Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 101 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.

Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,2
Totaalscore

101 beoordelingen

7,6

Geen groepsreis veel zelf doen

Vietnam
Individuele rondreis
09-03-2020

Al hoewel ik van tevoren het programma heb gekregen heb ik mij niet gerealiseerd dat ik veel zelf moet doen en er een hele week geen enkele excursie was. Het wekte de indruk van een groepsreis en dat is niet zo. Alle accommodaties waren prima alleen de verdeling van de excursies stelde mij teleur. Aan het begin van de reis 2 dagen en aan het eind van de reis 3 dagen en verder heb ik het alleen maar moeten uitzoeken. Dat viel me erg tegen

Alleen gereisd in februari 2020
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Heerlijke vakantie in Marokko

Marokko
Individuele rondreis
19-02-2020

Een heerlijke vakantie gehad in Marokko, volledig geregeld door Local Travel, met een direct contactpersoon in Marokko, en een Nederlands kantoor om vooraf alles goed af te stemmen , een complete rondreis, met onze wensen erin verwerkt, werd door Local Travel samengesteld en in een uitgebreide mail aan ons bevestigd. perfect geregeld en zeker voor herhaling vatbaar. Kees en Rita.

Gereisd met partner in februari 2020
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Super tevreden!

Ecuador
Individuele rondreis
17-02-2020

Rondreis op de Galapagos eilanden gemaakt. Leuke excursies geregeld door local hero Ellen en top service!

Gereisd met partner in februari 2020
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,6

We hebben een erg mooie reis gemaakt

Mexico
Individuele rondreis
12-02-2020

We hebben een erg mooie reis gemaakt, die wel veel tijd kostte om te realiseren. Verder hadden we ons niet gerealiseerd dat de Mexicaanse Hooglanden in januari/ februari 's avonds en in de ochtend nog behoorlijk koud kunnen zijn: een tip voor wie er in de toekomst heen gaat!

Gereisd met partner in januari 2020
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Geweldig Reisbureau

Ecuador
Individuele rondreis
11-02-2020

Geweldig reisbureau. Ellen van Local Hero heeft vanuit Ecuador geholpen met het boeken van de reis naar de Galapagos eilanden. Alles sloot goed op elkaar aan en Ellen was steeds behulpzaam en vriendelijk met het beantwoorden van de mail. Ook het hoofdkantoor in Arnhem top service. Ik kan zeker Local Hero aanbevelen. Groetjes Annuska en Eric

Gereisd met partner in oktober 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Prachtige rondreis Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis
10-02-2020

We hadden een prachtige trip en alles was meer dan okay! De rondreis zelf was zeer gevarieerd. De hotels goed; de mensen vriendelijk. Onze 4wheel drive rental car was ook goed. Toen we een lekke band hadden kregen werden ter plaatse meteen goed geholpen. Overall een mooie reis!

Gereisd met partner in januari 2020
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,8

Meet the locals en beleef alles met Local Hero Travel in het betoverende, gastvrije en authentieke Myanmar en word verliefd.

Myanmar
Individuele rondreis
27-01-2020

Meet the locals tijdens je reis :-), mooier kan de naam van jullie organisatie niet zijn. Het was voor ons een eerste keer reizen met Local Hero Travel, en de ervaring was super! Alles wat perfect georganiseerd met chauffeur en gids, die dan ook telkens stipt ons stond op te wachten of klaar was om ons te gidsen. We hadden een enorme ervaring, beleving met de inwoners, de religie, the local food, les couleurs locales... Kortom, meer dan 5 sterren waard!

Gereisd met partner in december 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,4

Mooie reis geroganiseerd door local hero.

Costa Rica
Individuele rondreis
27-01-2020

Alles was goed verzorgd en Local Hero Travel heeft de reis goed georganiseerd. We hebben een mooie reis gehad in Costa Rica.

Gereisd met partner in december 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Incredible experience with Local Hero Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis
22-01-2020

Incredible experience with Local Hero Vietnam. Everything so well organized. Great guide in the North. Overall homestays very good, hotels good.
Would highly recommend to book with this organization.

Gereisd met partner in januari 2020
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,8

Onvergetelijke reis door Nepal!

Nepal
Individuele rondreis
14-01-2020

Onvergetelijke reis!
Mijn gids Aishing Tamang wist alles van het Annapurna gebied goed te vertellen en hebben veel gelachen! Mijn dank.

Alleen gereisd in december 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Een super vakantie (Costa Rica)

Costa Rica
Individuele rondreis
17-12-2019

Bedankt voor het delen van je ervaringen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met local hero Wil. Hij heeft met veel plezier je rondreis verzorgd! Een volgende keer helpen we je graag weer met het maken van je rondreis!

Geniet nog even van de mooie herinneringen!

- Local Hero Travel Team

Gereisd met gezin in december 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Goed advies voor een mooie rondreis

Costa Rica
Individuele rondreis
17-12-2019

Goed advies voor een mooie rondreis door Costa Rica. Makkelijk contact via email met snelle reactie. Duidelijke boekingsprocedure. Eenmaal op reis via WhatsApp prettig contact gehouden met onze Local Hero.

Gereisd met partner in november 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

China en de fantastische local hero Stella

China
Individuele rondreis
27-11-2019

Wij waren in China en de local hero Stella is écht geweldig. Tijdens het plannen van de reis was zij erg snel met antwoorden en voorstellen doen. Tijdens de reis informeerde zij voor ons waar en wanneer het nodig was. Maar bijna overal was alles prima geregeld, en de lokaal ingeschakelde gidsen en chauffeurs waren erg beleefd en punctueel. De service was beter dan bij menige pakketreis van de grote reisbureaus naar bijv. Turkije of Griekenland!

Gereisd met gezin in november 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,2

Mooie maar vermoeiende reis

Madagaskar
Individuele rondreis
25-11-2019

De reis was bijzonder, met name door het afwisselende landschap en de unieke dieren. Ook de bevolking was erg vriendelijk. Schrijnend was wel de armoede die overal aanwezig is. De wegen waren soms niet meer dan karresporen, maar onze chauffeur Vanu, reed voortreffelijk. Madagascar is een unieke ervaring, maar geen land voor doetjes.

Gereisd met partner in november 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,2

Georgie en Armenië, een ander Europa

Georgië
Individuele rondreis
25-11-2019

De local hero's van onze reis door Georgië en Armenië waren geweldig. Alles was in de puntjes geregeld. We hebben genoten van de prachtige landen Georgië en Armenië.

Gereisd met partner in oktober 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Mooie rondreis Ecuador met fijne organisatie

Ecuador
Individuele rondreis
01-11-2019

Betrokken reisadviseuse, op maat advies, kundig. Ook tijdens de reis goed bereikbaar. Fijne reis gehad!

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,2

Prive rondreis Ecuador

Ecuador
Individuele rondreis
21-10-2019

Samen met Ellen, de Local Hero Ecuador, de reis samengesteld, 3 weken rondreis op het vaste land , 1 week op de Galapagos; alles was prima geregeld; we hadden een app contact met Ellen (woonachtig in Quito) voor het geval er problemen waren; op die manier kregen we de vergeten telefoon in een wagen van een private transfer terug en werden we door de ontstane onrust van begin oktober geloodst waardoor we de reis volgens plan hebben kunnen vervolgen. Een prachtig kleurrijk land en geweldige fauma en landschappen van de Galapgo

Gereisd met partner in oktober 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Zeer tevreden!!!

Sri Lanka
Individuele rondreis
18-10-2019

In het voortraject hadden wij contact met Nipun over onze reis naar Sri Lanka; niets was te moeilijk of te gek! Nipun heeft de reis meerdere keren op ons verzoek aangepast tot we een voor ons perfecte reis hadden samengesteld. Eenmaal in Sri Lanka bleek alles perfect geregeld te zijn; een reis om nooit te vergeten. Ik beveel Local Hero travel absoluut aan!!

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,6

Top vakantie Mexico!

Mexico
Individuele rondreis
18-10-2019

Local Hero heeft in een zeer korte tijd toch nog onze reis weten te boeken en wij hebben het fantastisch gehad! Als je van cultuur en geschiedenis houd, maar tegelijkertijd ook van zon, zee en strand dan zou ik deze reis zeker aanraden! Local Hero is heel de reis bereikbaar geweest en heel duidelijk in de uitleg. Al met al een top vakantie!

Gereisd met partner in oktober 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

From the first contact

Marokko
Individuele rondreis
03-10-2019

From the first contact, the e-mail correspondence about the travel itinerary, to the assistance during our travels, the service of our Local Hero in Morocco was excellent! During our last few days in Agadir, we actually visited the office of our Local Hero (Orion Trek), to meet Abdellatif and the other staff. We were received with open arms, delicious cookies and coffee, and our detailed feedback was much appreciated. I highly recommend Local Hero/Orion Trek Voyages for travel in Morocco.

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
5,8

Leuke rondreis

Madagaskar
Individuele rondreis
01-10-2019

Het contact met Local Hero is redelijk tot goed verlopen. De reis is prima bevallen. Men was altijd correct en beleefd. Uiteindelijk hadden wij tijdens het boeken maar ook na de reis wel sterk het gevoel dat de prijs van de rondreis nogal overvraagd was, zeker gelet op de lokale kosten van de hotels etc en wat er uiteindelijk bij de chauffeur terecht komt. Wij adviseren andere reizigers om expliciet te vragen naar een auto met airco want wij hadden dat niet wat voor veel ongemak heeft gezorgd gedurende de lange reisdagen in de hitte met dichte ramen en veel stof. Men heeft zich verder flexibel opgesteld en diverse malen wijzigingen in de reis aangebracht. Al met al kijken wij wel terug op een leuke rondreis, welke op zich redelijk tot georganiseerd was.

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Een reis om nooit te vergeten!!

Cuba
Individuele rondreis
25-09-2019

Local Hero heeft een hele mooie reis voor ons in elkaar gezet. Ze hebben goed geluisterd wat onze wensen zijn en hierdoor was de reis een hele mooie afwisseling van steden en natuur.Tevens hebben we hele lieve locals ontmoet die we in ons hart hebben gesloten!
Ik zou Local Hero zeker aanraden als je een reis wilt maken en ook de bevolking wilt ontmoeten!

Gereisd met partner in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Rondreis Colombia

Colombia
Individuele rondreis
18-09-2019

We hadden een uitgebreid pakket van chauffeurs en gidsen geboekt. Iedereen was op tijd en het waren uitstekende chauffeurs. We kregen ook uitgebreide uitleg van de gidsen en zijn zeer tevreden over het verloop van de ganse reis.
Bron: Automatische Uitnodiging

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Maya-Mexico Reis

Mexico
Individuele rondreis
17-09-2019

Goede informatie voorziening en begeleiding. Op de reisbestemming zelf word je bijgestaan -indien nodig- door reisagenten die daar wonen/werken, dmv telefoon, e- mail of whats-app.
Erg fijn als back-up, vooral als je de taal niet machtig bent.

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Maya-Mexico Reis

Mexico
Individuele rondreis
17-09-2019

Goede informatie voorziening en begeleiding. Op de reisbestemming zelf word je bijgestaan -indien nodig- door reisagenten die daar wonen/werken, dmv telefoon, e- mail of whats-app.
Erg fijn als back-up, vooral als je de taal niet machtig bent.

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Super Zuid-Afrika reizen

Zuid-Afrika
Individuele rondreis
11-09-2019

Een geweldige agent (local hero) in Zuid-Afrika die alles heel goed op je wensen afstemt, zeer snel reageert en perfecte accomodaties voor ons heeft geboekt. Helemaal top.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Rondreis Thailand

Thailand
Individuele rondreis
10-09-2019

In augustus hebben wij een fantastische rondreis door Thailand gemaakt waarbij Local Hero Henk perfect alles voor ons heeft geregeld. Een enkel onderdeel wilde ik zelf regelen, en ook dat was mogelijk. Alles liep keurig op tijd en volgens planning, en bij vragen was Henk altijd beschikbaar. Wij kunnen Local Hero Travel Henk aan iedereen aanbevelen!

Gereisd met partner in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,2

Heel goed concept!

Zuid-Afrika
Individuele rondreis
05-09-2019

Hele fijne organisatie waarin persoonlijke contact voorop staat! Onze local hero heeft enorm goed met ons meegedacht waardoor we echt een reis op maat hadden die aan al onze wensen voldeed!

Gereisd met partner in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Fantastische reis Namibië

Namibië
Individuele rondreis
03-09-2019

Local Hero heeft met veel energie gezocht naar een ons passende reis en accommodatie en zijn daar ten volle in geslaagd. We hebben daardoor een fantastische reis in Namibië mogen maken. die zullen we ons nog lang herinneren.

Gereisd met partner in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Mooie familiereis

Mexico
Familiereis
02-09-2019

Wij zijn met ons gezin, bestaande uit 5 personen, deze zomer via Local Hero Travel naar Guatemala, Belize en Mexico geweest. De samenstelling van de reis, afwisseling, "hotels" en excursies was perfect en TOP geregeld.

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Geweldige reis - Georgië

Georgië
Individuele rondreis
02-09-2019

We maakten deze zomer een 17 daagse rondreis door Georgië. Wat een prachtig land en wat was alles super geregeld. Het contact met Lela, was geweldig. Niets was te veel en ze had een prachtig divers reisprogramma voor ons gemaakt. Hotels waren super en erg leuk om ook in 2 guesthouses te verblijven bij de locale mensen.
Lela gaf zelfs tijdens de reis via whatsapp nog tips.
Deze reis en reisspecialiste zijn absoluut aan te bevelen.

Gereisd met partner in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

3 weken rondreis door Costa Rica… Aanrader!

Costa Rica
Familiereis
28-08-2019

3 weken rondreis door Costa Rica gemaakt. Alles was door Wil - de Local Hero - prima geregeld. Programma aanpassingen waren eenvoudig (en ook tot op het laatste moment) mogelijk. Top land, fantastische natuur. Aanrader!

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Uitstekende organisatie!

Marokko
Familiereis
27-08-2019

We hebben een hele mooie reis gehad. De hotels waren allemaal goed. De gidsen waren goed en alles en iedereen was er op tijd. Organisatorisch klopte het allemaal.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,0

Prima rondreis door China

China
Individuele rondreis
27-08-2019

prima geregelde reis, (bijna) alles klopte. Hotels van redelijke tot zeer goede kwaliteit, treinkaartjes klopten, kortom: aan te bevelen. Local Hero ontzorgt door alles vast te leggen en te reserveren, geheel naar eigen wens.

Gereisd met partner in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Een onvergetelijke reis op maat

Indonesië
Familiereis
27-08-2019

Local Hero Travel heeft een onvergetelijke reis voor ons samengesteld naar Sumatra & Bali. Van tevoren, tijdens het samenstellen van de reis, hebben ze goed naar onze wensen geluisterd en er was alle ruimte om de reis op detailniveau aan te passen. Ergens een dagje langer verblijven? Een andere accommodatie? Een locatie toevoegen aan de reisroute? Allemaal geen probleem. Tijdens de reis waren de lokale belevenissen ook een echte pre. Een diner bij een lokale familie, een trekking in de jungle met een lokale gids, de lokale chauffeur die ons veel over de omgeving wist te vertellen, alles was bijzonder. Tot slot, was de gehele reis ook goed geregeld. Overal werden we volgens afspraak ontvangen, op tijd opgehaald en waren de kamers steeds netjes voor 3 personen ingericht (zoals afgesproken). Kortom, ik zou zeker nog een keer boeken bij Local Hero Travel en kan het iedereen aanbevelen.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Rondreis Costa Rica met pubers

Costa Rica
Familiereis
27-08-2019

Wij hebben onze rondreis door Costa Rica geboekt met Local Hero Travel en dat is heel goed bevallen. We zijn een familie met twee pubers van 14 en 16. We hadden onze wensen besproken met de locale contact persoon in Costa Rica (Will) en hij heeft voor ons een voorstel gemaakt gebaseerd op onze wensen (mix aan soort accomodaties, aantal activiteiten, 4x4 huurauto). Dit konden we nog een beetje aanpassen en uiteindelijk geboekt. Bij aankomst werden we opgehaald van het vliegveld en de volgende ochtend kwam Will langs in het hotel om alles door te spreken en alle vouchers te geven. Het inchecken bij de hotels ging overal heel snel met deze vouchers en wanneer we nog een vraag hadden dan konden we die via WhatsApp aan Will stellen wat ook heel prettig was. Onze zonen vonden het ook een erg leuke reis met veel outdoor activiteiten zoals zipline, boottocht door de jungle, snorkelen, met een cocktail in de thermaalbaden bij de vulkaan, wild water rafting, hanging bridges,surfen en we hebben grote schildpadden hun eieren zien leggen 's nachts op het strand.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,8

Geweldige Safari in Tanzania door Local Hero Travel.

Tanzania
Individuele rondreis
21-08-2019

Geweldige Safari door Local Hero Travel. Die lokaal mensen en partijen inhuurt om daarmee de lokale economie te stimuleren. Geweldige trip en ervaring, the Big 5 gezien, uitstekende lodges en uitgekiende dagen. Aanrader!

Gereisd met partner in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Gezinsreis naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Familiereis
20-08-2019

We hadden een supervakantie mede omdat alles zo goed geregeld was. We reisden met ons gezin in een gehuurde auto. Tanja, onze contactpersoon ter plaatse, boekte bijzondere guesthouses. En gaf fijne reistips.

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Geweldig, Georgië met Local Heroes!

Georgië
Familiereis
19-08-2019

Wat een geweldige ervaring om Georgië te ontdekken met Local Heroes. Wij (man,vrouw en dochter van 18) hadden 2 fantastische mensen (Simon en Lela) die ons de gehele reis hebben begeleid. Zo kom je echt in contact met het land en de locals! En ze passen alles aan waar nodig. Toen onze dochter ziek werd (helaas) paste ze met gemak het schema aan, en deden er alles aan om te zorgen dat zij zich snel beter voelde. Echt een ervaring die ik met iedereen zou willen delen. Georgië...doen!!! Over een paar jaar zal het een stuk toeristischer zijn als iedereen het heeft ondekt! Want dat gaat gebeuren. Het heeft alles, bergen, natuurgebieden, zee, steden.
Reis met Local heroes en je ziet ook echt het land Georgië met al zijn gebruiken en gewoontes.

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

China gezinsreis zomer 2019

China
Familiereis
19-08-2019

via local Hero heb ik voor een gezinsreis door China treinkaartjes (voor 6 stretches), vervoer van/naar station/hotel en 3 excursies geboekt (Xian, Chengdu, Guilin)incl een cruise over de Li rivier. Alle diensten zijn cf afspraak geleverd. Treinkaartjes werden per post bij het 1e hotel afgeleverd. De chauffeurs stonden altijd op tijd klaar (op stations en bij hotels) en hadden goede minivans. De 3 gidsen spraken goed engels en leverden alle drie een goede excursie. Ook het contact met de lokale travel agent (Stella) was vanaf het begin goed. Kon altijd bij haar terecht met vragen (zowel via WhatsApp als WeChat). Al met al een zeer positieve ervaring. Ik kan Local Hero van harte aanbevelen.

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Prachtige reis in Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis
14-08-2019

Wij hebben een prachtige reis in Costa Rica gehad. Onze complimenten aan Local Hero Wil, hij had onze reis perfect geregeld en toen wij wat wilde navragen was hij direct bereikbaar per app, wat heel prettig was. Wil snapt hoe je reizigers "ontzorgt" zodat wij een heerlijke relaxte vakantie hebben gehad.

Gereisd met partner in augustus 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,6

Goed georganiseerde reis naar Colombia

Colombia
Individuele rondreis
13-08-2019

Fijn om met een lokale contactpersoon alles op maat te kunnen uitwerken. Sjors was erg reactief, communicatief en meedenkend. Hij heeft de reis goed georganiseerd, alles was perfect gepland. Ook tijdens de reis was Sjors beschikbaar voor vragen of opmerkingen. Bedankt!

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Fantastische tijd gehad in Thailand!

Thailand
Individuele rondreis
13-08-2019

Super! Enorm fijn contact met onze Local Hero Henk gehad. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en de reis samengesteld naar onze wensen. Wij hebben een fantastische tijd gehad in Thailand!

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Gevarieerde Georgië reis

Georgië
Familiereis
07-08-2019

Paar dagen van te voren geboekt pas en heel snel een programma voor ons geregeld. Communicatie ging snel en makkelijk, Lela regelde /organiseerde direct als er iets was. Reis was erg leuk en gevarieerd cultuur/natuur/sportief met hele leuke overnachtingen erbij. Paar minpuntjes maar dat heb je altijd wel.

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Reis naar Ecuador met Local Hero Travel

Ecuador
Individuele rondreis
07-08-2019

Alles was heel goed geregeld en fijn dat er een contactpersoon ter plaatse was.
De van te voren gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Gereisd met gezin in juli 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,2

Een prima georganiseerde reis van 21 dagen

Costa Rica
Individuele rondreis
26-07-2019

Bij aankomst in San Jose zijn we ontvangen door een vertegenwoordiger van Local Hero. Was niet te missen zo groot onze naam al van verre zichtbaar was. Het was al laat in de avond en zijn gelijk naar ons hotel gebracht. Volgende dag een meet en greet met Wil. De vertegenwoordiger ter plaatse. Alles goed uitgelegd. S'middags een tour door de stad met bezoeken aan musea en het oude theater. Afgesloten met een diner. De volgende dag begon onze vakantie echt. Prima onderkomens en prachtige natuur. De 4 de dag kregen we onze huurauto. De doorgaande wegen zijn prima en redelijk rustig maar de laatste stukken naar de onderkomens waren best zwaar. Gelukkig een 4 wheel drive auto en die hadden we af en toe wel nodig. Steile hellingen en diepe gaten en rotsblokken zorgden er voor dat je rustig moet rijden. Af en toe in de eerste versnelling omhoog en omlaag. Het motortje had er af en toe wel moeite mee. Een iets zwaardere motor zou prettig zijn. Af en toe een forse regenbui en ook regen gedurende de hele dag. Gelukkig de laatste 4 dagen aan het strand. Mooi weer en ook een fijn strand. Hotel had mooi zwembad en het strand was gelegen net buiten het hotel. Je struikelde hier bijna over de prachtige hagedissen. De laatste dag hadden we een hotel vlak bij het vliegveld. De auto ingeleverd en de volgende dag door een busje van het hotel naar vliegveld gebracht.
Resume: Een prima georganiseerde reis van 21 dagen. Alles goed geregeld. Had bijna dagelijks contact met Wil via WhatsApp. Waar je wellicht wel op moet letten dat je in het goede seizoen naar Costa Rica gaat.

Gereisd met partner in juni 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Prachtige reis naar Borneo

Maleisië
Individuele rondreis
26-07-2019

We hebben in juni 2019 onze reis naar Borneo samen met de medewerkers van Local Hero Travel vorm gegeven. Het resultaat is een prachtige reis geworden met de juiste combinatie cultuur - natuur en alles, hotels, transfers etc. is perfect geregeld. We hadden geen omkijken naar alle randzaken. Top geregeld en mocht het nodig zijn, dan doen we in de toekomst zeker weer een beroep op Local Hero Travel.

Gereisd met partner in juni 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Rondreis Armenië en Georgië via Local Hero Lela, dikke aanrader

Georgië
Individuele rondreis
16-07-2019

Dikke aanrader; contact met onze local verliep perfect van de maanden voor de reis tot gedurende/na de reis. Via Skype, Whatsapp en per e-mail merk je dat LHT oog heeft voor de wensen van de klant en men doet er alles aan om zoveel mogelijk rekening te houden met het type reiziger dat je bent. Snelle reacties op verzoeken en meedenken totdat alles naar wens is; we hebben hierdoor echt 23 waanzinnige dagen gehad in beide landen. Bedankt!

Gereisd met partner in juni 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Overgetelijke reis naar Marokko met Local Hero Travel!

Marokko
Individuele rondreis
16-07-2019

In de mei vakantie zijn we met onze dochters van 5 en 8 naar Marokko geweest. Het contact met Brahim was super fijn. Al onze wensen voor deze reis zijn waar gemaakt! Het is een prachtig land en super leuk om dit met de kinderen te doen! We kijken nog graag de foto's terug en denken terug aan de straatjes, uitzichten, de verborgen Riads,woestijn en verdwalen in de souks. We gaan zeker nog een keer boeken bij local hero travel!

Gereisd met gezin in mei 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

In ons hart

Madagaskar
Individuele rondreis
05-05-2019

Na onze rondreis door Madagaskar hebben we dit land en de mensen echt in ons hart gesloten. Dit was een onvergetelijke ervaring. Onze gids/chauffeur, Audier, regelde alles tot in de puntjes. Hij had snel door waar onze interesses lagen en paste hier in overleg verschillende stops op aan. Hij legde uit, regelde, vertaalde, vertelde, gidste en begeleidde ons tijdens de hele reis. En toch kreeg hij het voor elkaar om telkens op de achtergrond te zijn. Restaurants en gidsen voor de natuurparken werden van tevoren geregeld en gereserveerd. Gidsen waarvan hij wist dat ze betrouwbaar waren en goed Engels spraken. We hebben genoten van het land, de mensen, de natuur, de dieren, de ontmoetingen en bijzondere plekken die we hebben gezien. De overnachtingsplekken waren top. Kleinschalig, mooi gelegen, stuk voor stuk bijzonder. Er is niks dat we anders hadden willen doen (behalve langer blijven...). Toen uit contact met andere gidsen bleek dat de kans bestond dat onze binnenlandse vlucht gecancelled was (hierover heeft de vliegmaatschappij niet gecommuniceerd), ging Audier er meteen achteraan waardoor we overgeboekt werden op de latere vlucht die wel ging en we dus in plaats van uren op het vliegveld nog heerlijk in het hotel konden blijven. Perfect geregeld dus.
Veloma Madagaskar, we hopen nog een keer terug te komen!

Gereisd met partner in april 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Rondreis Bali

Indonesië
Familiereis
12-04-2019

Voor het eerst naar Bali en voor het eerst een rondreis gemaakt met onze zoon. De reis was fantastisch. Bij de aanvraag van onze offerte aangegeven wat onze wensen waren en Local Hero heeft in aansluiting daarop een geweldige reis voor ons samengesteld. Ter plekke alles perfect geregeld, fijne hotels, excursies stuk voor stuk leuk en een prima alternatief aangeboden gekregen door Fransisca toen onze trip naar Gili Air vanwege de aardbeving op Lombok werd geannuleerd. Kortom een hele fijne vakantie gehad en onze volgende rondreis is zeker weer met Local Hero Travel!

Gereisd met gezin in april 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,2

Dankzij Local Hero een zeer relaxte rondreis door Argentinië, Chili en een beetje Brazilië

Argentinië
Individuele rondreis
11-04-2019

Na flexibele en heldere samenwerking om een reisplan te maken een fantastisch uitgevoerde set boekingen en afspraken.
De vliegtickets door onszelf geboekt, daarna de hotels & trransfers & een aantal excursie + rental car geregeld door Local Hero Sjors.
Genieten, genieten , genieten en geen zorgen!
Bedankt Local Hero Sjors!

Gereisd met partner in maart 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Prachtige Zuid-Afrika reis, hele mooie reisorganisatie!

Zuid-Afrika
Autorondreis
09-04-2019

Soms kom je een organisatie tegen en voel je meteen dat het klopt. Dat overkwam mij bij Local Hero Travel. En dus boekte ik samen met mijn moeder en zus een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika. Geen spijt van gehad! Dat de reis wordt geregeld door een local ter plaatse vind ik erg bijzonder. Zo doe je toch iets terug voor de lokale economie en onze local hero Tanja wist de mooiste plekjes voor ons te vinden. Hele fijne dame: ze weet alles over het land en maakte op basis van onze wensen een mooi reisvoorstel. Wij reisden 22 dagen met een huurauto het land door. Van Johannesburg via de Panoramaroute richting Kruger en via Swaziland en Durban naar Kaapstad en Stellenbosch. Onvergetelijk waren het Timbavati Private Game Reserve waar we tijdens de eerste safari zo ontzettend veel wilde dieren zagen en onze bushlodge in Nelspruit waar de wilde zebra’s in onze tuin liepen. Wauw! Tanja checkte regelmatig hoe het met ons ging en of ze nog iets kon betekenen. We wilden onze moeder verrassen en Tanja regelde een nature drive met aansluitend een private bush dinner bij zonsondergang. Kampvuurtje, wijn, en een geweldig diner bij zonsondergang, helemaal omringd door olielantaarntjes. Super speciaal! Wat een fijne organisatie met het hart op de juiste plek, aanrader!

Gereisd met gezin in maart 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Zeker doen!

Peru
Individuele rondreis
09-04-2019

Een fijne organisatie! Samen met Carmen, de “local hero” in Peru hebben we afgelopen zomer een prachtige reis samengesteld. Heel fijn om je eigen wensen te kunnen delen en zo volledige vrijheid te hebben. Alles was uitstekend geregeld en helemaal naar verwachting. Zeker een aanrader om met Local Hero op reis te gaan.

Gereisd met partner in augustus 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Op basis van onze input heeft local hero travel ons geholpen

Marokko
Individuele rondreis
08-04-2019

Op basis van onze input heeft local hero tavel de perfecte rondreis in Marokko samengesteld op basis van transfers (taxi's,bus en huurauto. De local hero Brahim mag met recht een held genoemd worden. Werkelijk iedere dag van de reis was als 'een sprookje uit 1001 nacht', de accomodaties sfeervol, avontuurlijk en dat alles toch tot in de puntjes geregeld. We hebben werkelijk alles wat zeer gastvrij Marokko te bieden had er uit kunnen halen. Het bleek een topvakantie en 'last but not least' zeer betaalbaar.

Gereisd met partner in februari 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Super tevreden!

Thailand
Individuele rondreis
08-04-2019

Super tevreden!
Wij hebben al 2 hele goede ervaringen gehad met Local Hero Travel!
Op de website wordt alles heel goed uitgelegd en de communicatie rond het boeken van de reis verliep ook steeds vlot. Ze hielden rekening met al onze wensen en budget.
Tijdens de reis zelf waren ze steeds 24/24 beschikbaar wanneer nodig. We zijn al gereisd naar Thailand & Zuid-Afrika met Local Hero Travel en in de toekomst zullen er zeker nog reizen volgen met deze maatschappij.

Gereisd met gezin in maart 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Perfect en bescheiden

China
Individuele rondreis
05-04-2019

In het algemeen regelen we onze vakanties altijd zelf. Zonder reisbureau. Maar bij onze reis naar China hebben we Local Hero Travel ingeschakeld. We hebben zelf een voorlopig reisprogramma samengesteld. We kregen, in response, waardevolle adviezen van Stella uit China. We hebben een prachtige reis gemaakt met 4 personen. Veel zelf gedaan , maar treintickets en hotels waren geregeld.Veel goedkoper en veel dichter bij de locale bevolking dan met een groepsreis mogelijk was geweest. De hulp van Local Hero Travel was bescheiden , maar perfect.

Gereisd met gezin in maart 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Uitstekend geholpen

Argentinië
Individuele rondreis
04-04-2019

Voor een reis door Argentinië zijn we uitstekend geholpen door local hero Susana. Dat terwijl we het haar erg lastig hebben gemaakt met steeds nieuwe vragen en wensen. De bestemmingen waren fantastisch en de geboekte accommodaties en huurauto waren ook erg goed. Zeker een aanrader dus!

Gereisd met partner in februari 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Ontzettend mooie reis door Costa Rica…

Costa Rica
Individuele rondreis
04-04-2019

Ontzettend mooie reis door Costa Rica gemaakt, dankzij Wil. Vooraf kwam hij al met tips en zijn mailtjes waren altijd een feest om te lezen. In Costa Rica hem ook ontmoet en hij is precies zoals ik me had voorgesteld, echt een lokale vriend. Ik ga dit zeker vaker doen!

Gereisd met partner in februari 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

In 2018 deden we een fantastische reis…

Madagaskar
Individuele rondreis
02-04-2019

In 2018 deden we een fantastische reis naar Madagascar. Dankzij Local Hero Travel was onze enigste opdracht genieten.
Bedankt hiervoor :)

Gereisd met gezin in juni 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Prima reis met Local Hero naar Peru…

Peru
Individuele rondreis
02-04-2019

Prima reis met Local Hero naar Peru gemaakt. Het grootste deel van de reis was alles perfect en volgens afspraak geregeld. De kleinigheden waar we tijdens onze reis tegen aan liepen werden direct opgepakt door de plaatselijke "Local Hero". En ook bij de evaluatie van de reis in Nederland zijn we prima behandeld.

Gereisd met partner in augustus 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

We werden geweldig geholpen door Tanja…

Zuid-Afrika
Individuele rondreis
02-04-2019

We werden geweldig geholpen door Tanja in Zuid Afrika.Goede en snelle communicatie. Ze reageerde adequaat op onze wensen.
Als we ooit weer naar Zuid Afrika gaan vragen we Local Hero Travel weer ons te helpen. En ook bij reizen naar andere landen zullen we aan Local Hero Travel denken bij het kiezen van een reisorganisator.

Gereisd met partner in januari 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Goede communicatie

Marokko
Individuele rondreis
01-04-2019

Prima contact met Brahim uit Marokko. Het was zeker een avontuurlijke reis, zoals wij naar Brahim hadden gecomuniceerd. Zeker een aanrader!

Gereisd met vrienden in februari 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Mede door Local Hero hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad van 1 maand!

Indonesië
Individuele rondreis
01-04-2019

Vorig jaar maakte ik via google kennis met Local Hero. Mijn gezin en ik waren op zoek naar een avontuurlijke reis naar Indonesië en de Molukken waar mijn vader vandaan komt. Samen met een contact persoon van Local Hero hebben we een pracht reis kunnen samenstellen. De communicatie is van het begin tot het einde geweldig verlopen. Ook toen we in het land zelf voor een probleem kwamen te staan, mijn man had nl. zijn gsm in de taxi laten liggen met alle passen en tickets erin. Daar stonden we op een drukke airport, de taxi was net weggereden. Na een telefoontje met de Nederlands sprekende contact persoon van LH, werd er gelijk door haar actie ondernomen. Binnen het uur hadden we de gsm met benodigdheden terug. Ik heb erg veel gereisd en ik ben vaak in Indonesië geweest, maar dit was voor mij en ons gezin de leukste en best georganiseerde vakantie geweest tot nu toe. Volgende keer gaan we zeker weer met Local Hero.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Rondreis Bali

Indonesië
Individuele rondreis
28-03-2019

Wij hebben een rondreis gemaakt op Bali, deze hebben we samen met Indah van Local Hero samengesteld. Wij hadden zelf een aantal wensen die door Indah werden aangevuld met andere mooie plekjes. Het was niet onze eerste keer naar Bali, maar we hebben ook deze keer weer nieuwe mooie, bijzondere plekjes gezien. De reisdagen met gids en chauffeur waren goed verzorgd. Ningsih, onze gids was heel aardig en gezellig. Dat zij Nederlands spreekt was een bonus. Zij kon ons veel vertellen over Bali en de Balinese gewoontes, ook gaf ze veel informatie over wat we onderweg tegen kwamen. Deze reisdagen waren zeker een hoogtepunt van onze vakantie. Heel bijzonder vonden wij het bezoek aan het paleis van Kerambitan.
De reis was netjes verzorgd door Local Hero. Vaak regelen we alles zelf tijdens een vakantie, maar deze keer hebben we dat voor het gemak vooral aan Local Hero over gelaten en dat is ons goed bevallen.

Gereisd met gezin in februari 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

De verassing van Kaukasus

Georgië
Individuele rondreis
28-03-2019

Local Hero Lela heeft ons uitstekend geholpen met onze rondreis door de Kaukasus-landen. Wat een schitterende verborgen parels daar! Georgië, Armenië en Azerbeidzjan hebben ons enorm verrast. Daarnaast was het programma door onze Local Hero ook helemaal top, een perfecte combinatie tussen lokale ervaringen, steden bezoeken en natuur.

Dikke aanrader en zeker tot de volgende keer, Local Hero Travel!

Gereisd met partner in maart 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Een geweldige geheel kloppende reis door Zuid Afrika.

Zuid-Afrika
Individuele rondreis
26-02-2019

We raden deze reisorganisatie (in Zuid Afrika in de persoon van Tanja) zeker aan.
Een geweldige geheel kloppende reis door Zuid Afrika, goed georganiseerd en voorbereid, en goede informatie. Op onze wensen en vragen werd goed en deskundig gereageerd. Als we weer naar Zuid Afrika gaan zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Local Hero Travel.

Gereisd met partner in februari 2019
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,8

Bijzonder Cuba

Cuba
Individuele rondreis
15-02-2019

We hebben een hele fijne reis door Cuba gemaakt met Local Hero Travel. Alles was prima geregeld, de accommodaties, de autohuur en de excursies.Er is met ons meegedacht over de reisroute, omdat we ook nog eigen wensen hadden. Kan het iedereen aanraden!

Gereisd met gezin in juli 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Costa Rica familiereis: supergeregeld!

Costa Rica
Familiereis
14-02-2019

Op vakantie naar Costa Rica met het hele gezin was een super ervaring. Een eigen stoere 4WD-auto waar we allemaal inpasten, een mooie doebare route en met het hoogtepunt Torteguero National Park waar schildpadden uit de zee kwamen om eieren te leggen. Goed geregeld! Onze Local Hero heeft het erg goed en slim geregeld.

Gereisd met gezin in juli 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,6

Vietnam 2018 met FLOORLOTTEKARINPUCKROOS

Vietnam
Individuele rondreis
14-02-2019

Persoonlijke touch werd erg gewaardeerd. Na en tijdens de reis. Fijne mensen waar je mee te maken wilt hebben. Eerste nacht was de locatie verschrikkelijk maar de opvang tijdens mijn oogontsteking maakte alles weer goed!
Tijdens ons besluitvormingsproces voor de vakantie had ik wat meer inbreng van het bureau verwacht als het gaaat om zaken verduidelijken en besluitvorming bespoedigen. Verder super!

Gereisd met gezin in juli 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,2

Goed bevallen reisorganisatie

China
Individuele rondreis
14-02-2019

Prima organisatie van en begeleiding op onze rondreis in china. Over het algemeen een goed bevallen reisorganisatie.

Gereisd met gezin in juli 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Perfecte reis door Vietnam

Vietnam
Individuele rondreis
15-01-2019

Absolute aanrader!
Door te werken met n lokale reisagent zie je echt t beste/ mooiste/ spannendste van het land.

Gereisd met gezin in juli 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Schitterende reis gemaakt in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika
Individuele rondreis
15-01-2019

Schitterende reis gemaakt in Zuid-Afrika. Ik had zelf geen tijd gehad om iets voor te bereiden, maar local hero Tanja heeft op één of andere manier mijn gedachten kunnen lezen.

Gereisd met gezin in november 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Fantastisch concept en evenzo fantastisch uitgevoerd door Local Hero

Argentinië
Individuele rondreis
15-01-2019

De hele maand november hebben wij een rondreis door Argentinië gemaakt. We hadden al veel van de wereld gezien (zie onze website https://www.boland-devries.nl/photos/photos.htm) en altijd zelf de hele reis gepland en geboekt. Deze keer wilden we toch wat hulp en zijn uitgekomen bij Local Hero, gevonden op de 'beurs voor speciale reizen' in de beurs van Berlage in Amsterdam. 'Daar werd ons aangeraden niet in april/mei, maar in deperiode oktober - maart te gaan.
begin september weer contact gezocht en in een paar heldere rondjes smaen met Local Hero Sjors in Buenos Aires een geweldige reis opgezet. Toen zelf eerst de vluchten geboekt en doorgegeven, waarop Sjors de preciese aansluitende transporten en overnachtingen regelde. Medio oktober lag alles vast en vanaf 31 oktober rolde het plan als een trein. Alle afspraken keurig, evenals de chauffeurs, de berichtjes bij de hotels en het ophalen voor een paar geplande excursies.
Klik op onze webist op Argentinië en daar is in ruim 500 foto's de reis te volgen. Tot op de laatste dag geen enkele misser.
Toen we wegens de door ons niet eerder opgemerkte hoogte van een hotel in San Antiono de los Cobres (3700m) dat hotel uit de route wilden skippen is er geen moment geaarzeld en is onmiddelijk een alternatief hotel op onze route (Salta) geboekt en bevestigd.
Natuurlijk is het iets duurder dan alles zelf regelen, maar de relaxte manier van er zeker van zijn dat alles klopt is het dat zeker waard! En geen gedoe met wachten op anderen inde bus etc. Geen gedwongen maaltijden aan massa-tafels en wel leuke ontmoetinkjes met fellow-travellers.
Fantastisch concept en evenzo fantastisch uitgevoerd door Local Hero
Voor herhaling vatbaar!

Gereisd met partner in november 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Indrukwekkende China reis dankzij dank de inzet van Local Heroes: Stella en Emily

China
Individuele rondreis
15-01-2019

Deze week zijn we terug gekomen van een 3,5 week durende rondreis door China. Het is een indrukwekkende trip geweest. Een en ander is mede mogelijk gemaakt door / dank zij de inzet van Local Heroes: Stella en Emily.

Bij het ontwerpen van de reis is het prettig dat je direct contact hebt met een locale reisagent (de dames kennen betere locaties en mooiere activiteiten dan de Nederlandse operators).
Het contact in het ‘voortraject’ verliep steeds vriendelijk, duidelijk, snel. De dames stelden zich steeds opnieuw zeer flexibel en meedenkend op.
Tijdens de reis was alles tot in de puntjes verzorgd (afspraken werden stipt nagekomen, tickets waren altijd beschikbaar, goede gidsen beschikbaar, prettig vervoer, etc., enz.)
De enkele keer dat we vragen hadden c.q. hulp nodig hadden waren de dames 24/7 met raad en daad beschikbaar (!!!). En werd er tot onze grote tevredenheid handelend voor ons opgetreden.

Mijn ongevraagde advies voor ieder die in China wil reizen: neem contact op met deze dames (we zijn er van overtuigd dat je een geweldige trip zult hebben).

By the way: door het uitschakelen van diverse 'tussenpersonen' is prijs van de reis zeker acceptabel te noemen (uitstekende verhouding prijs - kwaliteit) ………… niet onbelangrijk voor de meeste Nederlanders :-)

Gereisd met partner in juni 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,0

Afwisselende reis in Ecuador met een aantal highlights

Ecuador
Individuele rondreis
10-01-2019

Quito, Amazone, Baños, Guamote, Alausi, Chimborazo, We hadden maar beperkte tijd dus hebben helaas niet mer highlights kunnen bezoeken, dus reden om nog eens terug te keren.

Gereisd met partner in december 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,3

Een schitterende toer gemaakt in de omgeving van Ubud, Bali. Met een uiterst kundige en zeer vriendelijke gids Gusti.

Indonesië
Familiereis
10-01-2019

In overleg met de zeer behulpzame lokale reisspecialist, Evy, een dagtrip uitgestippeld voor onze familie. Met een passende bus bezochten we de Besakih tempel, de rijstvelden van Tengaglalang, eenschitterend gelegen restaurant, een koffie plantage waar de Luwak koffie wordt 'gemaakt', de heilige bronnen van Tirta Empul, en de
koningsmonumenten van Gunung Kawi (Tampak Siring).
Prima georganiseerd en aangepast aan onze wensen door local hero, Evy en heel gezellig en instructief uitgevoed door onze gids Gusti, carpenter.

Gereisd met gezin in december 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,2

Goede service van Local Hero en vooral de locaties van de hele mooie accommodaties waren top.

Cuba
Individuele rondreis
05-01-2019

Bijna 3 weken met eigen huurauto van REX het eiland verkend. Local Hero had leuke tips en super locaties wat betreft de hele mooi slaapplekken. Net buiten het centrum, dus alles op loopafstand en toch lekker rustig en vaak een heel mooi dakterras. Prachtig land en vooral de cultuur is geweldig.

Gereisd met partner in december 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,3

Dankzij Local Hero een zorgenvrije 30 daagse reis door Argentinië, Chili en een beetje Brazilië

Argentinië
Individuele rondreis
13-12-2018

Alles klopte tot in de puntjes, wat Local Hero had geregeld. En het niveau van de accomodaties precies wat wij zochten. Voor wie het wil zien: https://www.boland-devries.nl/photos/photos.htm !

Local Hero Sjors was goed bereikbaar tijdens de reis, maar eigenlijk alleen nodig om ons enthousiasme via een emailtje kwijt te kunnen!

Gereisd met partner in november 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Peru overtrof mijn verwachtingen

Peru
Individuele rondreis
10-12-2018

Mijn reis door Peru was heel veelzijdig en echt fantastisch!! Ik wilde veel hiken en een echt gave meerdaagse trip diep de Amazone in maken. Met 'maar' 3 weken vakantie en een dubbel zo lange wensenlijst moet je kiezen en puzzelen. Daarbij heeft mijn Local Hero, Carmen, me super fijn geholpen met goed advies. Naast de geweldige, 6-daagse trip naar de Amazone kon ik mijn wandelenthousiasme kwijt in de trips naar de Colca Canyon, Santa Cruz, Machu Picchu en de gekleurde bergen van Vinicunca.

Alleen gereisd in november 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Reisorganisatie doet z'n naam alle eer aan!

Marokko
Individuele rondreis
30-11-2018

Onze reis naar Marokko hadden we geregeld via Local Hero Travel. Vanaf het eerste contact viel de expert ter plaatse (Brahim) op door z'n vriendelijke en razendsnelle communicatie. Mede daardoor zijn we met hem/hen in zee gegaan en eenmaal in het land zelf bleek werkelijk alles perfect, volgens afspraak, te zijn geregeld!
In Marokko dompelden we ons onder in het 1000-en-een-nacht sfeertje van de (konings)steden. Met name Fes was een verrukkelijk, authentiek labyrint en hét plein van Marrakesh is absoluut uniek! Daarnaast heerlijk rondgetoerd in onze huurauto en genoten van het enorm afwisselende landschap.
Met dank aan Brahim zijn het 17 uiterst boeiende dagen geworden. Zijn service- en klantvriendelijkheid maken hem inderdaad tot een Local HERO!

Gereisd met partner in oktober 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,8

Prachtige rondreis Peru

Peru
Individuele rondreis
23-10-2018

Onze rondreis was geweldig! Veel gezien qua natuur en cultuur. Goed georganiseerd en begeleid: van tevoren samen met ons de reis bepaald en goed naar onze wensen geluisterd; tijdens de reis werden we regelmatig gebeld om te vragen of alles naar wens verliep. Ophalen en brengen van en naar ons hotel / bus ging op 1x na super.
We hebben ook vele klimaten meegemaakt op deze manier: zeeklimaat in Lima en Paracas, woestijnklimaat in Ica/Huacachina, bergklimaat Colca canyon en Cusco met de Machu Pichu en ter afronding de jungle > erg warm.
Eigenlijk was de hele reis zoals we het gehoopt hadden, dus complimenten en volgende keer gaan we als het even kan weer met local Hero travel!
Groetjes Ad en Jacqueline

Gereisd met partner in september 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0

Uitstekende verzorging excursie met ned.talige gids goede prijs kwaliteitsverhouding en echt goede persoonlijke betrokkenheid met groep

Indonesië
Groepsrondreis
13-10-2018

Alle excursies die er op Bali te maken waren hebben we gemaakt op ons eigen tempo.
De persoonlijke begeleiding van Wayang gaf net dat beetje meer
Het feit dat alles reeds vooraf in nederland geregeld kon worden is een groot pluspunt je kan zelf je programma maken en hebt ter plaatse tijd over.

in september 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,2

Mooie individuele rondreis in Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis
28-08-2018

Vooral veel mooie natuur...nevelwouden, vulkanen, toekan, luiaard, diverse soorten apen etc. Verder erg leuke rafting gedaan. Goede accomodaties. Alles prima geregeld en een goede prijs/kwaliteit. Aanrader.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Prachtige rondreis met Local Hero Travel door Mexico

Mexico
Individuele rondreis
27-08-2018

Prachtige reis door Mexico gehad. Van koloniale steden en maya tempels tot fijne stranden als afsluiter. Alles was erg goed geregeld en het contact met de lokale reisspecialist verliep heel fijn. Altijd snel en goed antwoord. Ze is echt lokale reisspecialist en kent alles ter plaatse. Al met al top!

Gereisd met partner in juni 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,0

Via Local Hero/ Mi Cuba een prachtige reis gemaakt door Cuba

Cuba
Individuele rondreis
24-08-2018

Het verblijf bij mensen thuis, stuk voor stuk even behulpzaam en gastvrij, heeft een extra dimensie gegeven aan onze reis. Als je je best doet om in gesprek te komen, - een beetje Spaans helpt daarbij -, kom je enorm veel te weten over het land, het dagelijks leven en de geschiedenis. Een aanrader is om één van de avonden te eten bij de casa, als dat kan. Zeker zo lekker als in een restaurantje en ze zetten iets heerlijks voor! We hebben gezellig domino gespeeld met onze gastheer in Viñales, hebben ontzettend bijzondere verhalen gehoord in onze casa in Havanna, de liefste mensen die je je kunt wensen. Ondanks de schaarste waarmee iedereen op Cuba te maken heeft, staat men altijd klaar om het je naar de zin te maken. Geweldig!

Gereisd met gezin in augustus 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Hele mooie rondreis gehad met familie van 6 man

Marokko
Autorondreis
06-08-2018

Veel verschillende dingen gezien tijdens onze reis. Steden: Marrakech, Tanger, Chefchaouen (heel mooi en er hangt een goede sfeer) en Fez. Met auto overal heen gereden. Dat was ook fijn en goed geregeld.

Gereisd met gezin in juni 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,5

Heel Europa op 1 eiland: IJsland

IJsland
Individuele rondreis
24-06-2018

Wij (mijn schoonzus en ik, beiden over de 60) hebben een rondreis op maat laten samenstellen door Local Hero naar Ijsland. De natuur is overweldigend en omvat fjorden als in Noorwegen, bergen als in Zwitserland, meren als in de Alpen, vulkanen als in Italie, kloven als in Frankrijk en watervallen als in Oostenrijk. De bevolking is zeer vriendelijk en behulpzaam en je kunt er heerlijk eten. Het is echter geen goedkoop land. Je moet over een redelijk budget beschikken maar je krijgt wel waar voor je geld.

in juni 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,6

Prachtige gezinsvakantie cq rondreis door Sri Lanka gehad, in slechts 10 dagen!

Sri Lanka
Individuele rondreis
15-05-2018

Het fijne aan het organiseren van een reis met Local Hero is dat je schakelt met een locale reisagent, die toch net met wat leukere en originelere hotels en activiteiten komt dan de reguliere Nederlandse reisbureau's. In ons geval was de local hero (de locale reisagent) zeer flexibel en meedenkend. Zo hebben we samen een reis uitgedacht (en zelfs mijn vierde aanpassing op een reisvoorstel werd verder onderzocht). Op deze manier kwam ik tot een reisplan dat echt voldeed aan mijn wensen: een relatief korte rondreis met drie jonge kinderen (6-11jr oud) waar voor ieder wat wils in terugkwam.

Wij hebben een fantastische en gevarieerder rondreis gemaakt. Alles was goed geregeld. Een prettige en bekwame chauffeur; leuke (ook gevarieerde) hotels en gave activiteiten (safari, tuk tuk trip door de theeplantages, badende olifanten, etc). Kortom, een reis die je zo nog eens over zou willen doen en iedereen zou aanraden!

Gereisd met gezin in april 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,6

Fantastische individuele rondreis met Local Hero Travel in Myanmar

Myanmar
Individuele rondreis
10-04-2018

We zijn 31 januari aangekomen in Yangon en vanaf daar , na een bijzondere rondreis door Myanmar , hier op 26 februari ook weer geëindigd. Onze eerste indruk was , wat een prachtig land en aardige mensen. Alles was tot in de puntjes geregeld door de plaatselijke gidsen en kontaktpersonen. We hebben heel veel cultuur gezien b.v. de tempels van Bagan en de tempels van Mrauk-U . Met de boot varen over het Inle meer met de drijvende tuinen en de bijzondere manier waarop hier de vis wordt gevangen. Een aantal dagen in Ngapali Beach heerlijk uitwaaien op een bijna verlaten strand. Uitgevaren met een plaatselijke visser om vis te vangen op zee. Met de trein van Hsipaw via het Gokteik viaduct naar Pyn Oo Lwin een geweldige ervaring. Fietsen in Mandalay kortom te veel om op te noemen. Dit is echt een land om verliefd op te worden.

Gereisd met vrienden in februari 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
7,8

Prachtige rondreis Cuba!

Cuba
Individuele rondreis
10-04-2018

Slapen bij de mensen thuis in Cuba, veel natuur, cultuur, zon, zee, strand! Alles wat we vooraf met Local Hero Travel afgesproken hadden klopte: de accommodaties, het vervoer, de activiteiten ter plaatse. Het was geweldig en de voorbereiding/begeleiding van Local Hero Travel was uitstekend en altijd snel!

Gereisd met vrienden in maart 2018
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
10

Super reis met geweldige hotels en een fantastische gids.

Thailand
Individuele rondreis
19-01-2018

We hebben een culturele rondreis gemaakt om met name de Kmer tempels in het noordoosten te bezoeken.
Daarnaast natuurlijk ook de "normale" hoogtepunten van Thailand bezocht.
Fantastische ervaring met een goede chauffeur en een super gids die ons begreep.
Heb veel reisorganisaties benadert maar Henk van Local Hero Travel begreep precies wat we wilden en heeft dit vervolgens ook voor ons geregeld.
Zonder zijn adviezen was de reis niet zo mooi geweest.
Een dikke pluim voor Local Hero Travel en met name Henk.

Gereisd met vrienden in december 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,2

Geweldige individuele rondreis met Local Hero Travel

Colombia
Individuele rondreis
02-11-2017

Wij hebben Colombia bezocht, we zijn in Bogota begonnen en geëindigd in Cartagena. Colombia is een prachtig land, met een mooie mix van cultuur en natuur. We hebben van alles wat gezien; van stranden tot steden en van jungle tot platteland. Dit was onze eerste reis met Local Hero Travel en we zijn supertevreden! We wisten precies wat we gingen doen, waar we sliepen en hoe we reisden (voornamelijk per bus). Local Hero Travel heeft ons geholpen met het organiseren, omdat ze niet alleen toeristische stukken aanbevelen maar je ook buiten de gebaande paden sturen. Ideaal voor een beetje avonturier die het wel prettig vindt om te weten waar -ie 's avonds slaapt. Daarnaast heb je wel het plezier van een individuele rondreis, maar betaal je niet de hoofdprijs. Dit omdat je niet constant een gids bij je hebt, maar bijvoorbeeld alleen voor een dagdeel en je in comfortabele ho(s)tels slaapt, maar niet in de luxere varianten. Dit geeft je een heel vrij en onafhankelijk gevoel, vooral als je met z'n tweeën reist. Wij zijn enthousiast!

Gereisd met partner in oktober 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Indrukwekkende individuele rondreis met Local hero door Zuid afrika

Zuid-Afrika
Autorondreis
26-09-2017

We hebben een individuele auto rondreis gemaakt van 21 dagen door Zuidafrika. De eerste week stond in het teken van safari. Onze reisorganisatie, Local Hero, had een geweldige lodge geboekt en binnen 2 dagen hadden we de big five gezien ! Vervolgens zijn we via Swaziland naar Durban gereden en daarna gevlogen naar Port Elizabeth. De laatste week hebben we de kust bezocht en onze reis afgesloten in de wijnstreek dichtbij Kaapstad.
We hebben genoten van de gevarieerde landschappen, de dieren, de accommodaties en bovenal de vriendelijke mensen.

De organisatie was bij Local Hero en onze Local Hero adviseur Tanja in uitstekende handen. We kregen een dik boekwerk mee, waarin per dag een beschrijving stond, inclusief de route die we moesten rijden. Alles klopte en mede daardoor was het een probleemloze en geweldige reis ! We waren onder de indruk van de door local hero gekozen locaties die bij ons zeer in de smaak vielen. Kernwoorden hierbij waren: Kleinschalig, goede bedden, prachtige locaties met een totaal eigen sfeer en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !
Naast de organisatie van de reis hebben wij de persoonlijke benadering van local hero tijdens de voorbereiding en de samenstelling van de reis als zeer positief ervaren.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,6

Een onbezorgde prachtige reis 'op maat' verzorgd

Chili
Individuele rondreis
22-09-2017

doel van onze reis was het huwelijk van onze zoon bijwonen. Ervoor wilden wij graag iets van Chili zien. Aangeboden reizen via reisbureau's bleken niet aan te sluiten bij onze tijd en wensen. Gelukkig was daar Local Hero Travel! Lilian heeft prima met ons meegedacht en dit heeft gezorgd voor een zorgeloze, onvergetelijke tijd in Chili. Echt alles was super geregeld. Chauffeur Fernando die vloeiend Engels sprak en ons niet alleen naar onze bestemming bracht maar ook vol enthousiasme over Chili vertelde. Fijne hotels in Santiago en San Pedro de Atacama (absolute aanrader!), prima geregelde excursies met enthousiaste, Engels sprekende gidsen. Voor 2 excursies, waarvoor we om 06.00 uur op stap gingen, bleek warme kleding belangrijk omdat het -15 graden was (we waren er augustus, eind van de winter) . Daar hadden we niet op gerekend en dat bleek dus even afzien! Overigens was het huwelijk eveneens een prachtige gebeurtenis.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,8

Fantastische familie-reis door Ecuador met Local Hero

Ecuador
Familiereis
21-08-2017

Na ruim 2 weken dagelijks mailcontact met onze Local Hero Javier (ik was nl. een beetje laat met boeken en bedenken wat we wilden) was onze reis gepland en geboekt. Javier vroeg en begreep onze wensen goed en deed mooie voorstellen om dit te realiseren. Het was voor ons de eerste keer naar Zuid-Amerika (met onze 3 kinderen van 14-16-18 jaar) en alle vragen die ik had, over veiligheid, het geven van tips, reistijden etc. werden per direct door Javier beantwoord. De route hebben we samen uitgestippeld, waarschijnlijk activiteiten en bezoek van locaties die andere reisorganisaties ook aanbieden, maar tempo, wijze van reizen en soort overnachtingen helemaal afgestemd op wat wij wilden. Als we ergens langer of korter wilden blijven dan in het voorstel werd dit direct geregeld. Waar we van openbaar vervoer gebruik konden maken deden we dit (met uitleg van Javier hoe dit in z'n werk gaat; wat overigens erg eenvoudig en goedkoop is) en als dit teveel tijd zou vergen regelde Javier vervoer voor ons. Toen we tijdens de trip nog iets wilde veranderen werd dit per direct en kosteloos geregeld voor ons. Tijdens de trip was Javier/de organisatie altijd goed bereikbaar voor als nodig.
Een schitterend land met vriendelijke trotse kleurrijke bevolking. Omdat het land niet heel groot is, ben je niet al je tijd kwijt met reizen, maar kan je heel veel verschillende dingen zien&doen. We zijn o.a. in het Amazone regenwoud geweest, de Andes, in Quito en Cuena (mooiste stad!) en aan de kust om de walvissen te zien springen. We waren graag nog langer dan 3,5 week gebleven, met name om toch nog iets meer rust in de trip te brengen (wel heel veel verschillende plekken overnacht en dan weer verder trekken) en om meer van de Andes te zien en tijd te hebben om hier echte tochten te lopen, wat een schitterende natuur! We voelden ons overal veilig, hadden geen last van muggen, maar ik was blij dat ik pillen tegen hoogte ziekte mee had genomen (de rest had hier geen last van). Veel westers-toerisme kwamen we niet tegen.

Gereisd met gezin in juli 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,8

Fantastische reis door Indonesië

Indonesië
Individuele rondreis
07-08-2017

Ons programma - Java, Bali, Gili-eilanden - werd volledig volgens onze wens opgesteld. De chauffeurs en/of gidsen waren telkens heel stipt en gaven ons alle informatie of documenten die we nodig hadden. Verder konden ze ons heel wat vertellen over het dagelijkse leven of gewoonten en dat was mooi meegenomen. De logies waren stuk voor stuk heel goed en meestal mooi gelegen. Sommige bestemmingen waren zelfs véél beter dan wat we ooit verwacht hadden. Alles verliep van een leien dakje zodat we nu nog nagenieten van een mooie, ontspannen en leerrijke reis. We weten het nu wel zeker: als we de volgende (grote) reis plannen is het opnieuw met Local Hero Travel!

Gereisd met partner in juli 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,5

Avontuurlijke reis door Zuid-Peru

Peru
Individuele rondreis
12-06-2017

Samen met Local Hero Carmen een fantastische reis samengesteld, binnen ons budget. We wisten vooraf wat we wilden en Carmen heeft ons geholpen daar een mooie, realistische reis van te maken. Want Peru is zo een fantastisch land, dat we eigenlijk te veel wilden doen in de tijd die we hadden.
Het mailcontact ging heel fijn en we kregen altijd snel reactie.
Ook tijdens de reis is er nog contact geweest of alles volgens plan verliep, of we nog vragen hadden.
Van de Colca Canyon tot Machu Picchu en de amazone. Het was een heerlijke reis, mede dankzij Local Hero en alle goede voorbereidingen.

Gereisd met vrienden in mei 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,6

Een mooie op persoonlijke wensen afgestemde rondreis op Java via Local Hero Travel, Francisca mijn complimenten!

Indonesië
Individuele rondreis
26-04-2017

Het was een rondreis met zoeken naar de jeugdherinneringen van mijn vrouw die er enkele jaren in haar vroege jeugd woonde. Een reis naar niet voor de hand liggende bijzondere plekken. Weg uit het toerisme. Perfect georganiseerd en uitgevoerd! Een buitengewone ervaring en kennismaking met de uiterst vriendelijke bevolking.

Gereisd met partner in april 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,4

Rondreis door Marokko, Marrakech en overnachting in de Sahara

Marokko
Individuele rondreis
13-03-2017

Perfect reis gehad. Alles goed geregeld en een goede back-up door Local Hero. Je kunt altijd bellen en zijn altijd bereikbaar. Eerst vertraging op Schiphol, gebeld en de gereserveerde taxi stond netjes te wachten toen we terug kwamen. Ook de kwaliteit van de besproken riads en overige zaken zijn erg goed. Tussendoor werden we nog gebeld of alles goed verliep. En toen we na de rondreis terug kwamen in onze Riad in Marrakesh stond er een bos rozen te wachten. Had niet gehoeven maar toch erg leuk en getuigd van betrokkenheid.
Een aanrader, bedankt Brahim..

Gereisd met partner in maart 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
8,2

Op maat gemaakte, schitterende, uitstekende rondreis gehad. Local Hero Wil helpt je bij alle vragen, wensen en aanpassingen

Costa Rica
Individuele rondreis
22-02-2017

De reis van 16 dagen ging van Tortuguero, naar San Gerardo de Dota, Vulkan Poas, Vulkan Arenal, Montezume en Esterillios. Een uitstekende eerste indruk van Costa rica, gevarieerd in alle opzichten, zeker qua flora fauna en relaxmomenten. Smaakt naar meer!

Gereisd met partner in januari 2017
Accomodatie
9,1
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,5
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3

Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Local Hero Travel of klachten over Local Hero Travel.