333travel ervaringen

De 333travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met 333travel gemaakt hebben.

Er zijn 78 ervaringen met 333travel geplaatst.

Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4
Totaalscore

78 beoordelingen

1,0

Vreselijke overboeking

🇹🇭 Thailand
Fly-drive
27-07-2019

Overboeking van eva air naar emiraten i v m staking eva air van premium class naar economie class met weinig been ruimte beloofd was meer been ruimte ik wil een compensatie voor mijn ticket van het verschil van de premium class naar de economie classdeze reisorganisatie verdient een 0 en al helemaal geen voldoende .Hasselt

Gereisd met vrienden in juni 2019
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Super fantastische rondreis door Zuid-Afrika, met dank aan 333travel!

🇿🇦 Zuid-Afrika
Individuele rondreis
22-06-2018

333travel heeft voor ons een last-minute fantastische rondreis door Zuid-Afrika en Swaziland geregeld (mei/juni 2018)! We zijn fantastisch geholpen door een zeer adequate, super vriendelijke Anne die voor ons alles in zeer korte tijd tip top heeft kunnen regelen.
Ten opzichte van de standaardreis (Highlights Zuid-Afrika en Swaziland) hebben we bewust gekozen voor een grote huurauto (Toyota Fortuner 4x4), voor een verblijf van 2 dagen in het fantastische Klaserie River Safari Lodge en een extra dag in Kaapstad.
Aangekomen op Johannesburg werden we zéér goed geholpen door een medewerker namens 333travel die ons de zeer uitvoerige, op maat gemaakte reisbeschrijving overhandigde en ons werkelijk in alles heeft geholpen (regelen huurauto, tips/trucs, geld pinnnen etc. etc.).
De reis zelf was werkelijk subliem, zowel de routes per dag door het ongelooflijke landschap van Zuid-Afrika en Swaziland als de prachtige, zeer unieke en afwisselende door 333travel geselecteerde accommodaties met super aardig en behulpzaam personeel.
We hebben nagenoeg alle dieren van Zuid-Afrika gespot van zeer dichtbij (olifanten, leeuwen, buffels, giraffen, zebra’s, luipaarden, hyena’s, neushoorns, krokodillen, apen, schilpadden, stekelvarkens, zwijnen, struisvogels, nijlpaarden, walvissen, pinguins etc. etc.). Tijdens de reis ook vele activiteiten ondernomen, zoals bungy jumpen van 216 m hoge brug, vele boottochten, boomtoppen tour, wijn proeven, winkelen in Kaapstad, Cape Point, Robbeneiland, overheerlijk eten, jazz clubs etc.
Het links autorijden in Zuid-Afrika ging ons zeer gemakkelijk af, de wegen zijn prima begaanbaar en de andere weggebruikers rijden zeer beheerst en netjes. De inwoners van Zuid-Afrika en Swaziland zijn super vriendelijk en behulpzaam.
Voor degenen die op eigen houtje de kleinere natuurreservaten wil ontdekken via de meest spannende onverharde wegen raad ik het upgraden van de huurauto echt aan. Meerdere malen had ik een te avontuurlijke onverharde weg gekozen, waarbij ik zeer blij was met onze ruime 4x4 (je kunt immers in een natuurreservaat op een smal pad niet even draaien, uitstappen, lekke banden verwisselen). Tevens is het met een gezin met grote kinderen erg prettig om voldoende zit- en bagageruimte te hebben.
Voor ons was dit de eerste ervaring met 333travel en is deze uitzonderlijk goed bevallen en raad ik 333travel iedereen aan! Als ik 333travel een cijfer zou mogen geven stijgt deze ruim boven de 10 uit!

Gereisd met gezin in juni 2018
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Fantastische reis met 333Travel

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
05-12-2017

We hebben er een fantastische reis opzitten met 333Travel!!

Normaal gezien regelen we zelf alles heel graag op voorhand en genieten we van het voorbereiden van de reis. Door omstandigheden was dat voor ons dit jaar echter absoluut niet mogelijk.
Dan heb je twee opties:
Thuisblijven of het geregel uit handen geven.
Omdat we echt wel nood hadden aan wat ontspanning en tijd voor ons zijn we onderzoek beginnen doen naar organisaties die ons konden bijstaan met de tweede optie.

Op verschillende websites zagen we heel wat formules voor landen in Azië, maar geen enkele die ons 100% van onze sokken kon blazen.
Op aanraden van een vriendin zijn we uiteindelijk bij 333Travel uitgekomen.
Ons oog viel vrij snel op de 'Best deal Jungle & stranden in Thailand'.
Het beschreven dag-tot-dagverloop leek een perfecte combinatie van cultuur, natuur, nog meer natuur en stranden.
Diezelfde avond hebben we nog geboekt om in september te gaan. We keken al reikhalzend uit naar onze reis...
De volgende dag kregen we telefoon van Stefan van 333Travel die zijn bezorgdheid uitte over de gekozen periode waarin we onze reis wilden laten doorgaan; dan is het namelijk regenseizoen in Thailand. Hij wilde eventjes polsen of we onze reis eventueel geen twee maanden konden uitstellen.

We vonden het super dat we op voorhand werden gewaarschuwd en dat de organisatie niet gewoon uit was op snel geld verdienen!

Uiteindelijk zijn we ook echt wel blij dat we de reis twee maanden hebben uitgesteld. Absoluut het wachten waard!

Alles was perfect geregeld door 333Travel. Het enige dat minder was en waardoor we een score van 9 gegeven en geen 10 is het feit dat we tijdens een van de vluchten niet bij elkaar konden zitten. We vlogen met Emirates en als je met een reisorganisatie boekt bij hen moet je bijbetalen om je zitjes te reserveren. We hadden dat niet gedaan want dan hadden we dat moeten doen voor 4 vluchten wat resulteert in een prijs van €200... Je gaat er op dat moment ook van uit als je samen boekt dat je niet uit elkaar gezet zal worden bij een overboeking van de vlucht...

Maar als we dat buiten beschouwing laten kunnen we echt zeggen dat alles pico bello geregeld was! We hebben ons nergens zorgen over moeten maken behalve wanneer, waar en hoeveel we wilden eten en of we daar een cocktail bij wilden of niet

Gereisd met partner in november 2017
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

333 travel heeft aan onze verwachtingen voldaan.

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
22-11-2017

Voor de eerste keer een reis geboekt via 333 Travel (een individuele rondreis in Thailand). Alles was prima geregeld. Alle documenten op tijd ontvangen. Het eigen personeel van 333 travel in Bangkok is een fijne bijkomstigheid. Zij kunnen je ter plaatse van advies voorzien. Zij staan klaar om je te helpen. De reis heeft volledig beantwoord aan onze verwachtingen.

Gereisd met partner in november 2017
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Vietnam - een super bestemming

🇻🇳 Vietnam
Individuele rondreis
22-11-2017

Onze 5e verre reis, ditmaal voor het eerst met 333travel. De boekingsprocedure verliep perfect, gebruikt gemaakt van online chat voor eerste informatie. Op al onze vragen kwam snel en zorgvuldig antwoord (voor het eerst).
De reis zelf was geweldig, werkelijk geen negatieve opmerking te bedenken. We hadden toeristenklasse hotels en die voldeden prima.
Vietnam is een avontuur, de natuur is overweldigend (omgeving Sapa). Uitermate tevreden.

Gereisd met partner in november 2017
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Erg goede ervaring met 333travel in Vietnam

🇻🇳 Vietnam
Individuele rondreis
20-11-2017

Met 333travel een individuele rondreis van 21 dagen door Vietnam, alles was tot in de puntjes geregeld. Voor vertrek met de medewerker goed contact gehad en zo samen een top reis samengesteld met veel variatie en naast het zien van veel natuur en cultuur ook geregeld wat rust punten. Eindigend aan het strand in een prachtige huisje op het strand in het buurt van Hoi An. 333travel kan ik een ieder echt aanraden. Groetjes Connie en Sven Bakker uit Maurik

Gereisd met partner in november 2017
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
5,4

Rondreis en gids via het lokale reisbureau in Sri Lanka prima, maar service 333Travel slecht!

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
14-11-2017

Slechte ervaring met 333travel.

Wij hebben afgelopen oktober een rondreis door Sri Lanka gemaakt met een strandverlenging op de Malediven. De rondreis was verder prima geregeld door de lokale reisorganisatie in Sri Lanka.

Echter bij de terugreis ging het mis. Wij vlogen van Malé (Malediven) naar Doha voor een tussenstop om via Doha naar Amsterdam te gaan. Wij waren van te voren geïnformeerd door 333travel dat Qatar Airways de vluchttijden had aangepast. Hierdoor moesten wij extra lang wachten op het vliegveld van Doha (circa 8-9 uur) voor de vlucht naar Amsterdam. Door Qatar zou er vanwege de lange overstaptijd een overnachting voor ons in een hotel in Doha worden geregeld. Echter bij aankomst in Doha wist niemand (geen enkele transfer) van ons verblijf af. Geen enkele transfer was bekend met onze namen. Aangezien het voor ons in verband met het tijdsverschil al erg laat was, hebben wij het noodnummer van 333travel gebeld. Hier kregen wij een dame aan de lijn die helemaal niets wist van de reis en moest alles navragen, begrijpelijk, maar na 45 min. waren wij nog steeds niet teruggebeld en inmiddels waren wij al bijna 1,5 uur aan het wachten op het vliegveld. Toen nog maar een keer gebeld naar het noodnummer en dezelfde dame nam de telefoon aan, maar gaf aan dat zij niemand van 333travel kon bereiken. Dat was voor ons geen fijn gevoel. Aan de dame nogmaals uitgelegd dat wij nu voor niks al erg lang aan het wachten waren en het eigenlijk voor ons al heel laat was vanwege het tijdsverschil. Wij waren moe van de reis en wilde graag slapen in een normaal bed. De dame vroeg waar wij waren. Nogmaals uitgelegd dat wij in Doha stonden waarna wij Doha voor haar moesten spellen. Toen kwam zij aan met een telefoonnummer van de ambassade van Maleisië.... Daarna hebben wij het telefoongesprek maar beëindigd, want hier kwamen wij niet verder mee. Wij zijn zelf op eigen houtje een aantal informatiebalies op het vliegveld langs gegaan met de vraag of iemand iets van ons verblijf in Doha af wist. Uit eindelijk en na 3 uur wachten heeft Qatar Airways voor ons een voucher uitgeprint waarna wij opgehaald konden worden en naar het hotel werden gebracht. Wij hebben toen nog 3,5 uur kunnen slapen voordat we weer werden opgehaald voor de vlucht naar Amsterdam. Er was dus voor ons helemaal niets in Doha geregeld. Wij hadden ook geen bevestiging of Hotelnaam ontvangen van 333travel. Daarnaast kwamen wij bij het vertrek in Malé erachter dat wij in Doha geen beschikking hadden over onze koffer. Onze koffer zou direct in Doha doorgaan voor de vlucht naar Amsterdam. Hier waren wij ook niet van te voren over geïnformeerd en hierdoor hebben wij dus ook geen beschikking gehad over onze spullen en medicijnen. Erg jammer en vanuit 333travel krijgen wij alleen telefonisch en per mail excuses, maar verder wordt er helemaal NIETS geregeld. Ze hebben niet eens voorgesteld om de belkosten in het buitenland naar het noodnummer te vergoeden. Dit moesten wij helaas zelf voorstellen.... Niet erg klantvriendelijk en servicegericht. Volgende reis gaan wij dan ook niet meer via 333travel boeken.

Gereisd met partner in oktober 2017
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Prachtige rondreis door Thailand gemaakt

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
24-06-2017

Fantastische afwisseling in zowel de excursies als de hotels. De hotels varieerden van superdeluxe (Amari Hua Hin) naar redelijk basis (River Kwai Jungle Rafts => fantastisch overigens). Zo leuk! Alles was perfect geregeld, we weken af van de standaard reizen van 33 Travel en dit was geen probleem: ook perfect geregeld. De privé gidsen en chauffeurs waren prettig, goed en altijd op tijd aanwezig (vonden wij bijzonder!). Alles verliep probleemloos, geen enkele miscommunicatie. 333 travel gaf vooraf zeer nuttige tips (wij wilden eerst na aankomst in Bangkok niet in Bangkok blijven, maar zijn er toch 3 dagen geweest op aanraden van 333 en daar hebben we geen spijt van: Bangkok is fantastisch en de fietstour echt een must. Ook prettig: in het door 333 aangeraden hotel Eastin Makkasan in Bangkok is elke dag een reisagent van Amazing Asia Tours aanwezig met supergoede tips (Baiyoke ronddraaiend uitzicht punt op de 83e verdieping!)

Gereisd met gezin in juni 2017
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Vakantie Sri lanka : genoten

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
10-08-2016

het was ongelofelijk mooi Sri lanka. mede dank zij 333travel. we hebben de discovery rondreis gemaakt met verlenging. alles was uitstekend verzorgd.

Gereisd met gezin in juli 2016
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Super vakantie met 333TRAVEL door Zuid Afrika

🇿🇦 Zuid-Afrika
Familiereis
18-07-2016

Het was een zeer avontuurlijke vakantie met mijn oudste dochter en kleindochter van 9 jaar. Zeer goede opvang van chauffeurs en gidsen en ze zijn zeer zorgzaam. Veel natuur gezien veel wilde dieren gezien en uit eindelijk relaxen aan de kust. Veel fruit gegeten, watermeloen, ananas, mandarijn, de typische Afrikaanse braai bbq gegegeten en diverse heerlijke groenten en lokale gerechten,zonder ziek te worden!.

Gereisd met gezin in juni 2016
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Een schitterende zelf samengestelde reis door Thailand met 333TRAVEL

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-04-2016

Dit was mijn eerste verre reis en via kennissen was 333TRAVEL aangeraden om naar Thailand te gaan. Mijn emails werden snel door Arnold beantwoordt en ik en mijn vrouw hebben een super vakantie gehad.
Niet verwacht dat overal iemand zou staan om ons op te halen. De hotels, vooral in Chiangmai echt top!!!. Als ik naar onze foto's kijk wil ik meteen weer terug. Goed geregeld een aanrader.

Alles kan 333TRAVEL regelen en voor een goede prijs. Ik had vierkanten ogen van het zoeken op internet.

Gereisd met vrienden in maart 2016
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Mooie rondreis China

🇨🇳 China
Individuele rondreis
06-03-2016

Reageren meteen en denken met je mee. Uitvoering was punctueel, volgens afspraak en prettig. Altijd goede hotels. Prijs kwaliteit is prima.

Gereisd met gezin in januari 2016
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,4

Perfect op maat geregeld en zeer betrouwbare organisatie!

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
29-01-2016

Prachtige reis naar Bali-Gili Trawangan en Lombok, we hebben zelf veel inbreng gehad in eiland-hotel-aantal dagen... De reis zelf was prachtig, ook met wat lichamelijke ongemakken werden we ter plaatse zeer goed geholpen. We zouden het zo terug doen.

Gereisd met partner in januari 2016
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Vietnam rondreis prive

🇻🇳 Vietnam
Individuele rondreis
05-11-2015

Rondreis Vietnam was boven verwachting. Prima accommodaties met gastvrij personeel, goede home-stays, mooie excursies in kleine groepjes met goede en vriendelijke gidsen. Kook workshop in Hoi An is een aanrader.

Gereisd met partner
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,6

Best Deal Thailand met verlenging

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

Alles super goed geregeld, wat geboekt was is waar gemaakt.

Gereisd met gezin in augustus 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,2

Rondreis Andaman

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

Alles was super geregeld bij 333travel, het enige wat ik moest doen was genieten en dat hebben we ook zeker gedaan!

Gereisd met partner in oktober 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Stedentrip New York / Niagara Falls

🇺🇸 Amerika
Fly-drive
30-09-2015

Geweldige stedentrip New York (4dgn), gecombineerd met 3 dagen Niagara Falls/Toronto. Superhotel, 5 minuten lopen van Times Square, DE manier om NewYork te ontdekken. TIP: Koop de NEW YORK citypass (online, voor vertrek), daarmee gemakkelijk toegang tot vrijwel alle siteseeings EN perfect om je reis voor te bereiden.
Begin mei is perfecte tijd: alle bomen in voorjaars bloei, dat maakt New York zelfs tot een groene stad!!

in mei 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Fantastisch ervaring

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

Super rondreis gemaakt.
alles tot in de puntjes goed geregeld.
heel de familie was blij en dat moet je hebben als je op vakantie gaat en alles is goed geregeld.
dus wanneer je een organisatie zoek waar je probleemloos op vakantie wil en ook daar ultiem kan genieten.
333TRAVEL boek daar dan je vakantie

Gereisd met gezin in mei 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,8

Sri Lanka fantastisch

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
30-09-2015

samen met de familie een rondreis door sri lanka gemaakt afgelopen april. erg tevreden over de service, advisering en de gehele afhandeling. een echte specialist met creatieve ondernemende medewerkers die verstand hebben van zaken. de 21 daagse zelf samengestelde reis was prima uitgevoerd, mooie kleinschalige hotels en een hele vriendelijke gids. www.333travel.nl is aan te bevelen.
vr. groeten irene en familie

Gereisd met gezin in april 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,8

Een mooi individuele rondreis door Indonesië!

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

Wij hebben een week geleden een prachtige individuele rondreis gemaakt door Indonesië met ons gezin!
Een goed georganiseerde reis door 333 Travel oftewel zorgeloos genieten van een andere cultuur!
Alles was in kannen en kruiken,prima hotels of accommodaties,eten onderweg en prima vervoer met een busje, jeep en trein! We bezochten drie eilanden(Sumatra,Java en Bali) reisden over grote afstanden en werden voorzien van cultuur, natuur en avontuur activiteiten! We werden hierin voorzien door verschillende gidsen, die allemaal een enorme passie hadden voor hun land en ons daarin meer dan alleen in betrokken!Een fijne en mooie reis waar we met veel plezier op terug kijken,met onvergetelijke herinneringen!

Gereisd met gezin in juni 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,4

Veelzijdig Maleisië

🇲🇾 Maleisië
Individuele rondreis
30-09-2015

17 daagse vakantie Maleisië met drie verschillende hotels op drie verschillende plaatsen, Kuala Lumpur, Penang en Langkawi. De papieren waren ruim op tijd binnen, de vluchten prima geregeld met niet teveel wachttijd, Er wachtte ons een privé chauffeur bracht ons van en naar hotels, vliegvelden en havens. We hebben ons geen moment zorgen hoeven te maken en dat maakte onze vakantie een droomvakantie. Hotels waren hun sterren meer dan waard.

Gereisd met gezin in juli 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,8

Wat was toegezegd is geheel uitgekomen ,erg tevreden over rondreis Thailand.

🇹🇭 Thailand
Familiereis
30-09-2015

Geachte heer Anker ,beste Nico, medewerkers van 333 Travel,


Via uw organisatie hadden wij van 21 juli tm 6 augustus 2015 een reis geboekt naar Thailand.
Het was een reis om nooit meer te vergeten! Met ons gezin hebben wij hiervan bijzonder genoten.

Graag wil ik langs deze weg mijn complimenten uitspreken voor 333 Travel met in het bijzonder uw medewerker Nico Anker en de collega's welke in Thailand lokaal actief zijn.
Vanaf het eerste moment bij samenstellen van de reis alsmede het boeken ervan hebben wij veel steun ondervonden van Nico Anker.
Het was voor ons gezin het grote onbekende wat nogmaals later uitgroeide tot een mooie blijvende herinnering.

Vanaf de aankomst in Bangkok tot en met m het vertrek naar huis was 333 Travel in de vorm van zijn medewerkers bereikbaar en indien nodig aanwezig. Het gaf ons een “ontzorgend “ gevoel dat direct bij aankomst
er een privé bus klaar stond om ons vanaf de luchthaven naar hotel Eastin Makasan te brengen in het hectische Bangkok.

Daar aangekomen werden wij door plaatselijk Nederlands sprekende medewerkers van A- Z geïnformeerd van de bekende Do en Dont,s

Daarna kon het verkennen van Thailand beginnen . Vooraf hadden wij samen met 333 Travel een programma gemaakt wat geschikt zou zijn voor ons gezin met twee tieners.
Op momenten dat een gids noodzakelijk was ,was deze op tijd aanwezig. Maar zeker alleen als we deze nodig hadden.
Ook het vervoer door het land was zeer correct en altijd op tijd aanwezig.

Een aantal hotels bezocht onderweg :
Eastin Makasan, Bangkok .Goed hotel,goed gelegen met zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast hier voor de eerste keer in Thailand kennis gemaakt met de Thaise keuken dmv goed buffet.
Floating house River Kwai, Onvergetelijke ervaring na bezoek aan hoofdstad. Was in de jungle maar op zeer luxe niveau. Kinderen vonden dit het allermooiste hotel.
Hotel Krungsri , Ayutthaya . Middenklasse hotel 1 nacht . Ook hier goede kamers met een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook daar erg goed Thais gegeten.

Nachttrein Ayutthaya - Chang mai , Vooral spannend ,nieuw, niet luxe maar wel schoon en erg leuk te doen.
Hotel Duangtawan Changmai, Eigenlijk het minste hotel .Wel goed gelegen maar niet schoon en oud. Erg groot en hadden daar erg veel hinder van in zeer grote getale aanwezige Chinezen waardoor alle aanwezige liften in het grote gebouw constant zwaar overbezet waren. Wat tot enige irritatie leed.
Hotel Amari Hua Hin Een waardige afsluiter ,Het meest luxe hotel. Dit was ons vooraf bekend gemaakt .Het was er oprecht fantastisch . Alles klopte er. Prachtige kamers, stijlvol ingericht een zeer luxe zwembad en het meest tot verbeelding sprekende ontbijtbuffet wat ik ooit heb meegemaakt. ( ik reis zakelijk ook erg veel)

Bijzonder :
Onder leiding van “onze” lokale 333 Travel gids het bezoeken van koninklijk paleis en de mooiste tempels. En het kennis maken van de Thaise keuken.
Bezoek aan Olifantenboerderij in Chang Mai. Het zitten en gereden op de rug van een dergelijk groot dier was een spannende maar vooral leuke onderneming.
Bezoeken van de brug over de river Kwai met de juiste toelichting door de gids.
De drijvende markt een spektakel om niet te vergeten.
Fietstocht Colors of Bangkok, Eerste kennismaking met Bangkok op de fiets. het meest indrukwekkend was bezoek aan lokaal schooltje.
Survival in de jungle van Chang Mai met de tieners, geweldig 40 meter boven de grond.

Samengevat rest ons dank en mag men dit document samen met ons als gezin als zeer tevreden referentie gebruiken.

Vriendelijke groet,
Familie Luiijf

Gereisd met gezin in juli 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Java Bali rondreis

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

samen met vrienden een java bali rondreis met verlening op het tropische Gili eiland gemaakt. alles was goed geregeld - we hebben een prachtige vakantie gehad. 333travel is zeer aan te raden. rnvr. groet cor meesters uit vlaardingen

Gereisd met vrienden in december 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,6

Grand tour Sri lanka

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
30-09-2015

na te zijn bekomen van een schitterende reis dachten we ff een berichtje te zetten. We zij zo blij terug gekomen uit Sri Lanka. Onze chauffeur en gids Ajit was geweldig, wat een lieve man niets was teveel. de hotels waren super. dit was onze eerste prive reis en is ons uitstekend bevallen voor ons nooit meer een groepsreis. je ziet veel meer van het land als je prive rest. 333 super bedankt....we komen volgend zeker weer bij jullie terug dan willen we naar Maleisie.

Gereisd met partner in november 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Tevreden over 333TRAVEL

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

een ticket + hotel bangkok geboekt bij 333travel met eva air evergreen klasse. alles was weer keurig geregeld. erg tevreden over 333travel

Gereisd met partner in februari 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
7,8

2x thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

In december hebben we voor de tweede keer via 333 travel een reis geboekt naar Thailand. Beide keren was alles goed geregeld. rnrnBij de eerste boeking in voor juni/juli 2013, geboekt in april, zijn we zeer gastvrij geholpen door een medewerker van 333-travel. Veel kennis en ook het wisselen van een hotel in Bangkok was geen enkel probleem.rnrnBij de tweede boeking voor december 2014, geboekt in september, zijn we helaas minder goed geholpen. De betreffende dame had het blijkbaar bijzonder druk en dat het in de boekingsperiode hoogseizoen is kwam de gastvrijheid niet ten goede. rnrnWe hadden een aantal wensen, het programma moest met 1 dag worden ingekort en een tweetal hotels hadden we liever iets anders. Redelijk duidelijke wensen, jammer dat de hotels die we in gedachte hadden niet meer beschikbaar waren (hoogseizoen, begrijpelijk..) mede doordat hotels rond kerst en oud en nieuw een minimale verblijfsduur eisen. Voor ons geen probleem, dan kijken we even verder. De medewerker begreep helaas niet dat we sommige hotels niet leuk vinden, want zij vindt de hotels geweldig! Prima natuurlijk, een mening, maar mensen vinden verschillende dingen leuk. We zaten niet op 1 lijn met deze dame, jammer, maar opzich geen probleem. rnrnUiteindelijk toch alle hotels in orde, de factuur netjes per e-mail ontvangen. Graag het voorschot binnen 2 weken betalen. Maar wacht, nog niet alle hotels zijn bevestigd, excursies zijn nog niet bevestigd, waar betalen we voor? We hebben afgewacht en in de 2 weken nog gebeld of alles in orde kwam. Na 2 weken hebben we opgebeld en onze ontevredenheid gemeld, waarom duurt het allemaal zo lang? We hoefde het voorschot niet te betalen, tot het geregeld was. rnrnOm een lang verhaal niet nog langer te maken: we hebben uiteindelijk 1 van de hotels moeten wijzigen, een excursie van 4 dagen moeten opschuiven en op een verschrikkelijke dag in de nachtrein (oud en nieuw) moeten overnachten. rnrnEigenlijk vinden we dit allemaal niet erg. Maar de gastvrijheid van de medewerkster vinden wij ondermaats. Ook het welkom terug, we boeken tenslotte voor een tweede keer, was ver te zoeken. We komen niet meer terug bij 333-travel, we voelen ons niet welkom en bij een wensen en wijzigingen in het programma zijn niet alle medewerkers even vriendelijk.rnrn

Gereisd met partner in december 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
7,8

Grand tour Sri lanka

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
30-09-2015

Een uitstekende rondreis gemaakt, veel gezien en beleefd.Onze chauffeur Darryl, was erg behulpzaam maar ook weer discreet.rnWe hadden een individuele geboekt wat ons erg prettig is bevallen.rnJe niet opgejaagd voelen als je met een groep gaat. En zelf je eigen tempo bepalen gaf ons een ontspannen gevoel.rnHotels waren over het algemeen goed tot prima. Het eten was wat eenzijdig.rnDit was de eerste keer dat we bij 333Travel geboekt hebben, en gaan volgend jaar dit weer doen.333Travel heeft dit jaar weer een nieuwe bestemming, Afrika, we zijn daar al een paar keer geweest.rnWe willen graag weer naar Afrika en kijken uit wat 333travel aanbiedt!!rnGroet, Irma Doevernrnrn

Gereisd met partner in januari 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
7,8

Grand tour

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
30-09-2015

Ik was nog niet klaar met mijn verhaal,dus ...rnrnDit jaar heeft 333Travel een nieuwe bestemming, Zuid Afrika.rnWe zijn verschillende keren al in Afrika geweest en kijken dus uit naar wat 333Travel te bieden heeft.rnGroet, Irma Doevernrn

Gereisd met partner in januari 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
5,4

Grand tour borneo

🇲🇾 Maleisië
Individuele rondreis
30-09-2015

Wij boekten de Grand tour Borneo omdat wij natuurliefhebbers zijn. Na het bezoeken van de website en het zien van de foto's waren wij behoorlijk enthousiast. rnMAAR de foto's van Borneo op de website geven een hele andere indruk dan dat het in werkelijkheid is. rnWe hebben niets gezien van de stuwdam bij Batang Ai. Dat staat in het programma van dag tot dag maar volgens de lokale gids ging men daar nooit naar toe. rnHet longhouse is heeeeel anders dan de foto doet vermoeden. Het longhouse waar je slaapt lijkt in de verste verte niet op de foto die op de website staat. De matrassen waarop je 2 nachten moet slapen zitten vol vlooien. rnDe demonstratie van de blaaspijp deed men gewoon in het longhouse op een stukje piepschuim en niet bij de rivier door een Dajayakker in kledingdracht zoals de foto op de website doet vermoeden.rnDe jungletocht met een dorpeling is niets meer dan een wandeling door hun akker. Wij waren behoorlijk teleurgesteld.rnrnde hotels in Miri ( uitrustdag) en Kota Kinabalu (strand) waren wel geweldig net als de Deercave, Longcave en de Windave in Mulu waar eveneens een mooi junglehotel was.rn

Gereisd met partner in juni 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
3,3

Campertour Noordereiland

🇳🇿 Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis
30-09-2015

333travel past beter de naam 000nazorg. Travelhome blijkt n.b. de reisagent ter plaatse. Daar heb ik overigens het gehele verblijf niets van gemerkt. Zeer inferieure camper meegekregen i.p.v premium kwaliteit.333 verschool zich achter travelhome en camperbedrijf (die wel financieel compensatie gaf). ! dag minder camperhuur dan 1e offerte maakte slechts een verschil in prijs van 18 euro (kosten extra verzekering per dag). De bemiddelingskosten werden ook niet evenredig verminderd..Heet dat oplichting?Brieven worden domweg zelfs niet naar de aangesneden onderwerpen beantwoord.( copietoets)

Gereisd met gezin in augustus 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,2

Individuele rondreis Sri Lanka

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
30-09-2015

samen met de familie ( totaal 6 pers. ) een individuele rondreis Sri Lanka gemaakt. Alles was top geregeld, goede hotels, zeer kundige en vriendelijke gids en heel veel gezien en genoten. we zijn erg tevreden over 333travel

Gereisd met gezin in oktober 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Hoogtepunten van Myanmar

🇲🇲 Myanmar
Individuele rondreis
30-09-2015

een rondreis gemaakt naar Myanmar en Thailand. 1 woord prachtig - alles was top geregeld, heel veel gezien. we gaan zeker snel weer eens terug. groet, R, van Doorn

Gereisd met gezin in november 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,8

Grand tour Borneo

🇲🇾 Maleisië
Individuele rondreis
30-09-2015

We zijn nog aan het nagenieten van de fantastische grote rondreis naar Maleisie. Met Johan de boeking gemaakt die ons perfect hielp aan de telefoon. Bij aankomst werden we ontvangen door onze gids met oranje 333travel polo shirt voor onze reis. Borneo was indrukwekkend en geweldig. De hotels waren mooi en zeer comfortabel. We hadden de beste gids sinds jaren, wat wist hij veel te vertellen. 333 superbedankt wat een prachtige reis. volgende keer zeker weer met jullie en voor ons nooit meer een groepsreis, een prive reis is veel relaxter en zie je veel meer. nogmaals bedankt 333.

Gereisd met partner in oktober 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Zelf samengestelde reis op maat

🇨🇳 China
Individuele rondreis
30-09-2015

Rondreis china
We zijn net terug van onze rondreis en hebben het fantastisch gevonden. Top georganiseerd door 333TRAVEL. Met vriendelijke groet, Joep van Aalst

Gereisd met partner in maart 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Zelf samengesteld met 333TRAVEL

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

333TRAVEL, de ideale formule voor individuele rondreizen door Thailand. Top vakantie gehad :-)

Gereisd met partner in april 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Toegevoegde waarde van 333 travel

🇺🇸 Amerika
Individuele rondreis
30-09-2015

Met 333 travel 17 dagen privé rondreis door het westen van de USA gemaakt. we hebben een fijne vakantie gehad alles top geregeld.

Gereisd met partner in juni 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Prachtige rondreis Thailand en Maleisie

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

Prachtige rondreis met 333TRAVEL.
Een paar jaar terug boekte ik een reis naar Thailand en Maleisie bij 333 travel. Dit was echt een topreis, alles wat tot in de puntjes verzorgd. Over het geheel gezien een fantastische reis gehad, mede door 333travel

Gereisd met gezin in juli 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,5

Californische Riviera en Rode Canyons

🇺🇸 Amerika
Fly-drive
30-09-2015

bij het boeken ben ik uitstekend geholpen door Fabienne. De reis was indrukwekkend mooi. Dit is absoluut mijn mooiste rondreis ever. Met de autohuur ging het super. ik kreeg zelfs een gratis upgrade omdat mijn categorie auto er niet meer was. Heb in een jeep de reis gemaakt met mijn gezin. voor mij voortaan altijd 333travel.

Gereisd met gezin in juli 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,2

Thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

De contacten per mail en telefoon, voordat de reis begon, waren snel en duidelijk. Enkele dagen voor vertrek was het nog mogelijk om een wijziging door te voeren.
Ter plaatse alles zeer goed geregeld en op sommige momenten zelfs met een prive-chaufeur van punt A naar B gebracht. Samengevat: Een prima reis voor een prima prijs!!

Gereisd met partner in februari 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,4

Bali, Sanur Paradise Plaza Suites

🇮🇩 Indonesië
Familiereis
30-09-2015

Prima geregeld en prima vervoer van en naar het hotel.
Alles is in goed overleg gemaild en beantwoord. Goede website.
Altijd meteen antwoord bij een vraag. Dus... hier kun je met een gerust hart je reis boeken!

Gereisd met gezin in februari 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
3,8

Thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

333 travel is alleen geinrtesseert in je geld , zodra je geboekt hebt kan ze je niks meer schelen . ongeintresseert en zoek het daar zelf maar uit . we hadden daar een ex medeoprichter gesproken en hij bevestigde het dus bedenk je heeeeel goed voor je bij hun boekt er zijn genoeg andere verre reizen specialiste . hellaas NOOIT MEEEEER....

Gereisd met partner in april 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,4

Thailand highlights

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

Ik ben zojuist teruggekeerd uit Thailand en heb met werkelijk een fantastische gids een individuele rondreis gemaakt naar Thailand.  De beste verre reis tot nu toe. Waarom ? goed georganiseerd, er stond een aardige dame in oranje polo van 333travel klaar voor ons, ook tijdens de reis heel veel informatie gehad over het land en cultuur leuke extra lokale stops gemaakt en hebben we bewust souvenirs gekocht om de bevolking te helpen.  Kortom die reactie van klant Rijes is zeker niet de onze wij zijn superblij.  

Gereisd met partner in april 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,6

Grandtour Sumatra Java Bali

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

Mijn eerste reis naar Indonesie was een om nooit meer te vergeten wat een lieve mensen en mooi land. Jakarta vond ik niet veel aan maar de rest vond ik geweldig, heb supergenoten, we hadden ook zo n lieve gids tijdens de reis. Ik reisde altijd met FOX in een groepsreis maar die klanten zijn allemaal niet meer zo leuk als vroeger, het lijkt wel bij FOX steeds meer Turkije publiek, daarom nu gekozen voor een prive rondreis. Dit is veel leuker met je eigen gezin stoppen waar je wilt, lekker lokaal eten en nog goedkoop en lekker ook. Voor mij nooit meer een groepsreis 333TRAVEL is de beste, voor mij de nummer 1 !

Gereisd met gezin in april 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Thailand Highlights

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

In april hebben we een fantastische rondreis gemaakt door Thailand. We hebben onze rondreis via 333TRAVEL geboekt. Op de luchthaven in Bangkok werden we opgewacht en vervolgens netjes bij het hotel afgezet. Goede service en alles verliep vlekkeloos. In het Eastin Hotel Makkasan heeft 333TRAVEL een eigen kantoor met Nederlandse medewerkers. Hier zijn we goed geholpen en hebben we nog leuke tips gekregen om de stad te verkennen. Zo konden we bijvoorbeeld een leuke ''klong'' tour maken of op de fiets stappen om de stad te ontdekken. We hebben een geweldige vakantie gehad en zijn alweer op zoek naar een mooie reis voor volgend jaar!

Gereisd met vrienden in april 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Best Deal Highlights of the West

🇺🇸 Amerika
Fly-drive
30-09-2015

Met zijn vijfen via 333TRAVEL een fly drive gemaakt door het westen van Amerika. Naast de zeer correcte service en afhandeling bij 333TRAVEL met een prima pakket reisbescheiden met veel info waren de hotels, huur auto en de diverse excursies waren top. dit was voor de tweede keer met 333TRAVEL op reis en wederom helemaal top. hierbij de link naar de reis :
http://www.333travel.nl/rondreis/amerika/best-deal-highlights-of-the-wild-west?productcode=R7005 vr. groet, tanja fransen en familie uit dronten

Gereisd met gezin in augustus 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Sumatra Java Bali prive rondreis

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

Voor onze huwelijksreis een 21 daagse prive rondreis op maat geboekt bij 333TRAVEL. het was top geregeld, alles liep vlotjes bij het opvragen van de offerte, goede prijs / kwaliteit verhouding. luxe accomodaties, heel veel gezien, zalig eten en een hele lieve gids op java. we zullen deze reis nooit meer vergeten.
groet, irene bastiaanse

Gereisd met partner in september 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Java Bali prive rondreis

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

Met 2 vrienden een reis op maat door indonesie gemaakt. we hadden een aantal specifieke wensen en die heeft 333 travel keurig verwerkt in de reis. leuke, gezellige kleinschalige hotels tijdens de reis, zeer kundige en vriendelijke gids en een prachtige prive bungalow op bali. we zijn erg te spreken over 333 travel.

Gereisd met vrienden in oktober 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Mystiek China en Tibet

🇨🇳 China
Individuele rondreis
30-09-2015

18 dagen naar China en Tibet geweest met deze organisatie en alles was perfect geregeld. 333 Travel is een aanrader.

Gereisd met partner in november 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,4

Highlights of China

🇨🇳 China
Individuele rondreis
30-09-2015

wij hebben met z n vieren een onwijze reis gehad, alles was super geregeld. ongelooflijk vonden we eigenlijk. we hadden treinreizen ons eigen minibus met chauffeur en hadden we per regio goede gidsen die altijd op tijd waren.  ook de reis was echt genieten, guilin li cruise toch was zoo mooi!!! ik heb daar alleen al 1000 foto s gemaakt. 333travel super super bedankt we gaan voortaan altijd met jullie. voor ons nooit meer een groepsreis jullie maken het echt waar, ontdek china op individuele basis is echt reizen !

Gereisd met vrienden in oktober 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

Rondreis en stradvakantie zelf samengesteld

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

met de familie voor het eerst een samengestelde prive reis Thailand bij 333Travel geboekt. Van 5 t/m 21 maart, we hebben een prachtige reis gehad. Mooie hotels, gunstig gelegen, prijs kwaliteit prima. goed service veel gezien. ook de kinderen waren erg enthousiast door o.a. de olifanten in het noorden en de dolfijnen in de buurt van ko chang. 333TRAVEL en Thailand zijn beide een aanrader.

Gereisd met gezin in maart 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,6

Rondreis thailannd

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

Wij hebben een fantastische rondreis gemaakt door Thailand, Bangkok, Chiang Mai en met een hotel op Koh Samui, We vonden het erg fijn dat er ook een kantoor in het hotel was in Bangkok van 333travel, we hadden nog een paar vragen en die kon het kantoor daar meteen beantwoorden. De gids vertelde ons veel over Thailand en Bangkok, en ook de gids in Chiang Mai was erg aardig en zeer vriendelijk. Hotel op Koh Samui was een prima hotel. Een pluim ook voor de medewerker van 333travel in Nederland, we hebben veel vragen gesteld maar die werden ook keurig beantwoord.

Gereisd met partner in november 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,4

Van Laerhoven- Vonghajak

🇹🇭 Thailand
Familiereis
30-09-2015

Is heel goed en netjes geregeld alles op tijd en vervoer van luchthaven naar hotel hoef niet lang te wachten

Gereisd met partner in december 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,4

Bali/Gili explorer

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

Net terug van onze 17-daagse rondreis, de Bali/Gili explorer. Wij hadden een prive rondreis met nog een ander stel, totaal met 4 personen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Transfers, hotels, excursies. Reisschema; Ubud, Lovina, Candidasa, Gili Trawangan, Benoa. Met onze nederlands sprekende gids konden we per dag aangeven wat we allemaal wouden zien die dag. In principe liggen de excursies vast, maar je kan er nog prima een eigen invulling aan geven. Super geregeld. Hotels waren prima, en Villa Ombak op de Gili eilanden was echt super! Zo uit het \'boekje\'! Echt een aanrader! Laatste week strandvakantie in Benoa was voor ons iets minder. Zaten telkens in kleinschalige resorts/hotels en het Ramada hotel in Benoa was echt onwijs groot. Wij noemde het Benidorm in Bali, want daar leek het erg op. Er is weinig te doen in de buurt. Zou de reis zo weer opnieuw willen doen, alleen afsluiten in een andere plaats/hotel. Bij 333 travel was echt alles goed geregeld. Had van te voren even op internet gekeken omdat ik er nog nooit van had gehoord. Las ook aardig wat negatieve ervaringen, maar dit was bij ons absoluut niet het geval. Echt super gegeregeld, een aanrader!

Gereisd met vrienden in september 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,6

Highlights of thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
30-09-2015

Wat een fantastische reis! Alles tot in de puntjes goed geregeld. We hadden een prima gids in Bangkok. Iemand die veel te vertellen had, maar je ook de ruimte gaf om foto's te maken. We hadden een prima excursie pakket. Onze gids had nog wel wat leuk suggesties. Een hiervan was dat we de mogelijkheid hadden om samen met mijn man een olifant te wassen. Dit was echt heel erg leuk. We reden de rimboe in en daar stond de olifant al te wachten. We moesten ons omkleden en stapte boven op dit kolosale beest. De olifant ging de rivier in en op commando van zijn begeleider nam hij een slurf water en spoot ons helemaal nat. Na ongeveer een half uur, beloonden we de olifant met bananen.
Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Vincent en Ria van Croonenburg Pijnacker.

Gereisd met partner in oktober 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
3,6

Strandvakantie

🇹🇭 Thailand
Familiereis
30-09-2015

333Travel garandeert de laagste prijs, de slechtste kamers in de hotels in Thailand en de slechtste service als je klachten kenbaar maakt.

Gereisd met gezin in oktober 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
2,6

Highlights West-Maleisie Fly en Drive Deluxe - Rondreis Maleisië

🇲🇾 Maleisië
Fly-drive
30-09-2015

Helaas was deze reis compleet niet wat er belooft was. Slecht hotel in Kuala Lumpur en in Langkawi. Hotel Pelangi werd gerenoveerd zodat we in een bouwput zaten met veel herrie! De auto die we kregen zat met deuken en krassen en sterren in het raam.De reisleiding ter plaatse was slecht bereikbaar en 333 Travel was ook zeer slecht bereikbaar geen 24 uur service. We hebben de klachten gebundeld in een brief maar geen enkele vorm van begrip gekregen.
We reizen graag naar verre landen maar we raden iedereen af om met 333 Travel te gaan.Het was echt jammer want Maleisië is een mooi land.

Gereisd met gezin in juli 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
7,8

21daagse rondreis

🇹🇭 Thailand
Groepsrondreis
30-09-2015

De ontvangst door de Nederlandse reisleiding was heeel slecht. Hij was een onbeschofte man.

Gereisd met vrienden in november 2009
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
6,8

Rondreis Laos Highlights de luxe

🇱🇦 Laos
Individuele rondreis
30-09-2015

Land met zeer slechte wegen. Hotels waren niet allemaal luxe, maar echt stukken minder. Aanraders zijn alleen Luang Prabang en de hoofdstad Vientiane. Beter is om dit te combineren met een ander land.

Gereisd met partner in februari 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,6

333 travel reis naar Thailand

🇹🇭 Thailand
Groepsrondreis
30-09-2015

Hallo, hierbij willen wij nog even bedanken voor de prima op rolletjes lopende organisatie van onze rondreis door Thailand begin februari 2010 met 333 Travel/AmazingTours Co. Ltd. Wat een prachtige hotels in Bangkok het Eastin en Chiang Mai -Holiday Inn. Ook het vervoer en vooral ook de begeleiding van onze gids Anouk, in Bangok die ons veel wist te vertellen , Sunny in Chiang Mai en Toy bij de heel leuke JungleTrek die we hebben gemaakt met ons clubje.
Het Jungle Raft hotel was een leuke overnachting op de River Kwai. En daarna nog het heerlijke strand van Kho Samui in het Lawana Resort .
De fietstocht in de omgeving van Chiang Mai geboekt bij ThailandTrek ter plaatse met Sunny was leuk en leerzaam en ontspannend- Prima!!
Kortom een heel fijne vakantie was het, tot ziens de volgende keer!

Gereisd met partner in februari 2010
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,3

Onze reis

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
30-09-2015

Afgelopen dinsdag zijn wij terug gekomen uit Bali.
Alles was prima verzorgt, de accommodaties waren perfect en afwisselend, het vervoer van en naar was ook naar wens.

Voor een volgende vakantie zullen we in ieder geval ook de reizen van 333travel raadplegen.

Gereisd met vrienden in september 2009
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Prachtige kennismaking met Thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
29-08-2015

we hebben met 333 Travel een prachtige vakantie gehad in Thailand.
vele dingen gezien zoals Chinatown, bloemenmarkt, grandpalace en river kwai.
verder nog veel meer om opte noemen gezien, maar Ayutaija ( oude tempels is zeker noemenswaardig.
We hebben een fantastische vakantie gehad en dit is mede omdat 333 travel de afspraken zeker is nagekomen me het ophalen en een professionele gids ( Anouk)
zij laat niet alleen de standaard zaken zien maar geeft onderweg ook nog wat mogelijkheden aan, zoals een kokosmoten farm of een rijstveld bezoeken. via 333 travel ook no geen excursie geboekt om door Bangkok te fietsen en dit is echt voor iedereen een aanrader.
Ik zal 333 travel dan ook zeker durven aan te bevelen bij vrienden en kennissen en zal bij een volgende verre reis zeker ook weer hun site bezoeken om te kijken wat ze voor mij kunnen betekenen.

Gereisd met gezin in augustus 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,0

Vakantie Thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
14-04-2015

Thailand moet je voelen, horen, zien en ruiken. De mooie tempels , de olifantentocht door de jungle was zo’n mooie ervaring, de stilte, de reuk , de natuur. Wij hadden daar t gevoel hier hoeven we nooit meer weg. Dit kun je nooit thuis navertellen. Deze reis op maat is gemaakt door mij en mijn man en 2 kinderen afgelopen februari en verzorgd door 333TRAVEL – alles was top geregeld en een prima prijs kwaliteit verhouding. erg tevreden !

Gereisd met gezin in februari 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Rondreis Thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
02-04-2015

Derde reis met 333Travel, zoals de twee voorgaande reizen, prima georganiseerd. Hotels van goede kwaliteit, veelal op loopafstand van de stadscentra. Heel veel gezien en gedaan. De lokale reisleider was er één uit duizend: geweldige inzet en kennis van zaken. Hij deed zijn werk met zichtbaar plezier.rnThailand is werkelijk heel mooi qua landschap. Voor wie van tempels houdt: je kunt hier je hart ophalen.rnrnGrote pluspunt van reizen met 333Travel: je stelt je eigen reis samen aan de hand van de bouwstenenrnrnDe algemene conclusie is toch wel: Thailand met 333Travel is een aanrader!

Gereisd met partner in december 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,0

China prachtige ervaring met 333 travel

🇨🇳 China
Individuele rondreis
02-04-2015

ben met 333 travel naar China geweest. Geweldige ervaring! Wij zijn echt het Chinese leven in gedoken en hebben veel contact met de lokale Chineze gehad. De reis zat heel goed in elkaar, veel afwisseling tussen leuke activiteiten en relax momenten. We verbleven in kleine karakteristieke accommodaties.

Gereisd met partner in januari 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Alleen vlucht

🇹🇭 Thailand
Fly-drive
02-04-2015

Goed reisadvies. Auto met chauffeur stond klaar om ons naar hotel te brengen. Toppie

Gereisd met partner in september 2007
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
8,0

Combinatie Thailand/Cambodja

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
02-04-2015

Dit jaar voor de 7e keer naar Thailand. Nu gecombineerd met Cambodja. De reis heb ik in overleg met 333travel samengesteld. Omdat dit jaar mijn moeder en vriend mee gegaan zijn, wilden we ze veel laten zien. En dat is prima gelukt! Met EVA gevlogen. Eerst een paar dagen Bangkok. Het starterspakket van 333 met verblijf in het Eastin Hotel. Altijd fijn om daar weer terug te komen. Na Bangkok door naar Cambodja. Angkor Wat bezocht en de Killingfields (met de gevangenis in Phnom Penh). Met de bus terug naar Thailand voor het strand. Prachtige tocht naar Koh Chang. Daar verbleven op het Emerald Cove Resort (wordt binnenkort Marriot). Voor de 2e keer daar. Super resort met prachtig strand. En voldoende restaurantjes enz. om het resort heen. Na een week terug naar Bangkok. Om nog een beetje te winkelen. Tijdens deze vakantie weer vele transfers, soorten vervoer en excursies gehad. Alles is vlekkeloos verlopen. En heel eerlijk, ik raak het gewend (ik boek alle jaren bij 333travel).

in februari 2015
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Midden en Noord Thailand

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
02-04-2015

het was voor ons de 1e keer dat we via 333 boekten. We van onze buren gehoord dat ze een eigen kantoor hebben in Bangkok met Nederlands personeel. Nou dat hebben we geweten. Wat een leuke mensen. Rutger onwijs bedankt voor de service. Alles was zo goed geregeld, de htoels waren super, ons minibus erg luxe, kortom we betaalden een mooie prijs en hadden dit niet verwacht. Super super super 333.

Gereisd met gezin in oktober 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
6,0

Ongeorganiseerde reis

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
02-04-2015

Als je in Bankok in het Eastin hotel een toertje regelen wilt ben je duur uit.
Voor een 3 daagse Khao sok zouden we met 3 personen 620 euro kwijt zijn. (3 overnachtingen in een boomhut en een 2 daagse trip door het park) en vervoer met een minivan naar het park en vanaf het park naar bestemming). Op de bonnefooi hebben we dit tripje niet eens voor de helft gedaan, weliswaar met een simpele bus ipv een minivan, die ook niet duur is. (c.a. 50 euro voor 3 personen van Surath tani naar Khao Sok)
Op de bonnefooi is alles goedkoper en net zo gemakkelijk, want slaapplaatsen zijn er altijd, ook tijdens de kerstdagen.
Verder verdient 333 travel enorm op treinritten die je bij hen boekt. 1/3 van de prijs bij 1e klas wagons en de helft op 2e klas wagons. Beter is zelf boeken of naar het station gaan want plaats is er altijd, (aan het loket of boven in het station) Boeken thuis is het beste en goedkoopste. 2e klas slaaptrein met airco kost onder c.a. 760 bath en boven bijna 700 bath en 1e klas kost c.a. 1350 onder en 1150 boven.
alleen was 333 travel gunstig bij het bijboeken van een hotelnacht in het Eastin hotel. Scheelde 500 bath voor 3 personen.
Tip: spaar geld uit en ga op de bonnefooi de trips maken
Positief ben ik over de mail en de telefoontjes over de boeking in Nederland wbt. de vlucht. Je krijgt snel antwoord en het wordt netjes geregeld. Vandaar een 9 voor algemeen.

Gereisd met gezin in december 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

New york

🇺🇸 Amerika
Individuele rondreis
02-04-2015

Niets dan lof voor 333travel. Net 5 dagen New York gedaan in het INK hotel en gevlogen met Iceland air. Wat een superhotel zeg, helemaal geweldig, goed gelegen in hartje manhatten supermooie kamers. Via internet voor het eerst geboekt bij 333travel en alles was super geregeld. volgende keer kijken we zeker weer bij hen

Gereisd met partner in mei 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Gerben Hartman

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
02-04-2015

vorige week terug gekomen van de rondreis Best Deal Thailand. We hebben een prachtige reis gehad, mooie hotels, prima prive gids en mooie jungle tour in het noorden van thailand. Ik kan niet anders zeggen dan dat 333TRAVEL het top geregeld heeft. prijs / kwaliteit was prima - de ervaring van de persoon delen wij dus helemaal niet. ( kwestie van op tijd boeken waarschijnlijk )

in augustus 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Thailand Discover rondreis

🇹🇭 Thailand
Familiereis
02-04-2015

Deze zomer met 333TRAVEL op 21 daagse prive rondreis Thailand geweest met de familie : in 1 woord TOP. goede hotels, vriendelijke gids. prima prijs kwaliteit verhouding. 333 dank jullie wel. Astrid Kreijnen en familie

Gereisd met gezin in augustus 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Fly drive wild west

🇺🇸 Amerika
Fly-drive
02-04-2015

had nog niet eerder tijd om een reactie te plaatsen maar heb genoten van onze vakantie in west Amerika. ook de tip om de Navajo indianen te bezoeken was geweldig. Alles klopte van boeken tot en met de reis. het was onze 5e reis met 333travel en ook Amerika was goed geregeld.

Gereisd met partner in augustus 2013
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Fly drive discover Florida

🇺🇸 Amerika
Fly-drive
02-04-2015

Heb alleen maar lof voor deze Florida reis met 333travel. Alles was tof geregeld. ook bij boeken op kantoor zeer vriendelijke heer Nico die reis voor mij had geregeld. Ik had een grote jeep erbij gehuurd, was ook wel ideaal met de koffers en de prijs was best goedkoop. 1 woord hiervoor fantastisch !!! bedankt groet Peter

Gereisd met partner in januari 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
5,0

Thailand 2014

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
02-04-2015

333 Travel heeft bij ons afgedaan voor individuele rondreizen
.
De gene die naar onze wensen
de reis had vast gesteld verdiend voor ons een onvoldoende.
2 van de drie hotels waren niet meer beschikbaar omdat dit pas later (na aanbetaling) gestekt word.
Het laatste hotel dat als gelijkwaardig was betiteld was erg luidruchtig (van s middag 6 tot 4 uur s nacht)
En dat met jonge kinderen.
Om toch normaal onze vakantie te laten verlopen omgeboekt via 333 travel , moesten wel bijbetalen en voor een minder hotel .Als wij dit van te voren hadden geweten had wel via e-bookers of iets in die geest ,dan ziet men gelijk of het hotel beschikbaar is en kan men meestal tot kort voor aankomst annuleren.(zonder grote kosten)
333travel na terug komst hierover gemaild en de reactie staat in de voorwaarde en pech voor u.

Gereisd met gezin in februari 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Fly drive Amerika highlights Wild West reis op maat

🇺🇸 Amerika
Fly-drive
02-04-2015

We zijn terug van een geweldige vakantie in Amerika. Wat een superland is dit zeg.....de grand canyon, yosemite waar we echte beren hebben gezien en heerlijk geluncht in de natuur, sedona, ongelooflijk mooi en zo veel meer. Uiteindelijk hebben wij de reis in new york afgesloten. 333TRAVEL had deze reis op maat samengesteld en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij zeggen nooit meer anders dan 333. Complimenten vanaf het boeken tot aan terugkomst.

Gereisd met partner in juni 2014
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Grand tour sumatra, java en bali

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
02-04-2015

Zou iedereen aanraden om met 333 travel naar Azie te reizen. Alles tip top geregeld . toffe en zeer gedienstge gidsen . ONze reis was voor 100 procent geslaagd.

Gereisd met partner in september 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
9,0

Bali Gili explorer de luxe

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
02-04-2015

We hebben in november 2011 samen met vrienden een onvergetelijke reiservaring gehad naar Bali en Gili Trawangan.
Onze reis begon in Ubud, waar we in een prachtig hotel verbleven. Na het acclimatiseren en het verkennen van de plaats Ubud waren we klaar om verder door te reizen naar het noorden van Bali. Onderweg hebben we verschillende excursies gedaan waarbij we een fantastische Nederlandssprekende gids hadden.  We hebben daarna een aantal nachten in Lovina doorgebracht, waar we dolfijnen hebben gespot. Vanuit Lovina zijn we naar het oosten gegaan, waar we 1 nacht in Candi Dasa hebben overnacht om daarna naar het prachtige bounty eiland Gili Trawangan te gaan. Hier is het leven alleen maar relaxed. Geen gemotoriseerd vervoer, witte stranden, helder water, een paradijs om te snorkelen. Na een relax verblijf van een aantal dagen in een fantastisch hotel was het tijd om weer terug te keren naar Bali, waar de laatste 5 dagen in Benoa verbleven. Een mooie reis, welke ontzettend goed georganiseerd was door 333 travel. Een aanrader voor iedereen!

Gereisd met vrienden in november 2011
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6
10

Bali Gili Explorer rondreis

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
02-04-2015

ik heb nog nooit zo n super vakantie mee gemaakt. Echt alles was door 333travel tot in de puntjes verzorgd. Vanaf het moment van boeken tot het maken van de reis. We hadden in 1 hotel een mindere kamer ook dat werd binnen een paar uur opgelost en kregen we een andere mooie kamer. kortom niet alleen bij boeken goede service maar ook tijdens de reis.  Voor ons gezien is het nu altijd 333travel gewoonweg top 

Gereisd met gezin in maart 2012
Accomodatie
8,4
Vervoer
8,5
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,6

Ben jij op reis geweest met 333travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met 333travel of klachten over 333travel.