Better Places ervaringen

De Better Places ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Better Places gemaakt hebben.

Er zijn 568 ervaringen met Better Places geplaatst.

Accomodatie
8.6
Vervoer
8.9
Reisleiding
9.1
Prijs / Kwaliteit
8.8
Algemeen
9
8.9
Totaalscore

568 beoordelingen

9,6

Een hele fijne en op maat gemaakte rondreis door Costa Rica

🇨🇷 Costa Rica
Autorondreis
18-01-2022

Wij wilden onze jongste dochter, die op dit moment Spaans leert in Tamarindo, bezoeken. Daarnaast wilden we een stuk met én een gedeelte zonder haar door Costa Rica reizen. Ook wilden we graag verblijven bij comfortabele ecologische accomodaties. Miranda van Better Places stelde hier een mooie rondreis voor samen die ons liet kennismaken met plaatsen als Rio Celeste, Monteverde, Rafiki, San Gerardo de Dota, Sarapiqui en La Fortuna. In het gedeelte waar onze dochter bij was waren de wat stoerdere uitstapjes gepland (oa canopy, paardrijden en white water raften). In het tweede gedeelte konden wij samen genieten van iets rustigere accomodaties. Een daarvan bijvoorbeeld met een quetzal spot bijna in de achtertuin. Een ander met een eigen boerderij en een prachtige permacultuur tuin waar wij kruiden voor de thee mochten plukken. Slechts 1 accomodatie viel ons een beetje tegen en dat pakte Miranda heel professioneel op. Met 2 andere accomodaties wist Miranda juist boven onze verwachting te scoren! Tel daarbij op dat zij ook steeds goed bereikbaar was én bereid ons te adviseren & helpen, zelfs als dat eigenlijk niet bij de rondreis zelf hoorde. En het is duidelijk dat wij meer dan heel erg tevreden zijn met Better Places in het algemeen en Miranda in het bijzonder

Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,4

Prachtige rondreis door Guatemala

🇬🇹 Guatemala
Individuele rondreis
06-01-2022

We hebben een rondreis in Guatemala gemaakt die mooi op onze wensen en budget was afgestemd. Er was veel diversiteit in natuur en omgeving in de reis. Dat varieerde van vulkanen, een prachtig meer met omringende bergen, leuke dorpjes, jungle en prachtige oude maya tempels en lokale bevolking die ons vertelde over de oude maya cultuur. We vinden het heel mooi dat er bij better places bewust wordt nagedacht over het reizen, het gevolg voor de natuur en wat je daarmee kunt doen; hoe je letterlijk de wereld, door middel van het reizen een 'better place' kunt maken. Het contact met de lokale reisspecialist (Petra) verliep heel prettig en soepel en als er iets nodig was, was ze meteen bereikbaar en was er de actie die nodig was.Zelfs toen mijn dochter die al in het buitenland zat, problemen had met haar vaccinatie, kregen we contact met de reisspecialist van dat land, om mee te denken over hoe dat op te lossen, heel fijn. De accomodaties waren passend bij de omgeving waar we waren en vaak schattig, mooi en/of prettig. Niet alles is perfect (bv een koude douche) maar dat kan ook niet als je midden in de natuur in een ecolodge zit, dus in die zin passend bij waar je bent.

Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,3

Een geweldige rondreis met Better Places door Spanje

🇪🇸 Spanje
Autorondreis
26-12-2021

De reis was heel gevarieerd. Veel natuur in het ruige noorden, waar we zelfs wat sneeuw hadden in de Sierra de Gredos, met steenbokken. Rotsformaties met gieren en adelaars, prachtig om te zien. Uiteraard een bezoek aan een bodega en prachtige kathedralen en oude steden met als hoogtepunt Sevilla en Cordoba met de bijzondere moskee met daarin een kathedraal. We reden over kleinere wegen wat je om de 20 kilometer weer een totaal ander uitzicht gaf, van wijnranken naar kersenboompjes, van olijven tot sinaasappels. Echt geweldig. We hebben genoten van onze reis, ook door een aantal overnachtingen in de prachtige Paradores met ontzettend vriendelijke Spanjaarden. De vakantie was ondanks de winterperiode en de coronaregels, of misschien wel dankzij, echt bijzonder!

Gereisd met partner
Accomodatie
9,0
Vervoer
0,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
10

ECHT een land leren kennen? Ga met Better Places!

🇨🇴 Colombia
Individuele rondreis
13-12-2021

We wilden heel graag naar Bogota (hoofdstad Colombia) en hadden ook wel ideeën over wat we wilden doen. Maar hoe? Wij zijn de Spaanse taal niet machtig. Hoe komen we van de ene activiteit naar de andere? Stukje veiligheid natuurlijk ook meegenomen.Via kennissen kwamen we terecht bij Better Places. Wij hebben onze wensen met Sigrid gedeeld. We wilden graag:-Een fietstour door de stad Bogota-Hike naar de watervallen El CHiflon & La Chorrera-Bezoek Nationaal Park Chingaza-Bezoek aan een Koffieboerderij (dit is met dank aan Sigrid Zipacon geworden)Sigrid heeft een opzet gestuurd waarin al onze wensen terug kwamen. Aangezien zij Bogota goed kent is het voor haar simpel om een 'logische' volgorde te bepalen. Voor ons een verrassing dat we op 3 verschillende locaties sliepen. De overnachting op de Koffieboerderij was toch wel het meest bijzonder!Alles was gewoon goed geregeld. We werden hartelijk ontvangen op het vliegveld door onze gids Juan die er ook de meeste dagen bij was om ons te vergezellen. Hij sprak perfect Engels. Hij voelde exact aan wat we leuk vonden en door hem zijn we op plekken geweest waar je uit jezelf niet naartoe zou gaan. Door hem ook leuk contact gemaakt met de lokale bevolking, gebruiken en gewoonten. Taxi was vooraf door Better Places al geregeld, kortom............een zorgeloze reis gehad. En nee...........geen verbeterpunten.........Ga vooral zo door Better Places!!Groetjes Betty en Mayke

Gereisd met partner
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
10

Rondreis Costa rica

🇨🇷 Costa Rica
Individuele rondreis
12-12-2021

Afgelopen november hebben wij een prachtige rondreis gemaakt van 4 weken door Costa Rica .Samen met Miranda onze reisagent in Costa Rica hebben wij een mooie rondreis samengesteld .Onze wensen waren zo veel mogelijk van de natuur , cultuur , samenleving en kust van Costa Rica te zien .We zijn in de vier weken op 12 verschillende locaties geweest van het prachtige Tourtuguero , Puerto Viejo, ook nog even een uitstap gemaakt naar het mooie Bocas del Toro in Panama , Selva Bananito ,La fortuna, Rio Celeste ,Samara , Monteverde , Punta Mala, Bahia Drake ,Manuel Antonio , San Jose .Alle plekken hadden een eigen diversiteit van natuur , Flora en Fauna.De accommodaties waren allemaal even mooi gelegen , goed verzorgt en schoon met behulpzame eigenaren en personeel .Kortom we hebben een super vakantie gehad en willen miranda dan ook bedanken voor de goede begeleiding van het beging tot het einde van de reis . zeker in deze corona tijd .Onze volgende reis boeken we zeker weer bij Better Places

Gereisd met partner
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
10

Perfect geregelde rondreis Tanzania

🇹🇿 Tanzania
Individuele rondreis
13-11-2021

We hebben een rondreis van 17 dagen gemaakt door Tanzania, we begonnen met een safari in de Serengeti en Ngorogoro en eindigden op tropisch Zanzibar. Alles was perfect geregeld! We hebben genoten van het prachtige land, de schitterende natuur, de lieve en gastvrije mensen, het heerlijke eten en de schitterende locaties. Alles was perfect geregeld, we verbleven in de mooiste verblijven, de chauffeurs stonden altijd keurig op tijd voor ons klaar en we hadden een geweldige gids. Het was onze eerste ervaring met een geheel georganiseerde reis en dit is zeer goed bevallen! Doordat we individueel reisden voelde het nog steeds avontuurlijk genoeg. We hebben de big 5 gespot en genoten van alles wat dit mooie land te bieden heeft. De reis en informatievoorziening was vanaf het begin tot het eind heel erg goed. Zeker in de huidige tijd maakte dat het voor ons mogelijk om ondanks Covid toch een geweldige reis te maken. Daar zijn we heel dankbaar voor. Bij twijfel, dus zeker doen!

Gereisd met partner
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
8,8

Onverwachte en onvergetelijk

🇯🇴 Jordanië
Individuele rondreis
11-11-2021

Om onze 25 jaar vriendschap te vieren zijn we na veel bestemmingen te overwegen bij Jordanië uitgekomen. Ik heb al twee reizen bij Better Places geboekt en ben erg enthousiast over reizen samen te stellen met iemand die het land echt kent en waardoor je individuele wensen kan voorleggen. Daarnaast hebben we via Better Places water to go flessen besteld en ook lokaal een aantal uitgedeeld. Ik ben echt tevreden over Better Places

Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,6

Prachtige rondreis met het openbaar vervoer door Noord-Spanje

🇪🇸 Spanje
Individuele rondreis
08-11-2021

Eind september reisde ik alleen naar Noord-Spanje om de natuur op te zoeken, lekker te eten en even helemaal tot rust te komen. Met daarbij de uitdaging dat ik enkel met het openbaar vervoer wilde reizen; naar Spanje, maar ook tijdens de reis. Van Hendaye naar Mundaka, naar Santillana de Mar, Gijon en Oviedo, alle reizen waren van tevoren al voor me uitgezocht. Debora van Better Places heeft dit perfect opgepakt en een reis op maat samengesteld waarbij de afwisseling tussen stad, strand en natuur er voor zorgde dat ik me geen moment hoefde te vervelen. Of juist wel, als ik daar voor koos. Plekken zoals Mundaka had ik nooit zelfstandig kunnen vinden, maar met hulp van Better Places wel. De accomodaties pasten goed bij mijn wensen, waren kleinschalig en ik stond nooit voor verrassingen. Ik boekte mijn reis kort van tevoren, maar dat was geen probleem. De reis is helemaal naar mijn voorkeuren ingericht en op basis van mijn feedback geperfectioneerd. De communicatie was snel en persoonlijk en de bereikbaarheid van de organisatie uitstekend. Na deze ervaring denk ik dat ik niet anders meer wil dan mijn reizen via Better Places boeken.

Alleen gereisd
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
8,8

Rondreis Jordanie

🇯🇴 Jordanië
Individuele rondreis
06-11-2021

Prachtige, 8-daagse rondreis door Jordanië. Genoten van de natuur, het eten en natuurlijk van Petra. Alles was goed geregeld. Van tevoren veel contact gehad met de lokale reisspecialist, die snel reageerde en goed meedacht, en ook tijdens de reis checkte of alles naar wens was.

Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,6

Mooie rondreis, goed gekozen locaties op maat van onze wensen

🇮🇹 Italië
Individuele rondreis
03-11-2021

Wij vroegen om zo veel mogelijk van Sicilië te zien, met de nadruk op locale, kleine accomodaties. Better Places heeft daar perfect op ingespeeld door agriturismo's voor ons te selecteren op heel diverse plaatsen op het eiland. Santa Anastasia (voormalige abdij, nu een wijnbouwer en agriturismo) spande de kroon. Het was een toplocatie met dito restaurant. Echte aanrader.Het (slechte) weer en de Etna die een week te laat uitbarstte (jammer, we hadden 'm graag in het echt kwaad gezien) waren gewoon pech, maar qua organisatie was Better Places top. Het was nog even wennen aan hun online manier van werken, maar dat wende snel.Wat Sicilië zelf betreft moet ons van het hart dat we meer dan eens geshockeerd waren door het vuil dat soms met hopen langs de weg ligt. Je moet daarbij letterlijk redeneren in termen echte vuilnisbelten, incl. oude frigo's, kratten met flessen en matrassen, geen toevallig verloren papiertje of een achteloos achtergelaten blikje. Een smet op het imago van een verder prachtig eiland met een fantastische natuur, dat toch graag toeristen wil verwelkomen en zien terugkeren. Boodschap voor de lokale overheden : doe daar iets aan !

Gereisd met partner
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
7,0
8,6

Een zeer gevarieerde rondreis in Jordanië

🇯🇴 Jordanië
Individuele rondreis
30-10-2021

We hebben een prachtige reis gemaakt doorheen Jordanië . Tijdens onze rondrit hadden we een persoonlijke chauffeur. We hebben veel gezien en de reis was zeer afwisselend. We verbleven niet alleen in een luxe hotel maar ook in een grot en een tent in de woestijn. We genoten van een rit in de woestijn en bezochten oude kastelen. Het hoogtepunt van onze reis was een bezoek aan Petra. alles was uitstekend geregeld met dank aan Elena en Better Places.

Gereisd met partner
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
10

In een woord geweldig !!!

🇨🇷 Costa Rica
Individuele rondreis
21-10-2021

ik en een vriendin hebben een rondreis gemaakt van 3 weken, maar alles was geweldig ! de begeleiding voor en tijdens de reis was ook heel goed. de locaties waren allemaal heel netjes schoon en vriendelijk. al met al een geweldige reis en ervaring met dank aan Liesbet en Better Places .

Gereisd met vrienden
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,0

Prachtige en gevarieerd rondreis afgestemd op onze specifieke wensen

🇪🇸 Spanje
Autorondreis
15-10-2021

We hebben heel veel gezien en de reisexpert heeft de tips en locaties echt toegespitst op onze wensen. We hebben ook heel leuke excursies gedaan . Ik zou deze reis aanraden voor mensen die zeer actief zijn en cultuur willen zien. Mooie mix van natuur en stedentrips. Het was uiteraard veels te kort, 10 dagen!

Gereisd met partner
Accomodatie
9,0
Vervoer
0,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,4

Prachtige rondreis in Jordanië met Better Places

🇯🇴 Jordanië
Individuele rondreis
14-10-2021

Een prachtige week in Amman, Jerash, Petra, Aqaba, wadi Rum en de Dode zee met chauffeur Wassef die ons overal naartoe bracht en ons veel kon vertellen over het land. We werden zelfs uitgenodigd bij hem thuis voor een heerlijke maaltijd. Lokale reisexpert Elena was altijd bereikbaar en loste kleine probleempjes onmiddellijk op. Vooral Petra laat een ongelooflijke indruk na. Een absolute aanrader !Dankjewel Elena, Wassef en Better places!!!

Gereisd met vrienden
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,8

Prachtige rondreis door Spanje met Better Places!

🇪🇸 Spanje
Individuele rondreis
12-10-2021

We hebben stad & natuur gecombineerd in een prachtige rondreis. Een perfecte afwisseling tussen de levendigheid van Madrid en Valencia enerzijds en de mooie hikes, mountainbikerit en kanotocht in natuurgebieden in het binnenland van Spanje. Geheel naar onze wensen samengesteld.Genoten!

Gereisd met partner
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,3

Prachtige roadtrip door Noord en Midden Spanje

🇪🇸 Spanje
Autorondreis
04-10-2021

Rob, onze local expert, heeft voor ons een prachtige rondreis samengesteld door Noord en Midden Spanje. Mooie steden, prachtige kathedralen, fascinerend lege landschappen, mooie natuur. We hebben van alles genoten. Better Places zorgt, door zijn lokale kennis, dat je op plekken komt waar je anders nooit zou zijn geweest. Want ons betreft zeker een aanrader,

Gereisd met partner
Accomodatie
8,0
Vervoer
0,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
9,6

Fantastische rondreis met Better Places door Jordanie!

🇯🇴 Jordanië
Individuele rondreis
28-09-2021

We hebben een prachtige rondreis gemaakt door Jordanie! Elena, de lokale reis specialist maakte een voorstel dat precies op onze wensen was afgestemd. De hotels, excursies en chauffeurs waren allemaal heel goed geregeld. Ook hield ze tijdens onze reis contact om te kijken of alles in orde was en om nog wat extra tips te geven, hetgeen heel prettig was. We gaan onze volgende reis zeker ook via Better Places boeken en raden het iedereen aan!

Gereisd met partner
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,5

Sicilie

🇮🇹 Italië
Autorondreis
25-09-2021

Wij hebben een geweldige autorondreis gemaakt met Better Places. Mario, de locale expert, heeft er voor ervoor gezorgd dat wij op vier unieke locaties hebben mogen overnachten. Het was een onvergetelijke reis. Wij raden daarom Better Places zeker aan!

Gereisd met partner
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,0

Geweldige rondreis door het Noord Westen van Spanje met Better Places

🇪🇸 Spanje
Autorondreis
12-09-2021

Wij hebben een prachtige rondreis gemaakt door het Noord Westen van Spanje. De reis voldeed aan al onze verwachtingen met een gevarieerde samenstelling van activiteiten, cultuur en natuur. Alles was tot in detail geregeld waarbij prima rekening is gehouden met onze wensen. Heel positief is het feit dat de reisspecialist ook in het gebied woont. Hierdoor kon zij ons prima tips geven van de hoogtepunten. Wat ons betreft zeker een reden om nog vaker gebruik te maken van Better Places.

Gereisd met gezin
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0

Geweldige & avontuurlijke reis gemaakt door Slovenie en Kroatie.

🇸🇮 Slovenië
Autorondreis
06-09-2021

We hebben een geweldige & avontuurlijke reis gemaakt door Slovenie en Kroatie. Het reisplan zat erg goed in elkaar en vanaf de start hebben we samen de juiste bouwstenen en mix gevonden. Het was erg fijn om met een plan op pad te gaan en gaf juist de relaxdheid op vakantie. Wat ook erg leuk is dat we heel vele tips buiten het programma om hebben gekregen en daardoor konden we nog wat spontane uitjes maken. De plaatsen die door better places zijn geselecteerd zijn precies goed qua locatie en weg van de echte massa plekken. Er is tijdens de vakantie nog wel e.a. veranderd en dat werd heel snel geregeld. Onze highlights waren toch wel echt het canyoning, (zee) kayakken en berenspotten.

Gereisd met gezin
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,8

Avontuurlijke vakantie dankzij Better Places

🇸🇮 Slovenië
Autorondreis
31-08-2021

We hebben een heerlijk vakantie gehad in Slovenië, mede dankzij Better Places. Ze hebben precies de goede accommodaties op de juiste plaatsen voor ons gevonden. Vanaf het allereerste contact veel vertrouwen gehad in de organisatie. Vragen werden snel beantwoord en de communicatie verliep prettig. Onze wensen werden omgezet naar een super fijne vakantie. We hebben veel gezien, ondernomen en vooral genoten.

Gereisd met partner
Accomodatie
9,0
Vervoer
0,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
9,6

10-daagse honeymoon in Kenia

🇰🇪 Kenia
Autorondreis
31-08-2021

Fantastische rondreis door Kenia gehad. De gids was vriendelijk en erg informatief. De accommodaties waren heel goed.

Gereisd met partner
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
7,4

Verrassend en gaaf land

🇸🇮 Slovenië
Individuele rondreis
30-08-2021

Onze reis met Better Places naar Costa Rica kon helaas (weer) niet doorgaan, maar Slovenië was een heel verrassend en leuk alternatief. Het voorstel was erg actief en afwisselend en hebben we één op één overgenomen. Veel gezien en veel gedaan en het land is echter super mooi, vriendelijke mensen, betaalbaar en lekker rustig. Wel wat kleine kinkjes in de kabel onderweg, maar dat hoort erbij en werd goed opgelost. Logeren op Boerderijen is echt leuk om mee te maken!

Gereisd met gezin
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
8,8

Actieve rondreis met kinderen door Slovenie

🇸🇮 Slovenië
Autorondreis
27-08-2021

We hebben een zeer leuke actieve rondreis door Slovenie gemaakt mbv Better Places. Van wilde beren tot door grotten caren en van Huttentocht tot onspannen aan een meertje. Alles was goed geregeld en de hotels en appartementen voldeden aan al onze wensen.

Gereisd met gezin
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0

Prachtige safari's, fantastische vakantie in Tanzania

🇹🇿 Tanzania
Familiereis
26-08-2021

Omdat Tanzania op 'oranje' bleef staan, hebben we wel even getwijfeld. We hebben ook wel minder positieve reacties op onze reisplannen gehad. Geheel onterecht! Omdat we van Karin ter plaatse wisten hoe het er voor stond, waren wij beter voorbereid dan de meesten die in Europa bleven. We hebben vaak gesproken over hoe zwaar 2020 voor de mensen in Tanzania is geweest en hoe blij ze waren dat er toch weer toeristen durfden te komen. En wat zijn wij blij dat wij deze mensen weer een beetje werk (en dus een salaris) hebben kunnen bezorgen! Dat was bepaald geen opoffering: wij hebben echt een fantastische vakantie gehad. Zóveel gezien en gedaan! Safari's, mountainbiken, logeren bij de Masai, Stonetown... Met als hoogtepunt toch wel het slapen in de Serengeti en dan wakker worden van het gebrul van leeuwen. De reis was van a tot z fantastisch verzorgd. Het was een heel fijn idee dat Karin bereikbaar was voor als er toch problemen zouden ontstaan, maar alles verliep soepel. Dus twijfelaars: ik kan alleen maar van harte aanraden om te gáán! Je hebt er de locals enorm mee, maar vooral maak je jezelf er héél blij mee! Een reis om nooit meer te vergeten.

Gereisd met gezin
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0

Ben jij op reis geweest met Better Places?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Better Places of klachten over Better Places.