333travel

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

333TRAVEL is een echte specialist in verre reizen naar Azië, Amerika en Zuid Afrika. De reizen van 333TRAVEL zijn individueel en kunnen indien nodig op maat aangepast worden door de deskundige medewerkers. De reizen zijn uniek en goed geprijsd!

Meer over 333travel

333travel is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle 333travel reizen »

333travel
Accommodatie
8,5
Vervoer
8,6
Reisleiding
8,6
Prijs/kwaliteit
8,4
Algemeen
8,6
8,5 76 beoordelingen
333travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

We zijn via 333Travel naar Thaialand gereisd. Onze rondreis Thailand was werkelijk fantastisch! De reis zat goed in elkaar met afwisseling van cultuur, natuur en strand. Goed georganiseerd met ook fijne tips van het 333Travel team.. bedankt!

- Fam. v/d Woude

Populaire 333travel reizen

Grand Tour Natuurwonderen West Amerika

Grand Tour Natuurwonderen West Amerika

Inclusief vluchten. Fly drive door de mooste gebieden West Amerika met. De reis brengt u o.a. naar L...

vanaf € 1492

Islandhopping in de Golf van Thailand

Islandhopping in de Golf van Thailand

Houdt u van afwisseling en heeft u altijd al eens op de tropische eilanden van Thailand willen verto...

vanaf € 1248

Best Deal Verkenningstocht Vietnam

Best Deal Verkenningstocht Vietnam

Deze rondreis is een complete reis van noord naar zuid inclusief excursies in Hanoi, Saigon, Halong...

vanaf € 1445

333travel ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van 333travel zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met 333travel.

Er zijn 76 ervaringen met 333travel geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,5
Vervoer
8,6
Reisleiding
8,6
Prijs / Kwaliteit
8,4
Algemeen
8,6
8,5
Totaalscore
76 beoordelingen
9,0

Fantastische reis met 333Travel

 • Thailand
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 05 December 2017

We hebben er een fantastische reis opzitten met 333Travel!!

Normaal gezien regelen we zelf alles heel graag op voorhand en genieten we van het voorbereiden van de reis. Door omstandigheden was dat voor ons dit jaar echter absoluut niet mogelijk.
Dan heb je twee opties:
Thuisblijven of het geregel uit handen geven.
Omdat we echt wel nood hadden aan wat ontspanning en tijd voor ons zijn we onderzoek beginnen doen naar organisaties die ons konden bijstaan met de tweede optie.

Op verschillende websites zagen we heel wat formules voor landen in Azië, maar geen enkele die ons 100% van onze sokken kon blazen.
Op aanraden van een vriendin zijn we uiteindelijk bij 333Travel uitgekomen.
Ons oog viel vrij snel op de 'Best deal Jungle & stranden in Thailand'.
Het beschreven dag-tot-dagverloop leek een perfecte combinatie van cultuur, natuur, nog meer natuur en stranden.
Diezelfde avond hebben we nog geboekt om in september te gaan. We keken al reikhalzend uit naar onze reis...
De volgende dag kregen we telefoon van Stefan van 333Travel die zijn bezorgdheid uitte over de gekozen periode waarin we onze reis wilden laten doorgaan; dan is het namelijk regenseizoen in Thailand. Hij wilde eventjes polsen of we onze reis eventueel geen twee maanden konden uitstellen.

We vonden het super dat we op voorhand werden gewaarschuwd en dat de organisatie niet gewoon uit was op snel geld verdienen!

Uiteindelijk zijn we ook echt wel blij dat we de reis twee maanden hebben uitgesteld. Absoluut het wachten waard!

Alles was perfect geregeld door 333Travel. Het enige dat minder was en waardoor we een score van 9 gegeven en geen 10 is het feit dat we tijdens een van de vluchten niet bij elkaar konden zitten. We vlogen met Emirates en als je met een reisorganisatie boekt bij hen moet je bijbetalen om je zitjes te reserveren. We hadden dat niet gedaan want dan hadden we dat moeten doen voor 4 vluchten wat resulteert in een prijs van €200... Je gaat er op dat moment ook van uit als je samen boekt dat je niet uit elkaar gezet zal worden bij een overboeking van de vlucht...

Maar als we dat buiten beschouwing laten kunnen we echt zeggen dat alles pico bello geregeld was! We hebben ons nergens zorgen over moeten maken behalve wanneer, waar en hoeveel we wilden eten en of we daar een cocktail bij wilden of niet

Gereisd met partner in november 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

333 travel heeft aan onze verwachtingen voldaan.

 • Thailand
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 22 November 2017

Voor de eerste keer een reis geboekt via 333 Travel (een individuele rondreis in Thailand). Alles was prima geregeld. Alle documenten op tijd ontvangen. Het eigen personeel van 333 travel in Bangkok is een fijne bijkomstigheid. Zij kunnen je ter plaatse van advies voorzien. Zij staan klaar om je te helpen. De reis heeft volledig beantwoord aan onze verwachtingen.

Gereisd met partner in november 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Vietnam - een super bestemming

 • Vietnam
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 22 November 2017

Onze 5e verre reis, ditmaal voor het eerst met 333travel. De boekingsprocedure verliep perfect, gebruikt gemaakt van online chat voor eerste informatie. Op al onze vragen kwam snel en zorgvuldig antwoord (voor het eerst).
De reis zelf was geweldig, werkelijk geen negatieve opmerking te bedenken. We hadden toeristenklasse hotels en die voldeden prima.
Vietnam is een avontuur, de natuur is overweldigend (omgeving Sapa). Uitermate tevreden.

Gereisd met partner in november 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Erg goede ervaring met 333travel in Vietnam

 • Vietnam
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 20 November 2017

Met 333travel een individuele rondreis van 21 dagen door Vietnam, alles was tot in de puntjes geregeld. Voor vertrek met de medewerker goed contact gehad en zo samen een top reis samengesteld met veel variatie en naast het zien van veel natuur en cultuur ook geregeld wat rust punten. Eindigend aan het strand in een prachtige huisje op het strand in het buurt van Hoi An. 333travel kan ik een ieder echt aanraden. Groetjes Connie en Sven Bakker uit Maurik

Gereisd met partner in november 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

5,4

Rondreis en gids via het lokale reisbureau in Sri Lanka prima, maar service 333Travel slecht!

 • Sri Lanka
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 14 November 2017

Slechte ervaring met 333travel.

Wij hebben afgelopen oktober een rondreis door Sri Lanka gemaakt met een strandverlenging op de Malediven. De rondreis was verder prima geregeld door de lokale reisorganisatie in Sri Lanka.

Echter bij de terugreis ging het mis. Wij vlogen van Malé (Malediven) naar Doha voor een tussenstop om via Doha naar Amsterdam te gaan. Wij waren van te voren geïnformeerd door 333travel dat Qatar Airways de vluchttijden had aangepast. Hierdoor moesten wij extra lang wachten op het vliegveld van Doha (circa 8-9 uur) voor de vlucht naar Amsterdam. Door Qatar zou er vanwege de lange overstaptijd een overnachting voor ons in een hotel in Doha worden geregeld. Echter bij aankomst in Doha wist niemand (geen enkele transfer) van ons verblijf af. Geen enkele transfer was bekend met onze namen. Aangezien het voor ons in verband met het tijdsverschil al erg laat was, hebben wij het noodnummer van 333travel gebeld. Hier kregen wij een dame aan de lijn die helemaal niets wist van de reis en moest alles navragen, begrijpelijk, maar na 45 min. waren wij nog steeds niet teruggebeld en inmiddels waren wij al bijna 1,5 uur aan het wachten op het vliegveld. Toen nog maar een keer gebeld naar het noodnummer en dezelfde dame nam de telefoon aan, maar gaf aan dat zij niemand van 333travel kon bereiken. Dat was voor ons geen fijn gevoel. Aan de dame nogmaals uitgelegd dat wij nu voor niks al erg lang aan het wachten waren en het eigenlijk voor ons al heel laat was vanwege het tijdsverschil. Wij waren moe van de reis en wilde graag slapen in een normaal bed. De dame vroeg waar wij waren. Nogmaals uitgelegd dat wij in Doha stonden waarna wij Doha voor haar moesten spellen. Toen kwam zij aan met een telefoonnummer van de ambassade van Maleisië.... Daarna hebben wij het telefoongesprek maar beëindigd, want hier kwamen wij niet verder mee. Wij zijn zelf op eigen houtje een aantal informatiebalies op het vliegveld langs gegaan met de vraag of iemand iets van ons verblijf in Doha af wist. Uit eindelijk en na 3 uur wachten heeft Qatar Airways voor ons een voucher uitgeprint waarna wij opgehaald konden worden en naar het hotel werden gebracht. Wij hebben toen nog 3,5 uur kunnen slapen voordat we weer werden opgehaald voor de vlucht naar Amsterdam. Er was dus voor ons helemaal niets in Doha geregeld. Wij hadden ook geen bevestiging of Hotelnaam ontvangen van 333travel. Daarnaast kwamen wij bij het vertrek in Malé erachter dat wij in Doha geen beschikking hadden over onze koffer. Onze koffer zou direct in Doha doorgaan voor de vlucht naar Amsterdam. Hier waren wij ook niet van te voren over geïnformeerd en hierdoor hebben wij dus ook geen beschikking gehad over onze spullen en medicijnen. Erg jammer en vanuit 333travel krijgen wij alleen telefonisch en per mail excuses, maar verder wordt er helemaal NIETS geregeld. Ze hebben niet eens voorgesteld om de belkosten in het buitenland naar het noodnummer te vergoeden. Dit moesten wij helaas zelf voorstellen.... Niet erg klantvriendelijk en servicegericht. Volgende reis gaan wij dan ook niet meer via 333travel boeken.

Gereisd met partner in oktober 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
3,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon


Lees meer 333travel ervaringen »


Heb je zelf 333travel ervaringen of klachten over 333travel?

Contactgegevens

Adres
333travel
Productieweg 2
3481 MH Harmelen
Bekijk op kaart »

Klantenservice
0348-441951

Openingstijden helpdesk
ma t/m don: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur