Culinair Aruba

De Nederlandse Antillen waren natuurlijk altijd al een waar paradijs voor vakantiegangers, maar het mooie eiland Aruba is er de laatste tijd ook nog eens aanzienlijk in aantrekkelijkheid op vooruit gegaan, met name voor culinaire lekkerbekken.

De Nederlandse Antillen waren natuurlijk altijd al een waar paradijs voor vakantiegangers, maar het mooie eiland Aruba is er de laatste tijd ook nog eens aanzienlijk in aantrekkelijkheid op vooruit gegaan, met name voor culinaire lekkerbekken.

Door de komst van het restaurant White Modern Cuisine van chef-kok Urvin Croes is er op het eiland een stevige basis gekomen waar de Europese ‘cuisine’ wordt geserveerd. White Modern Cuisine is vernieuwend bezig door de Europese tradities te vermengen met kruiden van Arubaanse bodem.

Ook horecazaken als Carte Blanche, Flying Fishbone en Screaming Eagle mag je restaurants van formaat noemen en daarmee is Aruba hard op weg om lekker eten bekend te maken bij het grote publiek. Ook bij een jonger publiek, namelijk door cocktails toe te voegen aan het menu. Bovendien wordt met de komst van de vele nieuwe en vooral goede restaurants ook de toerist op zijn of haar culinaire wenken bediend.