Kras Reizen

De wereld is Kras

Kras Reizen is een gerenommeerde reisorganisatie met een groot reisaanbod naar talloze bestemmingen. Door de jarenlange ervaring kan Kras een uitstekende kwaliteit waarborgen en de reizen zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd!

Meer over Kras Reizen

Bekijk en vergelijk alle Kras reizen »

Kras Reizen
Accommodatie
7,0
Vervoer
7,4
Reisleiding
6,7
Prijs/kwaliteit
6,8
Algemeen
6,8
6,8 88 beoordelingen
Kras Reizen is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Ik heb inmiddels al meerdere reizen met Kras Vakanties mogen maken en het is iedere keer weer fantastisch! Je kunt zien dat Kras jarenlange ervaring heeft, want alles is tot in de puntjes geregeld en voor de reizigers is het puur genieten. De prijzen z

- Debbie Westerhout

Populaire Kras Reizen reizen

Single Reis Koningssteden van Marokko

Single Reis Koningssteden van Marokko

8-daagse Single Rondreis Marokko inclusief excursies naar Casablanca, Fès, Rabat & Marrakech

vanaf € 749

Single Reis Cultuurschatten van Jordanië

Single Reis Cultuurschatten van Jordanië

8-daagse singlereis naar Jordanië met bezoek aan de Dode Zee, Amman, Wadi Rum en Petra!

vanaf € 1099

Single Reis Kasbah's en Oases

Single Reis Kasbah's en Oases

10-daagse singlereis Marokko met bezoek aan Marrakecht, het Hoge-Atalasgebergte, de Sahara-woestijn...

vanaf € 949

Kras Reizen ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Kras Reizen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Kras Reizen.

Er zijn 88 ervaringen met Kras Reizen geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,4
Reisleiding
6,7
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
6,8
6,8
Totaalscore
88 beoordelingen
3,0

Zware onvoldoende voor Kras reizen voor excursiereis Bella Italia

 • Italië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 04 August 2018

In juni 2018 heb ik via Kras reizen de excursiereis Bella Italia gedaan in Italie, Sorrento, Amalfi kust. Het hotel Giosue a Mare gaf mij een hele slechte kamer en ik kon niet wisselen. Douchekop was verkalkt. Stopcontact viel uit muur. Reparatie werd vergeten, pas na boos worden opgelost. Diverse elektr app hadden gevaarlijk uitstekende kabels. Kamer direct aan weg, kon niet slapen zonder oordopjes. Kamer had invalidentoilet. Ontbijt eenvoudig en slecht bijgevuld. Diner geen keuze, je eet wat pot schaft. Eten soms niet warm genoeg. Medereizgrs dachten dat eten soms hergebruikt was. Mijn ervaring was van het niveau wat je op tv programma's ziet over horror vakanties. Reisleidng had deze reis nog niet gedaan en kende omgeving niet goed. Bussen te laat. Veel oudere mensen, tempo meer geschikt voor jongeren. Reisleiding op vrije momenten zeer slecht bereikbaar, onacceptabel bij calamiteiten. Bijkomende kosten excursies hoger dan op website. Achteraf klacht ingediend bij Kras en gevraagd om financiele compensatie. Telefonisch gaven ze me gelijk dat geleverde kwaliteit zwaar onder de maat was. Geen compensatie gekregen. Zware onvoldoende voor Kras reizen.

Alleen gereisd in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
2,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

5,6

Prachtige rondreis Istrie en Dalmatische kust

 • Kroatië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 27 July 2018

Prachtige rondreis gehad,echt een aanrader. Hotels matig,eten middelmatig. Reisleider belabberd slecht,zat liever te appen als dat hij wat zei.Hij bepaalde wie waar zat in de bus, op de voorste plaatsen....Aangezien mijn partner last heeft van draaiduizeligheid en daarom op doktersadvies voorin moet zitten ging hij daarin beslist niet in mee. Toen ik daar verbaal nogal fel tegenin ging dreigde hij ons achterin de bus te zetten !!!Alsof we kleine kinderen waren !! Mijn partner heeft via de microfoon duidelijk gemaakt hoe de situatie was. Ik moest wel mijn excuses maken voor mijn woorden anders nam hij maatregelen. Heb ik maar gedaan.Hij wilde een roulatie-systeem hanteren voor de hele bus, maar niemand hield zich daaraan. Alleen op de voorste plaatsen werd gelet, de rest maakte niet uit..De volgende dag zaten er 2 singles voorin de bus die door hem daar neergezet waren.Okee, wij op rij 2.Toen echter mijn partner aan een van deze vroeg of ze naast hem mocht zitten was het antwoord:"vraag maar aan hem",wijzend naar de reisleider....Vervolgens nam ze na een stop plaats op de vrije stoel."Wie heeft gezegd dat je daar mag zitten", was de vraag van de reisleider toen die dat zag !!!!Heb nog nooit zo iemand meegemaakt, totaal ongeschikt als reisleider !!!! Oh, ja,op de groepsfoto zitten we ook al te wachten, ik denk dat hij ons e-mail adres kwijt is......

Gereisd met partner in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

7,2

Normandie en de invasiestranden

 • Frankrijk
 • Singlereis Singlereis
 • 23 August 2017

Het was een indrukwekkende reis waar we veel bezocht en gezien en gehoord hebben.Het bezoek aan de musea,de stranden en de militaire begraafplaatsen.
Ben, onze chauffeur, reed uitstekend.Was erg behulpzaam naar de mensen toe.
Een minpunt: het hotel. De ruimte waar wij aten had een laag plafond, het geluid kon niet weg, herrie dus.De maaltijden 's avonds waren zeer matig, terwijl aan de andere kant in een eetzaal hotelgasten wel smakelijke maaltijden kregen. Ik betaal graag wat meer voor een goede maaltijd, Kras, ik hoop dat u met deze informatie wat doet.

Alleen gereisd in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon

9,0

Een prachtige rondreis door Thailand met Kras.

 • Thailand
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 19 August 2017

Wij hebben de groepsrondreis 'de Zuidelijke parels van Thailand' met Kras gedaan. Het was voor ons een eerste kennismaking met Thailand en ook voor het eerst een groepsreis. We hebben genoten van alles wat we gezien en gedaan hebben. Alles super goed georganiseerd. De koffers werden zelfs van en naar de kamers gehaald en gebracht. Onze reisleider Giel heeft deze reis mede tot een succes gemaakt door zijn mooie verhalen en landinfo. Stond altijd voor je klaar en zorgde overal super voor. Naast de excursies die in het pakket zaten werd de mogelijkheid geboden om extra excursies te boeken. Dit was geheel vrijblijvend en er werd niks opgedrongen. Alle extra excursies hebben wij trouwens nog gedaan. Hotels van Ibis prima en de River Lodge in 1 woord geweldig. Als laatste Kata Beach in Phuket aangedaan, dit viel een beetje tegen als je onderweg prachtige eilandjes, strand en natuur bezocht hebt . Ook in vergelijking met de hotels van Ibis is Kata Sea Breeze minder. Onze volgende reis zullen we zeker weer met Kras gaan maken.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

1,0

Reizen met Kras is kras!

 • Portugal
 • 04 August 2017

'Reizen' met #Krasreizen is Kras!
Deze organisatie maakt er een gewoonte van, dat als je een reis boekt, deze zogezegd op aanvraag is. Je weet dus bij het boeken niet of je nu wel of niet een reis hebt geboekt.
Afwachten dus!

We kregen voor dezelfde reis eerst een niet meer beschikbaar en vervolgens een definitieve boeking; kassa voor Kras!

Je komt er niet meer onderuit, want het stond immers in de kleine lettertjes. Hun argument, we hebben van onze leveranciers al de rekening gekregen. Zo snel als je kunt boeken, zo snel is de rekening al binnen :-)

Opkrassen naar een ander dus.

Gereisd met partner in mei 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon


Lees meer Kras Reizen ervaringen »


Heb je zelf Kras Reizen ervaringen of klachten over Kras Reizen?

Contactgegevens

Adres
Kras Reizen
Bernseweg 22a
5324 JW Ammerzoden
Bekijk op kaart »

Klantenservice
0900-9697 (15 cpm)

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag 09.00 - 14.00 uur