Djoser

Met oog voor de Wereld

Djoser is al bijna 30 jaar een betrouwbare reisorganisatie voor avontuurlijke groepsreizen met veel individuele vrijheid. Djoser heeft een enorm reisaanbod van reizen naar alle hoeken van de wereld. En de enthousiaste reisbegeleiding helpt je graag op weg!

Meer over Djoser

Bekijk en vergelijk alle Djoser reizen »

Djoser
Accommodatie
7,5
Vervoer
7,6
Reisleiding
7,9
Prijs/kwaliteit
7,4
Algemeen
7,6
7,6 42 beoordelingen
Djoser is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Na verschillende reisorganisaties vergeleken te hebben zijn we uitgekomen bij Djoser. Achteraf hebben we hier geen spijt van hoor, wat een top organisatie! We hebben in drie weken tijd zo veel gezien en gedaan en ondertussen werd het allemaal prima beg

- Pieter d V.

Populaire Djoser reizen

Rondreis Nieuw-Zeeland, 25 dagen

Rondreis Nieuw-Zeeland, 25 dagen

De 25-daagse reis is een zeer complete en afwisselende rondreis, waarbij je kennis maakt met alle ov...

vanaf € 3895

Rondreis Japan, 15 dagen

Rondreis Japan, 15 dagen

 • Japan Japan
 • GroepsrondreisGroepsrondreis
 • Reisduur 15 dagen

Rondreis langs de absolute hoogtepunten van het bijzondere Japan. Bezoek bijzondere steden als Tokyo...

vanaf € 2495

Rondreis Cuba, 20 dagen

Rondreis Cuba, 20 dagen

 • Cuba Cuba
 • GroepsrondreisGroepsrondreis
 • Reisduur 20 dagen

Een complete rondreis door Cuba die je kennis laat maken met het unieke land dat zon, muziek, natuur...

vanaf € 1995

Djoser ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Djoser zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Djoser.

Er zijn 42 ervaringen met Djoser geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,5
Vervoer
7,6
Reisleiding
7,9
Prijs / Kwaliteit
7,4
Algemeen
7,6
7,6
Totaalscore
42 beoordelingen
3,8

Voor ons nooit geen Djoser meer

 • China
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 31 October 2017

Wij hebben in augustus een rondreis van 30 dagen naar China/Tibet met Djoser gedaan, dit zijn 2 hele mooie landen maar nooit meer met Djoser. In deze landen waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat spreekt men erg weinig of helemaal geen Engels. Het was iedere dag weer een hele uitleg. Onze reisleidster sprak geen Chinees. Wij vinden het erg beneden de maat van Djoser dat er geen reisleiding was die op zijn minst de plaatselijke taal spreekt.
Wat zou er gebeurd zijn als er van de groep iemand ziek was. In een plaats konden we volgens de reisleiding naar een travelagency gaan om een excursie naar minderheidsgroepen te maken. Wij zijn er bij 4 geweest maar bij gebrek aan Engels niets kunnen boeken. Daar zijn we echt heel erg in teleurgesteld door Djoser dit hadden ze met de lokale vertegenwoordiger moeten boeken voor de groep.
Geld terug geven bij het niet doorgaan van een excursie is er ook niet bij, i.p.v. kregen we een excursie die een stuk goedkoper was het verschil in geld gaat in hun zakken.
Wanneer men naar een bank moest moest men die zelf zoeken.
Bij thuiskomst een mail met deze klachten naar directie van Djoser gestuurd, geen reactie gehad het laat ze gewoon koud.
Wij raden Djoser bij niemand aan.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

4,8

Suriname Top: Djoser zeer slecht!

 • Suriname
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 29 October 2017

Zomer 2017 is ons groot gezin (4 kinderen) naar Suriname gegaan.
We hebben helaas voor de organisatie Djoser gekozen door onze onbekendheid met rondreizen in Midden en Zuid Amerika.
De reis was slecht georganiseerd, veelal pas plaatselijk geregeld, het plaatselijke aanspeekpunt was soms slecht(s) telefonisch (on)bereikbaar en de talrijke reiswijzigingen werden niet overlegd. Accomodaties waren vies, defect en ondermaats. Pogingen om dit gedurende de reis (!) bij de gids en het hoofdkantoor aan te kaarten en recht te trekken werden niet beantwoord en of weggewuifd. Ook bleken veel zaken als eten en inbegrepen excursies toch ter plekke apart betaald te moeten worden, waardoor deze kostbare reis nog ca. 20% duurder is geworden!
Djoser noemt plaatselijke gewoonten en lokale gang van zaken ‘overmacht’ en niet in te schatten. Dit degradeert ze van zelfbenoemde ‘specialist’ tot twijfelachtige amateurclub. Wij raden daarom sterk af door Djoser je reis te laten organiseren en voor een professionele organisatie te kiezen.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

3,2

Nooit meer Djoser!

 • Cuba
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 21 June 2017

Fietsen waren gemiddeld zeer matig tot zeer slecht. Mijn fiets o.a.: Voorvering stuk, banden versleten, remblokken versleten, derailleur niet in orde, etc. Klacht in gediend: Geen inhoudelijke reactie op gekregen. Reminder op de klacht verstuurd: geen reactie gekregen. Wij vinden deze afhandeling niet horen bij een goede betrouwbare reisorganisatie!!!!
Verder waren wij zeer ontevreden over de reisleiding en werd er beduidend minder geboden tijdens de reis dan was beschreven op de site (ingekorte fietsafstanden, niet kunnen snorkelen terwijl dit volgens de brochure wel zou moeten kunnen, etc.)
Wij zijn meer dan teleurgesteld in Djoser!!

Gereisd met partner in april 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

5,4

Rondreis van 25 dagen door Nieuw Zeeland.

 • Nieuw-Zeeland
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 04 February 2017

Nieuw Zeeland is een land met veel verschillende bezienswaardigheden. Hoewel ik in de zomerperiode ging had ik deels pech met het weer. Niet alle mooie bezienswaardigheden komen dan optimaal over of vallen zoals de Fjordenvaart en helikoptervlucht in duigen.
Meestal kan je op de reis zelf aangeven met welke excursies je mee wil doen. Nu moest ik op de 2e avond alle excursies van de hele reis aangeven omdat ze anders vol konden zitten. Dit had Djoser van te voren kunnen aangeven.
De reisleider heeft alleen gedaan wat hij moest doen. Hij toonde niet, zoals in de beschrijving stond aangegeven, het enthousiasme om de wetenswaardigheden van het land te delen. De reisleider gaf regelmatig verkeerde info over het verblijf zodat we vaak de supermarkt bezochten of deel konden nemen aan zijn barbecue opties. Verantwoording van deze kosten heeft hij nooit gegeven. Djoser zou bij thuiskomst een enquêteformulier toesturen. Weten ze dat de reis volgens de meeste reisgenoten niet naar wens is verlopen?

Alleen gereisd in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

7,8

Schitterende reis door Australie / boeken bij Djoser met korting

 • Australië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 01 February 2017

Genoten van een prachtige zeer gevarieerde reis door Australië. Mooie steden, Sydney en Melbourne, de Great Ocean Road Kings Canyon, Uluru en Kata Tjuta in de hete droge outback, die voor de verandering een kleddernate Outback bleek te zijn. En als afsluiter de prachtige Great Barrier Reef.

Heb al vele reizen met Djoser gemaakt, en kijk met veel voldoening terug op de gemaakte tripjes. Ga jij voor de eerste keer op reis met Djoser? En wil je graag €25,- korting per persoon? Gebruik tijdens het boeken dan mijn kortingscode: 75d444 Dus als je een boeking doet voor 2 personen, is de korting totaal €50,- En ik zelf krijg dan ook €25,- korting op een volgende reis.

Alleen gereisd in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon


Lees meer Djoser ervaringen »


Heb je zelf Djoser ervaringen of klachten over Djoser?

Contactgegevens

Adres
Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
071-5126400

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag (jan t/m april): 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag (mei t/m dec): 09.30 - 13.30 uur