Home
Blog
Bestemmingen
Nieuwe Colombia rondreis van Djoser

Nieuwe Colombia rondreis van Djoser

op 23 februari 2015
1 minuut leestijd
Nieuwe Colombia rondreis van Djoser

Reisorganisatie Djoser heeft een nieuwe rondreis naar Colombia toegevoegd aan het reisaanbod. Een 21-daagse reis vol hoogtepunten.

Colombia is een verrassend mooi land dat een weergaloze mix biedt van Zuid-Amerika. De cultuur, de natuur, de ongelooflijk vriendelijke mensen en niet te vergeten: de ongekend lekkere koffie in de zogeheten "Triángulo del Café". Midden door Colombia loopt het Andes-gebergte. Hier tref je authentieke dorpjes, de indrukwekkende hoofdstad Bogotá en ook het mystieke San Augustin met overblijfselen uit de precolombiaanse beschaving (San Augustin-cultuur).

Tijdens deze 21-daagse groepsreis van Djoser maak je naast het koloniale verleden natuurlijk ook kennis met de schitterende natuur die Colombia te bieden heeft. Van het heldere water tussen de kloven van Cañon del Río Claro tot de mega cactussen en bijzondere rotsen van de Tatacoa woestijn. Wat je oook zeker niet mag missen is het Tayrona nationaal park aan de noordkust. Dit is de Caraïben op zijn best: tropische regenwoud, weelderige heuvels, adembenemende baaien met hagelwitte stranden en helderblauw water. Hier kun je een paar prachtige wandelingen maken met je reisgenoten.

Oh en hou je van actief? Er is een mogelijkheid om te gaan raften op de Magdalena rivier (grootste rivier van Colombia)! De reis wordt afgesloten in het fijne havenstadje Cartagena de Indias. Wandel door de lieflijke straatjes, bezoek de kerken en musea.

Deze Djoser groepsrondreis duurt 21 dagen en is te boeken vanaf € 2.895,-. In 2015 kun je vertrekken in september óf oktober. Voor alle vertrekdata, het reisschema en de praktische informatie kijk je op de website van Djoser.

Top reizen met Djoser

Meer blogs over Djoser

Beoordelingen van Djoser

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Accommodatie
7.1
Vervoer
7.4
Reisleiding
7.6
Prijs / Kwaliteit
6.9
Algemeen
7.1