Djoser

Met oog voor de Wereld

Djoser is al bijna 35 jaar een betrouwbare reisorganisatie voor avontuurlijke groepsreizen met veel individuele vrijheid. Djoser heeft een enorm reisaanbod van reizen naar alle hoeken van de wereld. En de enthousiaste reisbegeleiding helpt je graag op weg!

Meer over Djoser
Djoser
Accomodatie
7,5
Vervoer
7,8
Reisleiding
8,3
Prijs / Kwaliteit
7,5
Algemeen
7,8
7,7
115 beoordelingen
Djoser is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Djoser

Alles
Afrika
Azië
Midden-Amerika
Europa
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Oceanië
Zuid-Amerika

Na verschillende reisorganisaties vergeleken te hebben zijn we uitgekomen bij Djoser. Achteraf hebben we hier geen spijt van hoor, wat een top organisatie! We hebben in drie weken tijd zo veel gezien en gedaan en ondertussen werd het allemaal prima beg

- Pieter d V.

Populaire Djoser reizen

Rondreis Thailand, 15 dagen

Rondreis Thailand, 15 dagen

Groepsrondreis
15 dagen

Ontdek in twee weken de hoogtepunten van Thailand, het ‘land van de glimlach’. Ervaar onder andere h...

vanaf
€ 1.595
Rondreis Japan, 15 dagen

Rondreis Japan, 15 dagen

Groepsrondreis
15 dagen

De hoogtepunten van Japan Bezoek o.a. Osaka, Kyoto en Tokyo Tempelovernachting met maaltijden E...

vanaf
€ 2.695
Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee, 14 dagen

Rondreis Egypte, Nijlvallei & Rode Zee, 14 dagen

Groepsrondreis
14 dagen

Reis naar het boeiende midden en zuiden van Egypte Maak in Aswan kennis met oudheidkundige bezi...

vanaf
€ 1.295
Rondreis IJsland, 13 dagen

Rondreis IJsland, 13 dagen

Groepsrondreis
13 dagen

De gouden cirkel: o.a. Reykjavik, geisers, Blue Lagoon en watervallen Bezoek aan alle drie de nat...

vanaf
€ 2.595
Rondreis Turkije, 16 dagen

Rondreis Turkije, 16 dagen

Groepsrondreis
16 dagen

Complete reis van Istanbul naar Ankara Bezoek aan Cappadocië, Aphrodisias en Bergama Excurs...

vanaf
€ 1.195

Djoser ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Djoser zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Djoser.

Er zijn 115 ervaringen met Djoser geplaatst.

Accomodatie
7.5
Vervoer
7.8
Reisleiding
8.3
Prijs / Kwaliteit
7.5
Algemeen
7.8
7.7
Totaalscore

115 beoordelingen

8,0

Rondreis Wit-Rusland, Kaliningrad en Gdansk

🇷🇺 Rusland
Groepsrondreis
03-06-2020

Vorig jaar een heel boeiende rondreis gemaakt door 3 landen, waarbij vooral Minsk me verbaasde. Prachtige stad. De rondreis was in een uitstekende bus en er was volop vrijheid voor iedereen om Minsk, Vitebsk, Brest, Grodno, Kaliningrad en Gdansk te bekijken. Precies zoals ik het graag had. Bovendien was er onderweg nog gelegenheid om de beruchte Wolfsschanze in Polen te bezoeken. Wil je een andere kant van Europ zien, dan is dit zeker een aanrader. Verbetertips? Graag wat langer in Minsk en Kaliningrad blijven.

Alleen gereisd in sep. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
1,8

Nooit meer met Djoser!!

🇹🇭 Thailand
Familiereis
21-05-2020

Na 2 jaar houd deze reis mij nog bezig.

Verschrikkelijke reis. Zo’n €9000 betaald voor 3 personen. Meteen stres op Schiphol was verkeerd geboekt bagage zou op Vliegveld tussenstop achterblijven..dame verrekte het om ons in te checken. Vrijdagavond 17 uur Djoser kantoor niemand te bereiken. Met veel geslijm dame over kunnen halen toch een tel te plegen naar weet ik waar..enfin, we konden vertrekken. Aankomst te Bangkok. Nergens een bordje te vinden van Djoser. Gelukkig was het mijn 3e bezoek aan Thailand dus konden we de kalmte enigszins bewaren. Aangesproken door medereizigers die om een of andere reden het vermoeden hadden dat wij “erbij” hoorde. Reisleider Ricardo liet het toen al afweten..In Thailand begon de ellende pas echt. Heel veel bijkomende kosten. Het begon al in de bus van vliegveld naar hotel, Kinderachtige speldjes (afkomstig van China toen)die ons zouden moeten beschermen tegen de muggen werden massaal afgenomen voor €7,- per stuk welke door Thaise reisbegeleidster werden verkocht. Mijn kinderen namen het mij kwalijk dat ik ze niet kocht. De andere dag begrepen ze me. Iedereen gebeten. Met uitzondering van Bangkok, waren alle hotels ver maar dan ook ver onder de maat zelfs voor Thaise begrippen. Op een resort afgegooid (“hele goede waarderingen” ja ooit, in een ver verleden (daar heb ik toch echt even gejankt en een peuk gerookt). Voor de eerste keer daar op zoek gegaan bij de reisleider om te reclameren, die was er niet( hoorde later dat hij bij “vrienden” was. In het bijzijn van de kinderen wordt je voor het blok gezet deel te nemen aan excursies waar hoge prijzen voor dienen te worden betaald. Een “nee dankjewel” was lastig, kinderen begrijpen het niet direct, medereizigers vinden er wat van, maar ook de reisleiding.

Ik heb het ontzettend te doen met de families die voornemens waren deze zomer te reizen met Djoser, geloof mij, thuis heb je het vele malen beter!

De goede recensies op deze site zijn mi door de reisorganisatie zelf geplaatst.

Djoser, ik hoop dat jullie keihard failliet gaan!

Gereisd met gezin in aug. 2018
Accomodatie
1,0
Vervoer
3,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
4,0

Nooit meer met Djoser

🇲🇽 Mexico
Groepsrondreis
10-02-2020

Nooit meer met Djoser! Hun leuze van individuele vrijheid klopt niet!!! Een groepsreis zoals alle andere!!!

Bij boeking van de reis heb je geen idee hoe lang de afstanden tussen A en B zijn. Ongelofelijk meer op de bus gezeten dan op de bestemmingen zelf! Zelfs 1 volledige dag op de bus gezeten. Het begon al In Cancun waar we de 1ste nacht toekwamen na een lange vliegreis, moesten we s'morgens al weg. Alleen gelegenheid gehad om eigen uitstapjes te maken als je langer ter plaatse bent! Dus in Merida, alleen in de namiddag vrije keuze en in San Christobal waar we 2 dagen verbleven en de laatste dag waar we verbleven op een bestemming die je moet vergeten. Onderweg stoppen waar we willen???Om samen te eten ja en dan weer met de bus verder!

Met de commerciële tekst: Uitstappen In de reis inbegrepen, zetten ze je ook op een verkeerd been, want opgelet, daar moet nog voor betaald worden! Dat staat er wel in, doch je leest er over! Ontbijt moest wel in het hotel, want de koffers moesten om 7 uur voor de deur staan om dan te vertrekken om 8 uur naar de volgende 'inbegrepen uitstap'. Uiteraard is het ontbijt ook niet inbegrepen want dat zou de basisprijs verhogen. Doch de rompslomp om met een groep telkens alles individueel af te rekenen, verlaagt het comfort van de reis!

Spreek me niet meer van Djoser, nooit meer

Gereisd met vrienden in jan. 2020
Accomodatie
2,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
3,0
8,4

Met Djoser door het fabelachtige Patagonië (Arg en Chili)

🇦🇷 Argentinië
Groepsrondreis
28-12-2019

Buenos Aires komt zowel bij aankomst als vertrek goed aan bod. Een groene leefbare stad waar veel te zien is. Patagonië is onmetelijk groot en dat kan je met de bus goed meemaken. De natuur van schiereiland Valdés is overweldigend. Veel dieren te zien. Dan met de bus dwars door de Pampa naar de Andes naar het Zwitserland van Argentinië. Daar liggen prachtige meren en bossen met oude bomen. Daarna naar Calafate waar vandaan het Fitzroy massief bezocht kon worden. Daar kon de benen echt gebruikt worden. Vanuit Calafate ook de gletsjer Perito Moreno bezocht en zelfs op gewandeld. Leuke ervaring! Vanuit Calafate ook naar Torres del Paine in Chili gegaan. Dat is een prachtig massief met een onbedorven natuur met kans op een glimp van een poema! De laatste stop in Patagonië was Terra de Fuego. Vanuit het leuke stadje Ushuaia is veel te doen. Tocht over het Beagle kanaal is een klassieker. Djoser biedt voor bijna alle dagen programma, maar daarnaast blijft er veel vrijheid om individuele keuzes te maken. En als je niet zo een vleesliefhebber bent kan je toch voldoende alternatieven vinden. Een reis met voor eenieder wat wils.

Gereisd met partner in nov. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
9,4

Een prachtige super mooie reis mede dankzij onze reisleidster Mieke Thomas

🇳🇦 Namibië
Groepsrondreis
25-12-2019

Voor de eerste keer met Djoser en het kon niet beter al heel veel gereisd maar super tevreden over Djoser . We hebben alles gezien wat het land te bieden heeft lekker eten geweldige natuur heel afwisselend En een reisleidster die altijd voor je klaar stond. Echt een aanrader!!!

Gereisd met partner in nov. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0

Heb je zelf Djoser ervaringen of klachten over Djoser?

Contactgegevens

Adres

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice

071-5126400

Openingstijden helpdesk

ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag (jan t/m april): 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag (mei t/m dec): 09.30 - 13.30 uur