Better Places

Je reisexpert ter plaatse

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisexpert in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat. Ook families met kinderen zitten bij Better Places goed.

Meer over Better Places

Better Places is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle Better Places reizen »

Better Places
Accommodatie
8,6
Vervoer
8,8
Reisleiding
9,2
Prijs/kwaliteit
8,8
Algemeen
9,0
8,9 428 beoordelingen
Better Places is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Populaire Better Places reizen

Cuba - Rondreis met verblijf in Casas Particulares

Cuba - Rondreis met verblijf in Casas Particulares

 • Cuba Cuba
 • Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
 • Reisduur 15 dagen

Ontwerp je rondreis met verblijf in casas particulares samen met Julio, de lokale reisexpert. Zo wor...

vanaf € 770

Zuid Afrika autorondreis op maat - Better Places

Zuid Afrika autorondreis op maat - Better Places

Ontwerp je privé safari samen met Nina, de reisexpert die er woont. Zo wordt je reis super origineel...

vanaf € 1235

Thailand rondreis op maat | Better Places

Thailand rondreis op maat | Better Places

Ontwerp je individuele rondreis Thailand samen met Seb, de reisexpert die er al jaren woont. Zo word...

vanaf € 1295

Better Places ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Better Places zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Better Places.

Er zijn 428 ervaringen met Better Places geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,6
Vervoer
8,8
Reisleiding
9,2
Prijs / Kwaliteit
8,8
Algemeen
9,0
8,9
Totaalscore
428 beoordelingen
9,0

Adembenemend India

 • India
 • Familiereis Familiereis
 • 19 August 2019

We boekten een gezinsreis voor 4 personen naar India. We bezochten Delhi, Agra, Jaipur, Jodhpur, Chandelao en Varanasi. Het werd een adembenemende ervaring! We werden volledig ondergedompeld in de Indische cultuur, historie, gewoontes, geuren en kleuren.
Van te voren hadden we een heel vlot contact met de reisorganisator Shalome. Zij hield rekening met onze wensen en we kwamen tot een schitterend reisplan.
De accomodaties werden gekozen door Shalome. Deze vielen allemaal zeer goed mee. De verblijfplaatsen waren netjes, sfeervol en authentiek Indisch. Heel gezellig! Hotel Broadway in Delhi was nogal donker en de badkamer minder fris maar voor de rest konden we slapen in pareltjes! Ook steeds voorzien van airco, wat wel onontbeerlijk is met de hoge temperaturen in augustus...
De inhoudelijke invulling was heel gevarieerd. De kookworkshop in Jaipur was een echte topper! De mevrouw was correct, innemend en heel sympathiek en boezemde veel vertrouwen in! Ook de jeepsafari in Chandelao was een echte belevenis. De andere gidsen waren allemaal gepassioneerd en enthousiast. Ze spraken ook goed verstaanbaar Engels en waren steeds stipt aanwezig.
Voor het vervoer konden we rekenen op riksja, tuktuk, metro, Toyota met airco, dag- en nachttrein, binnenvluchten. Alles was tot in de puntjes geregeld door Better Places en de transfers verliepen steeds vlot. Enkel op het einde liep er iets fout maar een vertegenwoordiger van de reisorganisatie kwam zich nadien verontschuldigen en de gemaakte kosten onmiddellijk vergoeden.
Bij aankomst in luchthaven Delhi bleek onze bagage niet meegereisd. Ook toen konden we rekenen op de hulp van de vertegenwoordigers zodat we een viertal dagen later toch onze valiezen terugzagen! Met dank!
India werd een avontuur door de drukte, de hitte, de geuren en de kleuren maar dankzij Better Places werd dit wel een ongelooflijke ervaring waar we met een grote genoegdoening naar terugkijken.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Island hopping in Indonesië

 • Indonesië
 • Familiereis Familiereis
 • 18 August 2019

We hebben een rondreis gemaakt langs 4 eilanden in Indonesië met onze kinderen en hun partners (totaal 8 personen). We wisten vrij precies wat we wilden, maar niet of het haalbaar was met zo’n grote groep en in de twee weken die we beschikbaar hadden. BetterPlaces heeft een plan kunnen opstellen dat aan al onze wensen voldeed. Hotels waren precies wat we zochten: nadruk op ligging, landschap, rust, ruimte, tuin, en minder op westerse luxe. Ook de gidsen waren uitstekend – we kennen het land en spreken een beetje Indonesisch, maar zij wisten ons steeds nog meer te vertellen, en kenden plekjes waar wij nog nooit geweest waren. De lokale agenten hebben ons goed geholpen, ook dankzij de tip om vantevoren al contact te maken via WhatsApp – toen een van ons dringend naar een ziekenhuis moest hadden we binnen een paar minuten de juiste instructies. Later stuurden ze nog een bloemetje naar het ziekenhuis. Wij zijn dus zeer tevreden.
We hebben een rondreis gemaakt langs 4 eilanden in Indonesië met onze kinderen en hun partners (totaal 8 personen). We wisten vrij precies wat we wilden, maar niet of het haalbaar was met zo’n grote groep en in de twee weken die we beschikbaar hadden. BetterPlaces heeft een plan kunnen opstellen dat aan al onze wensen voldeed. Hotels waren precies wat we zochten: nadruk op ligging, landschap, rust, ruimte, tuin, en minder op westerse luxe. Ook de gidsen waren uitstekend – we kennen het land en spreken een beetje Indonesisch, maar zij wisten ons steeds nog meer te vertellen, en kenden plekjes waar wij nog nooit geweest waren. De lokale agenten hebben ons goed geholpen, ook dankzij de tip om van tevoren al contact te maken via WhatsApp – toen een van ons dringend naar een ziekenhuis moest hadden we binnen een paar minuten de juiste instructies. Later stuurden ze nog een bloemetje naar het ziekenhuis. Wij zijn dus zeer tevreden.

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Onvergetelijke rondreis door Costa Rica

 • Costa Rica
 • Familiereis Familiereis
 • 16 August 2019

Met kinderen en aanhang ( 8 personen) in een ruime bus Costa Rica in 3 weken doorkruist. Van te voren i.o.m. Better Places doorgenomen wat we wilden/konden zien. Een route met 8 stopplaatsen geselecteerd. Zowel vooraf als tijdens ons verblijf in Costa Rica is er sprake van een goede begeleiding met een zeer snelle persoonlijke reactie. Alles wat we van plan waren hebben we gedaan. Een paar excursies in Nederland al besproken, de overige kunnen heel goed ter plaatse. De locaties waarin we verbleven waren super, vaak te midden van de dieren.
In alle gevallen wordt er erg aan het milieu gedacht/gewerkt. Iets wat bij Better Places erg gestimuleerd wordt.
Al met al hebben wij een super vakantie gehad met dank aan het team van Better Places. Helemaal top.

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

LADAKH-Rondreis met hike: precies wat we voor ogen hadden!

 • India
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 16 August 2019

Rondtrekken door Ladakh met mijn dochter. We zochten een rondreis met kloosters, monniken en een landschap dat ons zou verbazen. We hebben het gevonden bij Better Places! Een aangepaste reis, deels met een taxi, afgewisseld met wandelingen en uitjes door het het landschap. Deels hotelovernachtingen, maar ook in homestays. Alles klopte: de afspraken, de gidsen, de begeleiding vanuit de organisatie. Een heerlijke reis met nu al een tikkie heimwee!

in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Heerlijk genoten

 • Cuba
 • Familiereis Familiereis
 • 15 August 2019

Wat een fantastische reis en zoveel geleerd van dit prachtige land. Verblijven in Casa’s is een absolute aanrader. Suggesties van Betterplaces hebben onze reis helemaal compleet gemaakt.

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Lees meer Better Places ervaringen »


Heb je zelf Better Places ervaringen of klachten over Better Places?

Contactgegevens

Adres
Better Places
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
071-5162025

Openingstijden helpdesk