Sneeuw in de Alpen, dus..wintersport!

20 september 2011

Ja, je leest het goed. Gister is er al een grote hoeveelheid sneeuw in de Alpen gevallen! Nou kijk je daar normaal gesproken natuurlijk niet van op, maar nu is het nog zeer vroeg in het wintersport seizoen. Het is zelfs nog maar 2 keer eerder voorgekomen dat er zo vroeg al zo'n hoeveelheid sneeuw is gevallen.

Ja, je leest het goed. Gister is er al een grote hoeveelheid sneeuw in de Alpen gevallen! Nou kijk je daar normaal gesproken natuurlijk niet van op, maar nu is het nog zeer vroeg in het wintersport seizoen. Het is zelfs nog maar 2 keer eerder voorgekomen dat er zo vroeg al zo'n hoeveelheid sneeuw is gevallen. Voor wintersporters goed nieuws natuurlijk! Die dromen al van witte skipistes, skiën (of snowboarden) en gezellige après-ski. 

De sneeuw is voornamelijk in Zwitserland en Oostenrijk gevallen. Zo is er in de  populaire wintersportplaats Davos (Zwitserland) maarliefst 27 cm sneeuw gevallen.

Meer informatie over de ongewonde hoeveelheid sneeuw vind je in het bericht "Grote hoeveelheid sneeuw gevallen in de Alpen!" op Wintersportreis.nl.

Ben je zelf ook van plan om op wintersport te gaan? Op Wintersportreis.nl vind je goede aanbiedingen voor bijvoorbeeld een wintersport Frankrijk of wintersport Oostenrijk. Erg handig om zo de beste wintersport aanbiedingen te vergelijken.