FOX Vakanties

Dé reisorganisatie naar verre bestemmingen

FOX Vakanties is één van de grotere reisspecialisten voor verre reizen in Nederland. Als onderdeel van de ANWB weet je bovendien dat FOX Vakanties betrouwbaar is. De individuele- en groepsreizen gaan naar alle uithoeken van de wereld en zijn scherp geprijsd!

Meer over FOX Vakanties

FOX Vakanties
Accommodatie
7,9
Vervoer
8,2
Reisleiding
7,9
Prijs/kwaliteit
7,8
Algemeen
7,9
8,0 42 beoordelingen
FOX Vakanties is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

In 2009 hebben mijn vriend en ik via Fox Vakanties een rondreis 'Zuidelijk Afrika' gemaakt. Wat een fantastische ervaring! We zijn van Zuid-Afrika, naar Namibië, Botswana en Zimbabwe gereisd met een soort all-terrain bus. Geweldige natuur, wildlev

- Tamara

Populaire FOX Vakanties reizen

8-daagse groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

8-daagse groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

Tijdens deze rondreis bekijken wij alle hoogtepunten van Jordanië en zult u zien wat voor schoonheid...

vanaf € 949

15-daagse groepsrondreis Taiwan

15-daagse groepsrondreis Taiwan

We nemen u mee naar de meest bijzondere plekjes van Taiwan. Ga mee op avontuur en bezoek een typisch...

vanaf € 2199

8-daagse familie groepsreis het land van de Farao's

8-daagse familie groepsreis het land van de Farao's

De kinderen hebben op school vast al geleerd over de wereldberoemde piramides, de oude Egyptenaren e...

vanaf € 999

FOX Vakanties ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van FOX Vakanties zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met FOX Vakanties.

Er zijn 42 ervaringen met FOX Vakanties geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,9
Vervoer
8,2
Reisleiding
7,9
Prijs / Kwaliteit
7,8
Algemeen
7,9
8,0
Totaalscore
42 beoordelingen
5,0

De slechtste reisleider ooit

 • Namibië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 26 November 2018

Wij maakten een groepsreis naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe met Fox verre reizen.
Wij hadden de slechtste gids die we ooit hebben gehad. Totaal niet praktisch en absoluut niet geschikt voor zijn job. Hij gebruikte de fooienpot voor zaken die er totaal niet voor bestemd waren zoals service charge in de restaurants en de kamermeisjes, die hij veel te veel betaalde.
Hij kende Kaapstad totaal niet en was in geen 5 jaar in Namibië geweest. Dat kan je als reisorganisatie toch niet maken.
We dienden een gefundeerde klacht in bij Fox, namens 10 van de 13 reizigers, met een opsomming van 46 gedetailleerde tekortkomingen van de gids. Fox deed er gewoon niets mee. Ze stellen zelf dat ze klachten binnen de 4 weken beantwoorden, wat niet het geval was. Als we telefoneerden over onze klacht, werden we keer op keer afgewimpeld en met een kluitje in het riet gestuurd. De medewerkers, die onze klacht behandelen, als ze dat al doen, kregen we nooit te spreken. Na 8 weken hebben we nog steeds geen antwoord.

in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

6,8

Mooie reis met maar 24 mensen

 • Zuid-Afrika
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 22 November 2018

6000km prima chauffeur, reisleider vertelt niets, bijna onverstaanbaar! slecht nederlands! wij hebben betere ervaringen met fox reisleiders , verder reisleider kijkt niet naar ingevulde papieren van deelnemers i.v.m. evt pers. beperkingen!

Gereisd met partner in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,2

Een fantastishce rondreis gehad over Java onder begeleiding van een fantastische gids (Iwan Riswan) Fox mag blij zijn zo'n enthousiaste medewerker.

 • Indonesië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 11 October 2018

Op dag 1 zijn wij gestart in Djakarta, vervolgens naar Bandung waar o.a. een bezoek werd gebracht aan Nederlands ereveld Pandu, indrukwekkend. Vervolgens een bezoek gebracht aan de theeplantage Malabar van Karel Bosscha, was leuk om te zien. Daarna met de trein door gereisd naar Yogyakarta, een heel leuke ervaring. Daar de bekende Borobudur bezocht, een fantastisch bouwwerk met zijn Boeddhabeelden. Ook nog de Prambanan en het Paleis van de Sultan bezocht mbv een Becak. Ook nog een Dessa tour gemaakt, hierbij een bezoek gebracht aan de lokale bevolking, was indrukwekkend. Daarna wederom met de trein naar Batu/Malang. Hier hebben wij enige rust genomen. Vervolgens door gereisd naar Kalibaru waar we overnacht hebben in een Lodge, ook een mooie ervaring. Hier was het einde van de rondreis over Java, waar wij op diverse dagen zeer vroeg uit de veren moesten, maar dat was het zeker waard. Op dag 11 zijn wij per boot naar Bali gegaan waar wij in het Sanur Beach Hotel hebben overnacht (6 nachten) met een fantastisch zwembad gelegen aan het strand. Na deze 6 nachten moesten we jammer genoeg afscheid nemen en via Denpassar met het vliegtuig naar Djakarta waar wij overstapten in het vliegtuig van Garuda,welke ons terug bracht naar Nederland. Ik wil Fox hierbij bedanken voor de Droomreis Indonesie welke voortreffelijk was georganiseerd, dit is zeker een aanrader voor mensen die een bezoek willen brengen aan Indonesie en dan mogen hopen dezelfde gids te krijgen als die wij hebben gehad. (Iwan Riswan)

Gereisd met partner in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Warm welkom in een prachtig land

 • Sri Lanka
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 15 March 2018

Wij hebben de privé rondreis het.mooiste van de natuur gedaan. In 16 dagen zoveel gezien e gedaan in 3 wildparken een jeepsafari gewandeld in Horton Plains met zijn bijzondere natuur.Tempels , botanische tuin theeplantages bezocht, little Adams Peak beklommen ., maar ook door de stad gewandeld om de echte sfeer te proeven.De wandeling door het tropisch regenwoud op zich al een hele ervaring
De vriendelijke bevolking het lekkere eten en bovenal al onze fantastische gids Thari Wijesrkara die ons al dit moois heeft laten zien en ervaren. Wij komen hier graag nog eens terug er valt nog genoeg te ontdekken

Gereisd met partner in februari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

5,6

Wordt met de jaren slechter en duurder. Prijs kwaliteit is zoek geraakt

 • Mexico
 • Singlereis Singlereis
 • 04 November 2017

Heb meerdere reizen met fox gemaakt. Maar zoals het nu is bij fox voor mij nooit meer. Erg jammer. Eerder had je met de singlereizen een kamer voor alleen gebruik. Nu is alles op indeling of je moet vies veel geld bij betalen. Ook het aantal datums per reis is enorm geslonken. En verder rijsen de prijzen de pan uit. Fox is voor mij van een dikke 10 naar een 2 gedaald. Geen fox meer voor mij of er moet drastisch iets veranderen

Alleen gereisd in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon


Lees meer FOX Vakanties ervaringen »


Heb je zelf FOX Vakanties ervaringen of klachten over FOX Vakanties?

Contactgegevens

Adres
FOX Vakanties
Taurusavenue 18
2132 Ls Hoofddorp
Bekijk op kaart »

Klantenservice
0252-660000

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 14.00 uur