Baobab ervaringen

De Baobab ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Baobab gemaakt hebben.

Er zijn 8 ervaringen met Baobab geplaatst.

Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
8,2
Totaalscore

8 beoordelingen

8,6

Rondreis Birma

Myanmar
Groepsrondreis
30-09-2015

Fantastische reis in een onbekend land. Je moet wel snel zijn want door het openstellen van de grenzen begint het massa toerisme op gang te komen

Gereisd met vrienden in november 2011
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
8,6

Vietnam highlights rondre

Vietnam
Groepsrondreis
30-09-2015

Vakantie om nooit te vergeten! Super organisatie! Goed programma! Al het moois van Vietnam kunnen bewonderen. Zou het zo weer doen! 

in juni 2009
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
8,4

Kleine sunda-eilanden en Sulawesi

Indonesië
Groepsrondreis
30-09-2015

Geweldige reis, veel ervaren, TOPPER van een reisbegeleider.

Gereisd met partner in augustus 2011
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
7,8

Familiereis Egypte

Egypte
Familiereis
30-09-2015

Wij hebben met onze 2 dochters deze rondreis gemaakt. Het was supergezellig met de andere gezinnen!! De reis was goed georganiseerd door Baobab reizen, we zullen dit niet snel vergeten en gelukkig hebben we de foto's nog :-)

Gereisd met gezin in augustus 2010
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
7,8

Mali

Mali
Groepsrondreis
30-09-2015

Heel mooie rondreis met een heel goeie groep. De reisleiding was zeer deskundig en zo was de groepsreis meer dan een leerschool. Er was geen gebrek aan plezier gedurende de reis. En al die cultuur en folklore was niet te onderschatten, vooral gedurende onze 4-daagse wandeling. Het is een aanrader.

Gereisd met partner in oktober 2010
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
8,0

Jubileum reis Vietnam

Vietnam
Groepsrondreis
02-04-2015

Interessant reis. Vietnam is een aanrader.

Gereisd met vrienden in november 2012
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
8,0

Zimbabwe, Botswana, Namibië & Zuid-Afrika

Botswana
Groepsrondreis
02-04-2015

Zeer mooie reis gehad. Botswana is een fantastisch land en zeker de moeite waard. Hoogtepunten waren Etosha en Chobe park.

Verblijf en vervoer was prima in orde en de reisbegeleiding was helemaal top! Zeker een aanrader!

Gereisd met partner in mei 2010
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5
8,0

Groepsrondreis Mali

Mali
Groepsrondreis
02-04-2015

We hebben met Baobab een prima kerst/nieuwjaarsreis gehad, gehad. Het zat logistiek allemaal goed in elkaar alles klopte. WE hebben mooie plekken bezocht. De reisbegeleider was een man met veel ervaring. David Kerkhoff. Facultatieve excursies werden goed voor je georganiseerd. De accomodaties kwamen goed overeen met wat je in de reisbeschrijving was beloofd.

Gereisd met partner in december 2007
Accomodatie
8,1
Vervoer
7,1
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,5

Ben jij op reis geweest met Baobab?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Baobab of klachten over Baobab.

Rondreis.nl blog

Fair op reis
22 september 2012