Kras Reizen ervaringen

De Kras Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Kras Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 135 ervaringen met Kras Reizen geplaatst.

Accomodatie
6.9
Vervoer
7.2
Reisleiding
6.9
Prijs / Kwaliteit
6.6
Algemeen
6.6
6.7
Totaalscore

135 beoordelingen

1,0

Jarenlang slechte communicatie met klanten

🇮🇸 IJsland
Groepsrondreis
23-12-2020

Een cruise is ook een rondreis, MS Columbus langs Farøer, Shetland en IJsland, bijna rond. Deze ging tot drie keer niet door.

Eerste keer: averij aan het schip, vier dagen voor vertrek bericht. Tweede keer: corona. Derde keer: failliet.

Het nare is, dat we steeds zelf achter de informatie en het geld aan moesten: na de eerste annulering wilden we de reissom terug, deze werd steeds niet gecommuniceerd, wel dwingende berichten een altern. cruise te boeken, maar dat wilden we niet, want onze cruise was eenmalig dat jaar. Bovendien bleken we behalve de hele reissom ook recht te hebben op 50% van de te boeken volg. cruise binnen bep. kaders en ook dat hebben we zelf moeten onderzoeken, want Kras gaf deze informatie helemaal niet. Na veel mails en zoektijd hadden we eindelijk ons geld terug, voor dit jaar dezelfde reis geboekt.

Veel voordelen: opstappen in onze eigen stad, geliefde reis voor redelijk bedrag, mooie route onderweg.

Corona (en voucher voor aanbetaling) was spelbreker en onlangs ontdekten we zelf dat CMV-rederij failliet is.

Juist omdat je bij Kras alert moet zijn, ervaring, checkten we de datum, openden de boeking en lazen: faillisement.

Bewust alleen voor deze reis een aanbetaling gedaan, niet meer en de annulering afgewacht, wij kennen de regels. Kras dwingt reizigers zo om de jurid. regels zelf te ontdekken, want zelf komt men niet over de brug en benadert klanten niet, niet over teruggave en faillisement.

De afd. verkoopondersteuning werkt wel prima daar, de uitzondering.

Na vier keer mailen onze aanbetaling terug.

in mei 2021
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
8,4

Eerste keer georganiseerd

🇹🇭 Thailand
Groepsrondreis
21-09-2020

Dit was voor ons de eerste keer een georganiseerde reis.

Kan niet anders zeggen dan dat ik echt tevreden ben met hoe alles verlopen is.

Paar hotels zou ik zelf niet uitgekozen hebben maar waren absoluut prima!

Goede uitleg en fijne gidsen die je alles laten zien met passie!

Gereisd met vrienden in mei 2021
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
5,3

Slecht geregeld

🇲🇦 Marokko
Individuele rondreis
08-03-2020

Wij hebben in januari individuele auto rondreis in Marokko gedaan via kras.

Je krijgt pas paar dagen voor vertrek de hotellijst waardoor je niet goed kan verdiepen in de hotels waar je komt.logisch blijkt achteraf, de hotels waren zo slecht. Bij sommige hotels ligt je boven de nachtclub,eten slecht, service slecht,kamers vol schimmel, bruin water uit de kraan.

De reistijden gemiddeld 5-7 uur per dag staan totaal nieu in verhouding met de te rijden km.

Na klacht bij kras word je afgescheept met reischeque van €50.00 voor je volgende reis. Voor ons was dit de eerste en laatste keer met kras. Slecht om zo met je klanten om te gaan.

Enige goede aan de vakantie was onze auto. Comfortabelste wat we hadden die 2 weken.

Gereisd met partner in jan. 2020
Accomodatie
4,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
5,0
6,8

Leuke groep en goed hotel.

🇪🇸 Spanje
Singlereis
02-01-2020

Het hotel gaf 2 kerst diners op kerstavond en 1e kerstdag , dit waren geen smakelijke maaltijden , zonder groente, aardappeltjes en een appel toe.

Helaas had de reisleiding de alles wat geregeld moest worden niet onder controle.



Ontbijt hotel wel heel goed , locatie ook en mooie kamers en fantastische stad.

in dec. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
7,0
8,2

Prachtige rondreis door Costa Rica

🇨🇷 Costa Rica
Groepsrondreis
02-12-2019

Met een zeer gezellige groep en een fantastische reisleider Luc en ook een goede en vrolijke chauffeur hebben wij genoten van onze rondreis. Mooie flora en fauna echt een aanrader.

in nov. 2019
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
10

Schitterende rondreis Marokko met Kras.

🇲🇦 Marokko
Groepsrondreis
25-10-2019

Wat hebben we genoten!!! van deze schitterende rondreis met Kras reizen. De Koningssteden van Marokko met zijn mooie Casablanca, Rabat ,Meknés, Fez, en Marrakech.

Mede door onze Nederlands sprekende gids Abdoul die ons heel veel verteld heeft over het mooie Marokko en zijn vriendelijke en prima chauffeur Farid is dit een onvergetelijke reis geworden.

De hotels waren net paleisjes met prima ligging en heerlijk eten, de lunches en koffiestops alles was heerlijk.

Namens Wilma en Wies héél hartelijk BEDANKT.

in okt. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
10

Een schitterende rondreis Marokko met Kras Reizen

🇲🇦 Marokko
Groepsrondreis
25-10-2019

Wat een prachtige rondreis hebben we gehad. De Koningssteden van Marokko met zijn mooie Casablanca, Rabat, Meknés, Fez, en Marrakech , mede door onze Nederlands sprekende gids Abdoul, en onze vriendelijke en prima chauffeur Farid. is deze reis onvergetelijk geworden.

Het was in één woord geweldig de hotels waren paleisjes, goed verzorgd met heerlijk eten. De lunches en koffiestops super. Namens Wilma en Wies BEDANKT.

in okt. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
1,0

Annulering big business bij Kras

🇦🇫 Afghanistan
Familiereis
22-10-2019

Na informeren bij hotel bevestiging gekregen dat de kamer boeking annuleerbaar is. Alleen wil kras de kosten niet aan mij restitueren als ik de reis annuleer. Je kan alleen via Kras als je vlak voor vertrek annuleert 10% vergoed krijgen, rara waar de hotelreserveringskosten blijven. Dure les geleerd om voortaan zelf alles te boeken. Zelfs luchthavenbelasting en stoelreservering wat nooit betaald hoeft te worden als je niet gaat steken ze in eigen zak. Retourticket, transfers en hotel worden aan een andere reiziger als een last minute verkocht en jouw geld steken ze in eigen zak. Ze schepen je af met een paar tientjes op een reis van 800 euro en schuilen hierbij onder de kleine lettertjes van de voorwaarden van de ANVR en dat ze het zo vervelend voor je vinden.... bah!

Gereisd met partner in okt. 2019
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
8,6

Fijne rondreis

🇹🇭 Thailand
Groepsrondreis
14-10-2019

T was een super rondreis onze reisleider Jack was super de beste die je kunt krijgen. Hij Lies ons plaatsen zien die eigenlijk niet erbij hoorden. Ook wist hij veel te vertellen waardoor de reis super werd. Ook had hij vaak leuke dingen voor ons.Er was een hotel bij aurora resort dat was vreselijk we waren blij dat we daar weg konden. Was bij de rivier kwai. De andere hotels waren goed.

Gereisd met partner in sep. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
9,0

Een topreis naar Japan

🇯🇵 Japan
Groepsrondreis
08-10-2019

Jullie gids Gerben Homminga is wel de slagroom op de reis, wat een kennis en een inzet ook op zijn vrije avonden nam hij ons mee naar allerlei leuke straatjes zo veel meer gezien daardoor.

Wat wij erg vervelend hebben ervaren dat er zeven koppels waren die hem niet hebben getipt,voor ons onbegrijpelijk. Voor ons een hele leuke interessante en gezellige reis geweest. Volgende keer weer Kras

Gereisd met vrienden in sep. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,6

Mystiek Japan

🇯🇵 Japan
Groepsrondreis
07-10-2019

De rondreis was prima georganiseerd, goede hotels en vervoer. Heel veel interessante dingen gezien, tempels, steden, cultuur en prachtige natuur. Een enorme pluim voor het enthousiasme, inzet en extra rondleidingen van reisleider Gerben. Ook door zijn professionaliteit, zoals hij respectvol met een paar medereizigers omging die hun reisverwachtingen niet helemaal ingevuld zagen en de gepaste aandacht voor een medereiziger met wat mentale beperking, heeft ervoor gezorgd dat de rest van het reisgezelschap volop kon genieten van een bijzondere reis.

Gereisd met vrienden in sep. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
1,0

Erg teleurgesteld door Kras na annulering wegens vroeggeboorte

🇪🇬 Egypte
Groepsrondreis
05-10-2019

In februari zouden wij met Kras een cruise gaan maken door Egypte. Helaas werd een week voor vertrek, mijn zoontje veel te vroeg geboren waardoor wij uiteraard niet konden reizen. Aangezien wij geen annuleringsverzekering hadden afgesloten, begrepen we uiteraard dat we de kosten van reis en verblijf niet vergoed kregen. We hadden echter aanvullend ook een excursiepakket geboekt en daarnaast nog een losse excursie. Zeer teleurgesteld waren wij toen Kras ons op geen enkele wijze tegemoet kwam in de kosten van de excursies. Mogelijk maakt Kras wel enige kosten als gevolg van de door ons afgezegde excursies maar in mijn beleving is dat zeker niet het volledige bedrag. Aangezien wij eerder twee lange en dus dure reizen met Kras gemaakt hadden, waren we zeer teleurgesteld in het feit dat, in de huidige tijd, klantenbinding en klantvriendelijkheid voor Kras kennelijk niet van belang zijn. Erg jammer... Als geste zou bijvoorbeeld een kortingsbon voor een volgende reis al heel aardig geweest zijn. Bij het boeken van een volgende vakantie zal ik Kras in ieder geval mijden.

Gereisd met partner in feb. 2019
Accomodatie
0,0
Vervoer
0,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
7,0

Auto rondreis de ronde van italie 31-8-2019 - 14-09-2019

🇮🇹 Italië
Autorondreis
27-09-2019

Veel gezien, zelf geregeld thuis. Hotels waren geboekt via kras.



23-09-2019 16:10 - donker12 schreef:



1e hotel PRIM Hotel ODERZO prima, geen diner mogelijk



2e hotel Marani bij Venetie, erg gezellig



3e hotel

Hotel l'oasi vlakbij Rome. Wij ( 3 personen) verbleven hier 4 nachten.

Wij hadden gedacht onze was te kunnen afgeven maar helaas we konden wel

een muntje krijgen om zelf te wassen maar drogen kon niet.



KRAS hoe kunt U dit doen. Na halverwege een rondreis moet je toch je was

af kunnen geven. Wij zijn zeer bereisd en hebben dit nog nooit meegemaakt.



Ook konden wij in dit hotel niet dineren, ja zaterdag en zondag. Wel de

zaterdag waren er wel 60 a 70 jongeren die daar ook kwamen dineren.

Vreselijk Wat een herrie. Niet te doen.



Zwembad sloot om 18.00 u en ook de bar. Geen enkele gezelligheid daar.



KRAS ander hotel kiezen. SLechte keuze.



4e hotel

Dan Hotel Pamaran bij Napels. Mooi hotel, kamers prima ook badkamer,

alleen de douchecabine daar mag wel wat aan gedaan worden.



Zwembad erg vies, toilet bij zwembad ronduit goor, de stront zat overal.

Brrrr.



En ook daar geen mogelijk om je kleding te wassen. We verbleven hier 3

nachten. We zaten nog steeds met onze vuile was, daar een stomerij gezocht.



Dat moet KRAS beter regelen en uitzoeken. Jammer KRAS.



5e hotel Ambrosiano , redelijk maar midden in de plaats dus erg druk,

was het duurste met diner.





Dit was onze ervaring.



fam hoogwegt reisnummer 1658/990469/5



tel.nr 0629142676

Gereisd met partner in sep. 2019
Accomodatie
7,0
Vervoer
0,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
2,0

ZEER slechte service voor hoge prijs.

🇮🇩 Indonesië
Familiereis
24-09-2019

Tijdens het inchecken in nederland zou onze stoel al voor de terugreis zijn gereseveerd, komen wij aan in denpasar worden wij afzonderlijk geplaats in het vliegtuig. De ene zit vooraan en de andere zit achterin het vliegtuig. Dit vind ik heel slecht en triest omdat ze zeggen in Amsterdam dat het geregeld is en dat is het vervolgens totaal niet! Dan betaal je zoveel voor zo'n reis... BELACHELIJK

Gereisd met partner in sep. 2019
Accomodatie
6,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
1,0

Meest absurde reisorganisatie!! kan zich beter circus solei noemen

🇨🇦 Canada
Fly-drive
07-09-2019

beloofd een hoop, du moment je geboekt hebt is de vriendelijkheid over alsmede de arrogante hoog tij viert...

Gereisd met gezin in aug. 2019
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
3,0

Kras en Aktiva zijn malafide

🇦🇹 Oostenrijk
Groepsrondreis
03-09-2019

Fietsreis geboekt bij Aktiva maar terechtgekomen bij Kras!!

Dure fietsreis in Oostenrijk geboekt maar dat was het niet waard! Toen ik op advies van de reisleidster tijdens de reis een klacht indiende en omboeking vroeg kon Aktiva/ Kras niets doen, ze hadden zgn. niets. De reisleidster zei dat ze altijd wel wat hebben dus gelogen!

Naast dat de groep totaal niet mijn doelgroep was ( bejaarde e bikers met foute humor) waren de hotels slecht, de meesten waren twee sterren en het eten diepvries groente en vette hap. Ook waren er bedenkelijke stops bij dure wegrestaurants waar waarschijnlijk een deal mee is gesloten.

Naast mij waren er nog twee reizigers die ook gedumpt waren. Ipv een single reis zaten ze tussen bejaarde echtparen.

Nooit meer Aktiva/ Kras. Zijn oplichters.

Alleen gereisd in aug. 2019
Accomodatie
2,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
2,0
2,2

Waardeloos, nooit meer!

🇦🇹 Oostenrijk
Groepsrondreis
03-09-2019

Door Aktiva ongevraagd gedumpt bij Kras.

Ipv een fietsreis met leuke groep kwam ik tussen foute grappen makende groep met vnl e bikes waar ik niets mee gemeen had.

De hotels waren 2 sterren ipv 3 en het eten was zeer slecht. Toen ik Aktiva/ Kras belde voor omboeking kon dat niet en werd door de manager gezegd dat het mijn eigen schuld was, ik had maar beter moeten lezen.

De reispapieren kwamen in envelop van Aktiva maar op de papieren stond Kras!

Aktiva en Kras spelen elkaar klanten toe aangezien de eigenaars elkaar kennen.

Veel te veel betaald voor waardeloze vakantie.

Naast mij waren nog twee reizigers die ook gedumpt waren. Die hadden een single reis geboekt maar kwamen net als ik in een groep bejaarde echtparen.

Alleen gereisd in aug. 2019
Accomodatie
1,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
1,8

Kras is een kut firma

🇨🇦 Canada
Individuele rondreis
02-09-2019

Bij deze wil ik iedereen waarschuwen. Kras reizen is een mallafide organisatie!



Boeken een 12daagse vakantie bij hun.

Dus eerst 3dagen Miami, dan normaal een 8daagse cruise.



Door de storm Dorian kan deze cruise pas vertrekken op 4september en word dus ingekort naar een 3daagse cruise. (Wat we begrijpen)



Dan maar krasreizen bellen voor ye kijken wat ze voor ons kunnen betekenen.

Uitleg van "kras", wij kunnen jullie niks terug storten van jullie geld omdat dit overmacht is.



Wij zijn daarna rechtstreeks naar royal caribian cruise terminal gegaan en daar gesproken met de medewerkers. Zei zeggen daar dat we 100% ons geld terug krijgen.



Dus maar terug naar kras gebeld. Zei zeggen weer dat ze niks terug geven. Dus steken al het geld in hun eigen zakken!!



Wij maar op eigen houtje een nieuwe cruise geboekt. Weer kras gebeld voor de vlucht om te boeken. Krijgen we te horen dat de terug vlucht op onze eigen kosten is. Wtf we hadden een volledige reis all inn geboekt.



Blijf aub weg van kras. Is een echte maffia!!



Hetzelfde met de orkaan Dorian. Heel florida word geevacueerd, wat doet kras, ze boeken 5dagen langer het hotel zonder dat wij hiervan op de hoogte waren. Mensenleven is niks waard voor deze organisatie!

Mijn beoordeling 0/10!!!

Gereisd met partner in sep. 2019
Accomodatie
5,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
9,0

Top geregeld

🇵🇪 Peru
Groepsrondreis
13-08-2019

De rondreis was goed geregeld ,ook veel afwisseling in het drukke reisschema.

Maar Ook wij waren met de bus van nasca naar arequipa aan het rijden toen bekend werd dat er blokkades waren en er Nederlanders uren lang vast stonden ( en de krant hebben benaderd)

Onze gids heeft contact opgenomen met kras ( ons geen keuze gegeven bus of vlucht ,dus ivm kosten.voor eigen rekening was er wat onrust ..)

En er is dor kras gekozen voor terug te reizen naar lima en een extra vlucht te boeken voor 25 personen

( met extra overnachting in holiday inn)

Gisteren terug gekomen uit PERU en geen rekening gehad voor de extra kosten die hieruit voort kwamen ...Grote e klasse voor kras voor deze service...

Ik blijf zeker / vaker met kras reizen.

Gereisd met vrienden in jul. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
2,3

Met Kras plaatsen reserveren bij Transavia

🇪🇸 Spanje
Familiereis
08-08-2019

OK... wij hebben met nog een gezin een reis geboekt.

Wij bij TUI en het andere gezin bij KRAS en we vliegen met Transavia

Hetis de zelfde reis, de zelfde datum en de zelfde vlucht. alleen de reis organisatieis niet het zelfde. wij en het andere gezin hebben een authistische zoon. dat betekend, Structuur en voorbereiden.

Wij konden netjes vanaf 3 weken van te voren plaatsen in het vliegtuig reserveren. en het andere gezin moet wachten tot 3 dagen voor de vlucht omdat ze met Kras geboekt hebben. Na telefoontjes gepleegt te hebben met zowel Trans en Kras moeten we helaas accepteren dat we niet bijelkaar zitten.

het zou toch niet uit moeten maken hoe je die vlucht geboekt hebt?

Bij kras staat ook niet dat je andere rechten hebt als je met hun boekt... Jammer. Geen Kras boeken als je graag je plek in het vliegtuig wil zeker stellen!

Gereisd met gezin in aug. 2019
Accomodatie
0,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
2,0
Prijs / Kwaliteit
3,0
Algemeen
2,0
7,6

Mooie reis met een leuke groep.

🇧🇹 Bhutan
Groepsrondreis
03-08-2019

Het zou prettiger zijn als je als echtpaar naast elkaar in het vliegtuig zit.

Dit is schijnbaar nogal moeilijk te realiseren door kras reizen.

Gereisd met partner in nov. 2018
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
3,5

Kastelenreis in het loiregebied

🇫🇷 Frankrijk
Singlereis
01-08-2019

De bedoeling was kastelen te bezoeken, maar de buschauffeur vond het nodig het dagprogramma 2 keer te wijzigen, omdat iemand onwel was geworden wegens de hitte. We hebben het mooiste kasteel in Chambord niet bezocht, wat het hoogtepunt van mijn reis moest worden. Ik vind dat de chauffeur niet het recht hiervoor had. We hebben ons entreegeld terug gehad, maar daar heb ik weinig aan. Het avondeten was net genoeg om een muis te voeren(halfpension) en het restaurant was veel te klein, we moesten de eerste dag om 9uur dineren, omdat we moesten wachten op de groep voor ons. De airco op de kamer kon niet uitgezet worden, dus s'nachts geen oog dichtgedaan. Leuke reis gehad, nooit meer!

Alleen gereisd in jul. 2019
Accomodatie
5,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
9,2

Super reis gehad,mede door Octavio Puma,reisleider,goed in organiseren,attent,empathisch naar alle reizigers.

🇵🇪 Peru
Groepsrondreis
11-07-2019

Zal zeker deze reis aanraden, boeiend land.Aantal reizigers,23 personen,prima.Onze reisleider kon ons veel vertellen over de Inca cultuur,hij komt zelf uit Peru,zijn Nederlands was perfect.Dus.daar boffen wij mee!!Ook liet hij ons allerlei fruit proeven ,die onbekend voor ons waren.

Gereisd met vrienden in jun. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,2

Rondreis Toscane/Umbrië/Rome groepsreis

🇮🇹 Italië
Groepsrondreis
02-07-2019

Een prachtige 8-daagse reis, maar een veel te vol programma, weinig tijd voor even koffie op een terras en geen enkele ''rustdag'' in het programma. Heel veel lopen, heel veel luisteren naar lokale gidsen, die overigens gelukkig Nederlands spraken en goed waren; een vermoeiende reis voor oudere mensen. Het zou veel beter zijn om de reis b.v. halverwege uit te breiden met een dag die naar eigen keuze kan worden ingevuld. In vorige jaren was er de optie om een boot excursie te doen maar die zit niet meer in het programma.

1e hotel : avondeten matig, verder goed

2e hotel: uitstekend, mooi gelegen, uitstekend eten.



Buschauffeur Luciano en reisleidster Anita waren uitstekend.

Gereisd met vrienden in jun. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
8,4

Parels van Italië

🇮🇹 Italië
Groepsrondreis
28-06-2019

Heel veel gezien in zuid Italië. Zeer de moeite waard. Veel gelopen . Compliment voor reisleidster Conny, deze reis was voor haar ook een primeur. Elke dag wist ze weer veel informatie te delen öok het gewone gezinsleven en wat er bij komt kijken . Super . Ook Mariet de gids bij Napels en pompei wist met haar fantastische verhalen ons te boeien . Het waren wel lange dagen waarbij het diner soms het gevoel gaf de over gebleven restjes te eten er werd niet voldoende aangevuld. De laatste hotel daar en tegen was dik in orde . De reis aan zich is zeer de moeite waard. We hebben zelf nog een paar dagen aangeknoopt in Bari. Dit was helaas niet mogelijk bij Kras.

Gereisd met partner in jun. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0

Ben jij op reis geweest met Kras Reizen?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Kras Reizen of klachten over Kras Reizen.