Stad én strand!

Stad én strand!

12 december 2011
Waarom zou je kiezen tussen een reis naar een stad of een vakantie aan zee? Kies als bestemming voor een leuke stad met een strand en geniet van het beste van... Lees verder

Reis naar zonnig Malta

De dagen worden korter en de temperaturen dalen alweer bijna tot onder het vriespunt. Dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een korte trip naar een eiland met prettiger temperaturen, een eiland als Malta.

Lees verder
10 dec. 2011

Winters uitstapje in Utrecht

Je hoeft niet altijd naar verre oorden te reizen om toch even dat gevoel te hebben lekker een dagje weg te zijn. Een leuk uitje in eigen land vind je deze winter bijvoorbeeld in Utrecht, in het Spoorwegmuseum om precies te zijn.

Lees verder
8 dec. 2011

Gratis dingen in New York, deel 2

Omdat New York een grote stad is vind je er ook veel bezienswaardigheden en activiteiten die gratis toegankelijk zijn. Daarom vandaag deel 2 in de serie ‘gratis dingen in New York’. Lees mee en doe er tijdens een reis naar New York je voordeel mee.

Lees verder
6 dec. 2011

Gratis dingen in New York, deel 1

New York is over het algemeen geen goedkope stad. Daarom is het goed om te weten dat er ook een aantal dingen in ‘the big apple’ gratis en voor niets toegankelijk zijn. Welke dat zijn? Lees verder en je weet het.

Lees verder
5 dec. 2011

Nieuwe budgetbestemmingen

Een lang weekend Barcelona of een korte trip naar Rome boek je heel eenvoudig als je vliegt met goedkope airlines als Ryanair of Easyjet. Deze aanbieders van budgetvluchten breiden hun aanbod nu uit met nog een aantal bijzondere bestemmingen. Lees hieronder welke dat zijn.

Lees verder
28 nov. 2011

Racen in het zand

Op verschillende plaatsen ter wereld is het mogelijk om lekker met een auto te gaan racen in het zand. Het wordt ‘dune bashing’ genoemd en houdt in dat je met een 4 wheel-drive auto lekker losgaat op zandduinen.

Lees verder
27 nov. 2011

Snoepreisjes

Ben jij ook zo’n zoetekauw én hou je ervan om te reizen? Dan is er goed nieuws, want er zijn namelijk een aantal plekken op deze aardbol die een waar snoepparadijs zijn. Je vindt ze ver van huis, maar soms ook verrassend dichtbij.

Lees verder
24 nov. 2011

Plan een wereldreis!

Je hebt er misschien al heel vaak over gefantaseerd en wellicht zelfs al voor gespaard, maar hoe pak je die wereldreis straks nu echt serieus aan? Waar moet je op letten? Waar begin je en waar eindig je? Hieronder volgen enkele punten die aandacht verdienen voor je aan je reis kunt beginnen.

Lees verder
20 nov. 2011

Kerstmarkten in Saksen

Als je van kerstmarkten houdt, dan zit je in Duitsland goed. Vooral de Duitse regio Saksen is in de periode voor de Kerst echt een aanrader. Hier vind je namelijk niet alleen de oudste kerstmarkt van Duitsland maar ook de grootste adventkalender van Europa.

Lees verder
15 nov. 2011

Varen met het hele gezin

Wil je 2012 gelijk goed beginnen met een verre familiereis? Verdiep je dan eens in het aanbod van de Holland America Line. Voor gezinnen worden namelijk speciale, zeer scherpe tarieven gehanteerd. Bovendien biedt de Holland America Line een breed aanbod aan activiteiten voor kinderen en tieners.

Lees verder
13 nov. 2011

Overwinteren in het oosten

Ach wat zijn de dagen weer kort en wat is het weer toch somber. Binnenkort wordt het ook nog eens bitterkoud. Voel je er niets voor om de komende winter door te brengen in een dikke jas tussen sneeuw en ijs? Maak dan een reis naar het oosten, waar de zon tropisch schijnt en je niet door sneeuw maar op parelwit zand loopt.

Lees verder
9 nov. 2011

Belgische ‘HotelWeek 2012’

Vandaag gaat de Belgische ‘HotelWeek 2012’ weer officieel van start. Dat betekent dat je vanaf vandaag tophotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk kunt boeken voor een zeer schappelijke prijs. Een luxe hotel voor een lage prijs dus en de keuze is groot want er doen dit jaar meer hotels mee dan ooit.

Lees verder
8 nov. 2011

Wintersportweetjes

De herfst is alweer volop zijn gang aan het gaan en voor je het weet is het al winter. Heb je plannen om deze winter op wintersportvakantie te gaan? Lees dan de volgende nieuwtjes en tips en je bent weer helemaal op de hoogte van de laatste weetjes op wintersportgebied.

Lees verder
2 nov. 2011

Afdingen, hoe doe je dat?

Afdingen is een van die zaken waarmee je tijdens een reis vaak veel geld kunt besparen. Sommige mensen zijn wat afdingen betreft een natuurtalent, anderen moeten er eerst even ‘feeling’ mee krijgen. Afdingen is een kunst, maar het is zeker te leren.  

Lees verder
1 nov. 2011

Bestemming Zwitserland

Zwitserland is dat land waar je doorheen rijdt op weg naar Italië. Je denkt al dicht bij je bestemming te zijn, maar feitelijk ben je pas op de helft. Veel reizigers besluiten een nachtje in Zwitserland door te brengen, alvorens de snelweg richting het zuiden weer op te rijden, maar maak van Zwitserland ook eens je bestemming.

Lees verder
29 okt. 2011

Bolsjojtheater Moskou weer open

Het beroemde Bolsjojtheater in Moskou is sinds 2005 grondig onder handen genomen. Doel van de renovatie was het herstellen van het gebouw in de oorspronkelijke classicistische stijl. Het gebouw heeft in de loop der tijd nogal wat te verduren gehad en dat had zijn sporen her en der achtergelaten.

Lees verder
28 okt. 2011

Appel bij de Keukenhof

Voor een leuk uitje hoef je niet altijd ver te reizen, je kunt er zelfs voor in Nederland blijven. Tentoonstellingen zijn vaak een leuke gelegenheid om er eens een dag op uit te trekken. Als je van kunst, kastelen en bloemen houdt, moet je het in het voorjaar in elk geval eens richting Lisse reizen.

Lees verder
17 okt. 2011

Kuala Lumpur tips

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië en deze drukke metropool heeft een aantal bezienswaardigheden die je tijdens een rondreis door Maleisië eigenlijk niet mag missen. Je kunt hier namelijk niet alleen leuk winkelen, hoewel dat natuurlijk ook erg leuk is om te doen.

Lees verder
4 okt. 2011