Brazilië Reis Specialist ervaringen

De Brazilië Reis Specialist ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Brazilië Reis Specialist gemaakt hebben.

Er zijn 6 ervaringen met Brazilië Reis Specialist geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,5
Vervoer
9,5
Reisleiding
9,2
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0
Totaalscore
6 beoordelingen
8,8

Fantastische Brazilie beleving

  • Brazilië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Wij hadden offertes bij meerdere Brazilië reisaanbieders opgevraagd en hebben uiteindelijk gekozen voor Brazilië Reis Specialist. Deze heeft veruit het grootste Brazilië aanbod en veel kennis van de regio’s, de excursies en de accommodaties die zij aanbieden. Hierdoor konden zij uit het grote aanbod snel en gemakkelijk een selectie maken die perfect aansloot bij onze persoonlijke wensen en budget, welke wij mooi gepresenteerd kregen in een reisvoorstel. De reis zelf overtrof vervolgens alle verwachtingen, waarbij we de highlights van het land hebben bezocht in 20 dagen. Zeker een aanrader! Prachtig mooi land!

Je moet wel bereid zijn om veel te vliegen, om alles van het land te zien. Zo niet, dan zou ik de rondreis meer concentreren op één regio in Brazilie.

Gereisd met partner in augustus 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Top bestemming

  • Brazilië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

BRS service! Maatwerk, mooi reisaanbod, rondreis mooi sluitend met leuke excursies en goed geregelde transfers. Hoogtepunt waren de watervallen van Foz met een fantastische boottocht. Natte waterval douche gegarandeerd :)

Gereisd met gezin in oktober 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Natuur, stad en strand in één bestemming, Brazilie

  • Brazilië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Immens groot land, heerlijke temperaturen, grote contrasten, zeer vriendelijke en gastvrije bevolking, heerlijke regionale en nationale gerechten, gemoedelijk ritme, futebol op het strand, caipirinha in je hangmat… Heel diverse indrukken opgedaan, van wereldstad Rio tot het grootste moerasgebied ter wereld, de Pantanal. Fantastisch mooie natuur, indrukwekkende dieren (capibara, kaaimannen, vele vogelsoorten). Wij waren onder de indruk hoe alle onderdelen van de reis op elkaar aansloten. Overal stonden chauffeurs op ons te wachte op het vliegveld met een bordje en ze brachten ons vervolgens naar de hotels. BRS bedankt voor deze mooie beleving! Volgende x weer.

Tip:Neem wel voldoende insectenspray mee als je de Pantanal gaat bezoeken en lichte kleren met lange mouwen :)

Gereisd met vrienden in mei 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Hele fijne en onvergetelijke reis

  • Brazilië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Algemene indruk Heeft u een leuke reis gehad? Ja, een hele mooie en fantastische reis die volledig voldeed aan onze verwachtingen.
Alle punten uit de boeking klopten precies met de uitvoering, geen onaangename verassingen.
Wat vond u het leukst aan de reis? Verblijf in de Amazone zonder internet, mobiele telefoon en maar af en toe elektriciteit.
De uitgestrektheid en grote verschillen in het land gezien te hebben met zijn overweldigende en soms onbeschrijfelijk mooie natuur. Door alle gidsen werd ook veel interessants verteld over deze natuur en geschiedenis.
Wat vond u het minst leuke? Erg tijdrovende nachtvlucht van Manaus naar Salvador met transfer in Fortaleza en stop in Recife.

We hebben een hele fijne en onvergetelijke reis gehad mede door de prima organisatie en de manier waarop we zijn begeleid in een land waarvan we de taal slechts zeer beperkt spraken. Onze dank daarvoor aan alle medewerkers en betrokkenen van de verschillende organisaties.
Opm. Speciaal bedankje aan Bernard, voor de prompte reactie op mijn telefoontje over de vergeten camera. Jouw opvatting over service wordt blijkbaar door de gehele organisatie gedragen. Geweldig.

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Rio de Janeiro, wauw

  • Brazilië
  • Fly-drive Fly-drive
  • 20 May 2015

Ik ben verliefd geworden op Rio! Bruisende stad met zeer afwisselend landschap en architectuur, van koloniale oude wijken tot hele moderne architectuur. Favela tour was indrukwekkend met een leuke interactie met de lokale gemeenschap. Je steunt schoolprojecten voor de kids en zo ook de gemeenschap. Fantastische vergezichten vanaf de Suikerbroodberg en bij het Corcovado beeld. Leuk uitgaan in de oude buurt Lapa. Ipanema beach als relax hot spot… Rio moet je echt gezien hebben!

Ik heb me niet onveilig gevoeld in Rio. Maar je moet ook niet alleen over straat in de avond laat. Neem dan gewoon een taxi.

Ik ben zelf een ruime week geweest en vervolgens heb ik Ilha Grande en Paraty bezocht nabij Rio. Weer totaal andere bestemmingen met veel natuur, strand en historie. Kortom; een fraaie mix. Ik heb alleen gereisd, dus het was fijn om de BRS vertegenwoordiging ter plaatse te hebben. Ze hebben me goed op weg geholpen met tips. Ik heb veel leuke mensen ontmoet, de carioca's zijn zeer gastvrij. Rio i'll be back.

Alleen gereisd in september 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Brasillll, wat een natuurbestemmingen en mooie steden

  • Brazilië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 20 May 2015

Eerst goed kunnen oriënteren aan de hand van het uitgebreide reisaanbod op de website. Hier goede indruk gekregen van al het moois dat Brazilië te bieden heeft en vervolgens ivm tijd en budget gekozen welke “highlights” wij echt gezien wilden hebben. Onze keuze viel op Rio de Janeiro, Salvador, de watervallen en de Pantanal. Een mooie combi van cultuur & natuur opsnuiven. De gehele reis heeft een waanzinnige indruk op ons achtergelaten!

Let er wel op dat ze niet overal even goed Engels spreken in Brazilië, woordenboekje of Google translate meenemen voor dit soort situaties.

Gereisd met partner in maart 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Brazilië Reis Specialist?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Brazilië Reis Specialist of klachten over Brazilië Reis Specialist.