Tripadvisor gaat vliegmaatschappijen beoordelen

Tripadvisor gaat vliegmaatschappijen beoordelen

21 januari 2011
TripAdvisor, 's werelds grootste reiswebsite waarop reizigers wereldwijd beoordelingen van accommodatie, restaurants en reisgelateerde activiteiten kunnen ach... Lees verder

Negatief reisadvies Tunesië

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Tunesië aangepast. Reizen die niet noodzakelijk zijn worden afgeraden. Dat is de op een na zwaarste waarschuwing.

Lees verder
21 jan. 2011

Informatiedag van Kras Reizen

Ook dit jaar organiseert KRAS weer een infodag. Naast een aantal interessante audiovisuele presentaties van verschillende bestemmingen, zijn ook de inkopers en reisleiders aanwezig voor al je vragen.

Lees verder
2 jan. 2011

Nieuw reismagazine "Ver" uitgebracht

In januari verhschijnt de eerste editie van Ver Magazine. Dit magazine is een uitgave van NRV Holiday en zal 3 maal per jaar verschijnen.

Lees verder
31 dec. 2010

Baobab informatie dag en reismarkt

Op zaterdag 5 februari tussen 10:00 en 17:00 uur  organiseert Baobab een Reismarkt en informatiedag. Deze dag vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Hier kom je alles te weten over de bestemmingen en rondreizen van Baobab!

Lees verder
24 dec. 2010

Djoser reizigers informatiedagen

Weet je nog niet welke rondreis je in 2011 wilt gaan maken? Dan kunt je terecht bij de reizigersinformatiedagen van Djoser in de Pieterskerk in Leiden 29 en 30 januari 2011.

Lees verder
23 dec. 2010