Home
Blog
Bestemmingen
Nieuw bij Stip Reizen: goedkoop naar Bali

Nieuw bij Stip Reizen: goedkoop naar Bali

op 27 december 2015
1 minuut leestijd
Nieuw bij Stip Reizen: goedkoop naar Bali

Stip Reizen biedt voor 2016 een aantal prachtige (én goedkope) reizen naar Bali aan. Ben jij van plan om een zonvakantie of rondreis op Bali te maken? Check deze reizen van Stip!

Het aanbod van Stip Reizen naar Bali bestaat uit maarliefst 20 verschillende reizen. Je kunt kiezen voor reizen tussen de 9 en 22 dagen en ook bij de hotels heb je ruime keuze (2 tot 5 sterren-hotels). Uiteraard horen daar ook verschillende prijzen bij, maar Stip weet die wel heel aantrekkelijk te maken. De goedkoopste reis is namelijk al te boeken vanaf 579 Euro! Dit is inclusief vlucht, een kleinschalig hotel dat ingericht is in de Balinese stijl én ontbijt. Het hotel ligt bovendien dicht bij het strand en het plaatsje Seminyak (iets ten noorden van Kuta).

Ubud, Sanur of Gili Trawangan

Stip biedt ook nog de mogelijkheid om je verblijf aan het strand op Bali te combineren met een bezoek aan het mooie plaatsje Ubud. Daar zul je nog meer van het groene binnenland, de mooie cultuur en het authentieke Bali kunnen meemaken. Ook een bezoek aan het mooie plaatsje Sanur of het ultieme bounty-eiland Gili Trawangan is mogelijk met de combinatiereizen van Stip.

Nog meer Indonesië?

Voor wie Indonesië écht wil ontdekken en niet zonodig meerdere dagen op het strand hoeft te liggen biedt Stip Reizen ook een complete rondreis Java & Bali aan. Dit is een schitterende reis van 16 dagen, waarbij je alle hoogtepunten van de beide eilanden aan doet. Van de hoofdstad Jakarta tot het tempelcomplex van Prambanan. Maar ook de prachtige groene rijstterrassen, de Borobudur vulkaan, Yogyakarta en de stranden van Bali staan op het programma. Een reis vol bezienswaardigheden dus. Deze is bovendien al te boeken vanaf 1179 Euro, inclusief vliegreis met KLM.

Meer blogs over Stip Reizen

Beoordelingen van Stip Reizen

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.3
Vervoer
7.7
Reisleiding
7.8
Prijs / Kwaliteit
8
Algemeen
7.5