Local Hero Travel ervaringen

De Local Hero Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Local Hero Travel gemaakt hebben.

Er zijn 52 ervaringen met Local Hero Travel geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,2
Reisleiding
9,4
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,3
9,2
Totaalscore
52 beoordelingen
10,0

In ons hart

  • Madagaskar
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 05 May 2019

Na onze rondreis door Madagaskar hebben we dit land en de mensen echt in ons hart gesloten. Dit was een onvergetelijke ervaring. Onze gids/chauffeur, Audier, regelde alles tot in de puntjes. Hij had snel door waar onze interesses lagen en paste hier in overleg verschillende stops op aan. Hij legde uit, regelde, vertaalde, vertelde, gidste en begeleidde ons tijdens de hele reis. En toch kreeg hij het voor elkaar om telkens op de achtergrond te zijn. Restaurants en gidsen voor de natuurparken werden van tevoren geregeld en gereserveerd. Gidsen waarvan hij wist dat ze betrouwbaar waren en goed Engels spraken. We hebben genoten van het land, de mensen, de natuur, de dieren, de ontmoetingen en bijzondere plekken die we hebben gezien. De overnachtingsplekken waren top. Kleinschalig, mooi gelegen, stuk voor stuk bijzonder. Er is niks dat we anders hadden willen doen (behalve langer blijven...). Toen uit contact met andere gidsen bleek dat de kans bestond dat onze binnenlandse vlucht gecancelled was (hierover heeft de vliegmaatschappij niet gecommuniceerd), ging Audier er meteen achteraan waardoor we overgeboekt werden op de latere vlucht die wel ging en we dus in plaats van uren op het vliegveld nog heerlijk in het hotel konden blijven. Perfect geregeld dus.
Veloma Madagaskar, we hopen nog een keer terug te komen!

Gereisd met partner in april 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

Rondreis Bali

  • Indonesië
  • Familiereis Familiereis
  • 12 April 2019

Voor het eerst naar Bali en voor het eerst een rondreis gemaakt met onze zoon. De reis was fantastisch. Bij de aanvraag van onze offerte aangegeven wat onze wensen waren en Local Hero heeft in aansluiting daarop een geweldige reis voor ons samengesteld. Ter plekke alles perfect geregeld, fijne hotels, excursies stuk voor stuk leuk en een prima alternatief aangeboden gekregen door Fransisca toen onze trip naar Gili Air vanwege de aardbeving op Lombok werd geannuleerd. Kortom een hele fijne vakantie gehad en onze volgende rondreis is zeker weer met Local Hero Travel!

Gereisd met gezin in april 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Dankzij Local Hero een zeer relaxte rondreis door Argentinië, Chili en een beetje Brazilië

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 11 April 2019

Na flexibele en heldere samenwerking om een reisplan te maken een fantastisch uitgevoerde set boekingen en afspraken.
De vliegtickets door onszelf geboekt, daarna de hotels & trransfers & een aantal excursie + rental car geregeld door Local Hero Sjors.
Genieten, genieten , genieten en geen zorgen!
Bedankt Local Hero Sjors!

Gereisd met partner in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Prachtige Zuid-Afrika reis, hele mooie reisorganisatie!

  • Zuid-Afrika
  • Autorondreis Autorondreis
  • 09 April 2019

Soms kom je een organisatie tegen en voel je meteen dat het klopt. Dat overkwam mij bij Local Hero Travel. En dus boekte ik samen met mijn moeder en zus een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika. Geen spijt van gehad! Dat de reis wordt geregeld door een local ter plaatse vind ik erg bijzonder. Zo doe je toch iets terug voor de lokale economie en onze local hero Tanja wist de mooiste plekjes voor ons te vinden. Hele fijne dame: ze weet alles over het land en maakte op basis van onze wensen een mooi reisvoorstel. Wij reisden 22 dagen met een huurauto het land door. Van Johannesburg via de Panoramaroute richting Kruger en via Swaziland en Durban naar Kaapstad en Stellenbosch. Onvergetelijk waren het Timbavati Private Game Reserve waar we tijdens de eerste safari zo ontzettend veel wilde dieren zagen en onze bushlodge in Nelspruit waar de wilde zebra’s in onze tuin liepen. Wauw! Tanja checkte regelmatig hoe het met ons ging en of ze nog iets kon betekenen. We wilden onze moeder verrassen en Tanja regelde een nature drive met aansluitend een private bush dinner bij zonsondergang. Kampvuurtje, wijn, en een geweldig diner bij zonsondergang, helemaal omringd door olielantaarntjes. Super speciaal! Wat een fijne organisatie met het hart op de juiste plek, aanrader!

Gereisd met gezin in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

Zeker doen!

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 09 April 2019

Een fijne organisatie! Samen met Carmen, de “local hero” in Peru hebben we afgelopen zomer een prachtige reis samengesteld. Heel fijn om je eigen wensen te kunnen delen en zo volledige vrijheid te hebben. Alles was uitstekend geregeld en helemaal naar verwachting. Zeker een aanrader om met Local Hero op reis te gaan.

Gereisd met partner in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Op basis van onze input heeft local hero travel ons geholpen

  • Marokko
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 08 April 2019

Op basis van onze input heeft local hero tavel de perfecte rondreis in Marokko samengesteld op basis van transfers (taxi's,bus en huurauto. De local hero Brahim mag met recht een held genoemd worden. Werkelijk iedere dag van de reis was als 'een sprookje uit 1001 nacht', de accomodaties sfeervol, avontuurlijk en dat alles toch tot in de puntjes geregeld. We hebben werkelijk alles wat zeer gastvrij Marokko te bieden had er uit kunnen halen. Het bleek een topvakantie en 'last but not least' zeer betaalbaar.

Gereisd met partner in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Super tevreden!

  • Thailand
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 08 April 2019

Super tevreden!
Wij hebben al 2 hele goede ervaringen gehad met Local Hero Travel!
Op de website wordt alles heel goed uitgelegd en de communicatie rond het boeken van de reis verliep ook steeds vlot. Ze hielden rekening met al onze wensen en budget.
Tijdens de reis zelf waren ze steeds 24/24 beschikbaar wanneer nodig. We zijn al gereisd naar Thailand & Zuid-Afrika met Local Hero Travel en in de toekomst zullen er zeker nog reizen volgen met deze maatschappij.

Gereisd met gezin in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Perfect en bescheiden

  • China
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 05 April 2019

In het algemeen regelen we onze vakanties altijd zelf. Zonder reisbureau. Maar bij onze reis naar China hebben we Local Hero Travel ingeschakeld. We hebben zelf een voorlopig reisprogramma samengesteld. We kregen, in response, waardevolle adviezen van Stella uit China. We hebben een prachtige reis gemaakt met 4 personen. Veel zelf gedaan , maar treintickets en hotels waren geregeld.Veel goedkoper en veel dichter bij de locale bevolking dan met een groepsreis mogelijk was geweest. De hulp van Local Hero Travel was bescheiden , maar perfect.

Gereisd met gezin in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Uitstekend geholpen

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 04 April 2019

Voor een reis door Argentinië zijn we uitstekend geholpen door local hero Susana. Dat terwijl we het haar erg lastig hebben gemaakt met steeds nieuwe vragen en wensen. De bestemmingen waren fantastisch en de geboekte accommodaties en huurauto waren ook erg goed. Zeker een aanrader dus!

Gereisd met partner in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Ontzettend mooie reis door Costa Rica…

  • Costa Rica
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 04 April 2019

Ontzettend mooie reis door Costa Rica gemaakt, dankzij Wil. Vooraf kwam hij al met tips en zijn mailtjes waren altijd een feest om te lezen. In Costa Rica hem ook ontmoet en hij is precies zoals ik me had voorgesteld, echt een lokale vriend. Ik ga dit zeker vaker doen!

Gereisd met partner in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

In 2018 deden we een fantastische reis…

  • Madagaskar
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 02 April 2019

In 2018 deden we een fantastische reis naar Madagascar. Dankzij Local Hero Travel was onze enigste opdracht genieten.
Bedankt hiervoor :)

Gereisd met gezin in juni 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Prima reis met Local Hero naar Peru…

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 02 April 2019

Prima reis met Local Hero naar Peru gemaakt. Het grootste deel van de reis was alles perfect en volgens afspraak geregeld. De kleinigheden waar we tijdens onze reis tegen aan liepen werden direct opgepakt door de plaatselijke "Local Hero". En ook bij de evaluatie van de reis in Nederland zijn we prima behandeld.

Gereisd met partner in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

We werden geweldig geholpen door Tanja…

  • Zuid-Afrika
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 02 April 2019

We werden geweldig geholpen door Tanja in Zuid Afrika.Goede en snelle communicatie. Ze reageerde adequaat op onze wensen.
Als we ooit weer naar Zuid Afrika gaan vragen we Local Hero Travel weer ons te helpen. En ook bij reizen naar andere landen zullen we aan Local Hero Travel denken bij het kiezen van een reisorganisator.

Gereisd met partner in januari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Goede communicatie

  • Marokko
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 01 April 2019

Prima contact met Brahim uit Marokko. Het was zeker een avontuurlijke reis, zoals wij naar Brahim hadden gecomuniceerd. Zeker een aanrader!

Gereisd met vrienden in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Mede door Local Hero hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad van 1 maand!

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 01 April 2019

Vorig jaar maakte ik via google kennis met Local Hero. Mijn gezin en ik waren op zoek naar een avontuurlijke reis naar Indonesië en de Molukken waar mijn vader vandaan komt. Samen met een contact persoon van Local Hero hebben we een pracht reis kunnen samenstellen. De communicatie is van het begin tot het einde geweldig verlopen. Ook toen we in het land zelf voor een probleem kwamen te staan, mijn man had nl. zijn gsm in de taxi laten liggen met alle passen en tickets erin. Daar stonden we op een drukke airport, de taxi was net weggereden. Na een telefoontje met de Nederlands sprekende contact persoon van LH, werd er gelijk door haar actie ondernomen. Binnen het uur hadden we de gsm met benodigdheden terug. Ik heb erg veel gereisd en ik ben vaak in Indonesië geweest, maar dit was voor mij en ons gezin de leukste en best georganiseerde vakantie geweest tot nu toe. Volgende keer gaan we zeker weer met Local Hero.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Rondreis Bali

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 28 March 2019

Wij hebben een rondreis gemaakt op Bali, deze hebben we samen met Indah van Local Hero samengesteld. Wij hadden zelf een aantal wensen die door Indah werden aangevuld met andere mooie plekjes. Het was niet onze eerste keer naar Bali, maar we hebben ook deze keer weer nieuwe mooie, bijzondere plekjes gezien. De reisdagen met gids en chauffeur waren goed verzorgd. Ningsih, onze gids was heel aardig en gezellig. Dat zij Nederlands spreekt was een bonus. Zij kon ons veel vertellen over Bali en de Balinese gewoontes, ook gaf ze veel informatie over wat we onderweg tegen kwamen. Deze reisdagen waren zeker een hoogtepunt van onze vakantie. Heel bijzonder vonden wij het bezoek aan het paleis van Kerambitan.
De reis was netjes verzorgd door Local Hero. Vaak regelen we alles zelf tijdens een vakantie, maar deze keer hebben we dat voor het gemak vooral aan Local Hero over gelaten en dat is ons goed bevallen.

Gereisd met gezin in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

De verassing van Kaukasus

  • Georgië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 28 March 2019

Local Hero Lela heeft ons uitstekend geholpen met onze rondreis door de Kaukasus-landen. Wat een schitterende verborgen parels daar! Georgië, Armenië en Azerbeidzjan hebben ons enorm verrast. Daarnaast was het programma door onze Local Hero ook helemaal top, een perfecte combinatie tussen lokale ervaringen, steden bezoeken en natuur.

Dikke aanrader en zeker tot de volgende keer, Local Hero Travel!

Gereisd met partner in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Een geweldige geheel kloppende reis door Zuid Afrika.

  • Zuid-Afrika
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 26 February 2019

We raden deze reisorganisatie (in Zuid Afrika in de persoon van Tanja) zeker aan.
Een geweldige geheel kloppende reis door Zuid Afrika, goed georganiseerd en voorbereid, en goede informatie. Op onze wensen en vragen werd goed en deskundig gereageerd. Als we weer naar Zuid Afrika gaan zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Local Hero Travel.

Gereisd met partner in februari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,8

Bijzonder Cuba

  • Cuba
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 15 February 2019

We hebben een hele fijne reis door Cuba gemaakt met Local Hero Travel. Alles was prima geregeld, de accommodaties, de autohuur en de excursies.Er is met ons meegedacht over de reisroute, omdat we ook nog eigen wensen hadden. Kan het iedereen aanraden!

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Costa Rica familiereis: supergeregeld!

  • Costa Rica
  • Familiereis Familiereis
  • 14 February 2019

Op vakantie naar Costa Rica met het hele gezin was een super ervaring. Een eigen stoere 4WD-auto waar we allemaal inpasten, een mooie doebare route en met het hoogtepunt Torteguero National Park waar schildpadden uit de zee kwamen om eieren te leggen. Goed geregeld! Onze Local Hero heeft het erg goed en slim geregeld.

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Vietnam 2018 met FLOORLOTTEKARINPUCKROOS

  • Vietnam
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 14 February 2019

Persoonlijke touch werd erg gewaardeerd. Na en tijdens de reis. Fijne mensen waar je mee te maken wilt hebben. Eerste nacht was de locatie verschrikkelijk maar de opvang tijdens mijn oogontsteking maakte alles weer goed!
Tijdens ons besluitvormingsproces voor de vakantie had ik wat meer inbreng van het bureau verwacht als het gaaat om zaken verduidelijken en besluitvorming bespoedigen. Verder super!

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Goed bevallen reisorganisatie

  • China
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 14 February 2019

Prima organisatie van en begeleiding op onze rondreis in china. Over het algemeen een goed bevallen reisorganisatie.

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,4

Perfecte reis door Vietnam

  • Vietnam
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 15 January 2019

Absolute aanrader!
Door te werken met n lokale reisagent zie je echt t beste/ mooiste/ spannendste van het land.

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Schitterende reis gemaakt in Zuid-Afrika

  • Zuid-Afrika
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 15 January 2019

Schitterende reis gemaakt in Zuid-Afrika. Ik had zelf geen tijd gehad om iets voor te bereiden, maar local hero Tanja heeft op één of andere manier mijn gedachten kunnen lezen.

Gereisd met gezin in november 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Fantastisch concept en evenzo fantastisch uitgevoerd door Local Hero

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 15 January 2019

De hele maand november hebben wij een rondreis door Argentinië gemaakt. We hadden al veel van de wereld gezien (zie onze website https://www.boland-devries.nl/photos/photos.htm) en altijd zelf de hele reis gepland en geboekt. Deze keer wilden we toch wat hulp en zijn uitgekomen bij Local Hero, gevonden op de 'beurs voor speciale reizen' in de beurs van Berlage in Amsterdam. 'Daar werd ons aangeraden niet in april/mei, maar in deperiode oktober - maart te gaan.
begin september weer contact gezocht en in een paar heldere rondjes smaen met Local Hero Sjors in Buenos Aires een geweldige reis opgezet. Toen zelf eerst de vluchten geboekt en doorgegeven, waarop Sjors de preciese aansluitende transporten en overnachtingen regelde. Medio oktober lag alles vast en vanaf 31 oktober rolde het plan als een trein. Alle afspraken keurig, evenals de chauffeurs, de berichtjes bij de hotels en het ophalen voor een paar geplande excursies.
Klik op onze webist op Argentinië en daar is in ruim 500 foto's de reis te volgen. Tot op de laatste dag geen enkele misser.
Toen we wegens de door ons niet eerder opgemerkte hoogte van een hotel in San Antiono de los Cobres (3700m) dat hotel uit de route wilden skippen is er geen moment geaarzeld en is onmiddelijk een alternatief hotel op onze route (Salta) geboekt en bevestigd.
Natuurlijk is het iets duurder dan alles zelf regelen, maar de relaxte manier van er zeker van zijn dat alles klopt is het dat zeker waard! En geen gedoe met wachten op anderen inde bus etc. Geen gedwongen maaltijden aan massa-tafels en wel leuke ontmoetinkjes met fellow-travellers.
Fantastisch concept en evenzo fantastisch uitgevoerd door Local Hero
Voor herhaling vatbaar!

Gereisd met partner in november 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Indrukwekkende China reis dankzij dank de inzet van Local Heroes: Stella en Emily

  • China
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 15 January 2019

Deze week zijn we terug gekomen van een 3,5 week durende rondreis door China. Het is een indrukwekkende trip geweest. Een en ander is mede mogelijk gemaakt door / dank zij de inzet van Local Heroes: Stella en Emily.

Bij het ontwerpen van de reis is het prettig dat je direct contact hebt met een locale reisagent (de dames kennen betere locaties en mooiere activiteiten dan de Nederlandse operators).
Het contact in het ‘voortraject’ verliep steeds vriendelijk, duidelijk, snel. De dames stelden zich steeds opnieuw zeer flexibel en meedenkend op.
Tijdens de reis was alles tot in de puntjes verzorgd (afspraken werden stipt nagekomen, tickets waren altijd beschikbaar, goede gidsen beschikbaar, prettig vervoer, etc., enz.)
De enkele keer dat we vragen hadden c.q. hulp nodig hadden waren de dames 24/7 met raad en daad beschikbaar (!!!). En werd er tot onze grote tevredenheid handelend voor ons opgetreden.

Mijn ongevraagde advies voor ieder die in China wil reizen: neem contact op met deze dames (we zijn er van overtuigd dat je een geweldige trip zult hebben).

By the way: door het uitschakelen van diverse 'tussenpersonen' is prijs van de reis zeker acceptabel te noemen (uitstekende verhouding prijs - kwaliteit) ………… niet onbelangrijk voor de meeste Nederlanders :-)

Gereisd met partner in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,0

Afwisselende reis in Ecuador met een aantal highlights

  • Ecuador
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 January 2019

Quito, Amazone, Baños, Guamote, Alausi, Chimborazo, We hadden maar beperkte tijd dus hebben helaas niet mer highlights kunnen bezoeken, dus reden om nog eens terug te keren.

Gereisd met partner in december 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,3

Een schitterende toer gemaakt in de omgeving van Ubud, Bali. Met een uiterst kundige en zeer vriendelijke gids Gusti.

  • Indonesië
  • Familiereis Familiereis
  • 10 January 2019

In overleg met de zeer behulpzame lokale reisspecialist, Evy, een dagtrip uitgestippeld voor onze familie. Met een passende bus bezochten we de Besakih tempel, de rijstvelden van Tengaglalang, eenschitterend gelegen restaurant, een koffie plantage waar de Luwak koffie wordt 'gemaakt', de heilige bronnen van Tirta Empul, en de
koningsmonumenten van Gunung Kawi (Tampak Siring).
Prima georganiseerd en aangepast aan onze wensen door local hero, Evy en heel gezellig en instructief uitgevoed door onze gids Gusti, carpenter.

Gereisd met gezin in december 2018
Scoreverdeling
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Goede service van Local Hero en vooral de locaties van de hele mooie accommodaties waren top.

  • Cuba
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 05 January 2019

Bijna 3 weken met eigen huurauto van REX het eiland verkend. Local Hero had leuke tips en super locaties wat betreft de hele mooi slaapplekken. Net buiten het centrum, dus alles op loopafstand en toch lekker rustig en vaak een heel mooi dakterras. Prachtig land en vooral de cultuur is geweldig.

Gereisd met partner in december 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,3

Dankzij Local Hero een zorgenvrije 30 daagse reis door Argentinië, Chili en een beetje Brazilië

  • Argentinië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 13 December 2018

Alles klopte tot in de puntjes, wat Local Hero had geregeld. En het niveau van de accomodaties precies wat wij zochten. Voor wie het wil zien: https://www.boland-devries.nl/photos/photos.htm !

Local Hero Sjors was goed bereikbaar tijdens de reis, maar eigenlijk alleen nodig om ons enthousiasme via een emailtje kwijt te kunnen!

Gereisd met partner in november 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Peru overtrof mijn verwachtingen

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 December 2018

Mijn reis door Peru was heel veelzijdig en echt fantastisch!! Ik wilde veel hiken en een echt gave meerdaagse trip diep de Amazone in maken. Met 'maar' 3 weken vakantie en een dubbel zo lange wensenlijst moet je kiezen en puzzelen. Daarbij heeft mijn Local Hero, Carmen, me super fijn geholpen met goed advies. Naast de geweldige, 6-daagse trip naar de Amazone kon ik mijn wandelenthousiasme kwijt in de trips naar de Colca Canyon, Santa Cruz, Machu Picchu en de gekleurde bergen van Vinicunca.

Alleen gereisd in november 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Reisorganisatie doet z'n naam alle eer aan!

  • Marokko
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 November 2018

Onze reis naar Marokko hadden we geregeld via Local Hero Travel. Vanaf het eerste contact viel de expert ter plaatse (Brahim) op door z'n vriendelijke en razendsnelle communicatie. Mede daardoor zijn we met hem/hen in zee gegaan en eenmaal in het land zelf bleek werkelijk alles perfect, volgens afspraak, te zijn geregeld!
In Marokko dompelden we ons onder in het 1000-en-een-nacht sfeertje van de (konings)steden. Met name Fes was een verrukkelijk, authentiek labyrint en hét plein van Marrakesh is absoluut uniek! Daarnaast heerlijk rondgetoerd in onze huurauto en genoten van het enorm afwisselende landschap.
Met dank aan Brahim zijn het 17 uiterst boeiende dagen geworden. Zijn service- en klantvriendelijkheid maken hem inderdaad tot een Local HERO!

Gereisd met partner in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Prachtige rondreis Peru

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 23 October 2018

Onze rondreis was geweldig! Veel gezien qua natuur en cultuur. Goed georganiseerd en begeleid: van tevoren samen met ons de reis bepaald en goed naar onze wensen geluisterd; tijdens de reis werden we regelmatig gebeld om te vragen of alles naar wens verliep. Ophalen en brengen van en naar ons hotel / bus ging op 1x na super.
We hebben ook vele klimaten meegemaakt op deze manier: zeeklimaat in Lima en Paracas, woestijnklimaat in Ica/Huacachina, bergklimaat Colca canyon en Cusco met de Machu Pichu en ter afronding de jungle > erg warm.
Eigenlijk was de hele reis zoals we het gehoopt hadden, dus complimenten en volgende keer gaan we als het even kan weer met local Hero travel!
Groetjes Ad en Jacqueline

Gereisd met partner in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Uitstekende verzorging excursie met ned.talige gids goede prijs kwaliteitsverhouding en echt goede persoonlijke betrokkenheid met groep

  • Indonesië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 13 October 2018

Alle excursies die er op Bali te maken waren hebben we gemaakt op ons eigen tempo.
De persoonlijke begeleiding van Wayang gaf net dat beetje meer
Het feit dat alles reeds vooraf in nederland geregeld kon worden is een groot pluspunt je kan zelf je programma maken en hebt ter plaatse tijd over.

in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Mooie individuele rondreis in Costa Rica

  • Costa Rica
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 28 August 2018

Vooral veel mooie natuur...nevelwouden, vulkanen, toekan, luiaard, diverse soorten apen etc. Verder erg leuke rafting gedaan. Goede accomodaties. Alles prima geregeld en een goede prijs/kwaliteit. Aanrader.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

10,0

Prachtige rondreis met Local Hero Travel door Mexico

  • Mexico
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 27 August 2018

Prachtige reis door Mexico gehad. Van koloniale steden en maya tempels tot fijne stranden als afsluiter. Alles was erg goed geregeld en het contact met de lokale reisspecialist verliep heel fijn. Altijd snel en goed antwoord. Ze is echt lokale reisspecialist en kent alles ter plaatse. Al met al top!

Gereisd met partner in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,0

Via Local Hero/ Mi Cuba een prachtige reis gemaakt door Cuba

  • Cuba
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 24 August 2018

Het verblijf bij mensen thuis, stuk voor stuk even behulpzaam en gastvrij, heeft een extra dimensie gegeven aan onze reis. Als je je best doet om in gesprek te komen, - een beetje Spaans helpt daarbij -, kom je enorm veel te weten over het land, het dagelijks leven en de geschiedenis. Een aanrader is om één van de avonden te eten bij de casa, als dat kan. Zeker zo lekker als in een restaurantje en ze zetten iets heerlijks voor! We hebben gezellig domino gespeeld met onze gastheer in Viñales, hebben ontzettend bijzondere verhalen gehoord in onze casa in Havanna, de liefste mensen die je je kunt wensen. Ondanks de schaarste waarmee iedereen op Cuba te maken heeft, staat men altijd klaar om het je naar de zin te maken. Geweldig!

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Hele mooie rondreis gehad met familie van 6 man

  • Marokko
  • Autorondreis Autorondreis
  • 06 August 2018

Veel verschillende dingen gezien tijdens onze reis. Steden: Marrakech, Tanger, Chefchaouen (heel mooi en er hangt een goede sfeer) en Fez. Met auto overal heen gereden. Dat was ook fijn en goed geregeld.

Gereisd met gezin in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,5

Heel Europa op 1 eiland: IJsland

  • IJsland
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 24 June 2018

Wij (mijn schoonzus en ik, beiden over de 60) hebben een rondreis op maat laten samenstellen door Local Hero naar Ijsland. De natuur is overweldigend en omvat fjorden als in Noorwegen, bergen als in Zwitserland, meren als in de Alpen, vulkanen als in Italie, kloven als in Frankrijk en watervallen als in Oostenrijk. De bevolking is zeer vriendelijk en behulpzaam en je kunt er heerlijk eten. Het is echter geen goedkoop land. Je moet over een redelijk budget beschikken maar je krijgt wel waar voor je geld.

in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,6

Prachtige gezinsvakantie cq rondreis door Sri Lanka gehad, in slechts 10 dagen!

  • Sri Lanka
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 15 May 2018

Het fijne aan het organiseren van een reis met Local Hero is dat je schakelt met een locale reisagent, die toch net met wat leukere en originelere hotels en activiteiten komt dan de reguliere Nederlandse reisbureau's. In ons geval was de local hero (de locale reisagent) zeer flexibel en meedenkend. Zo hebben we samen een reis uitgedacht (en zelfs mijn vierde aanpassing op een reisvoorstel werd verder onderzocht). Op deze manier kwam ik tot een reisplan dat echt voldeed aan mijn wensen: een relatief korte rondreis met drie jonge kinderen (6-11jr oud) waar voor ieder wat wils in terugkwam.

Wij hebben een fantastische en gevarieerder rondreis gemaakt. Alles was goed geregeld. Een prettige en bekwame chauffeur; leuke (ook gevarieerde) hotels en gave activiteiten (safari, tuk tuk trip door de theeplantages, badende olifanten, etc). Kortom, een reis die je zo nog eens over zou willen doen en iedereen zou aanraden!

Gereisd met gezin in april 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Fantastische individuele rondreis met Local Hero Travel in Myanmar

  • Myanmar
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 April 2018

We zijn 31 januari aangekomen in Yangon en vanaf daar , na een bijzondere rondreis door Myanmar , hier op 26 februari ook weer geëindigd. Onze eerste indruk was , wat een prachtig land en aardige mensen. Alles was tot in de puntjes geregeld door de plaatselijke gidsen en kontaktpersonen. We hebben heel veel cultuur gezien b.v. de tempels van Bagan en de tempels van Mrauk-U . Met de boot varen over het Inle meer met de drijvende tuinen en de bijzondere manier waarop hier de vis wordt gevangen. Een aantal dagen in Ngapali Beach heerlijk uitwaaien op een bijna verlaten strand. Uitgevaren met een plaatselijke visser om vis te vangen op zee. Met de trein van Hsipaw via het Gokteik viaduct naar Pyn Oo Lwin een geweldige ervaring. Fietsen in Mandalay kortom te veel om op te noemen. Dit is echt een land om verliefd op te worden.

Gereisd met vrienden in februari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,8

Prachtige rondreis Cuba!

  • Cuba
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 April 2018

Slapen bij de mensen thuis in Cuba, veel natuur, cultuur, zon, zee, strand! Alles wat we vooraf met Local Hero Travel afgesproken hadden klopte: de accommodaties, het vervoer, de activiteiten ter plaatse. Het was geweldig en de voorbereiding/begeleiding van Local Hero Travel was uitstekend en altijd snel!

Gereisd met vrienden in maart 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

10,0

Super reis met geweldige hotels en een fantastische gids.

  • Thailand
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 19 January 2018

We hebben een culturele rondreis gemaakt om met name de Kmer tempels in het noordoosten te bezoeken.
Daarnaast natuurlijk ook de "normale" hoogtepunten van Thailand bezocht.
Fantastische ervaring met een goede chauffeur en een super gids die ons begreep.
Heb veel reisorganisaties benadert maar Henk van Local Hero Travel begreep precies wat we wilden en heeft dit vervolgens ook voor ons geregeld.
Zonder zijn adviezen was de reis niet zo mooi geweest.
Een dikke pluim voor Local Hero Travel en met name Henk.

Gereisd met vrienden in december 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,2

Geweldige individuele rondreis met Local Hero Travel

  • Colombia
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 02 November 2017

Wij hebben Colombia bezocht, we zijn in Bogota begonnen en geëindigd in Cartagena. Colombia is een prachtig land, met een mooie mix van cultuur en natuur. We hebben van alles wat gezien; van stranden tot steden en van jungle tot platteland. Dit was onze eerste reis met Local Hero Travel en we zijn supertevreden! We wisten precies wat we gingen doen, waar we sliepen en hoe we reisden (voornamelijk per bus). Local Hero Travel heeft ons geholpen met het organiseren, omdat ze niet alleen toeristische stukken aanbevelen maar je ook buiten de gebaande paden sturen. Ideaal voor een beetje avonturier die het wel prettig vindt om te weten waar -ie 's avonds slaapt. Daarnaast heb je wel het plezier van een individuele rondreis, maar betaal je niet de hoofdprijs. Dit omdat je niet constant een gids bij je hebt, maar bijvoorbeeld alleen voor een dagdeel en je in comfortabele ho(s)tels slaapt, maar niet in de luxere varianten. Dit geeft je een heel vrij en onafhankelijk gevoel, vooral als je met z'n tweeën reist. Wij zijn enthousiast!

Gereisd met partner in oktober 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Indrukwekkende individuele rondreis met Local hero door Zuid afrika

  • Zuid-Afrika
  • Autorondreis Autorondreis
  • 26 September 2017

We hebben een individuele auto rondreis gemaakt van 21 dagen door Zuidafrika. De eerste week stond in het teken van safari. Onze reisorganisatie, Local Hero, had een geweldige lodge geboekt en binnen 2 dagen hadden we de big five gezien ! Vervolgens zijn we via Swaziland naar Durban gereden en daarna gevlogen naar Port Elizabeth. De laatste week hebben we de kust bezocht en onze reis afgesloten in de wijnstreek dichtbij Kaapstad.
We hebben genoten van de gevarieerde landschappen, de dieren, de accommodaties en bovenal de vriendelijke mensen.

De organisatie was bij Local Hero en onze Local Hero adviseur Tanja in uitstekende handen. We kregen een dik boekwerk mee, waarin per dag een beschrijving stond, inclusief de route die we moesten rijden. Alles klopte en mede daardoor was het een probleemloze en geweldige reis ! We waren onder de indruk van de door local hero gekozen locaties die bij ons zeer in de smaak vielen. Kernwoorden hierbij waren: Kleinschalig, goede bedden, prachtige locaties met een totaal eigen sfeer en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !
Naast de organisatie van de reis hebben wij de persoonlijke benadering van local hero tijdens de voorbereiding en de samenstelling van de reis als zeer positief ervaren.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,6

Een onbezorgde prachtige reis 'op maat' verzorgd

  • Chili
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 22 September 2017

doel van onze reis was het huwelijk van onze zoon bijwonen. Ervoor wilden wij graag iets van Chili zien. Aangeboden reizen via reisbureau's bleken niet aan te sluiten bij onze tijd en wensen. Gelukkig was daar Local Hero Travel! Lilian heeft prima met ons meegedacht en dit heeft gezorgd voor een zorgeloze, onvergetelijke tijd in Chili. Echt alles was super geregeld. Chauffeur Fernando die vloeiend Engels sprak en ons niet alleen naar onze bestemming bracht maar ook vol enthousiasme over Chili vertelde. Fijne hotels in Santiago en San Pedro de Atacama (absolute aanrader!), prima geregelde excursies met enthousiaste, Engels sprekende gidsen. Voor 2 excursies, waarvoor we om 06.00 uur op stap gingen, bleek warme kleding belangrijk omdat het -15 graden was (we waren er augustus, eind van de winter) . Daar hadden we niet op gerekend en dat bleek dus even afzien! Overigens was het huwelijk eveneens een prachtige gebeurtenis.

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,8

Fantastische familie-reis door Ecuador met Local Hero

  • Ecuador
  • Familiereis Familiereis
  • 21 August 2017

Na ruim 2 weken dagelijks mailcontact met onze Local Hero Javier (ik was nl. een beetje laat met boeken en bedenken wat we wilden) was onze reis gepland en geboekt. Javier vroeg en begreep onze wensen goed en deed mooie voorstellen om dit te realiseren. Het was voor ons de eerste keer naar Zuid-Amerika (met onze 3 kinderen van 14-16-18 jaar) en alle vragen die ik had, over veiligheid, het geven van tips, reistijden etc. werden per direct door Javier beantwoord. De route hebben we samen uitgestippeld, waarschijnlijk activiteiten en bezoek van locaties die andere reisorganisaties ook aanbieden, maar tempo, wijze van reizen en soort overnachtingen helemaal afgestemd op wat wij wilden. Als we ergens langer of korter wilden blijven dan in het voorstel werd dit direct geregeld. Waar we van openbaar vervoer gebruik konden maken deden we dit (met uitleg van Javier hoe dit in z'n werk gaat; wat overigens erg eenvoudig en goedkoop is) en als dit teveel tijd zou vergen regelde Javier vervoer voor ons. Toen we tijdens de trip nog iets wilde veranderen werd dit per direct en kosteloos geregeld voor ons. Tijdens de trip was Javier/de organisatie altijd goed bereikbaar voor als nodig.
Een schitterend land met vriendelijke trotse kleurrijke bevolking. Omdat het land niet heel groot is, ben je niet al je tijd kwijt met reizen, maar kan je heel veel verschillende dingen zien&doen. We zijn o.a. in het Amazone regenwoud geweest, de Andes, in Quito en Cuena (mooiste stad!) en aan de kust om de walvissen te zien springen. We waren graag nog langer dan 3,5 week gebleven, met name om toch nog iets meer rust in de trip te brengen (wel heel veel verschillende plekken overnacht en dan weer verder trekken) en om meer van de Andes te zien en tijd te hebben om hier echte tochten te lopen, wat een schitterende natuur! We voelden ons overal veilig, hadden geen last van muggen, maar ik was blij dat ik pillen tegen hoogte ziekte mee had genomen (de rest had hier geen last van). Veel westers-toerisme kwamen we niet tegen.

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Fantastische reis door Indonesië

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 07 August 2017

Ons programma - Java, Bali, Gili-eilanden - werd volledig volgens onze wens opgesteld. De chauffeurs en/of gidsen waren telkens heel stipt en gaven ons alle informatie of documenten die we nodig hadden. Verder konden ze ons heel wat vertellen over het dagelijkse leven of gewoonten en dat was mooi meegenomen. De logies waren stuk voor stuk heel goed en meestal mooi gelegen. Sommige bestemmingen waren zelfs véél beter dan wat we ooit verwacht hadden. Alles verliep van een leien dakje zodat we nu nog nagenieten van een mooie, ontspannen en leerrijke reis. We weten het nu wel zeker: als we de volgende (grote) reis plannen is het opnieuw met Local Hero Travel!

Gereisd met partner in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,5

Avontuurlijke reis door Zuid-Peru

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 12 June 2017

Samen met Local Hero Carmen een fantastische reis samengesteld, binnen ons budget. We wisten vooraf wat we wilden en Carmen heeft ons geholpen daar een mooie, realistische reis van te maken. Want Peru is zo een fantastisch land, dat we eigenlijk te veel wilden doen in de tijd die we hadden.
Het mailcontact ging heel fijn en we kregen altijd snel reactie.
Ook tijdens de reis is er nog contact geweest of alles volgens plan verliep, of we nog vragen hadden.
Van de Colca Canyon tot Machu Picchu en de amazone. Het was een heerlijke reis, mede dankzij Local Hero en alle goede voorbereidingen.

Gereisd met vrienden in mei 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,6

Een mooie op persoonlijke wensen afgestemde rondreis op Java via Local Hero Travel, Francisca mijn complimenten!

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 26 April 2017

Het was een rondreis met zoeken naar de jeugdherinneringen van mijn vrouw die er enkele jaren in haar vroege jeugd woonde. Een reis naar niet voor de hand liggende bijzondere plekken. Weg uit het toerisme. Perfect georganiseerd en uitgevoerd! Een buitengewone ervaring en kennismaking met de uiterst vriendelijke bevolking.

Gereisd met partner in april 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Rondreis door Marokko, Marrakech en overnachting in de Sahara

  • Marokko
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 13 March 2017

Perfect reis gehad. Alles goed geregeld en een goede back-up door Local Hero. Je kunt altijd bellen en zijn altijd bereikbaar. Eerst vertraging op Schiphol, gebeld en de gereserveerde taxi stond netjes te wachten toen we terug kwamen. Ook de kwaliteit van de besproken riads en overige zaken zijn erg goed. Tussendoor werden we nog gebeld of alles goed verliep. En toen we na de rondreis terug kwamen in onze Riad in Marrakesh stond er een bos rozen te wachten. Had niet gehoeven maar toch erg leuk en getuigd van betrokkenheid.
Een aanrader, bedankt Brahim..

Gereisd met partner in maart 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Op maat gemaakte, schitterende, uitstekende rondreis gehad. Local Hero Wil helpt je bij alle vragen, wensen en aanpassingen

  • Costa Rica
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 22 February 2017

De reis van 16 dagen ging van Tortuguero, naar San Gerardo de Dota, Vulkan Poas, Vulkan Arenal, Montezume en Esterillios. Een uitstekende eerste indruk van Costa rica, gevarieerd in alle opzichten, zeker qua flora fauna en relaxmomenten. Smaakt naar meer!

Gereisd met partner in januari 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Local Hero Travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Local Hero Travel of klachten over Local Hero Travel.