Bolderman Excursiereizen

Busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen

Bolderman Excursiereizen biedt bus rondreizen aan naar een groot aantal bestemmingen in Europa. De busreizen zijn goed verzorgd en ideaal als je zorgeloos op vakantie wilt om een nieuw Europees land of stad te ontdekken. De prijzen zijn bovendien aangenaam!

Meer over Bolderman Excursiereizen

Bezoek Bolderman
Opent in nieuw scherm
Bolderman Excursiereizen
Accommodatie
8,1
Vervoer
8,7
Reisleiding
8,4
Prijs/kwaliteit
8,5
Algemeen
8,5
8,4 67 beoordelingen
Bolderman Excursiereizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Wij zijn dit dit jaar voor de derde keer met Bolderman op vakantie gegaan en het was alweer fantastisch! Dit keer hebben we een busreis Londen gedaan., ideaal! De busreizen zijn zeer ontspannen. We hebben geslapen in prachtige hotels en op ons gemak al

- W. van Eggelen

Bolderman Excursiereizen ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Bolderman Excursiereizen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Bolderman Excursiereizen.

Er zijn 67 ervaringen met Bolderman Excursiereizen geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,1
Vervoer
8,7
Reisleiding
8,4
Prijs / Kwaliteit
8,5
Algemeen
8,5
8,4
Totaalscore
67 beoordelingen
6,8

Barcelona

 • Spanje
 • 26 September 2017

Wij hadden slechte bedden kamer te klein volgens mij was het een 1 persoons kamer kon je kleding niet kwijt kleine kleerkast, wel schoon. Wij kwamen gebroken uit ons bed ben zelf een hartpatiënt en mijn schoonzus heeft het heel erg met haar rug en nek een hernia en dan zulke rot bedden .eten was volop maar te koud,veel lawaai in het hotel en van buiten trein raast er langs.excursies was het geld niet waard vlieg werk ,overnachting in Frankrijk eten slecht. Chafeur was er alleen voor zijn vrouw die ons de koffie en thee bracht.bemoeit zich niet met de mensen in de bus.dus nooit weer Barcelona. heb wel betere reizen gehad met bolderman en leuke chauffeurs die er waren voor de mensen.

Gereisd met vrienden in september 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,2

Ierland blijft adembenemend!

 • Ierland
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 23 August 2017

Bij mijn vorige review nog vergeten te melden, dat onze rondreis die in Dublin begon, in het begin al wat eigenaardig startte. De gids stond inderdaad in de hal van het vliegveld te wachten, er stonden al een paar mensen en naarmate er meer bij kwamen, viel het me op, dat de gids precies in het midden van het doorgaande pad stond, waar alle passagiers over heen liepen. Reisleidster stond dus behoorlijk in de weg en na een tijdje werd de groep door de beveiliging van het vliegveld gesommeerd naar de zijkant te gaan. Op een stellige, snibbige toon wilde ze absoluut niet even op onze bagage letten voor vijf minuten, hoewel de meesten hoge nood hadden, na uren Schiphol en vliegreis en toen het echt niet langer ging, deden sommige deelnemers dat voor elkaar.
De groep was enorm groot (39) en de reisleidster wekte vaak de indruk door haar snauwerige gedrag, dat ze er weinig zin in had, want ik vroeg me regelmatig af, waarom deze vrouw dit beroep had gekozen: zo weinig kaas gegeten van omgangsvormen en vriendelijkheid. Dit bleef ook zo de hele reis! Ze ratelde uren over Ierland de hele dag, niet overdreven, maar in de normale omgang was ze dermate onsympathiek, dat ik haar zoveel mogelijk meed en ik was niet de enige. Wellicht kan ze op cursus bij Jenny Switzer, die juist zo'n fijne sfeer creërt in de groep, want die ervaring hebben wij ook!
In reviews en enquêteformulier heb ik al duidelijk aangegeven wat er aan schortte, ben benieuwd wat Bolderman er aan gaat doen.

in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,0

Rondreis Roemenië

 • Roemenië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 19 August 2017

De prijs/kwaliteit verhouding klopt. Nette hotels gedurende de rondreis. Weinig variatie bij de maaltijden. Op enkele dagen veel uren in de bus om bij de bestemming te komen.
Veel stops bij een benzinestation. Leuker zou zijn om bij een horecagelegenheid te stoppen, maar misschien is dat lastig in Roemenië. Na afloop van een lange dag in de bus nog stoppen bij een winkelcentrum is ook wat minder, De gids was niet altijd even duidelijk (hoe lang we ergens konden blijven, waar het verzamelpunt was).
Helaas was er geen muzikale avond ter afsluiting van de vakantie. Dat zou de reis namelijk verbeteren. Over het algemeen klopt de reis met de beschrijving van het dagprogramma.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,4

Een schitterende rondreis door Noorwegen met Bolderman,goed verzorgd en een geweldige chauffeuse,die veel kon vertellen over het land,tevens een geweldige chauffeur was waar wij ons allemaal veilig bij voelden.Ze zorgde altijd voor verse koffie als we de

 • Noorwegen
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 04 August 2017

Wij zijn nu voor de 2de keer met Bolderman weggeweest en zijn erg tevreden over de organisatie .Ook het afscheidsdiner is voortreffelijk.

Gereisd met vrienden in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,2

Prachtig land, snibbige gids met té grote groep

 • Ierland
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 31 July 2017

Highlights Ierland vlieg/busreis 11 dagen. Omdat mijn reis vorig jaar naar Ierland zó verrukkelijk was, besloot ik dit jaar de reis van 11 dagen te doen. Wederom schitterende natuurgebieden in dit adembenemende mooie land.
Helaas was de groep veel te groot, over de veertig personen hadden geboekt. negen en dertig waren present in Dublin. De reisleidster ontpopte zich helaas als bijna het tegenovergestelde van Jenny, onze gids van vorig jaar.
Ik weet dat ieder zijn eigen stijl heeft, prima! maar groter had het contrast niet kunnen zijn.
In Londonderry, misselijk geworden door de bus, vertelde ik haar de stadswandeling te skippen en in de frisse, Ierse buitenlucht te blijven bij de bus, op een bankje buiten. Hoewel ik daar erg van opknapte, knapte ik toen al op de gids af, die me toesnauwde: "Je weet niet, wat je mist, hoor" en het een andere keer bestond snibbig te reageren:"Je hebt er anders wél voor betaald!". Ik vertelde haar, dat ik mijn geld ook niet terugvroeg, was niet bij me opgekomen, maar even rust nodig had. Dit is vaker gebeurd, ook naar andere mensen, op een staccato-toon reageren op mensen, hetgeen de indruk wekte als was zij onzeker en gespannen. Of het leiden van een groep bijna boven haar macht ging qua organisatie. Of zélf vakantie nodig heeft?!
Hoewel deze vrouw voorbij middelb. leeftijd is, was dat geenszins te merken aan omgangsvormen en vriendelijkheid. Daar heb ik haar weinig op kunnen betrappen helaas, mevrouw M.
Zij bestond het ook ons te verplichten elke dag twee rijen in de bus op te schuiven, waardoor direct de tweede dag
conflicten uitbraken onder de mensen. Ik vond dit akelig om mee te maken tijdens mijn vakantie.
Mensen die snel misselijk worden zitten liever op de buswielen en persoonlijk zit ik liever meer naar achteren. Deze domme, opgelegde regel (er werd niet met de groep eerst over deze regel overlegd) verziekte de sfeer in hoge mate. Sommigen negeerden elkaar daardoor de rest van de vakantie.Ik vind het beslist niet nodig de gids met naam en toenaam te vermelden, maar curieus was haar optreden wel. Van de vroege morgen tot de late middag werden we overladen met informatie, soms met de strekking van een roddelblad en van de hak op de tak. Begon bijv. in de 8e eeuw in Ierland, dan de 4e markies in dat gebied in de 16e en dan uitkomen op het zomerhuis van Bono/U2 daar en uren ertussen praten over alles wat in haar opkwam. Gaf ook regelmatig haar mening over politieke kwesties, hoe subjectief, maar kon men niets terugzeggen, want slechts één persoon heeft de microfoon, nietwaar?
Vrije associatie, vaak in niet afgemaakte zinnen met erg veel taalfouten. Ik herinner me veel geklets o.a. over de Oriënt-Expres, waar die uit bestond: o.a. observatie-wagon in plaats van restauratie-wagon. Zelf hoorde zij dit niet,
praatte oeverloos door.
Mensen i.d. groep hadden sterk de indruk dat zij vooral zichzelf graag hoorde praten en dat zij niet aanvoelde dat mensen die net wakker zijn 's morgens of een actieve dag achter de rug hebben, graag even rustig van het landschap willen genieten in de bus. Een dutje doen was er zelden bij, want je wist nooit wanneer de microfoon weer openging en werden wij "vergast" op vaak nutteloze informatie. Onjuiste, oude informatie ook, over de Kelten en de Vikingen; terwijl men nú bijgewerkte kennis met een muisklik kan vinden op internet. Maar gelukkig dat er zoveel leuke mensen ook in de groep zaten en dat er zoveel gezellige Ieren in Ierland wonen: gastvrij, informeel en warm! Op hotel Plaza/Dublin na, waren hotels, excursies en buschauffeur excellent! Goed gedaan, Bolderman!

in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon


Lees meer Bolderman Excursiereizen ervaringen »


Heb je zelf Bolderman Excursiereizen ervaringen of klachten over Bolderman Excursiereizen?

Contactgegevens

Adres
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Bekijk op kaart »

Klantenservice
0318-580958

Openingstijden helpdesk