De Tunnel of Love in Oekraïne

22 februari 2014

Helaas is het momenteel politiek erg onrustig in Oekraïne, maar in dit artikel laten we graag een positievere kant van dit Oost-Europese land zien. Wat te denken van de 'Tunnel of Love', een schitterende plek in Klevan.

De Tunnel of Love in Oekraïne

Helaas is het momenteel politiek erg onrustig in Oekraïne, maar in dit artikel laten we graag een positievere kant van dit Oost-Europese land zien. Wat te denken van de 'Tunnel of Love', een schitterende plek in Klevan, in het westen van het land. Hier loopt een drie kilometer lange spoorweg door een bebost gebied, waar door de bomen een groene corridor is ontstaan. Deze 'Tunnel of Love' trekt vele stelletjes en fotografen aan vanwege de opvallende laan die er is ontstaan, met een schitterend zonlicht door de bomen.

Nog steeds rijdt er drie keer per dag een trein over het spoor om hout naar de lokale fabriek te brengen. Men zegt dat wanneer je hier met je geliefde komt en een oprechte wens doet, deze uit zal komen. Zeker de moeite waard dus om hier een stop te maken tijdens een rondreis door Oekraïne!