Home
Blog
Bestemmingen
Het Venetië van de Oekraïne

Het Venetië van de Oekraïne

op 19 juni 2013
1 minuut leestijd
Het Venetië van de Oekraïne

Rondreis door Oekraïne? Zorg dat Odessa in je programma zit. De Oekraïense havenstad is in alles een bijzondere stad, die door westerlingen – gek genoeg - veelal genegeerd wordt

Rondreis door Oekraïne? Zorg dat Odessa in je programma zit. De Oekraïense havenstad is in alles een bijzondere stad, die door westerlingen – gek genoeg - veelal genegeerd wordt. Het is een fascinerende mix van van-alles-en-nog-wat.

Mediterraans vs. vintage sovjet. Art nouveau vs. trendy en fashionable. Japanse sushi en Italiaans-Syrische fusion. Volle zwarte zee-stranden met ontelbare uitgaansgelegenheden, strandcafés en eettentjes. Odessa wordt ook wel ‘Het Marseille van de Zwarte Zee’, ‘het Barcelona voor de Russen’ en 'Het Venetie van de Oekraïne' genoemd.

Late uurtjes
Hoogtepunten zijn onder meer de fraaie Primorsky Boulevard met spectaculair uitzicht over de Zwarte Zee,  het Archeologisch museum, het Pushkin Museum, het meesterlijke Opera & Ballet Theater en de enorme Privoz Markt. Chillen doe je op het populaire Arcadia Beach, waar ’s nachts de clubs doorgaan tot in de late uurtjes. Onder meer Bolsjoj Reizen en Djoser bieden Odessa aan als onderdeel van een rondreis.



Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.1
Vervoer
7.4
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.9
Algemeen
7.1