Home
Blog
Foto van de dag
Foto van de dag - Australië

Foto van de dag - Australië

1 minuut leestijd

Vandaag een simpele foto, maar je ziet wel gelijk waar hij gemaakt is: Australë. Als ik aan Australië denk, dan denk ik toch al snel aan Sydney. Dat is met die prachtige ligging, het weer, de leuke mensen en mooie gebouwen toch één van mijn favoriete wereldsteden!

Ja, het werd weer tijd voor een nieuwe Foto van de dag! Als we zo doorgaan kunnen we deze rubriek beter Foto van de week noemen. Maar we gaan de draad weer oppakken :-)Vandaag een simpele foto, maar je ziet wel gelijk waar hij gemaakt is: Australë. Als ik aan Australië denk, dan denk ik toch al snel aan Sydney. Dat is met die prachtige ligging, het weer, de leuke mensen en mooie gebouwen toch één van mijn favoriete wereldsteden! En wat is het hèt gebouw van Sydney? Het Sydney Opera House natuurlijk. Niet alleen een mooi gebouw, maar ook zo herkenbaar. Deze foto is genomen terwijl we liepen over de boulevard aan de overkant van het water bij het Opera House. Er varen heel wat bootjes af en aan. Een mooi gezicht!

Foto door Laurens T

Bij de rubriek "Foto van de dag" tonen we een indrukwekkende, grappige of inspirerende foto uit onze eigen collectie.

Top reizen naar Australië

25-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

25-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

24 dagen
Groepsrondreis
Uluru-Kata Tjuta National Park, Kangaroo Island, Blue Mountains National Park, Phillip Island, Port Arthur, Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, Freycinet National Park, Wineglass Bay, Hobart, Adelaide, Kangaroo Valley

Reisorganisaties met reizen naar Australië

Meer blogs over Australië

Beoordelingen van Australië

Lees hier ervaringen en beoordelingen van onze bezoekers.
Natuur & omgeving
9.1
Cultuur
7.8
Stranden
9.1
Steden
8.4
Eten & drinken
8
Activiteiten
9