Home
Blog
Bestemmingen
Welk hotel moet je kiezen in San Francisco? Zeven goede tips!

Welk hotel moet je kiezen in San Francisco? Zeven goede tips!

op 12 augustus 2018
1 minuut leestijd
Welk hotel moet je kiezen in San Francisco? Zeven goede tips!

San Francisco heeft veel leuke buurten met allemaal weer een eigen sfeer. Je kan je in deze stad dus prima een aantal dagen vermaken. Hierbij zeven goede tips voor een hotel in San Francisco.

San Francisco is volgens velen een van de leukste steden van de Verenigde Staten. De stad is mooi, er is veel te zien en er hangt een chille sfeer. Tijdens een roadtrip door Californië moet je dus zeker San Francisco bezoeken.

1. The Clift Royal Sonesta

The Clift Royal Sonesta
The Clift Royal Sonesta

Hotel Clift ligt aan het centraal gelegen Union Square in San Francisco. De kamers in dit boetiekhotel zijn ontworpen door Philippe Starck en hebben een bijzondere stijl. Het hotel heeft ook een populaire bar, de Redwood Room.

2. Herbert Hotel

Herbert Hotel
Herbert Hotel

Herbert Hotel is een historisch hotel aan Powell Street, aan de kabeltramlijn en om de hoek van Union Square. Het hotel is een redelijk wit hotel met hier en daar wat accententen naar oude tijden. Je kan kiezen voor een goedkope kamer waarbij je de badkamer deelt of een eigen kamer die van alle gemakken voorzien is.

3. Hotel Kabuki

Hotel Kabuki
Hotel Kabuki

Een leuke wijk in San Francisco is Japantown, waar Hotel Kabuki staat. In dit hotel wordt oosters en westers design met elkaar gecombineerd. In de omgeving van het hotel zijn veel goede restaurants te vinden maar het hotel heeft zelf ook een fijn restaurant. Daarnaast kun je hier 24/7 gebruikt maken van de ultramoderne fitness.

4. Hotel Phoenix

Hotel Phoenix
Hotel Phoenix

In de wijk Tenderloin ligt Hotel Phoenix, op slechts een kwartiertje lopen van Union Square. Dit is een modern hotel met een jonge en hippe sfeer. De kamers zijn eenvoudig en betaalbaar maar allemaal heel stijlvol ingericht. En is er zelfs een verwarmd buitenbad en je kan er gratis parkeren. Handig dus voor wie hier stopt tijdens een roadtrip!

5. Hotel Zeppelin

Hotel Zeppelin
Hotel Zeppelin

Hotel Zeppelin is een boetiekhotel in het Theater District van San Fransisco. Dit hotel heeft echt een eigen stijl dat te omschrijven is als een mix van historisch, futuristisch en hip. De kamers hebben ook verschillende bijzondere stijlen. Even bijkomen van al dat sightseeing in de stad kan in de luxe spa van hotel.

6. Good Hotel

Good Hotel
Good Hotel

Good Hotel, een hotel met zo’n naam moet wel goed zijn! En dat klopt want behalve dat dit hotel heel mooi is, is het ook goed voor de wereld. Alle meubels en dekens hier zijn gemaakt van kringloopmateriaal. En het toilet wordt doorgespoeld met water uit de gootsteen. Een hip en betaalbaar eco-friendly hotel op tien minuten lopen van het centrum.

7. HI City Center

HI City Center
HI City Center

Reis je alleen en zoek je een hostel, dan is HI City Center een goed optie. Dit hostel is gebouwd in een boutique hotel uit de jaren twintig, wat zorgt voor een mooie sfeer. Er zijn behalve gedeelde kamers ook privékamers te boeken. Er zijn verschillende gezamenlijke ruimtes waar je andere reizigers kan ontmoeten en ook worden er activiteiten georganiseerd. En het ontbijt is gratis!

Top reizen naar San Francisco

Reisorganisaties met reizen naar San Francisco

Meer blogs over San Francisco

Beoordelingen van Amerika

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
8.9
Cultuur
7.8
Stranden
7.5
Steden
8.7
Eten & drinken
8
Activiteiten
8.8