VIDEO: Zó mooi is het Filipijnse droomeiland Palawan

Het eiland Palawan is misschien wel het mooiste stukje van de Filipijnen! Droom je mee?

VIDEO: Zó mooi is het Filipijnse droomeiland Palawan

De Filipijnen bestaat uit meer dan 7.000 eilanden. Eén daarvan is Palawan. Of eigenlijk meerdere, want Palawan is niet alleen een eiland, maar ook een provincie. Palawan – eiland én provincie – is een waar paradijs. Zeker voor reizigers! Kijk onderstaande video en de Filipijnen komt zeker weten op je bucketlist.

Let op!

Waarschuwing: na het kijken van deze video ben je voor altijd verpest. Geen strand is meer zo wit, geen zee meer zo blauw en geen jungle meer zo groen als in de Filipijnen.

palawan

In het filmpje zien we eerst de klassieke bountystranden van Palawan. Maar er is meer! Wat dacht je van Thailand-ish rotsformaties en idyllische longtailbootjes? Ook kun je vanuit Puerto Princesa, de hoofdstad van Palawan, een tourtje maken naar de underground river. Een echt wereldwonder!

El Nido

Het allermooiste is echter El Nido, de parel der parels in het noorden van de Filipijnen. Bezoek een waterval, spot wilde dieren, huur een scooter, eet een visje, maak kennis met de locals, ga duiken met whale sharkes of geniet gewoon van een biertje tijdens een prachtige zonsondergang. Het is lastig om het níet naar je zin te hebben op Palawan!

Palawan

el nido