Beter-uit

Christelijke reizen

Beter-uit is gespecialiseerd in christelijke vakanties binnen en buiten Europa. We bieden een breed aanbod groepsreizen, waarbij je in goed gezelschap geniet van een ongedwongen vakantie. Van zonvakantie tot wintersport en van Bijbelse reizen naar Israël tot vakantieparken in Europa. Samen ontdek je de mooiste bestemming én ontmoet je elkaar rond het christelijk geloof.

Meer over Beter-uit
Beter-uit
Accommodatie
8,3
Vervoer
8,3
Reisleiding
8,0
Prijs/kwaliteit
8,3
Algemeen
8,3
8,3
1 beoordelingen
Beter-uit is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Beter-uit ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Beter-uit zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Beter-uit.

Er zijn 3 ervaringen met Beter-uit geplaatst.

Accomodatie
8,3
Vervoer
8,3
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,3
8,3
Totaalscore

3 beoordelingen

8,6

Fins lapland, avontuurlijke winterreis

Finland
Singlereis
21-09-2017

Fantastische singlereis, inclusief een leuk en afwisselend programma (sneeuwscooteren, sneeuwschoenlopen in een prachtig natuurpark, rendierfarm, skien,langlaufen, in t donker op zoek naar t noorderlicht en een tocht met husky's.) In een zeer mooie lodge voor de groep met een jacuzzi en sauna (heerlijk voor savonds), open haard, sleeen en langlaufskies En een kok.

in februari 2017
Accomodatie
8,3
Vervoer
8,3
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,3
8,0

Gezellige jongerenreis bij Porec (Kroatië)

Kroatië
21-09-2017

Het was een topreis!

Het beste aspect was vrijheid. Je kon je eigen gang gaan óf je kon samen met anderen optrekken. Ik was alleen, dus ik heb voor het laatste gekozen en daarom heb ik ook meegedaan aan alle excursies.
De volgende excursies werden aangeboden (spoilers!):

- Venetië --> aanrader!
- Plitvice meren --> erg duur (79 euro uit mijn hoofd) en je zit 4 uur in de bus ernaartoe, maar wel supermooi, eten inbegrepen.
- Sunset cruise with dolphins --> de sunset was prachtig en de boottocht was heeerlijk, maar stel je niet teveel voor van de dolfijnen: drie dolfijnen, 40 (!) boten. Eten inbegrepen.
- watersportdag --> lachen! er is genoeg te doen, maar je kunt ook achterover hangen in je ligstoel onder een parasol. Lunch inbegrepen.
- ontspannen cruise met Rovinj en een piratengrot --> Het bezoek aan het schilderachtige Rovinj was kort maar krachtig met een prachtige oude kerk op de heuvel. De piratengrot was niet zo spannend, maar ik heb er wel lekker gezwommen. Eten inbegrepen.
- watersportpark --> blijkbaar de op 1 na beste van Europa en dat kan ik beamen. Gave glijbanen en een watergolfbad: ik word er blij van.

We hebben ook een aantal keer Porec verkend en een paar keer samen gegeten (dat telt dan als excursie). Gezellig, maar niet essentieel, want je kunt dat ook met vrienden/aardige mensen uit je groep doen.

De accommodatie was top, niks te klagen. We kregen een appartement met goede bedden, keukentje, badkamer, kledingkasten en zelfs een balkonnetje.

Wil je een gezellige vakantie voor een schappelijke prijs met veel vrijheid? Ga dan met deze reis mee! Andere reizen met hetzelfde prijsniveau bieden vaak slechtere accommodaties (lees: campingtentjes)!

Alleen gereisd in augustus 2017
Accomodatie
8,3
Vervoer
8,3
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,3
8,2

Gezellige rondreis door Israël

Israël
Groepsrondreis
21-09-2017

Highlights Israël reis gedaan, was een mooie reis met een gezellige groep! Het was een reis voor alle leeftijden. De leeftijden waren ook heel divers, wat erg leuk was! De reisleiding en lokale (Nederlands sprekende) gids hebben veel ervaring en kennis van het land. Veel gezien en geleerd van het land, de cultuur en de natuur. Interessant waren de momenten dat we op Bijbelse plaatsen waren en het bijbehorende Bijbelgedeelte werd gelezen, zonder dat het te 'zwaar' werd. De reis bleef luchtig. Het hotel was niet bijzonder luxe, maar prima locatie in Jeruzalem en Tiberias. De bus was comfortabel en had wifi!

Gereisd met vrienden in september 2017
Accomodatie
8,3
Vervoer
8,3
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,3
Algemeen
8,3

Heb je zelf Beter-uit ervaringen of klachten over Beter-uit?

Contactgegevens

Adres

Beter-uit
Kalkovenweg 16
2401 LK Alphen aan den Rijn
Bekijk op kaart »

Klantenservice

088 3100 500

Openingstijden helpdesk

ma - vr 9:00 - 17:00