Bolderman Excursiereizen ervaringen

De Bolderman Excursiereizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Bolderman Excursiereizen gemaakt hebben.

Er zijn 72 ervaringen met Bolderman Excursiereizen geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,7
Reisleiding
8,4
Prijs / Kwaliteit
8,4
Algemeen
8,4
8,4
Totaalscore
72 beoordelingen
8,6

Heerlijke reis langs de westkust van Ierland

  • Ierland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 08 July 2019

Prachtige natuur gezien, zeer mooie bustochten langs en door de bergen, fijne chauffeur en een geweldige reisleidster JENNIE!! Zo als ze mij opving toen ik halverwege de reis ziek werd, Jennie nogmaals mijn dank!! Deze reis is zeer de moeite waard. Heel veel groetjes van Margriet en Rob uit Haarlem

Gereisd met partner in juni 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

5,2

Bolderman Unesco reis te duur!!

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 01 July 2019

Wij kozen voor de Unesco reis 12 dagen duurder dan de andere Kroatië reizen. Dan verwacht je ook wat meer luxe, maar dat bleek niet zo te zijn, geen betere bus, geen betere hotels, zelfs een in Bosnië met een zwembad op het dak, dicht! Dan maar naar de zee, stranddouches werkten niet en dat bij 35 graden. Ligging hotel ook waardeloos, door tijdrovende grenscontroles iedere keer weer.
En ook bleken maar liefst 8 van de 27 reisgenoten een korting te hebben gekregen van maar liefst 200 euro pp, dat is 400 per stel!! Daar kun je toch een leuk ander tripje van maken.
Advies is dan ook boek nooit vroeg, het kost je handen vol geld, wacht op de kortingen.

En Bolderman, doe iets aan die overnachtings hotels jaren 70 ouderwets, laatste zelfs geen warm water en geen toiletpapier.

Gereisd met partner in juni 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

8,0

Zeer vermoeiende 12 dgn. rondreis door Toscane. Wel veel gezien, maar dat kan ook niet anders, als je zo lang in de bus zit.

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 June 2019

Op een snelle manier de hoogtepunten van Toscane zien, zo hebben wij de reis ervaren. Chauffeuse/reisleidster Mirjam is perfect voor deze reis. Helaas zijn alle gidsen ter plekke dat niet. Per persoon kwam er nog 60 euro bij voor oordopjes, extra gidsen, bezoek schapenboer en extra uitgebreide lunch met wijnproeverij. Firenze/Florence weinig of niks van gezien, heel druk en met 1 gids voor 52 pers. Hotels zijn zeer verschillend, in Montecatini Terme een haast koninklijk hotel en andere hotels zijn redelijk. In het laatste overnachtingshotel in Langenau (Dlnd) moesten we naar een ander hotel lopen voor het diner. Het eten in de hotels hebben wij als redelijk tot goed ervaren. Hotel Regina in Montecatini Terme is best prijzig qua consumpties. Een blikje bitter lemon kost daar 5 euro. Al met al hebben we veel gezien, maar als een zeer vermoeiende reis ervaren. Het was voor ons de 1e keer met Bolderman, maar of we nog een keer met hen gaan.....

Gereisd met partner in juni 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,4

Berlijn,dresden,leipzig.Potsdam

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 31 May 2019

we hebben heel veel gezien BArt de gids in Berlijn was perfekt, Vriendelijk veel uitleg.
In leipzig was de gids niet zo vriendelijk.

IK ben anderhalve dag ziek geweest. heel vervelend was het omdat in het hotel en in de omgeving niets te kopen was om te eten. ik heb de hele dag geleefd op een cracker,
"het avond eten vond ik uitgesproken slecht". Dit kun je een gast niet voorzetten.
Ook al is het eten van een cateringbedrijf ,ook dan kan het eten goed zijn Hier kreeg je geen vakantiegevoel van

Gereisd met vrienden in mei 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
4,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,4

Reis was geweldig

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 15 September 2018

We hadden aan Richard een kundige chauffeur die alles deed wat mogelijk was. Hij had humor en was erg behulpzaam. Hij had geweldige mooie routes en zijn uitleg was grappig maar tevens duidelijk en waardevol, Met Richard willen we zeker nog een keer op reis. Kwam 's avonds tijdens het kegelen niet alleen kijken maar deed ook mee. De gids Tineke die ons op 1 rit begeleide was zeer vriendelijk en kundig.


Hotel het Anker lag op een prachtige locatie en had zeer vriendelijk en geduldig personeel. Eten was afwisselend, ruim voldoende zowel ontbijt als diner. De kamer was eenvoudig en zou iet schoner kunnen. De matrassen van onze bedden zijn wel aan vervanging toe. De entree met trappen was niet ideaal met je koffer.

in september 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

6,8

Barcelona

  • Spanje
  • 26 September 2017

Wij hadden slechte bedden kamer te klein volgens mij was het een 1 persoons kamer kon je kleding niet kwijt kleine kleerkast, wel schoon. Wij kwamen gebroken uit ons bed ben zelf een hartpatiënt en mijn schoonzus heeft het heel erg met haar rug en nek een hernia en dan zulke rot bedden .eten was volop maar te koud,veel lawaai in het hotel en van buiten trein raast er langs.excursies was het geld niet waard vlieg werk ,overnachting in Frankrijk eten slecht. Chafeur was er alleen voor zijn vrouw die ons de koffie en thee bracht.bemoeit zich niet met de mensen in de bus.dus nooit weer Barcelona. heb wel betere reizen gehad met bolderman en leuke chauffeurs die er waren voor de mensen.

Gereisd met vrienden in september 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,2

Ierland blijft adembenemend!

  • Ierland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 23 August 2017

Bij mijn vorige review nog vergeten te melden, dat onze rondreis die in Dublin begon, in het begin al wat eigenaardig startte. De gids stond inderdaad in de hal van het vliegveld te wachten, er stonden al een paar mensen en naarmate er meer bij kwamen, viel het me op, dat de gids precies in het midden van het doorgaande pad stond, waar alle passagiers over heen liepen. Reisleidster stond dus behoorlijk in de weg en na een tijdje werd de groep door de beveiliging van het vliegveld gesommeerd naar de zijkant te gaan. Op een stellige, snibbige toon wilde ze absoluut niet even op onze bagage letten voor vijf minuten, hoewel de meesten hoge nood hadden, na uren Schiphol en vliegreis en toen het echt niet langer ging, deden sommige deelnemers dat voor elkaar.
De groep was enorm groot (39) en de reisleidster wekte vaak de indruk door haar snauwerige gedrag, dat ze er weinig zin in had, want ik vroeg me regelmatig af, waarom deze vrouw dit beroep had gekozen: zo weinig kaas gegeten van omgangsvormen en vriendelijkheid. Dit bleef ook zo de hele reis! Ze ratelde uren over Ierland de hele dag, niet overdreven, maar in de normale omgang was ze dermate onsympathiek, dat ik haar zoveel mogelijk meed en ik was niet de enige. Wellicht kan ze op cursus bij Jenny Switzer, die juist zo'n fijne sfeer creërt in de groep, want die ervaring hebben wij ook!
In reviews en enquêteformulier heb ik al duidelijk aangegeven wat er aan schortte, ben benieuwd wat Bolderman er aan gaat doen.

in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,0

Rondreis Roemenië

  • Roemenië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 19 August 2017

De prijs/kwaliteit verhouding klopt. Nette hotels gedurende de rondreis. Weinig variatie bij de maaltijden. Op enkele dagen veel uren in de bus om bij de bestemming te komen.
Veel stops bij een benzinestation. Leuker zou zijn om bij een horecagelegenheid te stoppen, maar misschien is dat lastig in Roemenië. Na afloop van een lange dag in de bus nog stoppen bij een winkelcentrum is ook wat minder, De gids was niet altijd even duidelijk (hoe lang we ergens konden blijven, waar het verzamelpunt was).
Helaas was er geen muzikale avond ter afsluiting van de vakantie. Dat zou de reis namelijk verbeteren. Over het algemeen klopt de reis met de beschrijving van het dagprogramma.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,4

Een schitterende rondreis door Noorwegen met Bolderman,goed verzorgd en een geweldige chauffeuse,die veel kon vertellen over het land,tevens een geweldige chauffeur was waar wij ons allemaal veilig bij voelden.Ze zorgde altijd voor verse koffie als we de

  • Noorwegen
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 04 August 2017

Wij zijn nu voor de 2de keer met Bolderman weggeweest en zijn erg tevreden over de organisatie .Ook het afscheidsdiner is voortreffelijk.

Gereisd met vrienden in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,2

Prachtig land, snibbige gids met té grote groep

  • Ierland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 31 July 2017

Highlights Ierland vlieg/busreis 11 dagen. Omdat mijn reis vorig jaar naar Ierland zó verrukkelijk was, besloot ik dit jaar de reis van 11 dagen te doen. Wederom schitterende natuurgebieden in dit adembenemende mooie land.
Helaas was de groep veel te groot, over de veertig personen hadden geboekt. negen en dertig waren present in Dublin. De reisleidster ontpopte zich helaas als bijna het tegenovergestelde van Jenny, onze gids van vorig jaar.
Ik weet dat ieder zijn eigen stijl heeft, prima! maar groter had het contrast niet kunnen zijn.
In Londonderry, misselijk geworden door de bus, vertelde ik haar de stadswandeling te skippen en in de frisse, Ierse buitenlucht te blijven bij de bus, op een bankje buiten. Hoewel ik daar erg van opknapte, knapte ik toen al op de gids af, die me toesnauwde: "Je weet niet, wat je mist, hoor" en het een andere keer bestond snibbig te reageren:"Je hebt er anders wél voor betaald!". Ik vertelde haar, dat ik mijn geld ook niet terugvroeg, was niet bij me opgekomen, maar even rust nodig had. Dit is vaker gebeurd, ook naar andere mensen, op een staccato-toon reageren op mensen, hetgeen de indruk wekte als was zij onzeker en gespannen. Of het leiden van een groep bijna boven haar macht ging qua organisatie. Of zélf vakantie nodig heeft?!
Hoewel deze vrouw voorbij middelb. leeftijd is, was dat geenszins te merken aan omgangsvormen en vriendelijkheid. Daar heb ik haar weinig op kunnen betrappen helaas, mevrouw M.
Zij bestond het ook ons te verplichten elke dag twee rijen in de bus op te schuiven, waardoor direct de tweede dag
conflicten uitbraken onder de mensen. Ik vond dit akelig om mee te maken tijdens mijn vakantie.
Mensen die snel misselijk worden zitten liever op de buswielen en persoonlijk zit ik liever meer naar achteren. Deze domme, opgelegde regel (er werd niet met de groep eerst over deze regel overlegd) verziekte de sfeer in hoge mate. Sommigen negeerden elkaar daardoor de rest van de vakantie.Ik vind het beslist niet nodig de gids met naam en toenaam te vermelden, maar curieus was haar optreden wel. Van de vroege morgen tot de late middag werden we overladen met informatie, soms met de strekking van een roddelblad en van de hak op de tak. Begon bijv. in de 8e eeuw in Ierland, dan de 4e markies in dat gebied in de 16e en dan uitkomen op het zomerhuis van Bono/U2 daar en uren ertussen praten over alles wat in haar opkwam. Gaf ook regelmatig haar mening over politieke kwesties, hoe subjectief, maar kon men niets terugzeggen, want slechts één persoon heeft de microfoon, nietwaar?
Vrije associatie, vaak in niet afgemaakte zinnen met erg veel taalfouten. Ik herinner me veel geklets o.a. over de Oriënt-Expres, waar die uit bestond: o.a. observatie-wagon in plaats van restauratie-wagon. Zelf hoorde zij dit niet,
praatte oeverloos door.
Mensen i.d. groep hadden sterk de indruk dat zij vooral zichzelf graag hoorde praten en dat zij niet aanvoelde dat mensen die net wakker zijn 's morgens of een actieve dag achter de rug hebben, graag even rustig van het landschap willen genieten in de bus. Een dutje doen was er zelden bij, want je wist nooit wanneer de microfoon weer openging en werden wij "vergast" op vaak nutteloze informatie. Onjuiste, oude informatie ook, over de Kelten en de Vikingen; terwijl men nú bijgewerkte kennis met een muisklik kan vinden op internet. Maar gelukkig dat er zoveel leuke mensen ook in de groep zaten en dat er zoveel gezellige Ieren in Ierland wonen: gastvrij, informeel en warm! Op hotel Plaza/Dublin na, waren hotels, excursies en buschauffeur excellent! Goed gedaan, Bolderman!

in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

4,4

15 dagen Portugal Compleet & Strand

  • Portugal
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 May 2017

15 dagen Portugal Compleet & strand.
Vlieg/busrondreis

Heel Portugal komt in de reis aanbod, genoeg om een goede indruk van het land en de cultuur te krijgen.
De hotels waren over het algemeen van een minimale 3 *** kwaliteit even als het eten.
De bus en de chauffeur waren prima behalve dat het toilet niet gebruikt mocht worden. Dit terwijl er een persoon met acute blaasontsteking in het gezelschap was.
Positieve uitschieters waren de laatste twee hotels Dom Fernando in Evora en Quateira Sol in Quateira.
De reisleider Peter ter Mors wist veel te vertellen over de geschiedenis van Portugal maar hij is niet capabel om een groep van 35 mensen te managen.
Door zijn breedsprakigheid, gebrek aan humor, empathie alsmede veelvuldige herhalingen en wijzigingen raakten veel vooral ouderen het spoor bijster. Als ze hem daarna om verduidelijking vroegen werden de lange tenen direct zichtbaar. Als of hij voor een groep brugklassers stond ging hij tekeer.
Ook het innen van toeristenbelasting a €3 pp voor het hotel in Lissabon was een aanfluiting, de belasting bestond al een jaar en na een mailtje naar Bolderman moest hij het reeds ge inde geld weer terug betalen. Een excuus kon er niet van af.
Voor ons was dit twee keer met Bolderman, de eerste en de laatste keer

Gereisd met partner in mei 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

4,2

Crisisreis

  • Duitsland
  • 28 April 2017

nmiddels zijn er een aantal dagen verstreken. Er is geen contact opgenomen.

Ik ben erg teleurgesteld.

Al een aantal jaren reis ik regelmatig met bolderman….maar sinds de laatste 2 reizen bekruipt mij het gevoeld dat het crisisreizen zijn geworden. Praag in maart…was nog redelijk..het hotel was ronduit matig en het eten was net een gaarkeuken uit de 2de wereldoorlog. Wij waren met onze kleinzoon van 16 en we hadden kamers die zo ver uiteen lagen dat je intern transport nodig had om naar elkaar toe te gaan…Laat staan dat je op een 16 jarige toezicht moet houden. Maar er kon niets geregeld worden. Uiteindelijk hebben we kunnen ruilen met een andere medereiziger…Om dit probleem te voorkomen, hebben we bij de volgende reis naar Berlin voorkeuren aangemeld.

De afgelopen reis naar Berlijn…de busreis verliep vlot, al heeft de chauffeur wel communicatietraining nodig. Aangekomen op het hotel bleek dat er niets was doorgegeven. En toen ik een beetje boos werd kreeg in een vinger van een onderhoudsman daar….ik heb alles gemeld bij de chauffeur, omdat het in de boeking stond notabene in het duits, maar deze was niet thuis,…ronduit schandalig. Het hotel of wat er voor door moest gaan was in eerste instantie geïrriteerd…tja..daar heb ik geen boodschap aan.…uiteindelijk konden we 1 kamer ruilen en de andere niet. Weer geen chauffeur maar zelf regelen. vandaar de email. Na 1 dag konden we een andere kamer krijgen.

Aangeven bij een boeking helpt ook dus niet is duidelijk..er zijn aardige chauffeurs bij, maar zoals vroeger is het niet meer…

Klantenservice en aftersales staat niet op jullie netvlies.

Gereisd met vrienden in april 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
2,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

8,8

Heel veel voor weinig.

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 October 2016

Wij hebben al verschillende busreizen gemaakt met Bolderman. Zwitserland,rondreis Italië, Kroatië
Alles was goed verzorgd.Wij hebben ons vaak afgevraagd hoe dat toch allemaal voor die prijs kon.
Van begin tot aan het einde van de vakanties alles fantastisch geregeld.
Wij hadden nooit zo veel met groepsreizen, maar de rust van je laten brengen naar alle prachtige gebieden, steden en alle bezienswaardigheden gaf toch wel heel veel rust.Natuurlijk heb je altijd wat minder leuke reisgenoten, maar in het algemeen hebben wij het altijd gezellig gehad samen.En wil je alleen op stap kan dat ook altijd.
Voor 2017 maar eens op zoek naar een vliegreis met Bolderman.

Gereisd met partner in juli 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Remko, onze chauffeur / reisleider, heeft veel bijgedragen aan de schitterende reis, corsica, sardinie, wat een geweldige eilanden. hij vertelde ontzettend veel en op een leuke manier. "koffie juffrouw Wies"nogmaals bedankt

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 17 September 2016

Veel gezien, prachtige rotsen .Mooie natuur, veel marmer. Ontzettend veel water, mooie steden

Gereisd met partner in september 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

Week Vrijstaat Ierland

  • Ierland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 September 2016

Met onze reisleidster Jenny en chauffeur Bernard en onze gezellige groep, is het een heerlijke week in Ierland geweest! In de groep was de jongste in de twintig qua leeftijd en de oudste in de zeventig en we hadden het heel gezellig met elkaar. Eerst vlogen we naar Dublin, daar verzamelden we en begon de grote rondreis. Ik heb schitterende natuurgebieden gezien van oost naar west en vooral the Burren en Connemara aan de westkust hebben diepe indruk gemaakt. De mooie uitzichten op de Atl. Oceaan tesamen met de zorgzaamheid van Jenny en Bernard maakten deze reis onvergetelijk.
Soms zaten we een tijdje in de bus, maar altijd waren er genoeg mooie dorpjes, haventjes en stadjes om de benen te strekken, iets te eten, een sanitaire stop en van de omgeving te genieten.
Vroeg opstaan hoort er ook bij, omdat het een rondreis betreft, dus veel wisselingen van gebieden en hotels. Dat weet men van te voren, dan moet men geen rondreis boeken.
In sommige recensies lees ik terug dat mensen zich niet van te voren voldoende hebben gereali-seerd wat een rondreis inhoudt.
Er dienen dan soms lange stukken gereden te worden, maar ook dat is fijn, want het landschap trekt aan je voorbij en je kunt er ontspannen van genieten.
Meerdere generaties in een groep? Er zijn organisaties die een leeftijdsindicatie geven van de deelnemers, maar dat is niet noodzakelijk, want dat weet men van te voren.
De sfeer in onze groep was goed, Jenny als reisleidster zette de toon door haar gezelligheid en humor en zo waren wij ook naar elkaar, leven en laten leven. In onze groep zaten veel mensen, zoals ik, die het heerlijk vonden gereden te worden, niets te hoeven uitzoeken of plannen en toch overal te komen. De planning van Bolderman klopte dan ook tot in de puntjes, merkten wij.
Actieve mensen, die ontspannen vakantie houden. Het meegaan met een groep vonden wij juist ont-
spannend, beslist niet volgzaam of sloom. In onze groep zaten ook ondernemers, directeuren, leer-krachten (o.a.ik), heel veel actieve mensen die fijn vakantie hielden op deze rondreis, die bewust
voor een rondreis gekozen hadden, zoals iedereen van deze groep.
In hotels die rustig waren gelegen, deed iedereen zijn ding 's avonds: in de lobby met zijn mobiel, met elkaar kletsen, een mooi boek lezen of wandelen. Quinnes proeven aan de bar!
Net als thuis, dus men hoeft niet entertaind te worden.
In Lisdoonvarna hebben we in het Raebournhotel in de straat van ons hotel een geweldige Ierse
avond gehad, met mooie muziek en zang. Lekker informeel, zoals de Ieren zijn.
Wat op mij ook grote indruk heeft gemaakt was de theatervoorstelling van "Celtic Steps", in het echt.
Jenny had voor ons voor kaartjes gezorgd en het was een prachtige avond in Killarney!
Ik zou zeggen tegen a.s. deelnemers: vraag of Jenny en Bernard, onze Ierse zanger, op de bus zitten en je hebt een onvergetelijke reis. Jenny woont al lang in Ierland en vertelt veel over de ge-
schiedenis en het huidige leven van de Ieren. Bernard kent de wegen op zijn duimpje, de haar-
speldbochten en de lange routes. Zij zijn mensen die veel meer doen dan hun werk en ook nog
erg sympathiek in de omgang. Ik bewaar aan deze reis dan ook zeer fijne herinneringen!

in augustus 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Zuid Afrika

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 09 August 2016

Geweldige reis.
Prima reisleiding en goede hotels.
Je krijgt waar voor je geld.
Zou de reis zo overdoen bij bolderman

in oktober 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

7,0

Excursies prijzen Bolderman en chauffeur niet hetzelfde.

  • Hongarije
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 06 August 2016

Mooie rondreis ,hotel viel tegen .En als je bij je reispapieren een prijslijst krijgt met de excursies ,krijg je die in de bus ook van de chauffeur Piet .maarrr die waren wel wat duurder , we zouden volgens Bolderman €50 pp kwijt zijn en bij de chauffeur €80 .hier klopt iets niet .Wij hebben hiervan Bolderman in kennis gesteld het zou 6 weken duren dat we bericht zouden krijgen ,maar helaas ze laten het afweten.Weet niet of we nog een keer met bolderman mee gaan.

Gereisd met partner in juni 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,0

Een vijfdaagse rondreis door de Elzas

  • Frankrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 06 August 2016

Verschillende stadjes bezocht. Ook boottocht en kastelen gezien. Hotel was matig, geen gezelligheid, bijvoorbeeld een gezamelijke plek (een bar) was er niet. Kwaliteit eten hield niet over.
Chauffeur was prima, een echte reisleider. Hij bekommerde zich ook over de mindervalide deelnemers.
Er is echter veel meer te halen uit deze reis, bijvoorbeeld Straatsburg bezoeken en meer natuurtochtjes.
Het was een redelijke reis, maar het geheel is magertjes.

Alleen gereisd in augustus 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,2

Fantastische reisleiding Schotse Hooglanden

  • Verenigd Koninkrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 12 July 2016

In een vijf weken oude bus met 46 passagiers fantastisch mooie reis door de Schotse Hooglanden gemaakt. De chauffeuse stuurde met verbluffende vakkundigheid over smalle wegen en bruggetjes, wist de mooiste plekjes te vinden, was vrolijk en vriendelijk - of je haar nu 's morgens vroeg of 's avonds sprak. Ze was zorgzaam, kwam altijd bij iedereen informeren of alles naar wens was en zo niet, dan werd er direct actie ondernomen. Marleen Bruin, onze chauffeuse, woont zelf in Schotland en dat verklaart natuurlijk deels haar enorme kennis over het land.
De trip naar de Orkneys vormde een hoogtepunt. De schoonheid van het landschap aan de noordkust van Schotland vecht qua schoonheid om een eerste plaats met Noorwegen.
Al met al een reis om tevreden op terug te kijken. Bolderman verdient een dik compliment. Ontzettend fijn dat er zo goed rekening werd gehouden met mijn handicap. Klasse!

Gereisd met partner in juni 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,8

10 daagse rondreis dalmatie Kroatie

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 24 June 2016

Op de reis op zich is niets aan te merken. Chauffeur Ron geweldig! excursies prima. prachtig land. veel gezien. Echter een minpunt !! Hotel Jacov viel qua accomodatie erg tegen, en mij niet alleen. Iedereen in de bus was ontevreden over de kamers. Ik zou zeggen neem zelf eens een kijkje.! kleine ruimte kledingkast veel te klein bemeten en onhandige . doucheruimte met name de vloer kans op uitglijden. dit heb ik van velen gehoord. te weinig stopcontacten. Bovendien moet mij nog iets van het hart. Het hotel werd bevolkt door een grote groep jonge Fransen. Die door de gratis drank discomuziek entertainment,zeer luidruchtig, voor veel overlast zorgden. Nee, dit is geen hotel voor onze groep ouderen van zeker 65 plus. Ik had dit niet verwacht van Bolderman.!!!

Gereisd met partner in juni 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,2

Stedentrip Praag

  • Tsjechië
  • 23 May 2016

Mooie Stedentrip...veel gezien.Prima chauffeur. Hotelkamer was prima maar slapeloze nachten door jeugd 's-nachts op de gang. Hotel Tristar

Gereisd met partner in mei 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,6

Winterreis Glacier Express gemaakt

  • Zwitserland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 24 March 2016

Na veel nadenken en vergelijken hebben wij afgelopen december besloten om een busreis te gaan maken naar Zwitserland. Omdat we dit goedkoop wilde boeken kwamen wij bij bolderman terecht. Wij hadden totaal geen verwachtingen van deze reis maar in alles zijn wij verrast! Vanaf boeking tot het eind diner hebben wij niets aan te merken op deze reis. Chauffeur reed al dik 7 jaar voor Bolderman. De chauffeur wAs goed op de hoogte van al het moois wat Zwitserland te bieden heeft. Unit erased was de glacier express een ware belevenis die we niet snel zullen vergeten. Wij zaten in een super mooi hotel! Het gezelschap was ook erg leuk en gezellig! Wij denken erover om ook deze zomer een busreis bij bolderman te gaan boeken.

Gereisd met partner in februari 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Prachtige stedentrip met Bolderman

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 24 March 2016

Net terug van een geweldige stedentrip Praag. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Bolderman. Wij zijn door de servicelijn opgehaald en naar Beek gebracht. Vanuit beek zijn wij naar Praag gereden. Wat een mooie stad is dat! De chauffeur heeft ons veel laten zien. Hotel en diner was goed! Bedankt voor deze Geweldige goed verzorgde stedentrip Bolderman

in maart 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

1,0

Vertrekgarantie is geen vertrekgarantie

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 19 March 2016

Rondreis geboekt bij Bolderman met vertrekgarantie. 7 weken voor vertrek krijgen we een brief thuis dat de rondreis niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers. Vervolgens staat op de site dat de rondreis VOL is!!!!!

Gereisd met vrienden in mei 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

6,2

Goede reis, maar ook verbeteringen mogelijk.

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 06 February 2016

Bus en chauffeur was prima! Hotel was minder!

in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

8,0

Tirol was mooi

  • Oostenrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 03 February 2016

20-02 op reis geweest met bolderman. Alles was goed verzorgd. Goede bus en een prima chauffeur. Wij hebben genoten van deze reis.

in januari 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

10,0

Florence was super met Bolderman!

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 27 January 2016

De onvergetelijke reis naar Florence, Siena en Pisa. Wat een leuke reis was dat. Het begon al tijdens de overstap in Beek waar alles goed was geregeld. Onderweg de pauzes gehouden in leuke restaurants die niet aan de autobaan lagen.
Sterke punten tijdens het verblijf
Uiteraard was het bezoek aan Florence een van de hoogtepunten. Ook het hotel was goed en de ligging nabij het centrum.

in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Geweldige reis gehad met Bolderman

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 27 January 2016

Een geweldig leuk kerstreis gehad naar Sonthofen in Beieren. Prima familie hotel, schoon en goede maaltijden. Mooie excursies o.l.v. chauffeur Harry, die zich er helemaal thuis voelde. Als het kan volgend jaar weer... De samenwerking in het hotel tussen de eigenaren van het hotel en de Bolderman chauffeur. Het was merkbaar dat er een klik was en dat kwam de sfeer ten goede.

in december 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Zuid-Afrika / Rondreis met Bolderman

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 31 December 2015

Omdat ik super tevreden ben en geweldig heb genoten. De reis was voor mij van begin tot eind een feestje. De lange vliegreis was niet mijn favoriete bezigheid maar oke, dat hoorde er bij. Ik maakte deze reis met een stel vrienden. Bij aankomst in Johannesburg bleek dat de rollator van mijn vriend naar China was door gevlogen. Dit was heel vervelend want zonder rollator was het heel moeilijk voor mijn vrienden.

Gelukkig is het na een aantal dagen goed gekomen maar een vervelende situatie was het wel. We zijn begonnen in Johannesburg en daarna Pretoria waar we hebben genoten van het prachtige park waar Nelson Mandela in al zijn glorie was te bewonderen. Het voortrekkers monument en zoveel andere prachtige dingen, we hebben het allemaal mogen zien. Het verhaal zou misschien te lang gaan worden als ik alles tot in de funesses zou gaan vertellen. We zijn in Swasiland geweest waar we hebben genoten van prachtige dans en zang. We waren bij de Zulustam in Zululand en ook dat heeft grote indruk op me gemaakt.

De Sanipas, helemaal top en voor mij een hoogtepunt van de reis, helemaal geweldig. Dan het krugerpark, al die prachtige dieren. Een hele dag met de bus in het park en zoveel beesten gezien, het kon niet op. Met de open jeep het park in, niemand neemt me dat meer af. We hebben zoveel geluk gehad dat we al die giraffes, apen, olifanten, neushoorns, zebra's, krokodillen, impala's en zoveel prachtige vogels hebben mogen zien.

In een ander natuurpark waren de leeuw en het luipaard en wat heb je dan nog meer te wensen. In de achtertuin van een eetgelegenheid de olifant mogen fotograferen die daar gewoon rond liep. Ik kan zo nog wel uren door gaan.
De mooie Lodges en fijne Hotels, heerlijk eten, kortom, voor mij alleen maar hoogtepunten. Drakensbergen, Soweto, Durban en alle locale markten.
De prachtige dorpjes waar we heerlijk hebben geluncht en waar we koffie met zelf gebakken taart mochten nuttigen. Kortom, voor mij een schitterende reis, de reis van mijn leven die ik zo graag wilde maken. Vooral niet vergeten te melden dat onze reisleider Johan daar een heel groot aandeel in heeft gehad. Hij was een geweldige man en een super gids. Niets was hem teveel en alles liep op rolletjes. Dankjewel nog Johan voor alles. Ook dank aan onze fijne en goede chauffeur Sollie. Hij bracht ons elke dag weer veilig bij onze slaapplaats. Ook dank aan de groep mensen waarmee we samen reisden en een goed contact hadden.

Samenvatting van een geweldige reis. Alles klopte, ik heb volop genoten!

in oktober 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Kerstreis Lutago! Genoten met Bolderman

  • Oostenrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 31 December 2015

Gisteren thuis gekomen van een hele mooie kerstreis naar Lutago. Wat heb ik genoten van deze reis, een prima hotel met een goede verzorging en heerlijke en gevarieerde maaltijden.Op tweede kerstdag hadden we een vleesfondue wat erg gezellig zo met elkaar.
Prachtige tochten, heel mooi weer en met Hans hadden we een hele fijne chauffeur die veel wist te vertellen over het gebied en ons telkens weer wist te verrassen met iets dat niet in de reisbeschrijving stond.
In oktober heb ik de 12- daagde reis naar Lutago gemaakt en ook dat is een aanrader want dan is het er ook heel mooi.

in december 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Kerstreis Spreewald met Bolderman! Geweldig!

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 31 December 2015

Zondag 27 december teruggekeerd van een Kerstreis naar het Spreewald. Van de eerste tot de laatste minuut hebben wij genoten ! Prima geregeld bij de opstapplaats, een comfortabele bus die soepeltjes (fijn voor een rugpatient !) bestuurd werd door onze chauffeur Eppo. Eppo wist en vertelde ook veel zonder opdringerig te zijn met een aangename, warme stem. Zijn echtgenote Gea zorgde perfect voor de catering in de bus. De excursies naar Dresden en Berlijn werden prima begeleid door Nederlands sprekende gidsen. Hotel van der Valk zorgde voor lekker eten (in buffetvorm) en mooie, ruime kamers en badkamers. Bij aankomst in Beek nog genoten van een heerlijk buffet. Wij vonden dit een TOP-reis die vooral bijzonder werd door de inzet van Eppo en Gea ! We hopen dan ook vaker met hen mee te kunnen/mogen !
Was er helemaal niks negatiefs te melden dan ? Jazeker wel: in het hele (prettige) gezelschap van 2 bussen (zo'n 100 mensen) waren er 2 of 3 die voortdurend op alles liepen te mopperen. Als die dit lezen: ga je diep, heel diep schamen ! Gelukkig wist Eppo ook dit goed aan te pakken !
Getekend: Loek en Annet van Bokhoven
Sterke punten tijdens het verblijf
De kennis en vriendelijkheid van chauffeur Eppo Molog en de prima catering in de bus door zijn vrouw Gea.

Gereisd met partner in december 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Geweldige reis met ervaren chauffeur

  • Spanje
  • Familiereis Familiereis
  • 16 November 2015

We hebben een rondreis gedaan naar Barcelona en omgeving. Wat een geweldige ervaring. We hadden Leon als chauffeur. Wat een goeie chauffeur/reisleider is dat.
Het hotel lag aan de boulevard op loopafstand van het station, zodat we ook met de trein erop uit konden
We werden heel vriendelijk onthaald in het hotel en de kamers waren prima. Heel schoon en ruim genoeg. Het eten was super. Ontbijtbuffet en dinerbuffet.
We gaan zeker vaker met Bolderman, de verzorging was heel goed

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Londen met Bolderman!

  • Verenigd Koninkrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 November 2015

Heerlijk 4 dagen naar Londen geweest ( morgen terug naar Nederland) met Bolderman. En een erg goede en aardige chauffeur Gé.
We hebben overnacht in Holiday inn Stevenage. Erg goed hotel met vriendelijk personeel en erg nette kamers.

Mooie dagtochten gemaakt. Een aanrader is de lichtjestocht door Londen. We hebben erg veel gezien van Londen. En zouden zeker nog een keer meegaan met Bolderman

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Spanje was geweldig met Bolderman!

  • Spanje
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 November 2015

Perfecte reis: ruime bus, vriendelijke en goed geïnformeerde chauffeur met veilige rijstijl, zeer goede accommodatie; genoten van de reis en alle indrukken. Kortom een zeer geslaagde herfstvakantie met Bolderman Excursiereizen. Zeer goede prijs-kwaliteit. Volgende keer (vanzelfsprekend) weer met Bolderman !...

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Glacier en Mont Blanc Express met Bolderman!

  • Zwitserland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 12 October 2015

Net terug van een 8 daagse Zwitserse Alpen reis. Geweldige reis met een geweldige chauffeur! Volgend jaar gaan wij weer met Bolderman!

Gereisd met partner in oktober 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Busreis Duitsland (Berlijn)

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 08 October 2015

Was geweldig goed georganiseerd. Goede vakkundige chauffeur. Geweldige gids die veel te vertellen had over Berlijn, dingen die ik nog niet wist, terwijl ik al eerder geweest was, met ander busmaatschappij. Eten was prima.

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Top reis! Top bedrijf!

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 October 2015

Wat was het indrukwekkend, om in Toscane en Umbrie te zijn!

Onze touringcar chauffeur Willem gaf ons heel veel informatie, over dit prachtige land.
Vanaf ons mooie hotel ALI SUL LAGO vertrokken we iedere dag naar een andere bestemming. We bezochten ASSISI,ORVIETO,SIENE,ROME,zo kunnen we nog wel even door gaan.
Op Willem's vrije dag maakte hij tijd vrij om met ons 50 mensen, over het meer TRASIMENO te gaan varen, om het eiland ISOLA_POLVESE te gaan bezichtigen.

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Prachtige reis Gardermeer met Bolderman.

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 October 2015

Prachtige reis naar het Gardameer. Een dagtocht naar Venetië, erg indrukwekkende stad met veel mooie bezienswaardigheden. Verona onder leiding van een gids langs alle hoogtepunten, boottocht in Sirimione & naar het Monte Baldo met een super uitzicht over het meer. Geweldige reisleidster/chauffeuse.

Gereisd met partner in oktober 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Barcelona, wat een ervaring! Geweldig! Bedankt Bolderman!

  • Spanje
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 October 2015

Wij willen Bolderman bedanken voor de fantastische reis naar Barcelona en omgeving die wij afgelopen zomer hebben gemaakt. De excursies waren prachtig en de chauffeur kent deze omgeving op zijn duimpje! Met wat uitleg van hem hebben we op de vrije dag ook een bezoek kunnen brengen aan Camp Nou. Ook het Hotel was van alles wat we konden wensen voorzien, lekker eten, ruime kamer en een zwembad, het lag aan de boulevard zodat er s 'avonds genoeg te beleven was. Toen we terug kwamen van de reis konden we nog lekker eten en afscheid nemen van het gezelschap, we hebben zelfs leuke vrienden overgehouden aan deze reis! We wachten nu op de gids van 2016 om weer zo'n mooie reis uit te kunnen zoeken.

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Fantastische reis met Bolderman naar Blankenberg!

  • België
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 October 2015

5 Daagse Blankenberg
In september hebben wij een excursie reis gemaakt naar België Blankenberg, met een eigen reisgroep van 16 personen.
Het was een fantastische geweest.
Alles keurig geregeld zoals afgesproken met Bolderman.
De chauffeur/reisleider ( Willem) was fantastisch goed hij wist van iedere plaats waar we doorheen kwamen of waar we moesten zijn veel te vertellen over de geschiedenis of bijzonderheden van de plaats.
Ook konden wij met ons groepje de tijden en te bezoeken plaatsen aanpassen.
Het hotel in Blankenberg Sabot d' Or was uitstekend, tegen het centrum op 10 minuten lopen van de boulevard.

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Eren heerlijke 10daagse excursiereis gehad naar het Gardameer.

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 01 October 2015

Vanuit ons hotel in Garda hebben we diverse excursies gemaakt naar oa Venetië, Verona, Sirmione, Dolomieten. Limone.
De excursies waren prima geregeld en we hadden een zeer ervaren chauffeuse / reisleidster
Het hotel was prima, het lag op zo'n 500 meter van het centrum en meer. Dit was goed te lopen. Het was schoon, de kamers ruim genoeg en het eten was prima. Elke dag was er een ontbijtbuffet. 's Avonds was er een wisselend saladebuffet en toetjesbuffet. Elke dag kon je voor de volgende dag een voor- en hoofdgerecht uitkiezen, dat bestond uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht.

Gereisd met gezin in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Super vakantie Berlijn gehad!

  • Duitsland
  • 30 September 2015

Op 18 mei vertrokken wij via het verzamelpunt in Beek ( waar het ondanks de drukte maar dankzij een super organisatie helemaal gladjes verliep) na een heerlijk aangeboden kop koffie/thee richting Berlijn. Gerrit,met zijn eigen prima bus, was onze chauffeur, die ons veilig overal naar toe heeft gebracht en onderweg regelmatig wat informatie gaf over hetgeen wij passeerden. In Berlijn verbleven wij in een goed hotel met een super goed ontbijt en ook de diners waren goed verzorgd. We hebben genoten van het vele moois en de indrukwekkend historie die deze stad te bieden heeft. Tijdens de stadstour van Oost-/WestBerlijn kregen we tekst en uitleg van stadsgids Gerrit, die ons op een duidelijke en leuke manier de nodige informatie gaf. Al bij al hebben wij genoten van een geweldige 5-daagse Berlijnreis. We zoeken al weer in de Boldermanreisgids naar een 10 daagse busreis in aug./sept. en zien daar al weer naar uit. Wij zijn al jaren trouwe en zeer tevreden Boldermanreizigers en hopen dat nog een lange tijd te mogen voortzetten!...

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Fantastische reis Opatija met Bolderman!

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij hebben een prachtige 8 daagse reis gemaakt naar Opatija! Wij zijn in het hotel van het vetrekpunt van Bolderman blijven slapen om ervoor te zorgen dat we dus bus niet zouden missen! De mensen van Bolderman waren al vroeg aanwezig om ervoor te zorgen dat alles optijd klaar stond! Toen de bussen arriveerde zijn wij ook naar de overdekte terminal gegaan om de juiste bus te zoeken! Wij zaten met een groep van 45 man in de bus wat erg gezellig was! Eenmaal in Opatija aangekomen hebben we alle mooie plekjes gezien! Wat een prachtige omgeving! We hebben een mooie boottocht gemaakt! De chauffeur was goed op de hoogte van het land en gaf aan al 7 jaar voor Bolderman te rijden! De chauffeur heeft ook tijdens het ontbijt en avondeten met ons meegegeten! Het hotel was prima verzorgd met goede bedden! Op de terugweg werden wij weer door de werknemers van Bolderman ontvangen! Daarna nog heerlijk gegeten met de groep in restaurant het Heuveltje! We hebben een super vakantie gehad met de groep en willen de chauffeur Peter nogmaals hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke reis! Bolderman bedankt en tot snel!

Gereisd met vrienden in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Wat een mooie ervaring!

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

10 augustus zijn wij met een reis mee geweest naar het Gardameer.
De reis begon in het hotel Pietsch, een leuk en gezellig hotel. De dag erna hebben we de reis vervolgd richting het Gardameer. Hier verbleven wij 7 nachten in Hotel Royal. Vriendelijk personeel, goed eten en een lekker zwembad.
De excursies uit het programma waren erg leuk en we hebben mooie dingen gezien onderweg. In Verona hebben we alles bezocht met een gids, dit was zeker de moeite waard! Mooie plekken waar je normaal niet zo snel zelf komt en natuurlijk het beroemde balkon Van Romeo en Juliette.
In Sirmione kregen wij de mogelijkheid om met een bootje om het schiereiland te varen. Dit was erg leerzaam en mooi om te zien vanaf de waterkant. Venetie is een indrukwekkende stad om te zien met de mooie pleinen en bruggen.
Bij terugkomst in Beek kregen we een heerlijk buffet aangeboden, en hebben we de reis leuk af kunnen sluiten.

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Schotse Hooglanden, een ervaring rijker!

  • Verenigd Koninkrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij maakten een rondreis Schotse Hooglanden. Prachtige route door Bolderman uitgestippeld. Goed typisch Schotse hotels met keuzemenu. Heel veel gezien. Prima chauffeur reisleider Mari die alles in het werk stelde om het iedereen naar de zin te maken. Ook het afscheidsdiner was super. Zeer tevreden over Bolderman. Rondreis Schotse Hooglanden is aan te bevelen voor ieder die van een prachtige natuur houd. U ziet ons volgend jaar weer terug !!...

in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

5,6

Spanje barcelona nooit meer

  • Spanje
  • 30 September 2015

vertrek datum 31 augustus 2015
Na een fantastische reis te hebben gehad in juni naar Kroatië,besloten we in augustus nog 10 dagen naar spanje te gaan met bolderman reizen.
Nou we zijn meteen genezen we gaan dus nooit meer.
aangezien mijn man geen alcohol mag en aan de chauffeur vriendelijk verzocht om misschien een paar alcoholvrije biertjes in de koelkast van de bus te leggen eventueel tegen betaling werd er meteen kort en krachtig gezegd dat ie daar niet aan begon,dus meteen een goede start voor chauffeur LEON.
bij aankomst in spanje was het hotel op zich prima maar,zoals gebruikelijk krijgen de boldermannetjes de allerslechte kamers,hotel ligt aan de spoorlijn en het is of dat je midden op een kermis zit zoveel lawaai om je heen niet te geloven en heel veel jengelende kinderen in het hotel,weinig animatie voor volwassenen alles gericht op kinderanimatie .wel even een compliment over het eten van het hotel dat was super.
chauffeur LEON was nooit in het hotel te zien,hij zat altijd in zijn stamkroeg JEROMMEKE.hij bemoeide zich niet met de gasten,alleen de laatste dag werd ie iets vriendelijker hij hoopte natuurlijk nog een aardig fooitje te krijgen zoals gebruikelijk is,nou sorry wij vonden het niet waard om een duid in het zakje te doen.
Het overnachtings hotel in frankrijk daar waren de kamers prima,maar ze moeten zich schamen wat ze voor de gasten neerzetten wat het eten betreft,sorry maar op de terugreis raadde de chauffeur zelfs aan om daar rekening mee te houden en bij de laatste stop dus alvast te gaan eten dat is toch belachelijk hij stopte bij een burgerking restaurant wat op zich natuurlijk al waardeloos is.de chauffeur zat zelf bij het hotel in een andere ruimte wel lekker te eten dit is op zich ook vreemd,dat had hij ons ook kunnen adviseren.kortom waardeloze chauffeur die erg kort op zijn voorganger reed en geen reisleider is,erg jammer want we hadden zo'n goede ervaring met onze chauffeur Joost die op Kroatië rijd.

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

9,8

Praag was super met Bolderman! Bedankt!

  • Tsjechië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij hebben in Augustus een prachtige busreis Praag Bohemen gehad met Bolderman! Wij zijn met eigen vervoer naar het verzamelpunt in Beek gereden waar wij keurig naar de parkeerplaats zijn gewezen. Wat mij opviel is dat Bolderman met veel werknemers aanwezig was om ervoor te zorgen dat alles goed verliep! Mijn complimenten hoe alles was geregeld! Er ging geen één bus weg voordat iedereen aanwezig was en alle koffers in de juiste bussen waren geladen. Wij hadden een goede chauffeur die zijn vriendin had meegenomen op de reis. Wij werden keurig voorzien van drankjes in de bus, geserveerd door de vriendin van de chauffeur! De chauffeur heeft veel kennis van Praag waardoor wij weer veel geleerd hebben over de historie van deze stad. Het hotel was prima, en het eten was lekker! Zowel het bij het ontbijt als diner was de chauffeur aanwezig die ons van dag tot dag vertelde wat er allemaal te doen was. Als er een probleem was werd dit direct opgelost door de chauffeur. Wij waren met een groep van 50 man die allemaal enthousiast waren over deze reis. We hebben een grote min punt: de reis duurde veel te kort :-).. Wij willen Bolderman bedanken voor deze onvergetelijke reis en hopen in december weer mee te kunnen met een busreis naar een mooie winterbestemming!

Gereisd met partner in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

5,8

Busreis: een tegenvallende ervaring!! Kroatië: super!!

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Het was -in deze vorm- onze eerste busreis.Ik heb een cijfer 7 gegeven voor de prijs-kwaliteit verhouding omdat met name de accomodatie (Hotel Istra) in Rovinj naar volle tevredenheid was (muv een super lawaaierige eetzaal). De heen- en terugreis daarentegen weerhouden ons van een hoger cijfer. Het verblijf aldaar, zoals gezegd, prima!! Uitstekend hotel, droom-locatie op een eiland voor de kust met gratis boot elk uur naar het vasteland.Kamers ok, overal gratis wifi, maaltijden (buffet) uitgebreid en ok, personeel vriendelijk en betrokken, uitstekende zwemfaciliteiten, ruim voldoende ligbedden. Kortom, zeker zijn 4* waard. Rovinj is sowieso een aanrader, schitterend plaatsje aan de kust. Bezoek ook Porec en Opatija. Ook een aanrader is het om te eten in retaurant Lanterna, naast hotel, of in een van de talrijke visrestaurants in de haven van Rovinj. Super!!

Maar voor ons geen busreis meer:
*De bus: gedateerd, vieze keuken, koelkast onvoldoende voorraad, toilet onvoldoende voorzien van papier e.d., temperatuur varieert gedurende zowel heen- als terugreis van extreem warm tot (te) koud....(chauffeur weet er geen raad mee) oubollige muziek of radiozenders die niet doorkwamen.
*Chauffeur: absoluut géén reisleider, géén toegevoegde waarde, amper tot geen zinnige info gedurende de hele reis (op terugreis sowieso geen woord meer, uitsluitend een aankondiging voor de stopplaats); als je niet aan elke excursie meedeed moesten wij nieuwe info van mede-reizigers krijgen, chauffeur nam daarvoor geen moeite. enz.enz.
*Overnachtingshotel (Schuster in Greding): zoiets kan niet meer in 2015!! Onvoorstelbaar!! Donker, muf, schandalige kamer, tv werkte niet, geen schoon beddegoed, kraan op wasbak werkte niet, tanden gepoetst met kokend water, vieze stank enz.enz.; maaltijden beneden alle peil. Mijn advies aan deze 3e Oma van de chauffeur; sluit de deuren en ga rentenieren.
Jammer van de busreis!! Kroatië, Rovinj en hotel Istra zijn echter absoluut aan te bevelen.

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
5,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

9,8

Super vakantie gehand met Bolderman naar Lutago!

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij hebben een prachtige excursiereis gehad naar Lutago van 12 dagen.Ten eerste was het voor de chauffeur/reisleider niets teveel om het voor zijn gasten naar de zin te maken.Hans van Ginkel,bedankt!
Het hotel was ook goed van eten en drinken,alleen jammer dat er maar 1 dame steeds 50 personen moest bedienen.Hans heeft ons echt al het mooiste laten zien van de Dolomieten. Wij,mijn vrouw en ik kunnen deze reis bij Bolderman van harte aanbevelen.
En als je dan terug komt in Beek staat daar een GEWELDIG diner op je te wachten.wij waren voor het eerst met Bolderman,maar zeker niet voor het laatst.

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Fantastische rondreis naar Devon en Cornwall

  • Verenigd Koninkrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Fantastische rondreis naar Devon en Cornwall gemaakt met Bolderman. we hadden een gezellige en humoristische bus chauffeur Kees. Hij heeft ons prachtige plaatsen en bezienswaardigheden laten zien en we verbleven ook in goede hotels. Een reis om nog vaak aan terug te denken!

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,8

Een tevreden reiziger!

  • Ierland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

In het kader van tot elkander komen vertrokken we met ons voltallige gezin, man met 4 vrouwen, naar Londen met Bolderman. Inderdaad, erg zielig voor die man..... Bij het opstappunt was het een gezellige drukte. Iedereen natuurlijk uitgelaten en opgetogen voor de trip naar de vele bestemmingen die Bolderman aanbied. Op voorhand denk je, hoe kan het nou, voor 159 euro 4 dagen weg. Vervoer met mooi touringkarretje, aardige chauffeur en naar achteraf bleek, een heel mooi Hotel met goed ontbijt. En ik kan u verzekeren, het kan ! Blijkbaar.... Daar bij Bolderman zitten slimme jongens en meisjes die de zaak goed uit onderhandeld hebben. Zelfs het weer hadden ze goed geregeld !! Het verblijf in Londen bij warenhuis Harrods was wat minder maar dat had meer met de gezinssamenstelling te maken, weet u nog, 1 man....4 vrouwen.....Nogmaals complimenten. "Met Bolderman weet u zeker dat het kan !

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,4

Prachtige stedentrip naar Praag

  • Tsjechië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

2 mooie stadswandelingen gemaakt met onze fantastische gids Jana! Wat kan zij op een leuke manier vertellen veel humor! Veel gezien van de stad en mooi weer gehad. Ook een compliment voor onze bus chauffeur Eddy, top, ook hij vertelde onderweg veel en hij reed super!
Minpuntje was onze hotelkamer die is wel aan een verbetering toe, was wel wat armoedig voor een drie sterren hotel Globus.

in april 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

5,2

Te veel in de bus en weinig gezien

  • Roemenië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

heel veel in de bus zitten en pauze's bij tankstations of de Metro(winkelketen),niets te zien.
Geen tot zeer weinig vrije tijd.Te duur betaalde excursies en lunchen verplicht bij te boeken want er zou anders geen gelegenheid zijn om zelf te lunchen.Picknick was een boterham met een worstje op een stoepje opeten.Dit doe je met een schoolreisje maar niet met mensen van over de 60 jaar.

Gereisd met partner in april 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

8,8

Een meer dan waardevolle reis naar de schatten van Andalusie

  • Spanje
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

voor het eerst een busreis vakantie geboekt, is achteraf enorm goed bevallen, in de allereerste plaats door een goede bus met veel beenruimte gereden door een geweldige chauffeur (Adri) die tevens reisleider was, en door veel informatie te vertellen ook een goede gids.
Prachtige hotels, goed gevuld program, leuke groep en alles goed verzorgd. Veel mooie foto's gemaakt en veel gelachen.
wij zullen beslist dit een vervolg geven, en kijken er naar uit om op deze manier Schotland te bezoeken ( hopelijk met dezelfde chauffeur)

Gereisd met partner in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Geweldige rondreis Roemenië

  • Roemenië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wat een fantastische reis naar Roemenië, prima hotels, maaltijden en een hele leuke picknick in Boekarest.
Ondanks de vele kilometers toch ruim voldoende gelegenheid om zelf de verschillende plaatsen te bekijken.
Met dank aan Hennie onze chauffeur die ons heel veel verteld heeft en de uitstekende gids Eddy over de uitleg van zijn land Roemenië. Wij hebben genoten. Onbegrijpelijk is voor ons de negatieve reactie over deze reis op deze site.

in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Zwarte woud

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

ik heb een excursie reis van 5 dagen in het zwarte woud en mainau gehad, met mijn dochter.
de vakantie was super ,veel gezien mede dankzij onze buschauffeur Erik. Hij stond altijd voor je klaar, had veel interresse, altijd vrolijk. hopelijk volgend jaar weer met hem mee.

Gereisd met gezin in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

4,6

Teleurstelling

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Dit jaar een hele slechte ervaring met Bolderman gehad!!! De reis naar Romantische strasse met als hoogtepunt schloss Neuschwanstein. Mijn zonen een jaar voor gespaard om dat kasteel te kunnen zien. Allereerst zijn ze niet in het hotel terecht gekomen dat in de reisgids stond maar in de dependance. Zou niet erg zijn maar het bleek ouwe meuk te zijn en behoorlijk behelpen. Maar het allerergst: De chauffeur heeft niet op tijd de kaarten besteld voor schloss Neuschwanstein waardoor de wachttijd behoorlijk lang was. Maar in plaats van creatief na te denken en de middag excursie 's ochtends te doen zodat ze 's middags alsnog het kasteel zouden kunnen bekijken heeft hij voor de makkelijke weg gekozen en is rechtsomkeer gegaan. Mijn zonen en de meeste reizigers waren heel verdrietig en teleurgesteld om hun droom in rook te zien opgaan. De chauffeur wist dat de wachttijden op konden lopen want dat had hij de dagen voor de excursie met veel bravoure lopen verkondigen. Bedankt voor deze verpeste vakantie!!!

in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

6,8

Toscane: Florence, Pisa en Elba

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Een mooie reis, het hotel in Montecatini was goed met uitzondering van de consumptie prijzen. San Gimignano, Siena, Florence, Pisa en Lucca moet je een keer geweest zijn. De dagtocht naar Elba is geldklopperij, de boottocht is leuk maar het verblijf op het eiland is te commercieel. De chauffeur is goed, maar geen reisleider. De onvriendelijke gids op Elba en in Lucca moet gaan genieten van haar oude dag.

Gereisd met partner in augustus 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,8

Gdansk en het Masurengebied

  • Litouwen
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Tjeerd Meere op 26 juni 2014
Reis voldeed aan onze verwachting. Polen is veel mooier dan we dachten. Goede chauffeur reisbegeleider. Goed eenvoudig hotel met prima personeel. Prijzen en kwaliteit eten goed. We hebben veel gezien van Gdansk en de ruime omgeving.Het prog iets aangepast ivm renovatie scheepvaart. Goed alternatief gehad. Bolderman ga zo door. (Helaas kan op deze beoordelings pagina de keuze Polen als reisbestemming niet worden gevonden.)

Gereisd met partner in juni 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,4

Umbrie

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

willem de chauffeur was geweldig goed in rome te lang bij de treviefontein gebleven 30-40 minuten moest je zelf uitzoekn in de stromende regen daardoor te korte tijd op het vaticaan 45minuten te kort om de st.pieter in te gaan dat vond iedereen erg jammer hotel heel miniem zondags tot10.30ontbijt om 9uur al geen beleg meer alleen jam koffieapp. defect aan Paulo gevraagd om beleg was er niet meer zei hij was op hele slechte zaak nog geen stukje fruit gezien geen eitje en savonds niet veel beter dit was de 7de reis met jullie

Gereisd met partner in mei 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,2

Sint Petersburg

  • Rusland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij wilden een keer naar Rusland en Bolderman biedt de reis Sint Petersburg aan. De heen en terugreis met de diverse ferry's is alleen al een avontuur. Sint Petersburg is een geweldige ( moderne ) stad met heel veel cultuur. Wat hebben we veel gezien dank zij onze gids Tatiana en chauffeur Piet. Behalve de stad, de Peter en Paul vesting, de Hermitage hebben we ook het Catharinepaleis en het Peterhof gezien. Deze reis is een aanrader voor eenieder die ook eens iets van Rusland wil zien. Bolderman dit is een reis met een gouden randje......

Gereisd met vrienden in augustus 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Italie-toscane-umbrie

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wat was het indrukwekkend, om in Toscane en Umbrie te zijn!
Onze touringcar chauffeur Willem gaf ons heel veel informatie, over dit prachtige land.
Vanaf ons mooie hotel ALI SUL LAGO vertrokken we iedere dag naar een andere bestemming. We bezochten ASSISI,ORVIETO,SIENE,ROME,zo kunnen we nog wel even door gaan.
Op Willem's vrije dag maakte hij tijd vrij om met ons 50 mensen, over het meer TRASIMENO te gaan varen, om het eiland ISOLA_POLVESE te gaan bezichtigen.

Het was een lange reis, maar dit wisten we, en hadden daar dan ook geen enkel probleem mee! Het was zelfs zo, dat we op de terug weg helemaal vooraan zaten naast Willem.

Door een nare ervaring in het verleden, vond ik Riet het niet zo prettig om daar te zitten, toch heb ik door gezet en door het vertrouwen in Willem heb ik mijn angst overwonnen!!!! Geweldig om dit te ervaren! We hebben zoveel informatie gekregen van Willem, wat weet hij ontzettend veel echt KNAP!!!! Van potten bakken tot bestrating, van geschiedenis tot heden. Van dansen op het terras van het Hotel met Life muziek!!! Waarvan ik Riet ook erg van genoten heb.

Kortom het was GEZELLIG, MOOI, INDRUKWEKKEND, en LEERZAAM, alles goed verzorgd TOPPIE!!!!!!! We gaan zeker nog eens mee met BOLDERMAN!!!!

Gereisd met partner in september 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

4,8

Groepsreis rovinj

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

wij zijn met de bus gegaan maar moesten in de bus onze mond houden dat vond ik erg raar en op de terugweg was het in het hotel in greding erg vies .en moesten we om 5uur op omdat we om4uur inzeeland moesten zjin.ik vind dat geen leuk eind van je vakantie het was erg smerig om smorgens een kakerlak in je koffie te vinden.dus ik denk dat ik niet zo gauw meer met bolderman op vakantie ga.

Gereisd met partner in oktober 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

8,6

Corsica/sardinie

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Een geweldige reis corsica/sardinie en ook een geweldige chauffeur/reisleider Remko. we hebben genoten.

Gereisd met partner in september 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Sicilie

  • Italië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Prachtige reis geweest, veel genoten en gezien en de chauffeur reisleider was ook geweldig en een zeer kundige vakman.
Verder hebben wij al meer gereisd met Bolderman en voor dit jaar hebben wij voor Juni weer met hun geboekt voor Sardinie en Corsica.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,8

10 dagen Estland

  • Estland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Mijn vrouw en ik hebben al vele reizen met Bolderman mogen maken en we hebben altijd een supervakantie! Gezellige mensen, geode sfeer en altijd een mooie route. Vanuit de bus genieten we van de mooiste vergezichten. De chauffeurs laten ons altijd weer lachen. Overnachten is goed voor elkaar. De laatste reis met Bolderman was naar Estland. Een erg mooie bestemming.

Gereisd met partner in mei 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Een zeer tevreden klant die naar Zuid Ierland is geweest met bolderman.

  • Ierland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 September 2015

Even een kort bericht om te vertellen wat een heerlijke reis mijn man en ik hebben gehad in juli naar Dublin, Killarney en Zuid-Ierland met Bolderman . Vanaf de verzorging bij het vertrek en op de boten, tot de prima hotels (geweldige ontbijten) en de gezellige chauffeur, die bovendien heel deskundig vertelde en alles goed regelde voor ons. Met een heel gemêleerd gezelschap hebben we enorm genoten van onverwacht schitterende uitzichten en speciaal de Ring of Kerry tocht maakt het alleen al de moeite waard! Nu we iets meer weten van Ierland en zijn geschiedenis willen we de volgende keer de westkust en Connemara bezoeken, en zeker weer met Bolderman!

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Schotse hooglanden

  • Verenigd Koninkrijk
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

onze 8 e reis met bolderman ....schotse hooglanden rngeweldig goede chaufeuse Marleen....met hart en ziel brengt ze je overal naar toe.....veilig en vertrouwd ...wilden dit jaar weer dezelfde reis gaan doen ....helaas gaat die niet met de boot naar new-castle ..maar een andere route zodat je erg lang in de bus zit voordat je er bent ...jammer ......

Gereisd met partner in juni 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Rondreis Noorwegen

  • Noorwegen
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

We hebben vorig jaar een prachtige rondreis door noorwegen geboekt met Bolderman. Alles was goed verzorgd goede hotels in Noorwegen zeker het Elvester hotel was voor ons een geweldige beleving. De chauffeur reisleider Dennis heeft ons veel laten zien van dit voor ons indrukwekkende land, Ook de geirangerfjord waar een boottocht over hebben gemaakt was in een woord fantastisch en indrukwekkend.We kunnen u het zeker aanbevelen.

Gereisd met partner in juni 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Barcelona en omgeving

  • Spanje
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Wij zijn voor het eerst met Bolderman geweest en dit is zeker niet de laatste keer. We hebben een heerlijk reis gehad naar Spanje.
We zaten in Hotel Promenade in Pineda de Mar. Een heel goed hotel met zeer vriendelijk personeel. Bij de receptie spreken ze Nederlands.
Wij waren met 3 personen en de kamer was ruim genoeg.
Onze chauffeur Leon was zeer kundig en behulpzaam en vertelde ook veel onderweg.
2 x waren er Nederlandse gidsen, die mee gingen en ook zij vertelden veel.
We hebben veel gezien en gedaan in die 10 dagen.
Het was niet al te warm en dat is wel prettig als je op excursie bent.
Kortom het was voor ons een reis om nooit te vergeten

Gereisd met gezin in mei 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

4-dagen Praag (Tsjechië stond niet in lijst bestemmingen)

  • Kroatië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Bestemming Tsjechië stond niet vermeld in uw lijst. 4-dagen Praag met chauffeur Willem van Bolderman. Hij gaf echt veel informatie, vaak met humor, goede chauffeur. Hij heeft de reis erg aangenaam gemaakt voor ons. Ook onze gids in Praag, Alexandr, een Rus van geboorte, sprak perfect Nederlands en vertelde ook heel veel over Praag en zijn gebouwen, ook met humor. Prettige man om als gids te hebben. Complimenten voor chauffeur en gids. Verder prima hotel Olympik. Wij hebben een mooie reis gemaakt en gaan zeker nog eens terug naar Praag.

Gereisd met partner in oktober 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,0

Shoppingcruise dusseldorf en keulen

  • Duitsland
  • Familiereis Familiereis
  • 02 April 2015

Met fam.deze leuke minicruise gemaakt,was erg goed goede prijs kwaliteit en leuk en aardig personeel aan boord!Ook de terugreis met de bus vanaf Keulen was goed geregeld!Wij gaan volgend jaar weer mee en voor komende zomer hebben we de rondreis Dalmatische kust uitgezocht!

Gereisd met vrienden in december 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Bolderman Excursiereizen?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Bolderman Excursiereizen of klachten over Bolderman Excursiereizen.