Een flydrive naar de oostkust van Amerika: Awesome!

Comfortabel naar New York of Miami reizen met het vliegtuig en aldaar de omgeving verkennen cruisend in een huurauto: Een USA fly drive road trip rocks!

Een flydrive naar de oostkust van Amerika: Awesome!

Geen gids die je aan de hand neemt en vertelt hoeveel minuten je hebt om dat gave uitzicht te bezichtigen. Nee, met een fly & drive-vakantie bepaal je je eigen tempo en heb je het stuur letterlijk in eigen handen. Het is een heerlijke manier om het land te ontdekken. Hoe het werkt? Je vliegt naar je vertrekpunt en hopt daar in de tot je beschikking staande huurauto. In een vooraf vastgestelde periode rijd je naar het eindpunt waar vandaan je weer naar huis zal vliegen.

City trip 2.0

Zo begint je fly drive bijvoorbeeld in New York. Je verblijft er een paar dagen, bezoekt Time Square, het vrijheidsbeeld, Central Park en aanschouwt de stad vanaf het Empire State Building. Vanuit de stad die nooit slaapt maak je een dagtrip naar Boston als je van geschiedenis en architectuur houdt. Bezoek de Harvard-universiteit en loop de Freedom Trail, een wandeling van vier kilometer die met een rode lijn op straat aangegeven staat.

philly

everglades

Rijd via ‘Philly’ (Philadelphia), waar je de historische klok Liberty Bell vindt, zuidwaarts naar de hoofdstad Washington. Als vanzelfsprekend spot je hier Het Witte Huis vanuit het George Washington Monument, aanschouw je het indrukwekkende World War II Memorial en het Capitool. Duik in ‘DC’ ook zeker de interessante musea in, ze zijn in de meeste gevallen gratis! 

Follow the sun

Door naar Florida! Breng een bezoek aan NASA’s Kennedy Space Center in Cape Canaveral en ga voor surfen naar Coco Beach. Via adrenaline verhogende attractieparken in Orlando rijd je naar jet-set Fort Lauderdale en crazy Miami, waar hip en happening Ocean Drive the place to be is. Spot krokodillen in het subtropisch moeraslandschap van Nationaal Park The Everglades en rijd over de Overseas Highway vanuit Miami naar het paradijselijke Key West.

Wil je de hele oostkust in één fly drive pakken? Trek daar dan zeker vier weken voor uit en volg U.S. Route 1 die de grote steden van de oostkust met elkaar verbindt.

florida roadtrip