Djoser ervaringen

De Djoser ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Djoser gemaakt hebben.

Er zijn 77 ervaringen met Djoser geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,6
Vervoer
7,9
Reisleiding
8,2
Prijs / Kwaliteit
7,5
Algemeen
7,7
7,7
Totaalscore
77 beoordelingen
1,0

Zeer slecht

  • Peru
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 04 April 2019

Ik ben zeer teleurgesteld in Djoser en zal nooit meer bij hen ook maar iets boeken. Op de website gaven ze bij mijn reis aan “Vertrek gegarandeerd”. Maar ze annuleerden toch doodleuk de reis. En, dezelfde rondreis, de tweede keer zo laat dat er geen geschikte reis meer boekbaar was. Dan zeggen ze “ja maar er stond een informatieknopje achter met voorwaarden”, maar ik vind dit een pure vorm van klantmisleiding.

Alleen gereisd in april 2019
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

9,2

Prachtige combinatie van natuur, cultuur en grote steden

  • Oman
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 08 March 2019

Oman biedt prachtige natuur, imposante kastelen en verkoelende oases. En na Oman naar Dubai: wat een contrast! Maar ook Dubai heeft een oude stad die erg gezellig is. Maar ook de hoogste wolkenkrabber ter wereld, extreme luxueuze winkelcentra enz. Optioneel zijn we een dag naar Abu Dhabi geweest en daar het prachtige Louvre museum en de kolossale moskee bezocht. Schitterende reis niet in het minst omdat onze reisbegeleider zondermeer geweldig was.

Gereisd met partner in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Prachtige natuurrondreis door Sri Lanka

  • Sri Lanka
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 21 February 2019

In 15 dagen het prachtige Sri Lanka ontdekt. De nadruk lag bij deze reis op natuur maar daarnaast ook veel hoogtepunten gezien zoals de leeuwenrots. Aan afwisseling geen gebrek. Zo zat je in de ochtend in een jeep op zoek naar olifanten en liep je 's middags in een tempel. Het ene moment op de fiets, dan weer een wandeling door het regenwoud, het volgende moment aan de kust waar we tijdens een boottoch genoten hebben van orka's en dolfijnen. Hele fijne reisbegeleidster, goede hotels en lekker eten maakte de reis af. Een echte aanrader!

Gereisd met vrienden in januari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Fantastische verzorging en begeleiding rondreis Djoser Sri Lanka

  • Sri Lanka
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 21 February 2019

Fantastische voorbereiding; verzorging; begeleiding waarbij reisbegeleider oog heeft voor het individu en betrokken is. Accommodaties zijn ruim voldoende tot en met zeer goed (afhankelijk van beschikbaarheid in bepaalde gebieden). Vliegmaatschappij, maaltijden, mogelijke excursies en activiteiten zijn goed uitgezocht en worden altijd begeleid. Prachtige natuur; vriendelijke bevolking; vele contrasten. Alle hoogtepunten van heel Sri Lanka mogen ervaren, beleven, absorberen... Helemaal top.
Rondreis eind januari/begin februari; 20 dagen. Aanrader.

Alleen gereisd in januari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Een super leuke fietsvakantie door Thailand! Een echte aanrader! Je hoeft geen top conditie te hebben om deel te nemen. Je hebt de keuze om in de bezemwagen te gaan zitten als het even niet meer gaat.

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 20 February 2019

Ik raad Djoser zeker aan. De reis was goed georganiseerd. Nederlandse reisleider ging mee, maar ook een lokale reisleider. Wat ik goed vond is dat er een bezenwagen mee reed en een busje die water en snacks bij zich hadden. Er waren voldoende stops onderweg om even water te drinken of om wat te eten.

Alleen gereisd in januari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

Prachtige reis door Taiwan

  • Taiwan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 08 February 2019

Al vele reizen met Djoser Gemaakt, afgelopen dec/jan Taiwan. Weer eem mooie trip, afwisseling van cultuur/natuur.

Ga jij voor het eerst met Djoser, gebruik dan mijn code b70528 bij het boeken, dan krijg je €25,- korting per persoon.
En ik krijg €25,- korting op een volgende reis.
Dus jij blij, ik blij!

Alleen gereisd in december 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

4,4

Minder goed

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 29 December 2018

Mooie maar zéér zware rondreis. Dat niet in de gids wordt vermeld. Véél lopen.
Bij opmerkingen is het gerenommeerde reisbureau Djoser niet thuis !

Geld ontvreemd uit koffers die verplicht achter gelaten moesten worden .
Ja écht waar. Djoser lijkt een mooi reisbureau !
Mijn advies niet doen. Er zijn betere.
Mvg Herman v d Vegte

Gereisd met partner in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
2,0
Reiziger icon

9,0

Een prachtige rondreis door Japan met openbaar vervoer onder begeleiding van een prima, goed op de hoogte zijnde reisbegeleider!

  • Japan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 19 November 2018

Rondreis door Japan naar vooral grote en kleinere steden. Met begeleider een fantastische reis met openbaar vervoer. Prima geregeld,goede accommodaties. De populaire bezienswaardigheden waren de moeite waard maar wel wat toeristisch. Een interessant land, erg schoon, vriendelijke bevolking. Voelde mij erg op mijn gemak in dit land. De reis was te kort om meer van de natuur te zien en van te genieten. Wellicht een volgende keer een ander soort reis boeken. Maar de reis bood alles geheel conform van te voren was aangegeven. Compliment van mij is groot voor Djoser en zeker voor de reisbegeleider!!

Alleen gereisd in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Top vakantie

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 16 November 2018

Eerst even dit, ik zie hieronder een andere review die maar 1 ster geeft, heb er snel even overgegaan en zo te zien was dit dezelfde rondreis die ik deed, heel wat klopt niet, zoals in HUe, er is heel wat te doen in Hué! Onze groep we er zelfs nog een dagje langer blijven (de tombes, de citadel, ....)

Ik heb dus een top vakantie gehad in Vietnam met djoser. Al meermaals voor djoser gekozen, maar deze reis sprong er toch wel uit. We hadden een zeer goede local guide, die heel wat excursies aanbood, en ook wel excursies op vraag van de reizigers, niet was hem teveel! Top.
Hij zorgde ook voor de zeer leuke sfeer in de groep, 22 dgn met 20 mensen kan soms wel wat voor wrevel zorgen, wel wij hadden geen enkel ogenblik dat er iets verkeerd liep, we hadden een zeer hechte top groep!
Soms waren er lange reisdagen, maar er werd voldoende gestopt aan interessante plekjes.

Er is heel wat te beleven en te zien in Vietnam, en de djoser rondreis is een topper!

Alleen gereisd in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,0

Rondreis Vietnam - Laos - Cambodja.

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 15 November 2018

Waanzinnig mooie reis van Djoser door Indochina. De hectiek van de steden Hanoi en Saigon in Vietnam, de prachtige natuur van Laos en de geschiedenis van Cambodja. Reis is goed opgebouwd met een druk schema in het eerste deel van de reis en wat meer rust in het tweede deel.

Hotels/ accommodaties waren, op een enkele uitzondering daargelaten, dik in orde. En natuurlijk, soms zijn de bedden wat hard, zit er wel eens een schimmelplek op de badkamer of kruipt er wel eens iets door de kamer. Welkom in Azië, zou ik zeggen. Als je hier niet tegen kan, blijf dan lekker in Nederland.

Een perfecte mix van natuur, cultuur en geschiedenis in één reis samen gevat.
Authentieke dorpjes, wereldsteden, bergen, watervallen, tempels en de heerlijk relaxte sfeer maken deze reis tot iets bijzonders.

Veel mogelijkheden tot het maken van (optionele) excursies.
Breng een bezoek aan het Cambodian circus in Siem Reap. Ga met de fiets de zonsopgang bekijken bij de Angkor Wat tempels. En maak achter op een brommer zittend een street-food-tour door Saigon.
Je verveelt je geen moment.

Reis werd compleet gemaakt dankzij reisleidster Cynthia. Perfectionistisch, organisatorisch zeer sterk, bevlogen, eerlijk en hartelijk met een hart voor Azië.

Mocht iemand nog twijfelen over het maken van deze reis, dan zeg ik: 'absoluut doen'.

Alleen gereisd in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

1,0

DJOSER = OPLICHTING

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 09 November 2018

Eerst en vooral wil ik meegeven dat ik onderstaande mail niet enkel in naam van mezelf en mijn gezin verstuur maar in naam van alle reizigers aanwezig op bovenvermelde rondreis in Vietnam (tevens allen in cc). Wat mezelf en mijn gezin betreft, kan ik bevestigen dat we op gebied van Azië niet aan ons proefstuk toe zijn. Eerder deden we een rondreis in Thailand met Travelnauts (zéér tevreden), Sri Lanka & Malediven met Singha Reizen (zéér tevreden), 2 maal Bali & Lombok (zelf georganiseerd), rondreis in Jordanië en dit telkens met onze dochter van nu 10 jaar oud. Al snel werden we verliefd op Azië

Wat een fantastische ervaring had moeten zijn, bleek echter een rondreis te zijn die ons van de ene teleurstelling in de andere meesleurde, zo erg dat het voor iedereen aanvoelt regelrecht bestolen te zijn. Er werd ons een vakantie verkocht die voor niemand van ons voldeed en nog maar in het minste vergelijkbaar is met wat er op jullie website verkondigd wordt. Via mails tijdens de vakantie zelf van Dhr. J. Van Tienhoven en Dhr. F. Tourlamain werden reeds diverse onregelmatigheden aangekaart. Ikzelf en mijn echtgenote richtte ons voornamelijk tijdens de vakantie tot Lotte (reisbegeleider).

Even enkele key facts (welke tevens gestaafd kunnen worden met diverse foto’s):

Ho Chi Minh

Hotel Le Duy, tot op dit punt in de reis was dit het hotel met de meest ongezellige receptie / ontbijtruimte waar wij al ooit geweest waren en erbovenop hadden wij een kamer waar ik in alle eerlijkheid nog niet dood in gevonden zou willen worden…. Vlekken van een of andere (lichamelijke) vloeistof hingen aan de muur naast het bed, schimmel aan plafond in kamer en badkamer, een vasttapijt waar ik niet durfde op blote voeten op te lopen, een vies bedje in de kamer gegooid waar onze dochter in moest slapen… kortom in de verste verte een kamer die niet lijkt op de mooie Djoser foto’s op de site…. Pffff, wat een mooie start van een droomreis zou moeten worden… ☹ Dit even gemeld aan de onervaren reisbegeleider (Lotte) die ervoor zorgde dat we een andere kamer konden betrekken…. Vreemd, deze kamer was ok en had een recent vernieuwde badkamer, bewijs dat zulke kamers wel degelijk in het hotel voorhanden zijn maar blijkbaar niet zijn weggelegd voor Djoser reizigers. Om even terug te komen op de onervarenheid van Lotte, Lotte deed haar best en had niet de meest dankbare taak, nl het puin ruimen van wat Djoser veroorzaakt (ik begrijp nu waarom ervaren gidsen/reisbegeleiders opteren voor andere organisaties)… doch een beetje voorbereiding voor ze was vertrokken, had zeker geen kwaad gekund. Ze wist evenveel van Vietnam als ieder van ons…. Van de in totaal 13 dagen ter plaatse in Vietnam dat bekend staat om z’n prachtige natuur waren dit er al 3 in een grootstad en in een erbarmelijk hotel zonder zwembad… Wat jammer toch… eerste bestemming, eerste teleurstelling…

Mui Ne

Little Paris Resort, na 3 dagen niet te kunnen zwemmen keken de kinderen erg uit naar de kustplaats Mui Ne, ik citeer even jullie site: “de kustplaats Mui Ne staat bekend om het mooie goudgele strand en de rode zandduinen. Je kunt hier heerlijk relaxen aan het strand. Maar je hoeft hier geen moment stil te zitten, want er valt heel veel beleven, je kunt er namelijk surfen, stand up paddelen, kanoën of neem een lesje kitesurfen.”…. Dit mooie goudgele strand bleek eigenlijk een strand te zijn dat VOL lag met plastiek en andere viezigheid uit de zee, ik had nog nooit zulk lelijk, vies en vuil stukje strand gezien.. de kinderen gingen even tot aan hun knieën in het water maar vermits het plastiek constant tegen hun benen aanwreef was dit van zéér korte duur… Even gehoord bij Lotte: “tja in de periode juli en augustus staat de stroming van het water zo dat de stranden vol liggen met plastiek en dat de zee een bruine kleur heeft, daar kunnen we helaas niets aan doen”… TUURLIJK kan je daar wat aan doen, schrap als reisorganisatie deze plek in deze desbetreffende periode.. Goed, het hotel dan maar…. De kamer (slaapgedeelte) was redelijk maar de badkamer erachter, vies, vuil, een lavabo die niet doorspoelt, opnieuw schimmel aan de muur en plafond en een buitendouche waar ik eerlijk gezegd m’n fiets nog niet zou afspuiten… De kinderen konden zich wel uitleven in het zwembad (althans dat dachten we)… de producten in het zwembad (ik vermoed snel, snel om het water terug zwembaar te krijgen) zorgde ervoor dat mijn dochter brandwondjes had ter hoogte van sleutelbeen en in hals en liesstreek (foto’s aanwezig). Ze was niet de enige want de andere kinderen hadden ook wondjes in hals en liesstreek na het zwemmen in dit zwembad…. Was dit hotel nog wel voorzien op gasten? We wilden bij aankomst een pizza’tje bestellen maar er bleek maar 30% van menukaart aanwezig te zijn.. tweede bestemming, tweede teleurstelling…

Hoi An

Lantern Hotel, eindelijk eens wat pech die we niet aan Djoser konden toeschrijven, de vlucht naar Hoi An had ettelijke uren vertraging.. Jammer maar dit hoort nu eenmaal bij reizen.. zeker jammer want Hoi An is een prachtige stad en het hotel was redelijk, bijna de allures van een ‘boetiek’hotel, nou ja onze ‘standards’ lagen misschien al een pak lager dan normaal, gezien de vorige 2 bestemmingen… de fietstocht was leuk maar ik begrijp niet dat je als organisatie het risico neemt reizigers op deze fietsen te laten rijden… op alle vorige reisbestemmingen deed ik met m’n gezin fietstochten en telkens was dit met uitstekend materiaal.. met dit materiaal is het gewoon een kwestie van tijd alvorens er ongevallen zullen gebeuren, dat staat meer dan vast! Samengevat, veel te kort op een bestemming die echt de moeite waard is enkele dagen door te brengen.. derde bestemming, derde teleurstelling…

Hué

Park View Hotel, groot hotel maximum 2 sterren, redelijke kamer maar wat deden we eigenlijk in Hué.. niets te beleven.. zwemmen dan maar in het zwembad dat erg druk en niet al te proper was. Het zwembad werd tevens gebruikt voor de lokale zwemlessen…. Ik maakte even gebruik van de sanitaire voorzieningen aan het zwembad, ik kan zeggen, het publieke toilet dat ik en m’n gezin ooit op een nachttrein in Thailand gebruikte was hier een pareltje tegenover… ik stond ter plaatse te kokhalzen… wat vies… vierde bestemming, vierde teleurstelling…

Hanoi

Flower Hotel, opnieuw op ‘familiereis’ in een grootstad met een hotel zonder zwembad ☹ .. Dit hotel bestond uit basic appartementjes en onze dochter kreeg een bedje in de keuken, wat gezellig voor een meid van 10.. ok, tot daar aan toe maar dan het ontbijt… de eetzaal, ik noem het eerder refter op de 14de verdieping was smerig en vuil en het ontbijt was erbarmelijk…. Schimmel aan de ramen, ramen die in geen jaren gepoetst werden (foto’s aanwezig), wat een schande!! Ik vroeg een Cola Light bij het ontbijt maar jammer genoeg niet voorhanden… ronduit belachelijk. Opnieuw maakte ik mijn ongenoegen over aan Lotte toen we buiten stonden te wachten op de bus die ons naar Halong Bay zou brengen en die een fikse vertraging opliep.. vijde bestemming, vijfde teleurstelling…

Halong Bay

Boot zonder naam (en misschien maar goed ook dat je deze maatschappij niet kan opzoeken), de bus bracht ons naar Halong Bay waar we enkele stijgers passeerden met leuke boten. Wat had je gedacht, deze waren niet voor ons.. helemaal achteraan moesten we in een klein bootje kruipen dat ons naar ons ‘cruiseschip’ bracht nadat we per persoon extra 600.000 Dong dienden te betalen voor toegang tot het gebied, wat vreemd want het is toch open zee en de overnachting zit volgens Djoser mee in het pakket??? Hoe durven jullie dit zelfs een cruise te noemen…. Het gammele schip dat we op moesten, kon in mijn ogen elk moment de Titanic achterna op gebied van zinken maar zeker niet op gebied van luxe. De tweede klasse op de Titanic was 5 ***** vergeleken met dit wrak. Van luxe was hier geen sprake, zelfs van basic comfort was hier geen sprake. Gescheurde verfrissingsdoekjes, kapotte ligstoelen, een prominente dieselgeur, spierwitte verlichting alom… kortom een regelrecht DRAMA… om nog maar te zwijgen over het toilet beneden… je zou er bijna van overboord springen… De prijzen echter op de boot hadden europese allures met meer dan 2€ voor een biertje…. Mijn echtgenote kon dit niet meer aanzien en heeft dan op de boot terecht haar ongenoegen geuit, het was er dan ook gewoon echt beschamend over… vermits het hier zeker niet over een cruiseboot met zwembad ging, meerden we aan, op een overbevolkt strandje (een zakdoek groot) …. Hier konden we even gaan zwemmen/verfrissen. Jammer genoeg vergaten alle gidsen te melden dat er door de stroming kwallen zaten… gevolg dat een van de reizigers (Frederik) zwaar werd geraakt… ‘kwallucinant’ probeerde we nog lachend er wat van te maken en maar goed dat het een volwassene betrof en niet een van onze kinderen… zesde slaapplaats, zesde teleurstelling…

Terug naar Hanoi dan maar

Flower Garden Hotel, na de teleurstelling op de boot kregen we plots een upgrade naar een ‘iets’ beter hotel (wederom zonder zwembad) in Hanoi waar we onze ‘familiereis’ wederom in een grootstad zouden eindigen. Een upgrade naar een 3*** hotel maar toch, alles beter dan het Flower Hotel…. De laatste dagen in deze grootstad werden we echt aan ons lot overgelaten.. een cyclotochtje van een uur bracht ons naar het Mausoleum waar Ho Chi Minh ligt begraven, ach wat jammer, gesloten…. We werden hier gewoon gedropt na een uurtje fietsen langs winkeltjes en bekijk het maar… schande! Laatste slaapplaats, gelukkig ook laatste teleurstelling…

Enkele algemeenheden wens ik ook nog aan te kaarten, er is sprake van optionele excursies? Wat mij betreft is de betekenis van een optionele excursie dat er in het hotel gekozen kan worden al dan niet deel te nemen, dit was echter nooit het geval. Indien je niet mee wilde, kon je in de bus blijven zitten (cfr. Citadel in Hué en andere…).

De bussen waren steeds verouderd en vies. Kauwgom hing aan de handvaten en de stoelen en airco waren veelal stuk. Ik zou in deze bussen geen reizigers durven vervoeren…

Met uitzondering van de eerste gids (Bye of Seven) was het niveau van alle andere gidsen ondermaats. Kan je eigenlijk geen gidsen noemen, onverstaanbaar, lui, onvriendelijk en enkel uit op eigen voordeel. Ze namen ons mee naar de meest ongezellige plekken om te lunchen (zij eten dan gratis) en stoppen onderweg aan belachelijke fabrieken/winkels waar ze hoogstwaarschijnlijk een percentje hebben indien er wat verkocht wordt (jammer genoeg betreft onze groep hoger opgeleide mensen die niet vallen voor dit soort praktijken maar enkel minuut per minuut gefrustreerder werden van dit soort zaken)..

Fooien, 40€ per persoon, dus 680€ aan tipgeld??? De gemiddelde Vietnamees verdient 180€ per maand dus hebben we bijna 4 maandlonen aan fooi uitgedeeld. Nee de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat er 125€ terug verdeeld werd onder de reizigers doch nog steeds 3 dikke maandlonen die verspild werden aan ‘so called’ gidsen van een Vietnamese lage kost tour operator.

Samengevat, dit was een vakantie om snel te vergeten. Geen natuur gezien en voornamelijk in grootsteden verbleven in erbarmelijke hotels zonder faciliteiten waar we aan ons lot werden overgelaten…. De hoogtepunten waren de gezellige restaurantjes die we zelf vonden via Tripadvisor (en weliswaar zelf betaald hebben) en de groep. Een bende fijne mensen/vrienden en kinderen die het uitstekend met elkaar kunnen vinden.

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

8,4

JAPAN: TOPLAND. DJOSER TOPORGANISATIE!

  • Japan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 01 November 2018

Van Tokio naar Osaka met diverse stops op bijzondere plekken. Veel vrije ruimte en zeer goede begeleiding en advies voor die vrije ruimte. Prachtig en interessant land met veel tegenstellingen: de rust en bezinning in tempels en de energie en snelheid in grote steden. Maar alles even netjes en georganiseerd. Geen moment voel je je daar onveilig en de mensen zijn eerlijk en behulpzaam.
Topland en Djoser heeft dit ten volle uit laten komen.

Gereisd met vrienden in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,8

Reis Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho.

  • Afghanistan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 24 October 2018

De reis naar Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho was een groot succes!
Voor het eerst een groepsreis waar ik vooraf mijn bedenkingen bij had, is 100% mee gevallen.
De reis begon in Johannesburg/ Pretoria via Swaziland en Lesotho naar Kaapstad elke dag nieuwe belevenissen.
Wat zijn die landen bijzonder mooi, de natuur, de gamedrive's waar de dieren letterlijk soms op 1 meter afstand te zien waren. Zelfs een "termieteneter" die de ranger nog nooit gezien had in 5 jaar tijd, erg zeldzaam. En natuurlijk de big "5".
Maar de reis zou nooit zo geslaagd geweest zijn zonder de 2 mannen die alles voor ons deden, en wel;
=James Edward Prinsloo= "Jimmy" de beste cauffeur van Zuid-Afrika, je voelde je super veilig in "zijn" bus.
En de tourgids =Henning Swiegers= die een wandelende encyclopodie is, wat je ook vroeg, hij wist het of gaf later het antwoord. Buiten dat was hij zorgsaam, lief, zag alles en voor je soms iets kon vragen werd het al gedaan, had veel humor.
Hij was mijn "Guardian Angel"
Bedankt mannen!!!!

Alleen gereisd in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

10,0

Top vakantie met Djoser 15 dagen naar Japan

  • Japan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 24 October 2018

Een geweldige rondreis van 15 dagen. Met vele excursies, maar daar naast nog ruim voldoende vrije tijd om je eigen ding te doen. De reisleidster was top, wist van de leukste plekken/wijken om te bezoeken. En gaf meer dan genoeg alternatieve op een regenachtige dag. En wist ook de lekkerste eet tentjes te vinden. Het was ook een gezellige groep van 20 mensen, van alle leeftijden. Echt een top vakantie.

Alleen gereisd in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Geweldige rondreis door Sulawesi

  • Indonesië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 24 October 2018

Gereisd van noord- naar zuid-Sulawesi. Een nog niet heel toeristische bestemming (en voor de authenticiteit zou dat eigenlijk zo moeten blijven). Wat is Sulawesi schitterend. Het noorden met zijn natuurparken, de Togian Eilanden als heerlijk rustmoment en geweldig om te snorkelen. De boottochten op het Poso- en Tempemeer waren ook super. En niet te vergeten Torajaland. Wat is dat bijzonder. De natuur is er adembenemend en de cultuur heel bijzonder, vooral de grafrituelen. Geweldig kunnen wandelen. Ontzettend vriendelijke bevolking. Soms lange reisdagen, maar het landschap vergoedde veel. Een aantal heel goede hotels, soms iets minder, maar gemiddeld genomen meer dan goed. Een erg leuke groep en een topteam als begeleiding (reisbegeleidster, gids, chauffeur en bijrijder). Minpuntje was de aardbeving. Deze duidelijk gevoeld, inclusief naschokken, maar wel kunnen doorreizen. Top hoe rustig en kalm de reisbegeleiding hierop acteerde en hoe Djoser de informatievoorziening richting thuisblijvers heeft opgepakt. Complimenten! Kortom, ik heb een geweldige reis gehad. Had ook niet anders verwacht na inmiddels zo'n 15 Djoser-reizen te hebben gemaakt. Een echte aanrader! Ik ga zeker nog eens terug. Sampai bertemu lagi!

Alleen gereisd in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,8

Veel zijdige reis

  • Marokko
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 14 October 2018

Het was een super veelzijdige reis, mooie steden en plaatsen, adembenemende landschappen, Atlasgebergte o.a. woestijn, vriendelijke en toegankelijke mensen, prima eten, veel cultuur en een uitstekende reisbegeleidster. Genieten nu na van de gemaakte foto's. Deze reis van Djoser is een super aanrader.

in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,8

Genoten in Tanzania!

  • Tanzania
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 13 October 2018

Fantastische rondreis gemaakt door Tanzania & Zanzibar met Djoser! Voor het eerst in Afrika en wat was het bijzonder! Voornamelijk de natuurparken zijn indrukwekkend. Tijdens de gamedrives kom je veel verschillend wild tegen, met als hoogtepunt de Big 5! We sliepen ook 5 nachten in tenten, wat een bijzondere ervaring is. Vooral in de Serengeti, daar slaap je middenin de natuur. 's Nachts hoor je de hyena's en 's avonds kun je bij het kampvuur genieten van de sterrenhemel. De afsluiter op Zanzibar is heerlijk! In Stown Town de specerijentour gedaan, wat erg leuk was. En een bezoek gebracht aan Prison Island, waar tientallen landschildpadden leven. Op Kendwa Beach kun je heerlijk bijkomen van de reis en genieten van de zon op je strandbedje. Onze groep was super en de crew erg behulpzaam! Voor herhaling vatbaar!

Alleen gereisd in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Geweldige maar drukke reis Thailand.

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 10 October 2018

Ik heb de rondreis 21 dagen Thailand van Djoser gedaan dit is een zeer drukke maar geweldige reis. Ik heb me zeker goed vermaakt en wil je een reis boeken via Djoser dan kun je dat beslist doen. Je moet gewoon open een reis ingaan en je overal voor open willen stellen als je een groepsreis doet.

Alleen gereisd in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

5,4

Djoser geeft valse voorlichting, NOOIT meer Djoser

  • Canada
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 03 October 2018

Valse voorlichting door djoser. Accomodaties vallen tegen. 2 ronduit slecht. Bij een Ranch sliepen medereizigers op de grond op een matras in een tent die volledig kapot was. Schandalig. Hostel bij Lake Louise was ronduit smerig. De vrije tijd, waar ze mee adverteren is er echt minimaal. Hele dagen in een busje met ik weet niet hoeveel stops voor koffie en oneindig veel bezoek aan supermarkten. Je verwacht bij een hotel reis, en dat wordt zo ook omschreven, dat er ruimte is voor ontbijt en Lunch. Meer dan de helft van de reis ergens een broodje moeten kopen bij een supermarkt. Ontbijt op je bed, in de bus of ergens op de grond. Geldt ook voor de lunch. Als je daar van houdt, dan een prima reis om te boeken. Daarnaast werd beschreven dat de drie laatste dagen in een hotel in het centrum van Vancouver was. Blijkt dat we gewoon in het eerste hotel zitten. Bij het vliegveld. Begreep van de reisleiders dat dat al drie jaar zo is. Betekende een uur op en neer naar Vancouver centrum. dat wil je niet bij een bezoek aan een stad. Kortom: nooit meer Djoser.
Dankzij de reisleiders en de leuke groep was het een leuke reis.

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
4,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

8,4

Reis op zich heel mooi en bepaalde gebieden indrukwekkend

  • Polen
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 September 2018

Warschau ,zoutmijnen , oerbos , Wolfschansze, [bunkers Hitler ], Auswitch & Auswitch Birkanau, Krakau
wij hadden 'n zeer goede reisbegeleidster en 'n hele gezellige groep

voordelen van reizen met Djoser je hebt heel veel vrijheid , je bepaald zelf waar en hoe laat je wilt gaan eten
en of doet op de dag in een stad

nadeel van deze reis je moet heel veel van uit Nederland regelen ook de terugvlucht moet je bevestigen voor vertrek dus j moet dit via je telefoon kunnen regelen van uit 'n Hotel kan alleen als je 'n grote duurdere Hotel
in de omgeving is

in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Geweldig goed georganiseerde reis. Woorden schieten te kort

  • Spanje
  • Wandelreis Wandelreis
  • 07 September 2018

De wandelreis in Andorra was echt een paradijservaring. Zeer goed georganiseerd en begeleid door een hele fijne gids, kwamen we op plekken die adembenemend genoemd mogen worden.
Een echte topreis.

Gereisd met partner in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Fantastische rondreis door Ecuador, met aansluitend de Galapagos eilanden

  • Ecuador
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 25 August 2018

Een prachtige reis door Ecuador, niet in de laatste plaats door de geweldig goed reisbegeleider. Op de Galapagos eilanden werden we vergezeld door twee lokale gidsen, dit was ietsje minder, maar goed genoeg om ook daar een fantastische tijd te hebben gehad.

Alleen gereisd in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Geweldige reis

  • Sri Lanka
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 August 2018

Deze reis heeft een mooie afwisseling van cultuur en natuur. Doordat ook het noorden van Sri Lanka wordt bezocht is het een complete reis. Prima hotels op goede locaties. Soms afgelegen in de natuur en soms in de stad.
Een echte aanrader dus!

Alleen gereisd in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Safari's en strand in Tanzania en Zanzibar

  • Tanzania
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 22 August 2018

De 15-daagse lodge/kampeerreis door Tanzania en Zanzibar heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan. Centraal staan natuurlijk de game drives in de Ngorongorokrater en in het Serengeti nationaal park. Vooral de kampeerovernachtingen in de Serengeti vind ik de reis een meerwaarde geven. Op deze manier ervaar je de Serengeti met alle geluiden, de donkere nachten en de prachtige sterrenhemel. Naast de Big-5 hebben we talloze andere diersoorten gezien. De eerste giraffe was een emotioneel moment, zo soeverein als die dieren zich bewegen. Dat heeft een onvergetelijke indruk gemaakt. Een ander mooi moment was de oversteek van een riviertje door 15 olifanten. En ook natuurlijk de grote kuddes zebra's, gnoes en Thomson gazelles. Te veel om op te noemen. Het is een onvergetelijke ervaring de dieren in hun eigen omgeving te spotten. De reis eindigt op Zanzibar. Daar konden we op de prachtige stranden onze ervaringen beginnen te verwerken.

Gereisd met partner in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

5,0

Een familiereis door Cuba

  • Cuba
  • Familiereis Familiereis
  • 08 August 2018

We hebben net onze eerste Djoser reis achter de rug en genoten van Cuba. We vonden de prijs-kwaliteit ver beneden de maat. De accommodatie was beneden alle peil en we zaten echt in de laagste prijsklasse. Nadat bijna elke familie had geklaagd, kregen we een upgrade bij de laatste accommodatie. Wat ik ook vervelend vond, is dat we voor werkelijk alles moesten betalen. Elke activiteit moest worden afgerekend en 1 km extra met de bus moest zelfs worden bijbetaald. We hebben per persoon een kleine 2 mille betaald, maar waarvoor?
De groep was top, de Nederlandse reisleidster super betrokken en behulpzaam, maar we gaan niet nog een keer met Djoser op pad.

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

10,0

Een land met veel historie en een mooie natuur, zeker in deze tijd van het jaar.

  • Georgië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 July 2018

Er is veel te zien in Georgie. Een afwisselend landschap. Bijzondere plekken om te bezoeken en bijzondere ervaringen heb ik opgedaan. Er zijn zoveel mooie eeuwen oude kerken en kloosters te zien. Zeker als je daar van houdt. En als tegenhanger van de moskee, die ik overigens niet gezien heb.
De mensen vond ik er wat stugger maar niet naar. Je kunt je er vrij bewegen. Zeer de moeite waard om de 3 landen te combineren: Azerbeidzjan, Georgie en Armenie.

Alleen gereisd in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Armenie, een prachtig land waar je welkom bent.

  • Armenië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 July 2018

In Armenie is veel te zien. Een prachtig land en heel afwisselend. Vriendelijk en ontspannen. Je voelt je welkom.
Jerevan een prachtige stad waar je dagen kunt zijn. Zelfs een concert in het operahuis is een aanrader en de moeite waard om kaartjes te bemachtigen.

Alleen gereisd in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Grensverleggende reis WEST-USA met Djoser!

  • Namibië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 July 2018

Super reisleiding! => veel meer gezien dan vooraf in het reisprogramma bekend werd gemaakt!
Persoonlijke aanpak door de reisleiding ter plaatse

Zelf een aantal persoonlijke 'doelen' verwezenlijkt

Djoser houdt zijn woord - in alles - je krijgt meer dan voorzien!

Toffe groep - gemiddelde leeftijd 69 maar niet erg :) :)

Alleen gereisd in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Een boeiend land om door te reizen. Had nog wel langer mogen zijn.

  • Azerbeidzjan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 05 July 2018

Baku is de moeite waard. Daar is veel te zien. Een dag is gewoon te kort.Een land met bijzondere details.

Alleen gereisd in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Rondreis muziek, natuur en steden

  • Amerika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 06 June 2018

Rondreis van New Orleans via Smokey mountains naar New York. Mooie verdeling tussen natuur en steden, muziek en bewegen. Goede mix.

Alleen gereisd in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,8

KampeerRondreis Zimbabwe Botswana Namibië en Zuid Afrika

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 06 June 2018

In 24 dagen zoveel gezien en beleefd. Fantastische groep. Mooie excursies en optionele excursies. Alles was perfect geregeld. Genoten van deze geweldige reis!

Alleen gereisd in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Super reis door een fantastisch land

  • Japan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 04 May 2018

Onze verwachtingen van Japan waren hoog, maar alles is uitgekomen. We hebben al veel van de wereld gezien, maar Japan is echt anders, echt een unieke ervaring. Dat ze zoveel gezien en ervaren hebben had ook te maken met onze reisbegeleidster, echt een toppertje. Vervoer was prima geregeld, wel wat overstappen af en toe omdat je met het ov reist. Hotels waren goed en de overnachting in een tempel bij Koyasan was bijzonder. Alles bij elkaar een ervaring om niet te vergeten!

Gereisd met partner in april 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Madagascar, het achtste continent

  • Madagaskar
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 11 February 2018

Afgelopen jaar met Djoser een rondreis gemaakt door Madagascar. Zo`n 80% van de hieer voorkomende plante en diersoorten komen alleen op Madagascar voor. Een schitterende reis door dit land gemaakt met ook nog eens een top reisbegeleider.

Al veel mooie reizen gemaakt met Djoser.
Ga jij voor de eerste keer op reis met Djoser? En wil je graag €25,- korting per persoon? Gebruik tijdens het boeken dan mijn kortingscode: 75d444 Dus als je een boeking doet voor 2 personen, is de korting totaal €50,- En ik zelf krijg dan ook €25,- korting op een volgende reis.
Dus jij blij, ik blij.

Alleen gereisd in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,0

Mochten er alleen uit bij tankstation of spar,dus ideaal voor mensen die er van genieten om 29 dagen alleen maar in de bus te mogen zitten

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 January 2018

Nooit mee met deze organisatie.
Mijn vrouw werd erg ziek en ik ben 10 dagen eerder terug gevlogen,heb alles zelf moeten regelen en djoser neemt ondanks dat ik na 6 dagen en mail stuur dat ik het uiterst onbeschoft vindt dat ze niet even informeren hoe het met mijn vrouw gaat die en zeer zware longontsteking heeft,nogsteeds niet de moeite om te bellen.
Ik heb dit in 2007 ook al eens mee gemaakt toen we n de oorlog in kenia tercht kwamen en et fewapende mannen naar tanzania werden gebracht die onderweg nog even de geweren op mensen hun hoofd gericht hielden omdat ze ons wilden overvallen,en djoser als enige reis organisatie ter wereld hun mensen ondanks dringend advies van buitenlandse zaken niet terug brachten ,pas na 3 dagen deden ze dit,maar toen had ik zelf ,want dat zeiden ze letterlijk ,doe alles maar zelf ,wij helpen op geen enkele manier,al tickets gekocht
Had de hoop dat djoser inmiddels veranderd was maar nog steeds hebben ze geen enkele zorgplicht naar klanten toe

Gereisd met partner in december 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

2,6

Bedroevende ervaring Djoser - Nooit meer

  • Australië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 27 December 2017

Waar zullen we beginnen met de teleurstelling van Djoser: het uitgeven van 10,000 euro in een jaar en niet serieus worden genomen met klachten, kleine issues met Paspoorten opnieuw insturen omdat reiskolom 1 niet samenwerkt met reiskolom 2 in de organisatie, of gewoon het feit dat de reis Australie met stip op meest slecht georganiseerde reis ooit komt ?? Alles is gericht op zo goedkoop mogelijk (week kamperen, hotels die achgterhaald en onder de rode kakkerlakken zitten)

Week 1 start in Cairns......waar er GEEN reisleiding aanwezig is, de lokale receptionist zijn best doet om je wijs te maken wat er te beleven valt in Cairns (maar dit moet niet zijn taak zijn). Jij als persoon loopt na je jetlag eerst reddeloos rond, waarna je er achter komt dat je zelf actie moet gaan ondernemen. Tegen die tijd heb je nog 1 dag om iets te regelen waarna de caravaan verder gaat.

Week 2 / 3 kreeg ik de meest onbekwame reisleider die ik in jaren heb gezien. Reisleider 1 plant alles zo slecht dat we iedere dag pas midden in het donker (ergens /camping ??) aankomen. Eten moeten klaarmaken en direct naar bed. Kampvuur, gezelligheid......geen tijd voor. Uitleg over day-to-day activiteiten ontbreekt. Campings zijn vergeten te worden geboekt, Onderweg off-road hebben we klapbanden, vertraging en blijkt dat hele bus niet gecheckt is voordat we Outback gaan rijden. Misschien een idee voor je de bushbush ingaat ? Chauffeur valt in slaap tijdens het rijden vanwege de lange reisdagen. Gids twee komt niet aan de beurt (iets met haantjes gedrag).

Na week 3/4 neemt de volgende over: Lijkt een veelbelovende start tot blijkt dat die meer interesse in al het vrouwelijk schoon om ons heeft dan het gidsen zelf. Rondleiding worden verzorgt aan dames individueel maar niet aan de groep (geen tijd voor). Vuurwerkshows Sydney worden vergeten te melden, adviezen vrije dag zijn er niet maar wel voor individuelen.

Al met al betaal je voor inprofessionele leiding, cheap hotels met kakkerlakken, nachtelijke vluchten en een hele week 3 waarbij je alleen maar in de BUS zit, aankomt om 21.00 uur en naar bed kunt gaan omdat er niets meer open is van welk pittoresk dorpje dan ook.

Neem je daarna contact op met Djoser (waarbij je al 2 reizen hebt geboekt) dan wordt je weggezet als zeikerd en krijg je een boek van 6 euro. Dank je wel Djoser maar never nooit meer ! Een zeer ontevreden ex-klant

in oktober 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

3,8

Voor ons nooit geen Djoser meer

  • China
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 31 October 2017

Wij hebben in augustus een rondreis van 30 dagen naar China/Tibet met Djoser gedaan, dit zijn 2 hele mooie landen maar nooit meer met Djoser. In deze landen waar het toerisme nog in de kinderschoenen staat spreekt men erg weinig of helemaal geen Engels. Het was iedere dag weer een hele uitleg. Onze reisleidster sprak geen Chinees. Wij vinden het erg beneden de maat van Djoser dat er geen reisleiding was die op zijn minst de plaatselijke taal spreekt.
Wat zou er gebeurd zijn als er van de groep iemand ziek was. In een plaats konden we volgens de reisleiding naar een travelagency gaan om een excursie naar minderheidsgroepen te maken. Wij zijn er bij 4 geweest maar bij gebrek aan Engels niets kunnen boeken. Daar zijn we echt heel erg in teleurgesteld door Djoser dit hadden ze met de lokale vertegenwoordiger moeten boeken voor de groep.
Geld terug geven bij het niet doorgaan van een excursie is er ook niet bij, i.p.v. kregen we een excursie die een stuk goedkoper was het verschil in geld gaat in hun zakken.
Wanneer men naar een bank moest moest men die zelf zoeken.
Bij thuiskomst een mail met deze klachten naar directie van Djoser gestuurd, geen reactie gehad het laat ze gewoon koud.
Wij raden Djoser bij niemand aan.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

4,8

Suriname Top: Djoser zeer slecht!

  • Suriname
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 29 October 2017

Zomer 2017 is ons groot gezin (4 kinderen) naar Suriname gegaan.
We hebben helaas voor de organisatie Djoser gekozen door onze onbekendheid met rondreizen in Midden en Zuid Amerika.
De reis was slecht georganiseerd, veelal pas plaatselijk geregeld, het plaatselijke aanspeekpunt was soms slecht(s) telefonisch (on)bereikbaar en de talrijke reiswijzigingen werden niet overlegd. Accomodaties waren vies, defect en ondermaats. Pogingen om dit gedurende de reis (!) bij de gids en het hoofdkantoor aan te kaarten en recht te trekken werden niet beantwoord en of weggewuifd. Ook bleken veel zaken als eten en inbegrepen excursies toch ter plekke apart betaald te moeten worden, waardoor deze kostbare reis nog ca. 20% duurder is geworden!
Djoser noemt plaatselijke gewoonten en lokale gang van zaken ‘overmacht’ en niet in te schatten. Dit degradeert ze van zelfbenoemde ‘specialist’ tot twijfelachtige amateurclub. Wij raden daarom sterk af door Djoser je reis te laten organiseren en voor een professionele organisatie te kiezen.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

3,2

Nooit meer Djoser!

  • Cuba
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 21 June 2017

Fietsen waren gemiddeld zeer matig tot zeer slecht. Mijn fiets o.a.: Voorvering stuk, banden versleten, remblokken versleten, derailleur niet in orde, etc. Klacht in gediend: Geen inhoudelijke reactie op gekregen. Reminder op de klacht verstuurd: geen reactie gekregen. Wij vinden deze afhandeling niet horen bij een goede betrouwbare reisorganisatie!!!!
Verder waren wij zeer ontevreden over de reisleiding en werd er beduidend minder geboden tijdens de reis dan was beschreven op de site (ingekorte fietsafstanden, niet kunnen snorkelen terwijl dit volgens de brochure wel zou moeten kunnen, etc.)
Wij zijn meer dan teleurgesteld in Djoser!!

Gereisd met partner in april 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

5,4

Rondreis van 25 dagen door Nieuw Zeeland.

  • Nieuw-Zeeland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 04 February 2017

Nieuw Zeeland is een land met veel verschillende bezienswaardigheden. Hoewel ik in de zomerperiode ging had ik deels pech met het weer. Niet alle mooie bezienswaardigheden komen dan optimaal over of vallen zoals de Fjordenvaart en helikoptervlucht in duigen.
Meestal kan je op de reis zelf aangeven met welke excursies je mee wil doen. Nu moest ik op de 2e avond alle excursies van de hele reis aangeven omdat ze anders vol konden zitten. Dit had Djoser van te voren kunnen aangeven.
De reisleider heeft alleen gedaan wat hij moest doen. Hij toonde niet, zoals in de beschrijving stond aangegeven, het enthousiasme om de wetenswaardigheden van het land te delen. De reisleider gaf regelmatig verkeerde info over het verblijf zodat we vaak de supermarkt bezochten of deel konden nemen aan zijn barbecue opties. Verantwoording van deze kosten heeft hij nooit gegeven. Djoser zou bij thuiskomst een enquêteformulier toesturen. Weten ze dat de reis volgens de meeste reisgenoten niet naar wens is verlopen?

Alleen gereisd in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
3,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

7,8

Schitterende reis door Australie / boeken bij Djoser met korting

  • Australië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 01 February 2017

Genoten van een prachtige zeer gevarieerde reis door Australië. Mooie steden, Sydney en Melbourne, de Great Ocean Road Kings Canyon, Uluru en Kata Tjuta in de hete droge outback, die voor de verandering een kleddernate Outback bleek te zijn. En als afsluiter de prachtige Great Barrier Reef.

Heb al vele reizen met Djoser gemaakt, en kijk met veel voldoening terug op de gemaakte tripjes. Ga jij voor de eerste keer op reis met Djoser? En wil je graag €25,- korting per persoon? Gebruik tijdens het boeken dan mijn kortingscode: 75d444 Dus als je een boeking doet voor 2 personen, is de korting totaal €50,- En ik zelf krijg dan ook €25,- korting op een volgende reis.

Alleen gereisd in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

3,0

Cuba fantastisch, maar nooooooit meer met Djoser

  • Cuba
  • Familiereis Familiereis
  • 03 September 2016

Prijs/kwaliteit ver onder de maat. Accommodatie zeer vies. Zwembaden waren gevaar voor de gezondheid. Door reisbegeleidster werd bij elk hotel/resort gewaardschuwd de kinderen niet in het zwembad te laten zwemmen. Excursies die in de reisbeschrijving als inclusief stonden genoemd, moesten ter plekke toch worden betaald. Dode zwerfhond bij het zwembad.
In de hotelkamer een bijzetbed, terwijl we voor ons kind voor een volwassen persoon moesten betalen. In Cuba is een bijzetbed op de kamer gratis...
Een overnachting op een camping met kapotte tenten. Tijdens het regenseizoen, dus elke avond een tropische stortbui, en met een grote wolk muggen. In de haciënda lagen meer dan tien beschonken mannen te slapen, waarvan niemand wist wie dat waren.

Cuba is geweldig, maar ga er niet heen met Djoser!

Gereisd met gezin in augustus 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

3,8

Nooit meer Djoser!

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 10 August 2016

Naar Zuid-Afrika ga je om vele verschillende redenen: de boeiende vele culturen, de politieke ontwikkelingen van de afgelopen 50 jaar, de natuur, het wild, de safari's, het eten, de hartelijke mensen. We hadden dan ook een goede, Afrikaans sprekende reisleidster, die vanuit haar eigen verleden als kleurlinge en politiek activiste tegen apartheid, en jaren lange ervaring als reisleidster de 1000 gebreken vanuit Djoser redelijk wist te verbloemen. Lof voor haar; maar net als wij wil ze na deze ervaring van 3 weken rondreis "georganiseerd" door Djoser nooit meer met deze organisatie te maken hebben.
Voor ons begon de ellende al maanden van te voren. De groep was niet vol en dus wachtte Djoser tot 10 dagen voor vertrek met de bevestiging dat de reis door zou gaan (ondanks meerdere mails van onze kant met vragen om opheldering; bij een klacht hierover kregen we een standaard excuus brief).
Bij het inchecken op de vlucht bleken mijn partner, kind (9jr) en ik op 3 verschillende rijen verspreid door het vliegtuig te zijn ingeboekt. Volgens Djoser een fout van KLM, volgens KLM een VEEL te late bevestiging van Djoser van de stoelen (meer dan de reeds bekende (standaard) excuus mail kon er vanuit Djoser niet af, een oplossing boden ze niet!). Ons kind bleek als volwassene te zijn ingeboekt. Maar Djoser verandert dat niet als wij hen van deze fout op de hoogte stellen. Bij de volgende (binnenlandse) vlucht zaten we dus weer alle drie ergens anders en mocht ons kind bijna niet mee, omdat niet aan te tonen was dat zij de volwassene van het ticket was! (Wat kwam de tekst van de uitleg- en excuus mail van Djoser ons bekend voor....).
Het eerste hotel waar we 's avonds laat aankwamen was extreem basic (wat je voor de hoge prijs van de reis (2800 euro p.p.) niet helemaal kon rijmen; noch bij het gesuggereerde ‘Ritz’ hotel in Kaapstad). Het bleek echter zeker niet het slechtste hotel waarin we 'gedumpt' werden. De lijst van gesuggereerde hotels van Djoser (allemaal (redelijk) goed beoordeeld) werd slechts 3 keer gefrequenteerd. De rest hadden we hotels ver onder het geadverteerde niveau. Het diepte punt was een hotel, waar de sperma- en bloedsporen nog in de lakens zaten, de pis nog op de grond rond de wc zat en aan de korsten en resten op de vloeren in de kamers en in de badkamer bleek dat er slechts zeer erbarmelijke hygiëne standaards golden. De Djoser-medewerker die we hierover belden vond dat het geen enkel probleem kon zijn om daar kinderen in te laten slapen! In een land met een extreem hoog HIV/AIDS verspreiding; U bent gewaarschuwd! Zonder doortastend optreden van enkele groepsgenoten en de reisleidster hadden we die nacht op eigen kosten in een ander hotel moeten slapen (en maar zien hoe we daar zouden moeten komen, want de bus mocht niet verder reizen van Djoser!).
Daarnaast zijn allerlei entree gelden niet inbegrepen van excursies waar je echter aan MOET deelnemen. De plekken waar je anders achter gelaten wordt zijn te 'gevaarlijk' om alleen of met een gezin meerdere uren achter te blijven. Dat jaagt mensen op hele hoge kosten. Je hebt alleen de keuze om mee te gaan, en dus moet je wel de entreegelden betalen (en dat loopt al snel in de vele honderden euro's), ook als je zelf de plek niet interessant vindt. Het ligt gewoon op de route die de bus aflegt naar de volgende bestemming.
We hadden als groep het geluk dat we een flexibele reisleidster hadden, waardoor we er als groep en met haar hulp een memorabele vakantie van hebben kunnen maken, die Zuid-Afrika eer aan doet. Maar ik zal nooit meer voor deze reisorganisatie kiezen als ik een rondreis met kinderen ga maken!
Ik heb het idee dat ik de tekst van de excuusmail die we van Djoser gaan krijgen al een aantal keren in mijn mailbox heb staan. ‘Weg met Djoser’ is denk ik een goed devies voor hen.

Gereisd met gezin in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

3,4

Rampenreis met Djoser

  • Japan
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 07 August 2016

Japan is een prachtig land. Het heeft een rijke culturele geschiedenis en een fascinerend hedendaags leven. Het land is veilig, schoon, goed georganiseerd en haar inwoners zijn uiterst behulpzaam.
Daarom is een reis organiseren in Japan, ook vanuit Nederland, bijzonder gemakkelijk. Uit onze georganiseerde groepsreis bleek echter dat Djoser er toch een potje van heeft weten te maken.

Deze zomer hebben wij deelgenomen aan de twee weekse georganiseerde groepsreis van Djoser onder leiding van reisleidster Maria van den Heuvel. Onze teleurstelling begon in de bus naar ons eerste hotel, waar ze op een ongeïnteresseerd monotoon 30 minuten lang open deuren nog verder open probeerde te praten. Omdat ze nog nooit in de wijk was geweest waar we dit jaar ons hotel hadden, had ze bovendien geen enkel idee wat daar te doen was noch een plan toen ze ons de eerste avond uitnodigde om met de groep te gaan eten. Omdat Maria zich op geen enkele manier voor had bereid, heeft mijn zus het restaurant uit moeten zoeken. Om het nog treuriger te maken: Maria is die eerste avond mensen vergeten.

Omdat wij merkten dat onze reisleidster niet capabel was, begonnen we minder op te letten als ze op haar onoverzichtelijke manier aan het brabbelen was. Dát merkte ze na enige tijd wel op, en ze sprak ons erop aan. Ze voelde zich persoonlijk aangevallen en dacht ook dat ze ons sinds het vliegveld niet gezien had. Wij hebben haar duidelijk gemaakt dat dat niet het geval was (we hadden nota bene het restaurant uitgezocht). We zeiden haar dat we duidelijkere communicatie, meer enthousiasme en betere voorbereiding verwachtte. Ze is met ons commentaar aan de slag gegaan en heeft zich op bepaalde punten weten te verbeteren. Aan haar gebrek aan enthousiasme was niet veel te doen. Wel kwam ze met wat meer informatie over de plaatsen die we in groepsverband bezochten, hoewel daar vaak fouten in zaten. De communicatie is helaas zo mogelijk verslechterd.

Een nijpend punt in de communicatie waren de verborgen kosten. Djoser rekent 4000 Yen voor een (volkomen overbodig) bagagevervoersysteem, wat de reizigers ter plekke moeten betalen. Maria inde minder dan dat (3200 Yen) en liet ons vervolgens een deel van de reiskosten zelf betalen. Deze reiskosten waren echter veel hoger dan 800 Yen. Ze claimde dat de rest voor fooien was. Aangezien in Japan geen fooien worden geaccepteerd, kan dit mijns inziens alleen een fooi voor zichzelf geweest zijn. Schandalig!

Hoewel Maria erg incompetent is en mogelijk ook frauduleus, is een Djoserreis zonder deze vrouw niet veel beter. De reis naar Japan is erg duur, 2745 Euro voor de reis met gedeelde kamer. Van een reisorganisatie verwacht je dat je met dat geld een zo fantastisch mogelijke reis aangeboden krijgt. Niets is minder waar. Pure verkwisting is bijvoorbeeld dat de vliegtickets pas twee weken van te voren zijn gekocht, wanneer ze het duurst zijn! Dit terwijl de reis al maanden volgeboekt was. Daardoor blijft er weinig geld over voor andere zaken, zoals ons laatste hotel liet blijken. Dit was een smoezelig hotel met stinkende gangen en enkel glas voor de ramen, wat bovendien erg decentraal gelegen was. Maar aangezien Djoser, of Maria, je toch voor je eigen reiskosten laat opdraaien is dat blijkbaar niet van belang. Ook moesten we tijdens de reis tweemaal onze koffers afgeven en uit een rugzak leven, en daar voor bijbetalen (zie vorige alinea). Blijkbaar was dit optioneel, maar dat is niet duidelijk aangegeven.

Djoser propageert bovendien “Oog voor de wereld” te hebben, maar daar hebben we weinig van gemerkt. De planning was namelijk niet goed afgesteld. We werden de maandagen aan ons lot overgelaten terwijl dan de musea dicht zijn in Japan, terwijl er de dag erna een excursie was waarbij we alleen tempels, die op maandag wel open zijn, bezochten. Bovendien zijn er een aantal leuke festivals in Japan, maar die moesten we allemaal missen omdat we dan aan het reizen waren. Ook werd een een excursie naar de beroemde vismarkt van Tokio gehouden, maar wist de reisleidster niet dat het een feestdag was en dat de markt daarom dicht was.

Hoewel we in het algemeen zeer ontevreden zijn over onze reis met Djoser, zijn er ook lichtpuntjes geweest. Het verblijf in Koyasan bijvoorbeeld was erg mooi en op het laatste na waren de andere hotels net en schoon. Wij raden u echter ten zeerste af om op reis te gaan met een reisorganisatie met als motto “Vrijheid is blijheid”. In lijn met onze ervaring betekent dat namelijk dat je een luie reisleider krijgt, er kwistig met je geld wordt omgegaan en dat er veel onverwachte extra kosten zijn. Dit alles neemt niet weg dat Japan een prachtig land is en zeker een bezoek waard. Boek je ticket vroeg, investeer in een leuke reisgidsje (max. zo'n 20 euro) en beleef Japan met de Japanners. Dan kan het niet mis gaan, veel plezier!

Gereisd met gezin in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
5,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
2,0
Reiziger icon

9,2

Djoser, geweldig!

  • Ecuador
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 24 February 2016

Heb al vele reizen met Djoser gemaakt,
en kijk met veel voldoening terug op de gemaakte tripjes.
Onlangs met Djoser een rondreis door Ecuador en de Galapagos eilanden gemaakt.
Een prachtige reis met veel variatie.
Ook mijn vogaande reizen met Djoser waren toppie!

Ga jij voor de eerste keer op reis met Djoser?
En wil je graag €25,- korting per persoon?
Gebruik tijdens het boeken dan mijn kortingscode:
ff4f83
Dus als je een boeking doet voor 2 personen, is de
korting totaal €50,-
En ik zelf krijg dan ook €25,- korting op een volgende reis.
Dus jij blij, ik blij!

Alleen gereisd in december 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

7,2

Memorabele rondreis door een van de mooiste landen!

  • India
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 20 January 2016

Rajastan rondreis met als hoogte punt de taj mahal.

Gereisd met vrienden in november 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,8

Indonesië met Djoser

  • Indonesië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 04 January 2016

We hebben deze reis al een hele tijd terug gemaakt met Djoser, maar nog steeds kijken wij met heel veel plezier terug op deze reis. De groep was gezellig (met enkele reizigers nog steeds contact!) en Indonesië prachtig! Java en Bali waren beide fantastische eilanden en de Indonesische mensen waren ook erg vriendelijk. Prachtige rondreis!

Gereisd met partner in juni 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Met Djoser naar China

  • China
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 07 December 2015

De reis met Djoser was uit de kunst! Vanaf het moment van boeken totdat we weer thuis kwamen was alles perfect georganiseerd. We hebben alle hoogtepunten en prachtige bezienswaardigheden in China mogen zien en waren diep onder de indruk. Van de Chinese muur tot Shanghai. Genieten!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,2

Vietnam

  • Vietnam
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Ook dit is een geweldige reis van Djoser met veel aandacht voor de geschiedenis van dit mooie land en zoals altijd alle vrijheid om te doen en laten wat je wilt.

Alleen gereisd in mei 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Prachtige rondreis met veel bezienswaardigheden en de beste reisleiding die je je maar kunt bedenken

  • Griekenland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Helaas hebben ze deze gecombineerde reis niet meer in programma. Reis was tot in de puntjes verzorgd. Dit jaar weer met Djoser naar Nieuw Zeeland.

Gereisd met partner in september 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

5,6

Wandelreis Wales, 8 Dagen (nieuw; eerste groep)

  • Verenigd Koninkrijk
  • Wandelreis Wandelreis
  • 30 September 2015

Djoser verkoopt deze reis als twee schoentjes (d.w.z.wandeltochten van gemiddeld 6 uur in heuvelachtig gebied volgens de eigen definitie) en met een goed hotel. Het hotel was matig (op zijn best) en de wandelingen (op eentje na) veel te kort en eerder een (1) schoentje. De ene goede wandeling was Mount Snowdon; zeker 2 voetjes en goed te doen. Dat Mount is overigens gewoon een flinke heuvel (780 meter stijgen over goede paden met af en toe wat flinke stappen omhoog) maar door de definite mag je het een berg noemen.
Gelukkig hadden we een uitstekende reisleider die het (slecht voorbereide) programma waar mogelijk aanpast. Het heeft niet gebracht wat wij mochten verwachten.

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
3,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

9,8

Groepsrondreis door Costa Rica

  • Costa Rica
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Mijn man en ik hebben werkelijk een schitterende groepsrondreis met Djoser reizen gemaakt. Costa Rica is een heerlijk land om te ontdekken. In een dikke twee weken hebben we alles gezien. Vulkanen, het oerwoud, fantastische dieren, riviercruise gedaan en aan het einde van de vakantie heerlijk op het strand gelegen. De reisleiding was top en de hotels (eigenlijk meer huisjes) waren goed!

Gereisd met partner in december 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,8

Griekenland Turkije

  • Griekenland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Programma zat goed in elkaar, dagindeling prima, hotels p t oma en een fantastische reisleidster met kennis van zaken en mensen

Gereisd met partner in september 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Winterreis IJsland

  • IJsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Samen met mijn man heb ik een sublieme rondreis door IJsland gemaakt. Alles was prima geregeld door Djoser. Ook al was de reis kort.. in dit tijdsbestek hebben wij enorm veel kunnen zien! We hebben genoten van al die mooie natuur. Geisers, gletsjers, vulkanen..mooie landschappen. En het eten was ook uitstekend. In 2015 gaan we weer met Djoser op reis, maar dan naar Noorwegen.

Gereisd met partner in februari 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Reis door Tanzania en Kenia

  • Tanzania
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Vorig jaar hebben wij met 2 vrienden deelgenomen aan deze groepsrondreis van Djoser. We hebben een geweldige tijd gehad en fantastische safari trektochten, dieren, landschappen en mensen gezien!

Gereisd met vrienden in juli 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Rondreis in Thailand (21 dagen)

  • Thailand
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Wij zijn vorig jaar met de groepsrondreis van Djoser in 3 weken door Thailand getrokken. We hebben enorm veel gezien en meegemaakt. Wat een heerlijk land!

Gereisd met partner in september 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,4

Chili en Bolivia reis

  • Chili
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Vorig jaar ben ik samen met een vriendin en een leuke Djoser groep in dik drie weken van Santa Cruz in Bolivia naar Santiago in Chile gereisd. We hebben een ongelooflijk mooie reis gemaakt! De hoogtepunten? De wonderbaarlijke zoutvlakte van Uyuni, San Pedro de Atacama (één van de droogste plekken op aarde met bizarre landschappen!), de stad Santiago zelf en vooral ook: Paaseiland! Hier verbleven we ook enkele dagen..echt onvergetelijk. De reis zelf was ontspannen en goed geregeld. We reisden (los van de vluchten) met een comfortabele eigen bus van Djoser.. maar een keer met een nachtbus en in Salar de Uyuni zaten we in een jeep. De hotels waren allemaal prima. Soms simpel, maar niet erg. Ook lekker gegeten trouwens.

Gereisd met vrienden in februari 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,8

Rondreis Mexico & Guatemala

  • Guatemala
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Schitterende reis gehad!

Gereisd in juli 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,2

Sumatra,java,bali en lombok

  • Indonesië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Degelijke,schone hotels goede reisbegeleiding en zoals altijd bij Djoser lekker de vrijheid om je eigen weg te gaan. Vele prachtige plekken bezocht een absolute aanrader

Alleen gereisd in mei 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,4

Rondreis Peru 23 dagen

  • Peru
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Peru is enorm divers en is ons heel goed bevallen. Dit was onze 2e Djoserreis en wij kunnen Djoser echt aanraden. Alles goed voor elkaar. Geen super de luxe, maar wel waar voor je geld. En wij vinden het fijn om ook zelf dingen te doen en dat kan bij Djoser heel goed. We hebben best veel ervaring met andere organisaties en wij kunnen iedereen Djoser aanraden.

Gereisd met partner in december 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,6

Erg mooie afwisselende reis

  • Costa Rica
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Er mooie reis door Midden Amerika. Goed afwisselend. Wat kan je toch veel zien in 3 weken!

Gereisd met partner in april 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

3,8

Suriname

  • Suriname
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

We hebben een geweldig leuke reis gehad met bijzondere momenten. Helaas is er tijdens de reis te weinig aandacht geschonken aan de veiligheid van de deelnemers. Met als gevolg een heftig busongeval. Bedroevend is de afhandeling in Nederland van de klachten. Een bloemetje en een tegoedbon!!! Maar absoluut geen luisterend oor voor de daadwerkelijke schade.

Een ding is duidelijk er zijn betere organisaties dan Djoser, zelf zullen wij nooit meer met deze reisorganisatie reizen en we raden het anderen ook ten zeerste af.

Gereisd met partner in november 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
3,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

8,8

Patagonië rondreis

  • Argentinië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Een prachtige rondreis door de adembenemende natuur van Patagonië. Grootste stuk Argentinië en klein stukje Chili (Torres del Paine). En zeker een aanrader voor de liefhebbers van fotografie! De zichten zijn daar echt fotogeniek!

Gereisd met partner in oktober 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Groepsrondreis Cambodja & Laos 22 dagen

  • Cambodja
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Deze rondreis door de prachtige landen Laos en Cambodja kan ik iedereen aanraden! De reis is mooi opgebouwd waardoor je niet te snel langs alle hoogtepunten gaat, maar juist goed de tijd hebt om alles goed te bekijken. zo kun je bijvoorbeeld Ankor Wat helemaal goed bekijken!! Met een bootje over de Mekong rivier is ook iets om nooit te vergeten. Djoser is me weer prima bevallen (derde keer).

Alleen gereisd in juli 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

7,8

2008

  • Maleisië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Prachtige accomodatie, variatie in soorten landschappen, eilanden, jungle. Aandacht voor bevolking, cultuur en geschiedenis.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

6,8

Rondreis Noord-India, Rajasthan & Nepal

  • India
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

mooie reis, goede accomodaties, alleen een reisleiding die vergat voor medereiziger een dokter te bellen terwijl die echt heel erg ziek waren.

Dit in tegenstelling tot mijn andere ervaring met Djoseren de reisleiding was dit echt een slechte ervaring, sprak slecht over Nepal en de mensen, zette de groep voor schut in een tempel was erg onbeschof tegen de bevolking ect.Dus hoop voor medereizigers dat ze een nieuwe reisleiding hebben want het was verder een fantastische reis

Gereisd met vrienden in maart 2005
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,4

Rondreis Maleisië22

  • Maleisië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Mooie reis zeker de moeite waard, goed geregeld alles, goede prijs

Gereisd met vrienden in oktober 2008
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Egypte rondreis met groep

  • Egypte
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Mijn man en ik hebben In Januari 2010 een zeer indrukwekkende rondreis door Egypte gemaakt met Djoser. Het was onze eerste reis met deze reisorganisatie en we zijn superblij met deze keuze. Onze rondreis was geweldig geregeld. De route was prachtig. We hebben het echte Egypte kunnen zien en niet alleen de toeristische plekjes. In 2012 gaan we weer met Djoser op vakantie!

Gereisd met partner in januari 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Rondreis door Argentinië en Chili

  • Argentinië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Wat een geweldig mooie reis. In dik drie weken heb ik de mooiste plekken van Argentinië en Chili gezien. Alles was door Djoser perfect geregeld en de groep (ik was alleen) was supergezellig!

Alleen gereisd in oktober 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Reis Bolivia en Peru

  • Bolivia
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

We hebben mooie herinneringen aan deze reis door Bolivia en Peru. Alles verliep soepel en de reisleiding was uitstekend. Ik wil graag nog eens terug naar Bolivia.

Gereisd met vrienden in april 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

1,0

21 dagen chalet

  • Zuid-Afrika
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

De accomodatie mogen op 1 zetten, omdat Djoser ons in een lodge heeft geplaatst die op tripadvisor voor die periode van het jaar als "vreselijk" staat geklasifiseerd. In het dossier dat na de reis is opgebouwd, spreekt Djoser van een "upgrade" !.rnDe kwaliteit van vervoer is door de geschillencommissie reizen bevestigd als onvoldoende.rnOver de reisleiding bestaan nog steeds veel vraagtekens. Djoser is er niet in geslaagd het handelen van de reisleiding te verantwoorden. Ook over de medewerkers in Leiden is een klacht genoteerd.rnRuim 6000 Euro en 30 vakantiedagen zijn verloren gegaan aan een reis die Djoser 'om organisatorische redenen' had aangepast, maar niet kan verantwoorden. 1 grote teleurstelling.rnTijdens de zitting van de geschillencommissie reizen zijn zaken aan het licht gekomen mbt kennis en ervaring van Djoser medewerkers die we maar beter niet openbaar zullen maken.rnWe zijn door geschillencommissie reizen volledig in het gelijk gesteld, maar Djoser vindt het niet nodig om naar aanleiding van de uitspraak excuses aan te bieden.

Gereisd met partner in oktober 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

10,0

Namibië Zambia en Botswana reis

  • Zambia
  • Familiereis Familiereis
  • 02 April 2015

Wat een prachtige reis! De kinderen en wij zelf hebben een onvergetelijke ervaring gehad. Alles goed geregeld. Leuke groep, mooi programma, lekker eten. Chappeau Djoser

Gereisd met gezin in juli 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Panama en Costa Rica

  • Panama
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Rondreis Costa Rica en Panama. goed geregeld. mooie dingen gezien:rn- San Josern- La Fortuna (vulkaan)rn- Monteverde jungle forrestrn- Cahuita (ontspannen strand)rn- Bocas del Toro (mooie eilandjes)rn- BoqueternrnReisleiding deed erg haar best!

Gereisd met vrienden in september 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Sabah&Sarawak

  • Maleisië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Geweldige reis voor natuurliefhebbers.Begeleiding,accommodatie's en vervoer zoals gewoonlijk bij Djoser prima voor elkaar.

Alleen gereisd in augustus 2008
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Peru

  • Peru
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Prachtige reis door het land van de Inca's.beginnend aan de kust om vervolgens het Andesgebergte in te trekken met als een van de hoogtepunten natuurlijk een bezoek aan Macchu Picchu.

Alleen gereisd in september 2007
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Zuid India

  • India
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Zeer bijzondere reis met afwisselend bezoek aan diverse tempels en aandacht voor de mooie natuur. En niet te vergeten de fantastische Indiase keuken!!

Alleen gereisd in juli 2006
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Rondreis Equador

  • Ecuador
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 02 April 2015

Geweldig programma met rondreizen door dit vruchtbare tropische land. Leuke lokale hotels, prima reisbegeleider (Marc, die daar woont). Mooie mix van wandelen, bezienswaardigheden, markt, strand enz. Een van mijn leukste vakanties, mede door verblijf diep in de jungle. Alles goed geregeld. Ben 3x met Djoser weggeweest, was 3x goed.

Alleen gereisd in november 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

5,0

Djoser Junior Cuba 20 dagen

  • Cuba
  • Familiereis Familiereis
  • 02 April 2015

Na eerdere, positiieve, ervaringen met Djoser junior in Zambia, Botswana, Namibie en Egypte viel de Cuba reis enorm uit de toon. Uit onze eerder ervaringen hadden we niet alleen een referentiekader maar werden onze verwachtingen natuurlijk ook gemaakt. Die werden op geen stukken na gerealiseerd. Een heel matig gevuld programma waar ook nog eens regelmatig onderdelen uitvielen. Nederlands reisbegeleiding die hier niets in kon betekenen en een lokale gids die dat niet wilde. Kortom, veel te veel geld voor wat we er voor kregen.

Gereisd met gezin in juli 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Djoser?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Djoser of klachten over Djoser.