verder
21 mrt. 2011

Toerisme Egypte trekt weer aan

De Egyptische reissector heeft groot vertrouwen in een snel herstel van het toerisme. Het aantal boekingen staat op 35 procent ten aanzien van maart 2010, maar de reisaanvragen nemen snel toe.

Lees verder
14 mrt. 2011

Bezienswaardigheden Tanzania

Tanzania behoort tot het mythische Afrika, een land van legendarische ontdekkingsreizigers en trofeejagers. Die tijden zijn voorbij, maar Tanzania blijft een uitgelezen terrein voor avonturen. Bekijk hier alle bezienswaardigheden van die prachtige land dat ook zeer geschikt is voor een rondreis.

Lees verder
4 mrt. 2011

Nieuwe brug over Grand Canyon

De Grand Canyon heeft er een nieuwe trekpleister bij: een brug van 2 kilometer lang en 900 meter hoog over de Coloradorivier.

Lees verder
18 feb. 2011

Grand Canyon ernstig bedreigd

Er hangt een donkere wolk boven de Grand Canyon, één van 's werelds meest spectaculaire en mooiste natuurwonderen. Er is toenemende druk op het Witte Huis om uraniummijnen toe te laten in het gebied. Over enkele maanden valt een beslissing.

Lees verder
17 feb. 2011

Canarische Eilanden populair als alternatief voor Egypte

Nu de Nederlandse toeristen hun winterzonvakantie naar Egypte in het water zien vallen zijn de zonzoekers nu naarstig op zoek naar een nieuwe bestemming voor hun winterse zonvakantie.

Lees verder
8 feb. 2011

Thailand sluit populaire duikoorden

Thailand sluit tientallen toeristische en lucratieve duikoorden om de prachtige koraalriffen in de Andamanse Zee aan de westkust te beschermen.

Lees verder
24 jan. 2011

Zuid-Afrika verkozen tot ‘Mooiste plek van de wereld’!

Op de Vakantiebeurs hebben veel bezoekers hun stem uitgebracht op de SUMMUM.nl verkiezing ‘Mooiste plek van de wereld’. De wildparken in Zuid-Afrika uitgeroepen tot de Mooiste plek van de wereld.

Lees verder
21 jan. 2011

Smeltrecord voor ijskap Groenland

De gletsjers op Groenland hebben afgelopen jaar ernstig te lijden gehad onder de hoge temperaturen. Onderzoekers hebben in 2010 een smeltrecord vastgesteld, zo meldden zij in het wetenschappelijke tijdschrift Environmental Research Letters.

Lees verder
21 jan. 2011

Een rondreis Belize?

Een rondreis Belize is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een rondreis voor 2011 zoekt, maar dit land heeft veel te bieden!

Lees verder
11 jan. 2011

Cuba ontdekken vanuit één hotel?

De website Goeie Vraag legt de vraag voor of je Cuba kunt ontdekken tijdens een vakantie als je de hele tijd in hetzelfde hotel verblijft?

Lees verder
10 jan. 2011

Angkor Wat in Cambodja

De vlag van Cambodja is de enige vlag ter wereld waarop een gebouw staat afgebeeld. De tempel Angkor Wat die op de vlag te zien is, wordt beschouwd als het grootste religieuze bouwwerk ter wereld.

Lees verder
10 jan. 2011

In Estland betalen met de Euro

Vanaf 1 januari 2011 kun je ook in Estland met Euro’s betalen.

Lees verder
1 jan. 2011

Een rondreis Egypte: nieuw bij NRV Holiday

NRV Holiday heeft een nieuwe bestemming toegevoegd: rondreizen naar Egypte!

Lees verder
29 dec. 2010

Nieuwe rondreis van Djoser: rondje Zwarte Zee

Djoser heeft een nieuwe rondreis aan haar rondreisaanbod toegevoegd: een rondje om de Zwarte Zee!

Lees verder
22 dec. 2010

Marokko wil strandtoerisme ontwikkelen in de Sahara

Marokko is vastberaden het strandtoerisme te ontwikkelen in de Sahara.

Lees verder
15 dec. 2010

Hoogste waterval ter wereld

Altijd al willen weten wat de hoogste waterval van de wereld is?

Lees verder
14 dec. 2010