Djoser

Met oog voor de Wereld

Djoser is al bijna 30 jaar een betrouwbare reisorganisatie voor avontuurlijke groepsreizen met veel individuele vrijheid. Djoser heeft een enorm reisaanbod van reizen naar alle hoeken van de wereld. En de enthousiaste reisbegeleiding helpt je graag op weg!

Meer over Djoser

Bekijk en vergelijk alle Djoser reizen »

Djoser
Accommodatie
7,5
Vervoer
7,6
Reisleiding
7,8
Prijs/kwaliteit
7,3
Algemeen
7,3
7,5 46 beoordelingen
Djoser is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Na verschillende reisorganisaties vergeleken te hebben zijn we uitgekomen bij Djoser. Achteraf hebben we hier geen spijt van hoor, wat een top organisatie! We hebben in drie weken tijd zo veel gezien en gedaan en ondertussen werd het allemaal prima beg

- Pieter d V.

Populaire Djoser reizen

Rondreis Japan, 15 dagen

Rondreis Japan, 15 dagen

 • Japan Japan
 • GroepsrondreisGroepsrondreis
 • Reisduur 15 dagen

Rondreis langs de absolute hoogtepunten van het bijzondere Japan. Bezoek bijzondere steden als Tokyo...

vanaf € 2495

Rondreis Nieuw-Zeeland, 25 dagen

Rondreis Nieuw-Zeeland, 25 dagen

De 25-daagse reis is een zeer complete en afwisselende rondreis, waarbij je kennis maakt met alle ov...

vanaf € 3795

Rondreis Cuba, 20 dagen

Rondreis Cuba, 20 dagen

 • Cuba Cuba
 • GroepsrondreisGroepsrondreis
 • Reisduur 20 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je kennis laat maken met het unieke land dat zon, muziek, natuur...

vanaf € 1995

Djoser ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Djoser zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Djoser.

Er zijn 46 ervaringen met Djoser geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,5
Vervoer
7,6
Reisleiding
7,8
Prijs / Kwaliteit
7,3
Algemeen
7,3
7,5
Totaalscore
46 beoordelingen
9,0

Madagascar, het achtste continent

 • Madagaskar
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 11 February 2018

Afgelopen jaar met Djoser een rondreis gemaakt door Madagascar. Zo`n 80% van de hieer voorkomende plante en diersoorten komen alleen op Madagascar voor. Een schitterende reis door dit land gemaakt met ook nog eens een top reisbegeleider.

Al veel mooie reizen gemaakt met Djoser.
Ga jij voor de eerste keer op reis met Djoser? En wil je graag €25,- korting per persoon? Gebruik tijdens het boeken dan mijn kortingscode: 75d444 Dus als je een boeking doet voor 2 personen, is de korting totaal €50,- En ik zelf krijg dan ook €25,- korting op een volgende reis.
Dus jij blij, ik blij.

Alleen gereisd in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,0

Mochten er alleen uit bij tankstation of spar dus ideaal voor mensen die het leuk vinden om 29 dagen in een bus te zitten

 • Zuid-Afrika
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 02 January 2018

Nooit meer met djoser,we zijn 10 dagen eerder naar huis gegaan omdat mijn vrouw heel erg ziek was en naar later bleek een zware longontsteking had.
Heb zelf alles moeten regelen en 2 tickets gekocht,na 6 dagen een mail naar djoser gestuurd dat ik het wel erg onbeschoft vindt dat men niet even opbelt hoe het met mijn vrouw gaat.
Ondanks de mail doen ze dat tot op heden niet,hebben blijkbaar geen zorgplicht voor reizigers.
Ik had dit al eens mee gemaakt in 2007 ton we in de oorlog in kenia terecht kwamen en door gewapende mannen naar tanzania werden gebracht die onderweg de geweren op het hoofd van mensen zetten die ons wilde beroven,
En djoser als enig reisbureau ter wereld n tegen het advies in van buitenlandse zaken weigerde ons terug te brengen
Heb zelf toen 2 tickets gekcht moest ook van djoser alles zelf doen ze weigerden enige hulp te geven,pas na 3 dagen besloit djoser als laatst reisorganisatie ter wered om hun mensen weg te brengen.had de hoop dat het inmiddels beter zou zijn maar neee hoor,dus mensen wees gewaarschuwd ,ze hebben oracht reizen maar als er wat is ,jammer dan

Gereisd met partner in december 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

7,0

Mochten er alleen uit bij tankstation of spar,dus ideaal voor mensen die er van genieten om 29 dagen alleen maar in de bus te mogen zitten

 • Zuid-Afrika
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 02 January 2018

Nooit mee met deze organisatie.
Mijn vrouw werd erg ziek en ik ben 10 dagen eerder terug gevlogen,heb alles zelf moeten regelen en djoser neemt ondanks dat ik na 6 dagen en mail stuur dat ik het uiterst onbeschoft vindt dat ze niet even informeren hoe het met mijn vrouw gaat die en zeer zware longontsteking heeft,nogsteeds niet de moeite om te bellen.
Ik heb dit in 2007 ook al eens mee gemaakt toen we n de oorlog in kenia tercht kwamen en et fewapende mannen naar tanzania werden gebracht die onderweg nog even de geweren op mensen hun hoofd gericht hielden omdat ze ons wilden overvallen,en djoser als enige reis organisatie ter wereld hun mensen ondanks dringend advies van buitenlandse zaken niet terug brachten ,pas na 3 dagen deden ze dit,maar toen had ik zelf ,want dat zeiden ze letterlijk ,doe alles maar zelf ,wij helpen op geen enkele manier,al tickets gekocht
Had de hoop dat djoser inmiddels veranderd was maar nog steeds hebben ze geen enkele zorgplicht naar klanten toe

Gereisd met partner in december 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

2,6

Bedroevende ervaring Djoser - Nooit meer

 • Australië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 27 December 2017

Waar zullen we beginnen met de teleurstelling van Djoser: het uitgeven van 10,000 euro in een jaar en niet serieus worden genomen met klachten, kleine issues met Paspoorten opnieuw insturen omdat reiskolom 1 niet samenwerkt met reiskolom 2 in de organisatie, of gewoon het feit dat de reis Australie met stip op meest slecht georganiseerde reis ooit komt ?? Alles is gericht op zo goedkoop mogelijk (week kamperen, hotels die achgterhaald en onder de rode kakkerlakken zitten)

Week 1 start in Cairns......waar er GEEN reisleiding aanwezig is, de lokale receptionist zijn best doet om je wijs te maken wat er te beleven valt in Cairns (maar dit moet niet zijn taak zijn). Jij als persoon loopt na je jetlag eerst reddeloos rond, waarna je er achter komt dat je zelf actie moet gaan ondernemen. Tegen die tijd heb je nog 1 dag om iets te regelen waarna de caravaan verder gaat.

Week 2 / 3 kreeg ik de meest onbekwame reisleider die ik in jaren heb gezien. Reisleider 1 plant alles zo slecht dat we iedere dag pas midden in het donker (ergens /camping ??) aankomen. Eten moeten klaarmaken en direct naar bed. Kampvuur, gezelligheid......geen tijd voor. Uitleg over day-to-day activiteiten ontbreekt. Campings zijn vergeten te worden geboekt, Onderweg off-road hebben we klapbanden, vertraging en blijkt dat hele bus niet gecheckt is voordat we Outback gaan rijden. Misschien een idee voor je de bushbush ingaat ? Chauffeur valt in slaap tijdens het rijden vanwege de lange reisdagen. Gids twee komt niet aan de beurt (iets met haantjes gedrag).

Na week 3/4 neemt de volgende over: Lijkt een veelbelovende start tot blijkt dat die meer interesse in al het vrouwelijk schoon om ons heeft dan het gidsen zelf. Rondleiding worden verzorgt aan dames individueel maar niet aan de groep (geen tijd voor). Vuurwerkshows Sydney worden vergeten te melden, adviezen vrije dag zijn er niet maar wel voor individuelen.

Al met al betaal je voor inprofessionele leiding, cheap hotels met kakkerlakken, nachtelijke vluchten en een hele week 3 waarbij je alleen maar in de BUS zit, aankomt om 21.00 uur en naar bed kunt gaan omdat er niets meer open is van welk pittoresk dorpje dan ook.

Neem je daarna contact op met Djoser (waarbij je al 2 reizen hebt geboekt) dan wordt je weggezet als zeikerd en krijg je een boek van 6 euro. Dank je wel Djoser maar never nooit meer ! Een zeer ontevreden ex-klant

in oktober 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

3,8

Voor ons nooit geen Djoser meer

 • China
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 31 October 2017

Wij hebben in augustus een rondreis van 30 dagen naar China/Tibet met Djoser gedaan, dit zijn 2 hele mooie landen maar nooit meer met Djoser. In deze landen waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat spreekt men erg weinig of helemaal geen Engels. Het was iedere dag weer een hele uitleg. Onze reisleidster sprak geen Chinees. Wij vinden het erg beneden de maat van Djoser dat er geen reisleiding was die op zijn minst de plaatselijke taal spreekt.
Wat zou er gebeurd zijn als er van de groep iemand ziek was. In een plaats konden we volgens de reisleiding naar een travelagency gaan om een excursie naar minderheidsgroepen te maken. Wij zijn er bij 4 geweest maar bij gebrek aan Engels niets kunnen boeken. Daar zijn we echt heel erg in teleurgesteld door Djoser dit hadden ze met de lokale vertegenwoordiger moeten boeken voor de groep.
Geld terug geven bij het niet doorgaan van een excursie is er ook niet bij, i.p.v. kregen we een excursie die een stuk goedkoper was het verschil in geld gaat in hun zakken.
Wanneer men naar een bank moest moest men die zelf zoeken.
Bij thuiskomst een mail met deze klachten naar directie van Djoser gestuurd, geen reactie gehad het laat ze gewoon koud.
Wij raden Djoser bij niemand aan.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon


Lees meer Djoser ervaringen »


Heb je zelf Djoser ervaringen of klachten over Djoser?

Contactgegevens

Adres
Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
071-5126400

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag (jan t/m april): 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag (mei t/m dec): 09.30 - 13.30 uur