KILROY travels ervaringen

De KILROY travels ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met KILROY travels gemaakt hebben.

Er zijn 13 ervaringen met KILROY travels geplaatst.

Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
5,0
Totaalscore

13 beoordelingen

5,0

Vliegreis geboekt

Maleisië
Familiereis
10-06-2020

Hebben vliegreis voor veel geld geboekt. Niemand laat ons weten wat te doen nu toestand nog steeds niet duidelijk is omwille van Covid 19. Niemand is te bereiken. E-mails worden niet beantwoord.

Gereisd met gezin in juli 2020
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
1,0

Kilroy de slechte organisatie die ik ooit heb meegemaakt

Canada
Familiereis
23-03-2020

Wij (gezin met kinderen en opa en oma) waren in Canada tijdens de uitbraak van het Corona Virus. De toestand werd steeds zorgwekkender dus hebben wij geprobeerd contact op te nemen met de medewerkers van Kilroy. Wij hebben 3 1/2 uur in de wacht gestaan bij het kantoor in Amsterdam en toen werd in ene de verbinding verbroken. Ik heb meerdere emailen gestuurd en ik kreeg geen reactie behalve een automatische Email. Dus als je een noodgeval hebt dan kan je niet bij Kilroy terecht. Het is echt schandalig hoe Kilroy met zijn klanten omgaat. Ook hadden wij in eerste instantie een vlucht geboekt waarbij we niet langer dan 12 uur zouden reizen. Deze vlucht was uiteraard duurder dan een vlucht met meer overstappen en langere wachttijden maar omdat 2 personen van bijna 80 jaar mee gingen naar Canada kozen voor de snelste vlucht. Een paar weken voor vertrek kregen wij een email van Kilroy met de mededeling dat onze vlucht veranderd was en dat wij 36 uur zouden reizen. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord en werd ons een vlucht aangeboden waarbij we wel 36 uur onderweg waren maar we konden bij deze vlucht een hotel (op eigen kosten) boeken in Toronto zodat we daar even konden uitrusten. Op de dag van vertrek vanuit Canada kregen we wel een email van Kilroy en wenste ze ons een goede vlucht naar huis. Dus Kilroy kan dan wel in ene een email sturen?

Gereisd met gezin in maart 2020
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
1,4

Ticket online geboekt

Canada
Familiereis
22-03-2019

Online vliegticket geboekt.Extra betaald voor hulp bij stoelreservering. Nooit gekregen.Terug reis werd tussen vlucht gecanceld, nooit bericht van Killroy gekregen. Telefonisch voor directe hulp bij het cancelen van vlucht vanuit buitenland onbereikbaar. Waardeloze reisorganisatie. Weggegooid geld.

Gereisd met partner in maart 2019
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
1,0

Geven niet thuis bij problemen

Brazilië
Individuele rondreis
17-12-2018

Heen vlucht werd veranderd van datum. Geen enkele support vanuit Kilroy om een normale connectie voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk zelf met vliegtuig maatschappij moeten regelen. Terug.weg exact hetzelfde. Alleen maar verhaaltjes over onderbezetting, wachten op antwoord, bla bla. Nul support. Ik doe het nooit meer, boeken via deze kneuzen.

Alleen gereisd in juli 2018
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
1,0

Liegen de boel bij elkaar

Brazilië
Fly-drive
17-02-2018

Week vooraf mailje zogenaamd vlucht gecanceld. Kon niet bij hun klagen moest maar naar de luchtvaartmaatschappij. Op het vliegveld bleek mijn geplande vlucht gewoon te vliegen. Door hun gekloot aardig wat kosten moeten maken en een dag van mijn vakantie verziekt. Klagen helpt niet.
Zeer onprofessioneel bedrijf

Gereisd met partner in februari 2018
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
1,5

Reis gecanceld, niet alle geld terug (flut organisatie)

Indonesië
07-07-2017

Nooit meer bij deze organisatie. Ze zijn niet behulpzaam. Vanwege omstandigheden in het land waar we naartoe gingen, moesten we ons geld terugvragen. We krijgen niet alles terug. 250 euro houden zij, terwijl ze niks voor ons hebben gedaan of betekend.
We moeten nu 6 weken wachten tot we ons geld terugkrijgen en hopen dat we nog een vakantie kunnen boeken...
Een van de slechtste ervaringen met een organisatie, tot nu toe! :( Trap er niet in!

Gereisd met partner in augustus 2017
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
9,0

Behulpzaam en geduldig

Australië
Individuele rondreis
08-01-2016

Tot nu toe heb ik mijn reizen drie keer via KILROY travers geboekt. Bij deze reizen ben ik dan ook met verschillende medewerkers in contact geweest, zowel voor als tijdens de reis. Elke medewerken was enorm behulpzaam en ieder dacht met me mee op de momenten dat ik alleen langs kwam om te brainstormen voor een nieuwe bestemming. Een afspraak, gemiddeld een uur per keer, is kostenloos, en ongeacht hoe vaak je langs komt zullen de kosten beperkt worden tot 35 euro áls er een reis wordt geboekt. Boek je niet, dan zijn de consulten gewoon gratis! Vluchten worden zo goedkoop mogelijk door hen bekeken en een tussenstop van Zuid amerika naar Noord amerika via Panama was ook makkelijk een mogelijkheid via hen. In india wilde ik liever niet zelf reizen, dus KILROY boekte een uitstekende reis voor mij met goede accomodaties en een geweldige manier van reizen; allemaal met treinen! Ook in Australie wisten ze mijn eerste reis vlekkeloos te laten verlopen met vooraf geboekte accommodatie en een hop on- hop off bus.

Gereisd met vrienden in maart 2012
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
3,0

Geen bagage

Oekraïne
Familiereis
23-10-2015

Slechte organisatie.. Via skyscanner dit bedrijf gevonden. Lijkt de goedkoopste vlucht. Vlucht geboekt, wil nu inchecken moet ik de ruimbagage bijkopen bij de luchtvaartmaatschappij. Staat nergens duidelijk aangegeven op de site. Zwaar teleurgesteld. Laatste keer bij deze maatschappij

Alleen gereisd
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
8,4

Coast to Coast

Amerika
Groepsrondreis
30-09-2015

Echt een superervaring!! Prachtige dingen gezien en goed verzorgd!

Alleen gereisd in april 2011
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
8,6

Roam Thailand

Thailand
Groepsrondreis
30-09-2015

Omdat we niet al teveel tijd hadden om op onszelf rond te reizen, hebben we op advies van vrienden een 12 daagse groepsrondreis door Vietnam via Kilroy geboekt. De medewerkers waren erg behulpzaam en zijn zelf onze leeftijd, dus dat was makkelijk communiceren. Zowel voor, tijdens als na de reis was alles goed geregeld. Heel tevreden. Op naar de volgende reis!

Gereisd met partner in april 2012
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
7,5

Carribean Explorer Ways

Mexico
Individuele rondreis
30-09-2015

Soms was het erg fijn om op bepaalde plaatsten het vervoer met Kilroy geregeld te hebben. Op sommige plekken in Midden Amerika is het transport ontzettend chaotisch en alles behalve confortabel! Dus als wij dan door een 8 personen busje werden opgehaald voor het hostel, was dat toch zo'n opluchting. Op andere momenten (zoals in Costa Rica) was het achteraf wat onnodig, omdat het transport daar al heel goed geregeld is over het algemeen. Wel weer fijn waren de grensovergangen. Hier stond zelfs een keer iemand met een bordje met mijn naam op me te wachten, geweldig!

Alleen gereisd in maart 2011
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
8,0

Thailand rondreis

Thailand
Individuele rondreis
02-04-2015

Thailand door de jaren heen...
Ik ben 2 keer naar Thailand geweest één keer in 2000 en daarna nog eens in 2011.
Het waren 2 totaal verschillende reizen maar allebei echt geweldig!
In 2000 ging ik op honeymoon reis. Een bizarre reis om niet te vergeten. Wij kwamen destijds op aanraden van Fox o.a. in Pattaya terecht, en dat hebben we geweten. Met ons arriveerde 7 grote U.S. marine schepen en een vliegdekschip met een hoop jongemannen van zo’n 17 jaar (die al maanden niet meer aan land waren geweest) en er reisden heel veel dames van genot af naar het plaatsje. Tijdens het uitgaan in de vele leuke barretjes ontmoeten wij één van de marinemannen. Hij nam ons mee aan boord van het vliegdekschip waar wel honderden vliegtuigen op stonden. Zeer indrukwekkend! Hij vertelde ook dat ze aan boord regels mee kregen voor aan land. Ze mochten o.a. geen gevaarlijke watersporten doen, zoals jet skiën, maar deze heren kregen geen waarschuwing over ernstige ziektes die ze konden oplopen bij de dames van genot ! Bizar hoor! Je leert het land zo op een hele andere manier kennen. Ondanks de drukte daar zijn we ook op rustiger plaatsen tijdens onze rondreis geweest en hebben we de mooiste tempels en Boeddha’s mogen aanschouwen. Een land van uiterste!
Mijn tweede reis naar Thailand deed ik alleen met Kilroy. Ik wilde meer ervaring op doen met tatoeëren en Thailand is hier een goede leerschool voor. Ik reisde af naar Hua Hin een mooi strandplaatsje ongeveer 3 uur rijden vanaf Bangkok. Ik deelde een huisje met een Noorse meid van 19 jaar en een 50 jarige Canadese vrouw. Wij kwamen met het zelfde doel en verbleven daar 1 maand. Er waren veel internet cafés waar ik goed kon skypen met het thuis front en wat maar een kwartje per uur kosten. Ik heb ook erg genoten van al het eten op de verschillende avondmarkten die overal te vinden zijn. En het is allemaal zo vers en super goedkoop! Één keer zat ik een half uur te wachten op mijn eten wat omgerekend € 1,45 kosten. Ik vroeg waar me eten bleef ? Het was iets met garnalen, waarop ze antwoorden dat ze het vers uit de zee zijn gaan halen. Wat een relaxte mensen echt geweldig, deze service vindt je niet overal. En zo kan ik door gaan met fantastische verhalen. Wat ik aan iedereen zou willen mee geven is, ga er zelf naar toe en ruik, proef, koop en geniet van al het moois in dit mooie land, ervaar het zelf!
Ik ben verliefd geworden op het land Thailand! Wat een bijzonder mooi land!
Terug in Nederland kan ik alleen maar dromen om weer terug te gaan…….

Gereisd met gezin in september 2011
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8
9,0

Rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Individuele rondreis
02-04-2015

Fantastische rondreis gemaakt door Zuid-Afrika ( van J'burg naar Cape Town, incl bezoek aan Swaziland).
Bezoek gebracht aan o.a. Kruger Park, Drakensberg en Stellenbosch (hik!). Teveel mooie dingen gezien!!!

Alles uitstekend geregeld via Kilroy en daardoor waanzinnig kunnen genieten van al het moois wat dat land te bieden heeft.

Volgende keer zou ik het niet anders doen.

Alleen gereisd in januari 2012
Accomodatie
4,9
Vervoer
5,5
Reisleiding
5,1
Prijs / Kwaliteit
5,4
Algemeen
4,8

Ben jij op reis geweest met KILROY travels?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met KILROY travels of klachten over KILROY travels.