Overlevende legt vliegtuigcrash vast op camera

Op 11 december 2013 is een klein vliegtuig neergestort in de Stille Oceaan, nabij Hawaï. Ferdinand Puentes, een overlevende van de crash legde het ongeluk vast met zijn camera.

Op 11 december 2013 is een klein vliegtuig neergestort in de Stille Oceaan, nabij Hawaï. Ferdinand Puentes, een overlevende van de crash, wist onmiddelijk wat er aan de hand was toen de sirenes in het vliegtuig afgingen. Terwijl het vliegtuig naar beneden stortte, pakte hij zijn GoPro camera tevoorschijn en legde de vliegtuigcrash vast.

De foto's en video laten beelden zien vanuit het vliegtuig en onder water, terwijl de groep wachtte op redding vanuit Kalaupapa op het Molokai eiland van Hawaï. Eén persoon, Loretta Fuddy, kwam bij het vliegtuigongeluk om het leven. Fuddy was de directeur van Hawaii's Ministerie van Volksgezondheid en de ambtenaar die de authenticiteit van President Barack Obama's geboorteakte in Hawaii bevestigde in april 2011.

Van de anderen aan boord, is één persoon naar wal gezwommen en de rest opgepikt door helicopters van de brandweer en de kustwacht. Bekijk hieronder de foto's en video die Puentes maakte van het voorval: