Bolderman Excursiereizen

Busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen

Bolderman Excursiereizen biedt bus rondreizen aan naar een groot aantal bestemmingen in Europa. De busreizen zijn goed verzorgd en ideaal als je zorgeloos op vakantie wilt om een nieuw Europees land of stad te ontdekken. De prijzen zijn bovendien aangenaam!

Meer over Bolderman Excursiereizen

Bezoek Bolderman
Opent in nieuw scherm
Bolderman Excursiereizen
Accommodatie
8,1
Vervoer
8,7
Reisleiding
8,4
Prijs/kwaliteit
8,5
Algemeen
8,5
8,4 68 beoordelingen
Bolderman Excursiereizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Wij zijn dit dit jaar voor de derde keer met Bolderman op vakantie gegaan en het was alweer fantastisch! Dit keer hebben we een busreis Londen gedaan., ideaal! De busreizen zijn zeer ontspannen. We hebben geslapen in prachtige hotels en op ons gemak al

- W. van Eggelen

Bolderman Excursiereizen ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Bolderman Excursiereizen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Bolderman Excursiereizen.

Er zijn 68 ervaringen met Bolderman Excursiereizen geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,1
Vervoer
8,7
Reisleiding
8,4
Prijs / Kwaliteit
8,5
Algemeen
8,5
8,4
Totaalscore
68 beoordelingen
8,4

Reis was geweldig

 • Duitsland
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 15 September 2018

We hadden aan Richard een kundige chauffeur die alles deed wat mogelijk was. Hij had humor en was erg behulpzaam. Hij had geweldige mooie routes en zijn uitleg was grappig maar tevens duidelijk en waardevol, Met Richard willen we zeker nog een keer op reis. Kwam 's avonds tijdens het kegelen niet alleen kijken maar deed ook mee. De gids Tineke die ons op 1 rit begeleide was zeer vriendelijk en kundig.


Hotel het Anker lag op een prachtige locatie en had zeer vriendelijk en geduldig personeel. Eten was afwisselend, ruim voldoende zowel ontbijt als diner. De kamer was eenvoudig en zou iet schoner kunnen. De matrassen van onze bedden zijn wel aan vervanging toe. De entree met trappen was niet ideaal met je koffer.

in september 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

6,8

Barcelona

 • Spanje
 • 26 September 2017

Wij hadden slechte bedden kamer te klein volgens mij was het een 1 persoons kamer kon je kleding niet kwijt kleine kleerkast, wel schoon. Wij kwamen gebroken uit ons bed ben zelf een hartpatiënt en mijn schoonzus heeft het heel erg met haar rug en nek een hernia en dan zulke rot bedden .eten was volop maar te koud,veel lawaai in het hotel en van buiten trein raast er langs.excursies was het geld niet waard vlieg werk ,overnachting in Frankrijk eten slecht. Chafeur was er alleen voor zijn vrouw die ons de koffie en thee bracht.bemoeit zich niet met de mensen in de bus.dus nooit weer Barcelona. heb wel betere reizen gehad met bolderman en leuke chauffeurs die er waren voor de mensen.

Gereisd met vrienden in september 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,2

Ierland blijft adembenemend!

 • Ierland
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 23 August 2017

Bij mijn vorige review nog vergeten te melden, dat onze rondreis die in Dublin begon, in het begin al wat eigenaardig startte. De gids stond inderdaad in de hal van het vliegveld te wachten, er stonden al een paar mensen en naarmate er meer bij kwamen, viel het me op, dat de gids precies in het midden van het doorgaande pad stond, waar alle passagiers over heen liepen. Reisleidster stond dus behoorlijk in de weg en na een tijdje werd de groep door de beveiliging van het vliegveld gesommeerd naar de zijkant te gaan. Op een stellige, snibbige toon wilde ze absoluut niet even op onze bagage letten voor vijf minuten, hoewel de meesten hoge nood hadden, na uren Schiphol en vliegreis en toen het echt niet langer ging, deden sommige deelnemers dat voor elkaar.
De groep was enorm groot (39) en de reisleidster wekte vaak de indruk door haar snauwerige gedrag, dat ze er weinig zin in had, want ik vroeg me regelmatig af, waarom deze vrouw dit beroep had gekozen: zo weinig kaas gegeten van omgangsvormen en vriendelijkheid. Dit bleef ook zo de hele reis! Ze ratelde uren over Ierland de hele dag, niet overdreven, maar in de normale omgang was ze dermate onsympathiek, dat ik haar zoveel mogelijk meed en ik was niet de enige. Wellicht kan ze op cursus bij Jenny Switzer, die juist zo'n fijne sfeer creërt in de groep, want die ervaring hebben wij ook!
In reviews en enquêteformulier heb ik al duidelijk aangegeven wat er aan schortte, ben benieuwd wat Bolderman er aan gaat doen.

in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,0

Rondreis Roemenië

 • Roemenië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 19 August 2017

De prijs/kwaliteit verhouding klopt. Nette hotels gedurende de rondreis. Weinig variatie bij de maaltijden. Op enkele dagen veel uren in de bus om bij de bestemming te komen.
Veel stops bij een benzinestation. Leuker zou zijn om bij een horecagelegenheid te stoppen, maar misschien is dat lastig in Roemenië. Na afloop van een lange dag in de bus nog stoppen bij een winkelcentrum is ook wat minder, De gids was niet altijd even duidelijk (hoe lang we ergens konden blijven, waar het verzamelpunt was).
Helaas was er geen muzikale avond ter afsluiting van de vakantie. Dat zou de reis namelijk verbeteren. Over het algemeen klopt de reis met de beschrijving van het dagprogramma.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,4

Een schitterende rondreis door Noorwegen met Bolderman,goed verzorgd en een geweldige chauffeuse,die veel kon vertellen over het land,tevens een geweldige chauffeur was waar wij ons allemaal veilig bij voelden.Ze zorgde altijd voor verse koffie als we de

 • Noorwegen
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 04 August 2017

Wij zijn nu voor de 2de keer met Bolderman weggeweest en zijn erg tevreden over de organisatie .Ook het afscheidsdiner is voortreffelijk.

Gereisd met vrienden in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Lees meer Bolderman Excursiereizen ervaringen »


Heb je zelf Bolderman Excursiereizen ervaringen of klachten over Bolderman Excursiereizen?

Contactgegevens

Adres
Bolderman Excursiereizen
Industrielaan 8
3903 AB Veenendaal
Bekijk op kaart »

Klantenservice
0318-580958

Openingstijden helpdesk