CuliAir

op 27 januari 2012
1 minuut leestijd
CuliAir

Dit is reisnieuws waarvoor je niet naar het buitenland hoeft en toch het gevoel hebt even van de Nederlandse aardbodem te zijn verdwenen. Hoe? Stap voor het diner eens niet een gewoon restaurant binnen, maar laat je culinair verwennen in een luchtballon van CuliAir.  

Dit is reisnieuws waarvoor je niet naar het buitenland hoeft en toch het gevoel hebt even van de Nederlandse aardbodem te zijn verdwenen. Hoe? Stap voor het diner eens niet een gewoon restaurant binnen, maar laat je culinair verwennen in een luchtballon van CuliAir.  

Het principe is even ingenieus als simpel, want een luchtballon blijft in de lucht hangen door de aanwezigheid van hete lucht in de ballon. Door daar gebruik van te maken kunnen natuurlijk ook allerlei gerechten in die hete lucht worden bereid. Zowel vis als vlees worden in stalen mandjes naar de nok van de ballon gehesen om daar tot perfectie te worden bereid en daarna stijlvol te worden gepresenteerd.

Meesterkok Angélique Schmeinck bereidt zo al zwevend tussen hemel en aarde de heerlijkste gerechten voor je in de tot restaurant omgebouwde luchtballon. Er zijn diverse culinaire arrangementen mogelijk en in de luchtballon is plek voor twaalf gasten.