Local Hero Travel

Rechtstreeks boeken bij lokaal reisbureau

Niet hier maar dáár: je verre rondreis voordelig boeken bij een gespecialiseerd reisbureau ter plaatse. Je maakt gebruik van lokale kennis en ondersteunt de lokale gemeenschap. Een homestay of comforthotels met zwembad? Vraag het je local Hero!

Meer over Local Hero Travel

Local Hero Travel is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle Local Hero reizen »

Local Hero Travel
Accommodatie
8,9
Vervoer
8,9
Reisleiding
9,3
Prijs/kwaliteit
8,6
Algemeen
9,2
9,0 10 beoordelingen
Local Hero Travel is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Local Hero Travel

Populaire Local Hero Travel reizen

Cuba budget rondreis - regel je reis lokaal

Cuba budget rondreis - regel je reis lokaal

 • Cuba Cuba
 • Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
 • Reisduur 16 dagen

Onze Dariel helpt jou je ideale reis samen te stellen. Hij woont in Cuba en geeft zijn insider tips....

vanaf € 835

Thailand budget rondreis - regel je reis lokaal

Thailand budget rondreis - regel je reis lokaal

Onze Henk helpt jou je ideale reis samen te stellen. Hij woont in Thailand en geeft zijn insider tip...

vanaf € 695

Zuid-Afrika rondreis - regel je reis lokaal

Zuid-Afrika rondreis - regel je reis lokaal

Onze Tanja helpt jou je ideale reis samen te stellen. Zij woont in Zuid-Afrika en geeft haar insider...

vanaf € 1395

Local Hero Travel ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Local Hero Travel zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Local Hero Travel.

Er zijn 10 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,9
Vervoer
8,9
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
8,6
Algemeen
9,2
9,0
Totaalscore
10 beoordelingen
10,0

Super reis met geweldige hotels en een fantastische gids.

 • Thailand
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 19 January 2018

We hebben een culturele rondreis gemaakt om met name de Kmer tempels in het noordoosten te bezoeken.
Daarnaast natuurlijk ook de "normale" hoogtepunten van Thailand bezocht.
Fantastische ervaring met een goede chauffeur en een super gids die ons begreep.
Heb veel reisorganisaties benadert maar Henk van Local Hero Travel begreep precies wat we wilden en heeft dit vervolgens ook voor ons geregeld.
Zonder zijn adviezen was de reis niet zo mooi geweest.
Een dikke pluim voor Local Hero Travel en met name Henk.

Gereisd met vrienden in december 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Geweldige individuele rondreis met Local Hero Travel

 • Colombia
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 02 November 2017

Wij hebben Colombia bezocht, we zijn in Bogota begonnen en geëindigd in Cartagena. Colombia is een prachtig land, met een mooie mix van cultuur en natuur. We hebben van alles wat gezien; van stranden tot steden en van jungle tot platteland. Dit was onze eerste reis met Local Hero Travel en we zijn supertevreden! We wisten precies wat we gingen doen, waar we sliepen en hoe we reisden (voornamelijk per bus). Local Hero Travel heeft ons geholpen met het organiseren, omdat ze niet alleen toeristische stukken aanbevelen maar je ook buiten de gebaande paden sturen. Ideaal voor een beetje avonturier die het wel prettig vindt om te weten waar -ie 's avonds slaapt. Daarnaast heb je wel het plezier van een individuele rondreis, maar betaal je niet de hoofdprijs. Dit omdat je niet constant een gids bij je hebt, maar bijvoorbeeld alleen voor een dagdeel en je in comfortabele ho(s)tels slaapt, maar niet in de luxere varianten. Dit geeft je een heel vrij en onafhankelijk gevoel, vooral als je met z'n tweeën reist. Wij zijn enthousiast!

Gereisd met partner in oktober 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Indrukwekkende individuele rondreis met Local hero door Zuid afrika

 • Zuid-Afrika
 • Autorondreis Autorondreis
 • 26 September 2017

We hebben een individuele auto rondreis gemaakt van 21 dagen door Zuidafrika. De eerste week stond in het teken van safari. Onze reisorganisatie, Local Hero, had een geweldige lodge geboekt en binnen 2 dagen hadden we de big five gezien ! Vervolgens zijn we via Swaziland naar Durban gereden en daarna gevlogen naar Port Elizabeth. De laatste week hebben we de kust bezocht en onze reis afgesloten in de wijnstreek dichtbij Kaapstad.
We hebben genoten van de gevarieerde landschappen, de dieren, de accommodaties en bovenal de vriendelijke mensen.

De organisatie was bij Local Hero en onze Local Hero adviseur Tanja in uitstekende handen. We kregen een dik boekwerk mee, waarin per dag een beschrijving stond, inclusief de route die we moesten rijden. Alles klopte en mede daardoor was het een probleemloze en geweldige reis ! We waren onder de indruk van de door local hero gekozen locaties die bij ons zeer in de smaak vielen. Kernwoorden hierbij waren: Kleinschalig, goede bedden, prachtige locaties met een totaal eigen sfeer en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !
Naast de organisatie van de reis hebben wij de persoonlijke benadering van local hero tijdens de voorbereiding en de samenstelling van de reis als zeer positief ervaren.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Een onbezorgde prachtige reis 'op maat' verzorgd

 • Chili
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 22 September 2017

doel van onze reis was het huwelijk van onze zoon bijwonen. Ervoor wilden wij graag iets van Chili zien. Aangeboden reizen via reisbureau's bleken niet aan te sluiten bij onze tijd en wensen. Gelukkig was daar Local Hero Travel! Lilian heeft prima met ons meegedacht en dit heeft gezorgd voor een zorgeloze, onvergetelijke tijd in Chili. Echt alles was super geregeld. Chauffeur Fernando die vloeiend Engels sprak en ons niet alleen naar onze bestemming bracht maar ook vol enthousiasme over Chili vertelde. Fijne hotels in Santiago en San Pedro de Atacama (absolute aanrader!), prima geregelde excursies met enthousiaste, Engels sprekende gidsen. Voor 2 excursies, waarvoor we om 06.00 uur op stap gingen, bleek warme kleding belangrijk omdat het -15 graden was (we waren er augustus, eind van de winter) . Daar hadden we niet op gerekend en dat bleek dus even afzien! Overigens was het huwelijk eveneens een prachtige gebeurtenis.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,8

Fantastische familie-reis door Ecuador met Local Hero

 • Ecuador
 • Familiereis Familiereis
 • 21 August 2017

Na ruim 2 weken dagelijks mailcontact met onze Local Hero Javier (ik was nl. een beetje laat met boeken en bedenken wat we wilden) was onze reis gepland en geboekt. Javier vroeg en begreep onze wensen goed en deed mooie voorstellen om dit te realiseren. Het was voor ons de eerste keer naar Zuid-Amerika (met onze 3 kinderen van 14-16-18 jaar) en alle vragen die ik had, over veiligheid, het geven van tips, reistijden etc. werden per direct door Javier beantwoord. De route hebben we samen uitgestippeld, waarschijnlijk activiteiten en bezoek van locaties die andere reisorganisaties ook aanbieden, maar tempo, wijze van reizen en soort overnachtingen helemaal afgestemd op wat wij wilden. Als we ergens langer of korter wilden blijven dan in het voorstel werd dit direct geregeld. Waar we van openbaar vervoer gebruik konden maken deden we dit (met uitleg van Javier hoe dit in z'n werk gaat; wat overigens erg eenvoudig en goedkoop is) en als dit teveel tijd zou vergen regelde Javier vervoer voor ons. Toen we tijdens de trip nog iets wilde veranderen werd dit per direct en kosteloos geregeld voor ons. Tijdens de trip was Javier/de organisatie altijd goed bereikbaar voor als nodig.
Een schitterend land met vriendelijke trotse kleurrijke bevolking. Omdat het land niet heel groot is, ben je niet al je tijd kwijt met reizen, maar kan je heel veel verschillende dingen zien&doen. We zijn o.a. in het Amazone regenwoud geweest, de Andes, in Quito en Cuena (mooiste stad!) en aan de kust om de walvissen te zien springen. We waren graag nog langer dan 3,5 week gebleven, met name om toch nog iets meer rust in de trip te brengen (wel heel veel verschillende plekken overnacht en dan weer verder trekken) en om meer van de Andes te zien en tijd te hebben om hier echte tochten te lopen, wat een schitterende natuur! We voelden ons overal veilig, hadden geen last van muggen, maar ik was blij dat ik pillen tegen hoogte ziekte mee had genomen (de rest had hier geen last van). Veel westers-toerisme kwamen we niet tegen.

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Lees meer Local Hero Travel ervaringen »


Heb je zelf Local Hero Travel ervaringen of klachten over Local Hero Travel?

Contactgegevens

Adres
Local Hero Travel
Izaak Evertslaan 1
6814 JH Arnhem
Bekijk op kaart »

Klantenservice
+31 (0) 26-303 0161

Openingstijden helpdesk