Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 106 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.

Accomodatie
9.1
Vervoer
9.2
Reisleiding
9.5
Prijs / Kwaliteit
9.1
Algemeen
9.4
9.3
Totaalscore

106 beoordelingen

9,2

We zijn naar Zuid Afrika gereisd met…

🇿🇦 Zuid-Afrika
Individuele rondreis
25-11-2021

We zijn naar Zuid Afrika gereisd met Local Hero travel, ons contact was Tanja daar; helemaal super geregeld en heel snel en goed contact over vragen of problemen die we daar (dus niet van Local Hero) tegen kwamen Zeker een aanrader!!!!! en Zuid Afrika: wauw vooral omgeving de Kaap!!!!

Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
10

Fantastische Tanzania-reis gehad met Local Hero

🇹🇿 Tanzania
Individuele rondreis
18-11-2021

Wij hadden al wat selfdrive ervaring in zuidelijk Afrika en waren eerst nogal terughoudend over een meer georganiseerde reis.Echter, Marion voelde onze wensen perfect aan en het voorgestelde programma bleek een schot in de roos te zijn. Ben was de perfecte gids en zorgde voor extra toegevoegde waarde. Ook als er een onverwachte kink in de kabel kwam, werden er flexibele en evenwaardige alternatieven voorzien.Een perfect team en zeker een aanrader.

Gereisd met gezin
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,4

Geweldige reisorganisatie!

🇲🇽 Mexico
Individuele rondreis
06-09-2021

Geweldige reisorganisatie! Ze denken met je mee en organiseren zo een reis op maat. Ze kijken mee met de wensen die je graag zou willen hebben in je reis. De reis zelf was geweldig. Goede communicatie en ze doen er alles voor om je reis zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Alleen gereisd
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
10

Perfect met eigen inbreng geregelde reis

🇳🇦 Namibië
Individuele rondreis
24-08-2021

Contact met Local Hero Travel is uitstekend en ook het contact met de Local Hero uit het land waar je naar toe gaat is perfect.

Gereisd met vrienden
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
10

Flexibel, meedenkend en een super reis

🇹🇿 Tanzania
Individuele rondreis
20-08-2021

Onze ervaring met Local Hero, zowel het hoofdkantoor als de plaatselijke held in Tanzania, was heel goed. Na het onzekere Corona jaar waarbij we onze reis moesten cancelen zijn wij in de zomer van 2021 alsnog naar Tanzania geweest. Omdat het spannend bleek qua maatregelen twijfelden wij tot het laatste moment. Local Hero heeft ons hierin ondersteund en dankzij hun flexibiliteit en meedenken konden we dan in juli toch vertrekken. Het werd een geweldige reis! Het contact met de lokale held was super, de gids wist alles en de lodges en hotels hadden niet beter gekozen kunnen worden. Wij raden Local Hero zeer zeker aan in de voorbereiding van jouw trip!

Gereisd met gezin
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
7,6

Geen groepsreis veel zelf doen

🇻🇳 Vietnam
Individuele rondreis
09-03-2020

Al hoewel ik van tevoren het programma heb gekregen heb ik mij niet gerealiseerd dat ik veel zelf moet doen en er een hele week geen enkele excursie was. Het wekte de indruk van een groepsreis en dat is niet zo. Alle accommodaties waren prima alleen de verdeling van de excursies stelde mij teleur. Aan het begin van de reis 2 dagen en aan het eind van de reis 3 dagen en verder heb ik het alleen maar moeten uitzoeken. Dat viel me erg tegen

Alleen gereisd in feb. 2020
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
7,0
9,6

Heerlijke vakantie in Marokko

🇲🇦 Marokko
Individuele rondreis
19-02-2020

Een heerlijke vakantie gehad in Marokko, volledig geregeld door Local Travel, met een direct contactpersoon in Marokko, en een Nederlands kantoor om vooraf alles goed af te stemmen , een complete rondreis, met onze wensen erin verwerkt, werd door Local Travel samengesteld en in een uitgebreide mail aan ons bevestigd. perfect geregeld en zeker voor herhaling vatbaar. Kees en Rita.

Gereisd met partner in feb. 2020
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,6

Super tevreden!

🇪🇨 Ecuador
Individuele rondreis
17-02-2020

Rondreis op de Galapagos eilanden gemaakt. Leuke excursies geregeld door local hero Ellen en top service!

Gereisd met partner in feb. 2020
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
8,6

We hebben een erg mooie reis gemaakt

🇲🇽 Mexico
Individuele rondreis
12-02-2020

We hebben een erg mooie reis gemaakt, die wel veel tijd kostte om te realiseren. Verder hadden we ons niet gerealiseerd dat de Mexicaanse Hooglanden in januari/ februari 's avonds en in de ochtend nog behoorlijk koud kunnen zijn: een tip voor wie er in de toekomst heen gaat!

Gereisd met partner in jan. 2020
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
9,4

Geweldig Reisbureau

🇪🇨 Ecuador
Individuele rondreis
11-02-2020

Geweldig reisbureau. Ellen van Local Hero heeft vanuit Ecuador geholpen met het boeken van de reis naar de Galapagos eilanden. Alles sloot goed op elkaar aan en Ellen was steeds behulpzaam en vriendelijk met het beantwoorden van de mail. Ook het hoofdkantoor in Arnhem top service. Ik kan zeker Local Hero aanbevelen. Groetjes Annuska en Eric

Gereisd met partner in okt. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,4

Prachtige rondreis Costa Rica

🇨🇷 Costa Rica
Individuele rondreis
10-02-2020

We hadden een prachtige trip en alles was meer dan okay! De rondreis zelf was zeer gevarieerd. De hotels goed; de mensen vriendelijk. Onze 4wheel drive rental car was ook goed. Toen we een lekke band hadden kregen werden ter plaatse meteen goed geholpen. Overall een mooie reis!

Gereisd met partner in jan. 2020
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,8

Meet the locals en beleef alles met Local Hero Travel in het betoverende, gastvrije en authentieke Myanmar en word verliefd.

🇲🇲 Myanmar
Individuele rondreis
27-01-2020

Meet the locals tijdens je reis :-), mooier kan de naam van jullie organisatie niet zijn. Het was voor ons een eerste keer reizen met Local Hero Travel, en de ervaring was super! Alles wat perfect georganiseerd met chauffeur en gids, die dan ook telkens stipt ons stond op te wachten of klaar was om ons te gidsen. We hadden een enorme ervaring, beleving met de inwoners, de religie, the local food, les couleurs locales... Kortom, meer dan 5 sterren waard!

Gereisd met partner in dec. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
8,4

Mooie reis geroganiseerd door local hero.

🇨🇷 Costa Rica
Individuele rondreis
27-01-2020

Alles was goed verzorgd en Local Hero Travel heeft de reis goed georganiseerd. We hebben een mooie reis gehad in Costa Rica.

Gereisd met partner in dec. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
10

Incredible experience with Local Hero Vietnam

🇻🇳 Vietnam
Individuele rondreis
22-01-2020

Incredible experience with Local Hero Vietnam. Everything so well organized. Great guide in the North. Overall homestays very good, hotels good.

Would highly recommend to book with this organization.

Gereisd met partner in jan. 2020
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
8,8

Onvergetelijke reis door Nepal!

🇳🇵 Nepal
Individuele rondreis
14-01-2020

Onvergetelijke reis!

Mijn gids Aishing Tamang wist alles van het Annapurna gebied goed te vertellen en hebben veel gelachen! Mijn dank.

Alleen gereisd in dec. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,6

Een super vakantie (Costa Rica)

🇨🇷 Costa Rica
Individuele rondreis
17-12-2019

Bedankt voor het delen van je ervaringen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met local hero Wil. Hij heeft met veel plezier je rondreis verzorgd! Een volgende keer helpen we je graag weer met het maken van je rondreis!



Geniet nog even van de mooie herinneringen!



- Local Hero Travel Team

Gereisd met gezin in dec. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,0

Goed advies voor een mooie rondreis

🇨🇷 Costa Rica
Individuele rondreis
17-12-2019

Goed advies voor een mooie rondreis door Costa Rica. Makkelijk contact via email met snelle reactie. Duidelijke boekingsprocedure. Eenmaal op reis via WhatsApp prettig contact gehouden met onze Local Hero.

Gereisd met partner in nov. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,6

China en de fantastische local hero Stella

🇨🇳 China
Individuele rondreis
27-11-2019

Wij waren in China en de local hero Stella is écht geweldig. Tijdens het plannen van de reis was zij erg snel met antwoorden en voorstellen doen. Tijdens de reis informeerde zij voor ons waar en wanneer het nodig was. Maar bijna overal was alles prima geregeld, en de lokaal ingeschakelde gidsen en chauffeurs waren erg beleefd en punctueel. De service was beter dan bij menige pakketreis van de grote reisbureaus naar bijv. Turkije of Griekenland!

Gereisd met gezin in nov. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,2

Mooie maar vermoeiende reis

🇲🇬 Madagaskar
Individuele rondreis
25-11-2019

De reis was bijzonder, met name door het afwisselende landschap en de unieke dieren. Ook de bevolking was erg vriendelijk. Schrijnend was wel de armoede die overal aanwezig is. De wegen waren soms niet meer dan karresporen, maar onze chauffeur Vanu, reed voortreffelijk. Madagascar is een unieke ervaring, maar geen land voor doetjes.

Gereisd met partner in nov. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,2

Georgie en Armenië, een ander Europa

🇬🇪 Georgië
Individuele rondreis
25-11-2019

De local hero's van onze reis door Georgië en Armenië waren geweldig. Alles was in de puntjes geregeld. We hebben genoten van de prachtige landen Georgië en Armenië.

Gereisd met partner in okt. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0

Mooie rondreis Ecuador met fijne organisatie

🇪🇨 Ecuador
Individuele rondreis
01-11-2019

Betrokken reisadviseuse, op maat advies, kundig. Ook tijdens de reis goed bereikbaar. Fijne reis gehad!

Gereisd met partner in sep. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,2

Prive rondreis Ecuador

🇪🇨 Ecuador
Individuele rondreis
21-10-2019

Samen met Ellen, de Local Hero Ecuador, de reis samengesteld, 3 weken rondreis op het vaste land , 1 week op de Galapagos; alles was prima geregeld; we hadden een app contact met Ellen (woonachtig in Quito) voor het geval er problemen waren; op die manier kregen we de vergeten telefoon in een wagen van een private transfer terug en werden we door de ontstane onrust van begin oktober geloodst waardoor we de reis volgens plan hebben kunnen vervolgen. Een prachtig kleurrijk land en geweldige fauma en landschappen van de Galapgo

Gereisd met partner in okt. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
10

Zeer tevreden!!!

🇱🇰 Sri Lanka
Individuele rondreis
18-10-2019

In het voortraject hadden wij contact met Nipun over onze reis naar Sri Lanka; niets was te moeilijk of te gek! Nipun heeft de reis meerdere keren op ons verzoek aangepast tot we een voor ons perfecte reis hadden samengesteld. Eenmaal in Sri Lanka bleek alles perfect geregeld te zijn; een reis om nooit te vergeten. Ik beveel Local Hero travel absoluut aan!!

Gereisd met partner in sep. 2019
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
8,6

Top vakantie Mexico!

🇲🇽 Mexico
Individuele rondreis
18-10-2019

Local Hero heeft in een zeer korte tijd toch nog onze reis weten te boeken en wij hebben het fantastisch gehad! Als je van cultuur en geschiedenis houd, maar tegelijkertijd ook van zon, zee en strand dan zou ik deze reis zeker aanraden! Local Hero is heel de reis bereikbaar geweest en heel duidelijk in de uitleg. Al met al een top vakantie!

Gereisd met partner in okt. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
9,0

From the first contact

🇲🇦 Marokko
Individuele rondreis
03-10-2019

From the first contact, the e-mail correspondence about the travel itinerary, to the assistance during our travels, the service of our Local Hero in Morocco was excellent! During our last few days in Agadir, we actually visited the office of our Local Hero (Orion Trek), to meet Abdellatif and the other staff. We were received with open arms, delicious cookies and coffee, and our detailed feedback was much appreciated. I highly recommend Local Hero/Orion Trek Voyages for travel in Morocco.

Gereisd met partner in sep. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0

Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Local Hero Travel of klachten over Local Hero Travel.