Better Places

Je reisexpert ter plaatse

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisexpert in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat. Ook families met kinderen zitten bij Better Places goed.

Meer over Better Places

Better Places is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle Better Places reizen »

Better Places
Accommodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,2
Prijs/kwaliteit
8,9
Algemeen
9,1
9,0 267 beoordelingen
Better Places is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Populaire Better Places reizen

Cuba - Rondreis met verblijf in Casas Particulares

Cuba - Rondreis met verblijf in Casas Particulares

 • Cuba Cuba
 • Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
 • Reisduur 15 dagen

Ontwerp je rondreis met verblijf in casas particulares samen met Julio, de lokale reisexpert. Zo wor...

vanaf € 770

Zuid Afrika - privé autorondreis - Better Places

Zuid Afrika - privé autorondreis - Better Places

Ontwerp je privé safari samen met Nina, de reisexpert die er woont. Zo wordt je reis super origineel...

vanaf € 1095

Thailand rondreis op maat | Better Places

Thailand rondreis op maat | Better Places

Ontwerp je individuele rondreis Thailand samen met Seb, de reisexpert die er al jaren woont. Zo word...

vanaf € 1135

Better Places ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Better Places zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Better Places.

Er zijn 267 ervaringen met Better Places geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,2
Prijs / Kwaliteit
8,9
Algemeen
9,1
9,0
Totaalscore
267 beoordelingen
9,0

Van Titicaca, naar de Colca Canyon en Cusco

 • Peru
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 11 June 2018

5 weken waren we op reis van Santiago naar Lima. Het liefst regelen we alles zelf, maar via via kwamen we in contact met Guido van Better Places. Omdat we wat specifieke dingen wilden én wilden wandelen in de Colca Canyon én de tijd voor al die dingen wat beperkt was, hebben we Guido gevraagd een maatwerkprogramma van een week voor ons te maken. Dat hebben Guido en zijn team werkelijk perfect gedaan. Alles klopte. De lokale gidsen waren erg goed. Gewoon leuke mensen, die veel informatie konden geven. Het logeren bij een gastgezin was een unieke belevenis. Het vervoer was perfect geregeld. Ook de andere overnachtingsplekken waren goed tot zeer goed. Ook de ondersteuning via de Whatsappgroep was fijn (waar is dat nou voor nodig, dacht ik van te voren... maar toen één van onze rugzakken gestolen werd, was de ondersteuning van Guido en het Cusco-team maar wat fijn). Contacten met Better Places, vooraf en tijdens de reis zijn uitstekend geweest.

Gereisd met partner in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Van laag tot heel hoog in Peru!

 • Peru
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 03 June 2018

Met ons vieren hebben een zuidelijk 'rondje' gemaakt door Peru. Gestart in Lima en vervolgens steeds hoger door Peru om te eindigen in de jungle. Wij hadden hier 25 dagen voor en geen dag was te veel. In tegenstelling wat heel veel mensen rondom deden; hoppen niet alleen door Peru, maar ook nog alle rondom heen liggende landen aandoen. Wat fijn dat wij zo veel hebben kunnen zien en beleven en daarbij in relatieve rust. Uiteraard bestond de reis ook uit veel reisuren. Ook dan was er veel te zien. Agnes en Guido hebben ons hierbij prima begeleid, zowel bij de voorbereiding als gedurende de reis i.s.m. hun team in Cusco. Altijd waren zij voor ons bereikbaar. Hun aangemaakt App werkte hierbij uitstekend. Bijna overal in Peru is Wifi aanwezig. De activiteiten waren goed afgestemd met, voor ons, als hoogte punten de trekking: de Colca Canyon en de koffieroute. Werkelijk schitterende natuur afgewisseld met lieve en hartelijke gastgezinnen waar wij hebben geslapen. Er werd heerlijk voor ons gekookt en wij kregen een prachtig inzicht in het leven van deze mensen. Wij kregen uitleg over de gehele koffieproductie en mochten zelf meedoen bij het proces. Wandelen door ruige natuur, over smalle ' bruggetjes' en woeste rivieren, stijle afgronden. Door deskundige begeleiding van ervaren locale gidsen, waren wij altijd veilig. Dachten we alles al over de Inca's te hebben gezien en gehoord; de Machu Picchu overtrof toch al het vorige. Eindigend in de jungle, met prachtige natuur, allerlei fruitsoorten en bijzonder insecten, hebben wij nog een reuzenbomen beklommen, zo'n 45 meter hoog.
Het was een prachtige reis, waarbij wij nog veel gaan nagenieten met alle verhalen, foto's en filmpjes.

Gereisd met vrienden in april 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,5

Een prachtige maatwerk rondreis door Ecuador & Galapagos eilanden met Better Places

 • Ecuador
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 31 May 2018

Better Places heeft voor ons een maatwerk rondreis van 3 weken samengesteld door Ecuador en de Galapagos eilanden. Onze route combineerde het vasteland (Quito - Mindo - Cotopaxi - Quilatoa - Banos - Quito) met de eilanden (eilandhoppen tussen Santa Cruz, Isabela en San Cristobal). Vooraf hadden wij contact met lokale reisexpert Kersten. Zij verraste ons met haar snelheid van reageren (steeds binnen een werkdag) en de mate van meedenken. We hadden bij meerdere organisaties offertes opgevraagd, maar Better Places blonk uit in de mate waarin zij de reis helemaal voor ons op maat konden maken, met name op de Galapagos eilanden. Zij konden voor ons een programma samenstellen van vluchten, boottickets, hotels en excursies die we zelf konden kiezen (terwijl je bij andere organisaties aan een standaardprogramma vast zat). Ook dacht Kersten goed mee over ons budget en gaf zij aan waar we eventueel kosten konden besparen.

Tijdens de reis hadden we contact met lokale vertegenwoordigers Rene (vasteland) en Maria (Galapagos eilanden), beiden vriendelijk en meedenkend. Ze namen tijdens de reis meerdere keren contact op via Whatsapp om te informeren of alles nog goed verliep. De hotels waren over het algemeen erg goed en de privétransfers waren ook prima en op tijd (op één uitzondering na, maar dit werd door Rene ter plaatse zo goed mogelijk opgelost). Ik zou Better Places zeker aanraden.

Gereisd met partner in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Prachtreis door Noord-Tanzania

 • Tanzania
 • Autorondreis Autorondreis
 • 29 May 2018

Better Places werd door ons uitgezocht omdat ze voor ons een reis konden samenstellen die aan al onze wensen en verwachtingen voldeed en rekening hield met onze wensen. Het feit dat Better Places rekening houdt met de lokale bevolking en een soort van "fair trade" beleid heeft sprak ook erg aan. In 9 dagen trokken we rond met onze dochter door de bekende parken , waarvan Serengeti met een fantastisch tentenkamp als basis het meeste indruk maakte. Daarnaast was er in het program ruimte ingebouwd om kennis te maken met de plaatselijke bevolking en cultuur met bezoeken aan markten, koffie- en bananenplantages. We hadden een ervaren en zeer plezierige gids die ons zowel m.b.t.. de natuur als t.a.v. de sociale context en de cultuur veel geleerd heeft. Karin als vertegenwoordiger van Better Places was zeer aanspreekbaar tijdens het plannen van de reis en nam ook tijdens de reis contact op om te zien of alles goed liep. Door al deze dingen een onvergetelijke reis.

Gereisd met gezin in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Cuba reis met gezin.

 • Cuba
 • Familiereis Familiereis
 • 29 May 2018

In overleg met Better Places, hebben wij een geweldige reis met elkaar gehad.
We hebben veel gezien en de Casa Particulares, waren allen mooi en super schoon. Het ontbijt was overal geweldig.
Enorm veel vers fruit, gevolgd door ei ( bereiding naar eigen keuze). Een grote kan vers geperst sap, koffie, thee en melk.
Wij zjjn van Havana, naar Viñales, Soroa, Trinidad naar Santa Maria gereisd.
Alle excursies waren perfect geregeld en de taxis waren altijd precies op tijd.
De eigenaren van de casas waren overal super vriendelijk en heel hulpvaardig. De taxichauffeurs waren ook heel vriendelijk.

Door Better places hebben we echt een onvergetelijke vakantie gehad en zonder zorgen.
Vanaf het eerste moment was het contact geweldig. Zodra je belde, wisten ze precies wie je was en hoefde je geen reisnummer of iets dergelijks door te geven. Ze hebben enorm meegedacht en alles geweldig gepland. Alles was super geregeld en dan krijg je nog een persoonlijke app. waar je reis van dag tot dag met alle gegevens in staat.
Wij hebben dan ook alleen maar lof voor Better Places en adviseren het dan ook aan alle vrienden en famile.
Dus voor Better Places geen 10, maar een 10 met een griffel. Geweldig, en heel hartelijk bedankt voor jullie enorme inzet!
De Jagertjes.

Gereisd met gezin in april 2018
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon


Lees meer Better Places ervaringen »


Heb je zelf Better Places ervaringen of klachten over Better Places?

Contactgegevens

Adres
Better Places
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
071-5162025

Openingstijden helpdesk