GoAmerika.nl

GoAmerika.nl is al ruim 25 jaar een specialist op het gebied van rondreizen door de Verenigde Staten van Amerika. Daarbij leggen zij de focus op het maatwerk reizen die nauw aansluiten bij de wensen van de klant waardoor zij, samen met u, uw ideale rondreis door Amerika kunnen samenstellen.

Meer over GoAmerika.nl

Bezoek GoAmerika.nl
Opent in nieuw scherm
GoAmerika.nl
Accommodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs/kwaliteit
4,0
Algemeen
2,0
5,0 1 beoordelingen

GoAmerika.nl ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van GoAmerika.nl zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met GoAmerika.nl.

Er is 1 ervaring met GoAmerika.nl geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
2,0
5,0
Totaalscore
1 beoordeling
5,0

Mooie reis, slechte organisatie

  • Amerika
  • Fly-drive Fly-drive
  • 08 June 2015

Hoewel het een erg leuke vakantie was, hebben we dat niet te danken aan GoAmerika. De route-informatie lijkt zo van Google af te komen, is vrijwel nutteloos en was totaal niet op ons toegepast. Onze 4 dagen in New York stonden er niet eens bij. Afstanden en reistijden kloppen niet, adressen ook niet. Niet kloppende informatie leverde ook extra kosten op. Bij aankomst in Schiphol voor vertrek bleek onze vlucht al maanden geleden een uur later gezet te zijn. Hoewel ik tijdens de reis tot 3 keer toe heb aangegeven dat de hotels niet op de hoogte waren van het feit dat dit onze huwelijksreis was, kreeg ik alleen maar door dat het jammer is dat hotels daar tegenwoordig niets mee doen. Bij de hotels heb ik het nagevraagd en zelfs gezien dat ze er wel degelijk iets mee doen, van GoAmerika echter weer hetzelfde antwoord. Geen van de 13 hotels waren op de hoogte: erg jammer aangezien je een huwelijksreis niet over kunt doen.
Beter een andere reisorganisatie kiezen of zelf regelen!

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
2,0
Reiziger icon

Contactgegevens

Adres
GoAmerika.nl


Bekijk op kaart »

Klantenservice

Openingstijden helpdesk