de Jong Intra ervaringen

De de Jong Intra ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met de Jong Intra gemaakt hebben.

Er zijn 6 ervaringen met de Jong Intra geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
6,3
Vervoer
6,5
Reisleiding
4,3
Prijs / Kwaliteit
6,2
Algemeen
6,5
6,2
Totaalscore
6 beoordelingen
2,6

Kerst en oud en nieuw in Tirol Worgl

  • Oostenrijk
  • 19 January 2017

Kerst en oud en nieuw in Tirol Worgl
Te grote groep totaal 42 personen ( ink,chauffeur ) met een zeer dwingende en irritante chauffeur.
Naam op stoelen in de bus en aan tafel heb ik nog nooit eerder meegemaakt.
Drie kwartier durende kerst lezing (gebed) zat ik ook niet op te wachten.
Bidden voor en na het eten moet iedereen zelf weten en daar hoeft onze chauffeur niet iedere keer in voor te gaan.
Op oudejaarsavond zaten 40 mensen te wachten tot de chauffeur het jaaroverzicht op zijn beamer geprojecteerd op de wand van de eetruimte had bekeken , dat duurde erg lang terwijl niemand daarop zat te wachten en zonder overleg met de groep.
dat voelde heel dwingend en daardoor alles behalve feestelijk!
Ook wat aangeboden werd in de omschrijving van de folder werd niet gegeven.
Het hotel was erg gedateerd.
Ik ga nooit weer mee met een kleuterklas van de Jong Intra.

Gereisd met partner in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
3,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
2,0
Reiziger icon

8,8

Rondreis Amerika perfect op maat voor ons samengesteld!

  • Amerika
  • Autorondreis Autorondreis
  • 27 October 2015

We wilden al jaren naar Florida maar konden niet een reis vinden waarin we alle plaatsen zouden bezoeken die we ook wilden. Tuurlijk kun je alles zelf doen maar na onze ervaring met de Jong Intra weten we dat adviezen niet zomaar op een website te vinden zijn. Afgezien van het feit dat je je helemaal blauw zoekt. Zij hebben ons de hotels aanbevolen en met ons gesproken over de mogelijkheden onderweg. Vervolgens een mooie offerte en bij de reisbescheiden uitgebreide informatie zodat we ook onderweg nog konden beslissen wat we zouden doen.
Een heerlijk reis, alles goed geregeld en we hebben genoten! de Jong Intra bedankt!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Fly-drive Ierland (twee weken)

  • Ierland
  • Fly-drive Fly-drive
  • 02 April 2015

Ierland is een aanrader vanwege de rust en prachtige landschappen. En ook de leuke mensen! We hebben veel gezien en gedaan. Autorijden even wennen, maar daarna.. genieten! Voor herhaling vatbaar

Gereisd met partner in mei 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Australian Highlights

  • AustraliĆ«
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

- Melbourne
- Uluru
- Olgas
- Great Barrier Reef
- Sydney

Gereisd met vrienden in november 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Londen met de Jong Intra

  • Verenigd Koninkrijk
  • Fly-drive Fly-drive
  • 02 April 2015

Een prettige organisatie die met name bij het boeken een goede service bieden. Online boeken gaat prettig en daarbij is het makkelijk om extra opties bij te boeken zoals, openbaar vervoerkaart, atractie kaartjes etc. Vlucht was prima en het hotel ook! Super leuke vakantie naar Londen

Gereisd met partner in december 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

1,0

Italie

  • ItaliĆ«
  • Fly-drive Fly-drive
  • 02 April 2015

de jong intra, NOOIt meer.

hier een vakantie geboekt waarop ze tot 3x toe een alternatief aanboden omdat deze vakantie toevallig net niet meer beschikbaar was.
(maar wel online bleef staan...)
na elk alternatief werd de reis ook iedere keer enkele honderden euro's duurder!!
na de 3e keer verteld geen reis meer te willen boeken werd er maar gedaan alsof er niets aan de hand was.

dit bedrijf kan beter lege enveloppen gaan verkopen!

Gereisd met partner in juli 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met de Jong Intra?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met de Jong Intra of klachten over de Jong Intra.