333TRAVEL lanceert reismagazine WOW

333TRAVEL lanceert reismagazine WOW

23 januari 2017
De Nederlandse reisorganisatie 333TRAVEL heeft reismagazine WOW gelanceerd. Een magazine vol reisinspiratie, tips en mooie droomreizen! Lees verder

Dé app voor je roadtrip door Amerika

Het is zo ver: Je gaat eindelijk die gedroomde roadtrip door Amerika maken. Huurauto? Check. Snacks voor onderweg? Check? Reisgids? Nah...daarvoor is er nu deze handige app.

Lees verder
8 mei 2015

Lonely Planet's top bestemmingen voor 2014

Gister heeft Lonely Planet de resultaten van hun jaarlijkse 'Best in Travel' reisgids bekendgemaakt, met een lijst van de top 10 landen, steden en regio's om volgend jaar te bezoeken.

Lees verder
30 okt. 2013

Parijs maar dan anders

Wie aan Parijs denkt begint al snel over romantiek, leuke bistro’s, de Eiffeltoren, het Louvre en noem ze allemaal maar op. Parijs heeft echter ook een andere kant, een rauwere kant, een kant die behoorlijk interessant is en ook een beetje spannend …

Lees verder
18 dec. 2011

Maak gratis je eigen stedengids

Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.

Lees verder
26 jul. 2011

VER magazine van NRV Holiday

In navolging van het succes van het eerste VER Magazine Indonesië van NRV Holiday zal er een tweede magazine uitgebracht worden over Zuid-Afrika.

Lees verder
16 jun. 2011

Australië baalt van verkoop Lonely Planet

SYDNEY - De wereldberoemde Australische reisgids LonelyPlanet is volledig in handen gekomen van BBC Worldwide. Australische media reageerden dit weekend ontgoocheld.

Lees verder
22 feb. 2011

Succesvolle reisgidsen nu beschikbaar als iPhone app

Van tien populaire bestemmingen, Barcelona, Berlijn, Hongkong, Istanbul, Kopenhagen, Londen, Madrid, New York, Parijs en Rome, zijn er nu applicaties beschikbaar voor iPhone onder de naam Het beste van.
Lees verder
25 okt. 2010

Lonely Planet op iPad

Ook reisgidsen gaan met de tijd mee: de veelal zware en ruimte-vretende reisboeken kunnen wellicht binnenkort thuis op de plank blijven staan. Lonely Planet introduceerde deze week de eerste 'Discover e-book' serie.

Lees verder
8 aug. 2010