Home
Blog
Rondreis.nl

Reisinspiratie

33 blogs in de rubriek Rondreis.nl
· Redactie
Rondreis.nl wenst je fijne feestdagen en een reislustig 2017
Namens de redactie van Rondreis.nl wensen wij je een gezond en te gek 2017 met natuurlijk veel mooie reizen!
· Redactie
Rondreizen sale bij Kras
Reizigers opgelet! Reisorganisatie Kras heeft momenteel een spectaculaire rondreizen sale. Het gaat om de allerlaatste reizen met korting tot €400 korting per persoon!
· Redactie
Gedenktekens geven meer betekenis aan je rondreis
Als je tijdens je rondreis over de wereld graag ook iets van de – soms tragische – historie van een land wilt meekrijgen, dan zijn er talloze plekken op aarde waar de herinnering aan het verleden met behulp van gedenktekens en museums levendig wordt gehouden en wordt uitgelegd en herdacht. 
· Redactie
Rondreis Noorwegen per Hurtigruten cruiseschip
Het maken van een rondreis klinkt soms al snel alsof je zelf allerlei dingen moet gaan doen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Als je graag alleen maar wilt ontspannen, terwijl je tevens van een rondreis kunt genieten, dan is reizen aan boord van een cruiseschip echt iets voor jou.
· Redactie
De winnaar van de "Win een Rondreis naar Jordanië" actie
En eindelijk is dan het moment aangebroken dat wij de winnaar van de "Win een rondreis naar Jordanië" actie bekend mogen maken! Natuurlijk sturen we jullie het liefst allemaal op reis, maar we mogen helaas maar één iemand gelukkig maken...
· Redactie
Lissabon als uitvalsbasis rondreis Portugal
Voor een zonnige rondreis die voldoende afwisseling biedt, hoef je vaak helemaal niet heel ver van huis te reizen. In het zuiden van Europa lopen de temperaturen namelijk al in het vroege voorjaar op tot fijne hoogtes en ook wat bezienswaardigheden en mogelijke activiteiten betreft, heeft Zuid-Europa heel wat te bieden. Kies een leuke stad als uitvalsbasis voor je rondreis, bijvoorbeeld Lissabon.
· Redactie
Boyne Valley nieuwe route door Ierland
Als je van een rondreis door de natuur houdt, dan is Ierland een prima bestemming die ook nog eens lekker dichtbij huis ligt. Het ruige landschap van Ierland vormt een mooi decor voor een rondreis die zowel avontuurlijk als rustgevend is en er is onlangs bovendien een nieuwe toeristische route toegevoegd.
· Laurens Taekema
Rondreis.nl vanaf nu ook op Instagram
Vanaf vandaag zijn we met Rondreis.nl ook te vinden op Instagram. Instagram ken je waarschijnlijk al, maar zo niet: het is een site waar je eenvoudig via een telefoon foto's kunt delen. En dan kun je via Instagram ook nog eens een leuk sausje (kleurtje of kadertje) over de foto heen gieten. Onder reizigers is Instagram ook erg populair.
· Laurens Taekema
Rondreis.nl op de Vakantiebeurs (video)
Vorige week stonden we met Rondreis.nl de hele week met een eigen stand op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Een hele leuke ervaring en we willen alle bezoekers aan onze stand via deze weg bedanken. Bekijk de video voor een korte impressie!
· Laurens Taekema
Rondreis.nl op de Vakantiebeurs
Komende week is de Vakantiebeurs weer in de Jaarbeurs in Utrecht en dit jaar zijn wij met Rondreis.nl aanwezig met een eigen stand! De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 09 januari tot en met zondag 13 januari 2013 en is iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur en op vrijdagavond zelfs tot 21:00 uur.
· Redactie
Rondreis.nl wenst je een gelukkig 2013!
Wij wensen je een gelukkig, gezond en reislustig 2013 toe! Heb je al nieuwe reisplannen gemaakt? Misschien ga je wel duiken in Thailand, op safari in Afrika of Machu Picchu ontdekken in Peru? Wat je ook voor rondreis-plannen hebt: geniet er van!
· Redactie
Zuid-Afrika populaire herfstbestemming
Er is een opmerkelijke stijging aan de hand in de populariteit van het land Zuid-Afrika als bestemming voor een herfstvakantie. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal boekingen met maar liefst 90 % gestegen, zo blijkt althans uit cijfers van een boekingssite uit Nederland.
· Redactie
Met Fox naar Indonesië
Voor een verre rondreis is Indonesië een uitermate geschikt land. Je treft er een rijke cultuur, vele bezienswaardigheden, bijzonder vriendelijke mensen, lekker eten en prachtige natuur. Het landschap is rijk en gevarieerd en dan zijn er ook nog eens heel veel paradijselijke stranden.
· Laurens Taekema
Rondreis.nl op Pinterest
Rondreis.nl is sinds vorige week ook te vinden op Pinterest. Pinterest is een digitaal prikbord waar je foto's kunt "pinnen". Alles wat je leuk of interessant vindt kun je erop plakken. Naast je eigen prikbord kun je ook de prikboarden van andere Pinterest gebruikers volgen.
· Redactie
Cruise-aanbiedingen Stip Reizen
De bekende reisorganisatie Stip Reizen heeft op dit moment mooie bestemmingen voor cruises in de aanbieding. Niet alleen binnen Europa, maar ook ver daarbuiten. Als je nog niet eerder op een cruisevakantie bent geweest, dan is dit dus een uitgelezen kans om er voordelig kennis mee te maken. Het maken van een rondreis per boot is namelijk puur genieten.
· Redactie
Oman, waarom?
Het Arabisch schiereiland Oman is geen doorsnee bestemming die je vaak hoort als antwoord op de vraag waar iemand zijn of haar vakantie gaat vieren. Jammer eigenlijk, want Oman is bijzonder gastvrij en beschikt over een aantal mooie, culturele bezienswaardigheden.
· Redactie
Kras Reizen Kooppaasdagen: korting op álle rondreizen!
Komend Paasweekend is het weer zover: koopzondag bij KRAS.NL! Alleen op zondag 8 april en maandag 9 april geeft KRAS.NL kortingen tot € 50,- per persoon op een geboekte rondreis!
· Redactie
Rondreis.nl Facebook
Natuurlijk werd het tijd om de Rondreis.nl Facebook pagina eens officieel te gaan gebruiken. Bij deze! Ook daar houden we je graag op de hoogte van de laatste reisnieuwtjes en leuke tips. Druk gerust op de "Vind ik leuk" knop hoor!
· Redactie
Plaats een rondreis reisorganisatie ervaring en win een camera!
Op Rondreis.nl kun je een Nikon Coolpix P500 digitale camera winnen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een ervaring achterlaten met één van de reisorganisaties op Rondreis.nl. Zo maak jij kans op deze prachtige camera en help je andere rondreizigers door je ervaringen te delen!

Archief

>