Las Perlas

De leukste rondreizen in Spanje, Portugal én Italië

Reizen met Las Perlas betekent landen ontdekken vanuit pareltjes van hotels, bijzondere logeeradresjes waar je helemaal blij van wordt. De landen ontdekken en beleven doe je aan de hand van onze vele insider tips en lokale excursies. Je individuele reis wordt helemaal op maat gemaakt door onze enthousiaste medewerkers!

Meer over Las Perlas
Las Perlas
Accommodatie
9,7
Vervoer
9,7
Reisleiding
N.v.t
Prijs/kwaliteit
9,9
Algemeen
9,8
9,8
1 beoordelingen
Las Perlas is aangesloten bij:
Calamiteitenfonds SGR

Las Perlas ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Las Perlas zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Las Perlas.

Er zijn 10 ervaringen met Las Perlas geplaatst.

Accomodatie
9,7
Vervoer
9,7
Prijs / Kwaliteit
9,9
Algemeen
9,8
9,8
Totaalscore

10 beoordelingen

9,8

On ondek Noord-West Spanje

Spanje
Autorondreis
27-06-2018

Met Las Perlas konden we deze trip boeken zoals wij dit graag wilden, hotels en paradors konden we gewoon kiezen.
Alle hotels hadden iets bijzonders zoals boetiek hotel, Parador of hotel dicht bij oud centrum maar altijd een schoon hotel met prachtige kamers en ligging. Ook fijn was de onderlinge contact. Een dikke tien voor dit reisburo.

Gereisd met partner in juni 2018
Accomodatie
9,7
Vervoer
9,7
Prijs / Kwaliteit
9,9
Algemeen
9,8
10

Las Perlas heeft ons opnieuw heel erg verwend!

Italië
Autorondreis
10-01-2018

We kijken alle vier terug op een fantastische reis door Zuid-Italië! Las Perlas heeft ons opnieuw heel erg verwend met de keuze van de accommodaties, stuk voor stuk bijzonder, authentiek (ons trefwoord altijd) en verrassend. Elke keer dachten we, op weg naar onze volgende slaapplek, “mooier kan het niet worden”. Dat klopte deels, want ze waren gewoon allemaal even prachtig, elk met een eigen sfeer en ambiance.
De kamers waren ook zo smaakvol ingericht, mooie decoraties, goede bedden, en sommige met prachtige uitzichten zoals in Sorrento.
Overal zeiden we "hier hadden we nog wel een nachtje langer willen blijven!”
Wat ons heel erg mee- en opviel waren de zeer uitgebreide ontbijtbuffetten!
Ook de route vonden wij verrassend. Nog nooit van plaatsjes als Maratea en Matera gehoord! Die houden we voor onszelf trouwens.
In Matera een heel persoonlijk contact gehad met de eigenaar, die zich regelmatig aan zijn gasten liet zien en ons uitnodigde voor een kop koffie, maar dat werd uiteindelijk een prosecco! Erg leuk! De huurauto voldeed prima, blij dat we waren met de grotere variant! Het ophalen verliep geruisloos, men wilde ons nog een extra verzekering aanpraten, maar dankzij jullie informatie wisten we dat we daar niet op moesten ingaan. Men drong ook niet verder aan. Het terugbrengen idem. De shuttlebus naar de autoverhuur hebben we niet gebruikt, de lange rij ervoor hebben we omzeild door de 700 m te lopen, heel goed te doen.
Eigenlijk hebben wij niets ter verbetering in te brengen.
We hebben veel plezier beleefd aan jullie reisschema en bijbehorende routebeschrijving, de uitgeprinte versie hadden we steeds bij de hand.
Wij zijn gewend elke twee jaar met elkaar in de herfst op vakantie te gaan. Zoals het er nu voorstaat lijkt het erop dat we in 2019 met jullie naar Andalusië gaan?!
Een hartelijke groet en ook heel veel dank voor deze grandioze beleving van La Bella Italia!

Gereisd met vrienden in oktober 2017
Accomodatie
9,7
Vervoer
9,7
Prijs / Kwaliteit
9,9
Algemeen
9,8
10

Onze Andalusië reis is heel goed bevallen!

Spanje
Individuele rondreis
07-09-2017

De reis in Andalusia is heel goed bevallen. De route van de te bezoeken steden was goed. De steden en bezienswaardigheden waren fantastisch! We hebben veel gezien en de indeling van de dagen/steden was goed. De hotels waren fijn (gelukkig met zwembad allemaal!) en lagen met name zeer goed. Op die manier konden we in een korte tijd veel zien. Dat bleek echt van belang te zijn.

Het hotel Catalonia Reina Victoria heeft goed gereageerd (dank voor jullie inzet!) en de tweede nacht was prima. Ze hadden een fles cava op onze kamer gezet en een bord met fruit. Dat zag er verzorgd uit.

Al met al zijn we zeer tevreden. We zijn ook zeer tevreden over jullie service! Altijd goede en snelle communicatie en alles was perfect geregeld. Veel dank daarvoor! Ook veel dank voor het leuke flesje olijfolie bij thuiskomst.

Mochten we een volgende vakantie doorbrengen in Midden- of Noord Spanje, Portugal of Italie dan zullen we zeker aan jullie denken!

Veel dank voor alles!

Gereisd met partner in augustus 2017
Accomodatie
9,7
Vervoer
9,7
Prijs / Kwaliteit
9,9
Algemeen
9,8
9,8

Prachtige Portugal reis gemaakt!

Portugal
Individuele rondreis
28-08-2017

We hebben een heerlijke vakantie gehad. De rondreis heeft ervoor gezorgd dat we een voor ons nog onbekend Portugal goed hebben leren kennen. Niet alleen vertoeven in een drukke strandplaats, maar het land en de (zeer vriendelijke) mensen leren kennen. De rondreis was prima samengesteld. We hebben echt goed kunnen "proeven" van Portugal.
Toen we een keer door een drukke strandplaats reden, waren we erg blij dat we niet in zo'n omgeving hoefden te blijven. We hadden hotels op afstand van de toeristische drukte.......heerlijk! We hebben veel mooie streken en dorpen en steden gezien. Ook de dagen in Porto en Lissabon waren interessant. Interessant als start en als tussendoortje.
We hebben echt een grote variatie aan hotels gehad. Erg leuk om mee te maken. De ene keer een luxe, modern hotel, de andere keer een huiselijke Quinta. Iedere keer was het weer afwachten hoe ons nieuwe stekkie zou zijn en zou voelen. Fijn ook dat we bij meerdere hotels een balkon hadden! Dank daarvoor! Heel positief dus allemaal!
Graag bedanken we jullie voor jullie hulp bij het samenstellen en regelen van deze reis. We houden er beslist hele mooi herinneringen aan over. Mochten er binnen onze bekendenkring mensen zijn die een keer naar Portugal willen gaan, dan zullen we jullie zeer zeker aanbevelen!

Gereisd met partner in augustus 2017
Accomodatie
9,7
Vervoer
9,7
Prijs / Kwaliteit
9,9
Algemeen
9,8
10

Dankzij Las Perlas een heerlijke Andalusië vakantie mogen beleven!

Spanje
Individuele rondreis
25-08-2017

Nou, wij hebben genoten van onze vakantie.
Accommodaties waren allen naar grote tevredenheid op hun eigen manier.
Wij houden echt van die kleinschaligheid/netheid/rust/gemoedelijkheid.

Fietstocht Sevilla is een hele goede manier een indruk te krijgen van de hoogtepunten van de stad. Onze gids (stagiaire NHTV Breda) was goed op de hoogte. Vervolgens hebben we de middag/begin van de avond te voet de ontdekkingstocht voortgezet. Door de info van de fietstocht konden we gericht nog zaken gaan bekijken.

Autohuur prima. Snelle service en geen gedoe. Ook bij het inleveren van de auto.
We hadden een Ford focus geboekt, maar kregen een Audi A1. Prima auto.

En bij thuiskomst verrast door een heerlijke passend presentje, om nog in de sferen te blijven.

Al met al, dank voor jullie snelle service, zodat wij een heerlijke vakantie in Andalusië hebben mogen beleven!

Gereisd met partner in augustus 2017
Accomodatie
9,7
Vervoer
9,7
Prijs / Kwaliteit
9,9
Algemeen
9,8

Heb je zelf Las Perlas ervaringen of klachten over Las Perlas?

Contactgegevens

Adres

Las Perlas
Brigittenstraat 13
3512 KJ Utrecht
Bekijk op kaart »

Klantenservice

030 737 0817

Openingstijden helpdesk