333travel

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

333TRAVEL is een echte specialist in verre reizen naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. De reizen van 333TRAVEL zijn individueel en kunnen indien nodig op maat aangepast worden door de deskundige medewerkers. De reizen zijn uniek en goed geprijsd!

Meer over 333travel
333travel
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4
78 beoordelingen
333travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van 333travel

Alles
Afrika
Azië
Midden-Amerika
Europa
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Oceanië

We zijn via 333Travel naar Thaialand gereisd. Onze rondreis Thailand was werkelijk fantastisch! De reis zat goed in elkaar met afwisseling van cultuur, natuur en strand. Goed georganiseerd met ook fijne tips van het 333Travel team.. bedankt!

- Fam. v/d Woude

Populaire 333travel reizen

Grand tour woestijnen en watervallen Namibië

Grand tour woestijnen en watervallen Namibië

Individuele rondreis
18 dagen

Prachtige fly drive Namibië met alle hoogtepunten? Je bezoekt o.a. Fish River Canyon, Kalahari, Aus,...

vanaf
€ 3.292
Grand tour woestijnen en watervallen Namibië Deluxe

Grand tour woestijnen en watervallen Namibië Deluxe

Individuele rondreis
18 dagen

Prachtige luxe complete fly drive Namibië met alle hoogtepunten? Je bezoekt o.a. Fish River Canyon,...

vanaf
€ 4.559
Laos Highlights

Laos Highlights

Individuele rondreis
13 dagen

Inclusief vluchten. Deze complete kennismakingsreis neemt u mee naar het pittoreske Luang Prabang, d...

vanaf
€ 2.727
Jungles en Volkeren van Noord-Laos

Jungles en Volkeren van Noord-Laos

Individuele rondreis
14 dagen

Inclusief vluchten. Bezoek het afgelegen noorden van Laos, met de prachtigste jungles waar u meer le...

vanaf
€ 2.950
Highlights Myanmar

Highlights Myanmar

Individuele rondreis
17 dagen

Inclusief vluchten. Het nog onbekende Myanmar zal je een enorme diversiteit laten ervaren. Neem een...

vanaf
€ 2.423

333travel ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van 333travel zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met 333travel.

Er zijn 78 ervaringen met 333travel geplaatst.

Accomodatie
8.4
Vervoer
8.5
Reisleiding
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.3
Algemeen
8.6
8.4
Totaalscore

78 beoordelingen

1,0

Vreselijke overboeking

🇹🇭 Thailand
Fly-drive
27-07-2019

Overboeking van eva air naar emiraten i v m staking eva air van premium class naar economie class met weinig been ruimte beloofd was meer been ruimte ik wil een compensatie voor mijn ticket van het verschil van de premium class naar de economie classdeze reisorganisatie verdient een 0 en al helemaal geen voldoende .Hasselt

Gereisd met vrienden in jun. 2019
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
10

Super fantastische rondreis door Zuid-Afrika, met dank aan 333travel!

🇿🇦 Zuid-Afrika
Individuele rondreis
22-06-2018

333travel heeft voor ons een last-minute fantastische rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland geregeld (mei/juni 2018)! We zijn fantastisch geholpen door een zeer adequate, super vriendelijke Anne die voor ons alles in zeer korte tijd tip top heeft kunnen regelen.

Ten opzichte van de standaardreis (Highlights Zuid-Afrika en Swaziland) hebben we bewust gekozen voor een grote huurauto (Toyota Fortuner 4x4), voor een verblijf van 2 dagen in het fantastische Klaserie River Safari Lodge en een extra dag in Kaapstad.

Aangekomen op Johannesburg werden we zéér goed geholpen door een medewerker namens 333travel die ons de zeer uitvoerige, op maat gemaakte reisbeschrijving overhandigde en ons werkelijk in alles heeft geholpen (regelen huurauto, tips/trucs, geld pinnnen etc. etc.).

De reis zelf was werkelijk subliem, zowel de routes per dag door het ongelooflijke landschap van Zuid-Afrika en Swaziland als de prachtige, zeer unieke en afwisselende door 333travel geselecteerde accommodaties met super aardig en behulpzaam personeel.

We hebben nagenoeg alle dieren van Zuid-Afrika gespot van zeer dichtbij (olifanten, leeuwen, buffels, giraffen, zebra’s, luipaarden, hyena’s, neushoorns, krokodillen, apen, schilpadden, stekelvarkens, zwijnen, struisvogels, nijlpaarden, walvissen, pinguins etc. etc.). Tijdens de reis ook vele activiteiten ondernomen, zoals bungy jumpen van 216 m hoge brug, vele boottochten, boomtoppen tour, wijn proeven, winkelen in Kaapstad, Cape Point, Robbeneiland, overheerlijk eten, jazz clubs etc.

Het links autorijden in Zuid-Afrika ging ons zeer gemakkelijk af, de wegen zijn prima begaanbaar en de andere weggebruikers rijden zeer beheerst en netjes. De inwoners van Zuid-Afrika en Swaziland zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Voor degenen die op eigen houtje de kleinere natuurreservaten wil ontdekken via de meest spannende onverharde wegen raad ik het upgraden van de huurauto echt aan. Meerdere malen had ik een te avontuurlijke onverharde weg gekozen, waarbij ik zeer blij was met onze ruime 4x4 (je kunt immers in een natuurreservaat op een smal pad niet even draaien, uitstappen, lekke banden verwisselen). Tevens is het met een gezin met grote kinderen erg prettig om voldoende zit- en bagageruimte te hebben.

Voor ons was dit de eerste ervaring met 333travel en is deze uitzonderlijk goed bevallen en raad ik 333travel iedereen aan! Als ik 333travel een cijfer zou mogen geven stijgt deze ruim boven de 10 uit!

Gereisd met gezin in jun. 2018
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,0

Fantastische reis met 333Travel

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
05-12-2017

We hebben er een fantastische reis opzitten met 333Travel!!Normaal gezien regelen we zelf alles heel graag op voorhand en genieten we van het voorbereiden van de reis. Door omstandigheden was dat voor ons dit jaar echter absoluut niet mogelijk.

Dan heb je twee opties:

Thuisblijven of het geregel uit handen geven.

Omdat we echt wel nood hadden aan wat ontspanning en tijd voor ons zijn we onderzoek beginnen doen naar organisaties die ons konden bijstaan met de tweede optie.Op verschillende websites zagen we heel wat formules voor landen in Azië, maar geen enkele die ons 100% van onze sokken kon blazen.

Op aanraden van een vriendin zijn we uiteindelijk bij 333Travel uitgekomen.

Ons oog viel vrij snel op de 'Best deal Jungle & stranden in Thailand'.

Het beschreven dag-tot-dagverloop leek een perfecte combinatie van cultuur, natuur, nog meer natuur en stranden.

Diezelfde avond hebben we nog geboekt om in september te gaan. We keken al reikhalzend uit naar onze reis...

De volgende dag kregen we telefoon van Stefan van 333Travel die zijn bezorgdheid uitte over de gekozen periode waarin we onze reis wilden laten doorgaan; dan is het namelijk regenseizoen in Thailand. Hij wilde eventjes polsen of we onze reis eventueel geen twee maanden konden uitstellen.We vonden het super dat we op voorhand werden gewaarschuwd en dat de organisatie niet gewoon uit was op snel geld verdienen!Uiteindelijk zijn we ook echt wel blij dat we de reis twee maanden hebben uitgesteld. Absoluut het wachten waard!Alles was perfect geregeld door 333Travel. Het enige dat minder was en waardoor we een score van 9 gegeven en geen 10 is het feit dat we tijdens een van de vluchten niet bij elkaar konden zitten. We vlogen met Emirates en als je met een reisorganisatie boekt bij hen moet je bijbetalen om je zitjes te reserveren. We hadden dat niet gedaan want dan hadden we dat moeten doen voor 4 vluchten wat resulteert in een prijs van €200... Je gaat er op dat moment ook van uit als je samen boekt dat je niet uit elkaar gezet zal worden bij een overboeking van de vlucht...Maar als we dat buiten beschouwing laten kunnen we echt zeggen dat alles pico bello geregeld was! We hebben ons nergens zorgen over moeten maken behalve wanneer, waar en hoeveel we wilden eten en of we daar een cocktail bij wilden of niet

Gereisd met partner in nov. 2017
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,6

333 travel heeft aan onze verwachtingen voldaan.

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
22-11-2017

Voor de eerste keer een reis geboekt via 333 Travel (een individuele rondreis in Thailand). Alles was prima geregeld. Alle documenten op tijd ontvangen. Het eigen personeel van 333 travel in Bangkok is een fijne bijkomstigheid. Zij kunnen je ter plaatse van advies voorzien. Zij staan klaar om je te helpen. De reis heeft volledig beantwoord aan onze verwachtingen.

Gereisd met partner in nov. 2017
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
9,0

Vietnam - een super bestemming

🇻🇳 Vietnam
Individuele rondreis
22-11-2017

Onze 5e verre reis, ditmaal voor het eerst met 333travel. De boekingsprocedure verliep perfect, gebruikt gemaakt van online chat voor eerste informatie. Op al onze vragen kwam snel en zorgvuldig antwoord (voor het eerst).

De reis zelf was geweldig, werkelijk geen negatieve opmerking te bedenken. We hadden toeristenklasse hotels en die voldeden prima.

Vietnam is een avontuur, de natuur is overweldigend (omgeving Sapa). Uitermate tevreden.

Gereisd met partner in nov. 2017
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0

Heb je zelf 333travel ervaringen of klachten over 333travel?

Contactgegevens

Adres

333travel
Productieweg 2
3481 MH Harmelen
Bekijk op kaart »

Klantenservice

0348-441951

Openingstijden helpdesk

ma t/m don: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur