NRV Holiday

Gespecialiseerd in reizen naar verre bestemmingen

NRV Holiday is een echte specialist in verre reizen. Of je nu naar Azië, Afrika of Amerika wilt, een privéreis of groepsreis wilt maken: bij NRV Holiday zit je goed! Het reisaanbod is uitgebreid en de reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Meer over NRV Holiday

NRV Holiday is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle NRV Holiday reizen »

NRV Holiday
Accommodatie
7,8
Vervoer
7,9
Reisleiding
7,9
Prijs/kwaliteit
7,5
Algemeen
7,4
7,6 76 beoordelingen
NRV Holiday is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Mijn man en ik hebben een geweldige rondreis in Indonesië gemaakt dankzij NRV reizen. We hebben in 16 dagen zoveel mooie dingen gezien en de reisleiders hebben ons voorzien van goede achtergrondinformatie. Prachtig!

- Isabelle

Populaire NRV Holiday reizen

Thailand Compleet, inclusief Koh Samui

Thailand Compleet, inclusief Koh Samui

- Vertrekken van mei t/m september 2018 en mei 2019 - Verblijf tijdens de beste reisperiode Koh Sam...

vanaf € 1704

Ontdek Noordoost-Amerika

Ontdek Noordoost-Amerika

- Geniet in 'the city that never sleeps' New York - Bezoek één van de oudste steden van Amerika; Bo...

vanaf € 1866

Nationale Parken van het Westen

Nationale Parken van het Westen

- Ontdek wereldsteden Las Vegas en Los Angeles - Ervaar het natuurschoon in Zion Nationaal Park -...

vanaf € 1597

NRV Holiday ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van NRV Holiday zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met NRV Holiday.

Er zijn 76 ervaringen met NRV Holiday geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,8
Vervoer
7,9
Reisleiding
7,9
Prijs / Kwaliteit
7,5
Algemeen
7,4
7,6
Totaalscore
76 beoordelingen
2,0

Rondreis Thailand eilandhoppen NRV

 • Thailand
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 09 August 2018

Via Bangkok naar Hua Hin, Koh Tao, Koh Pangan en Koh Samui. Schitterende eilanden en mooi land, maar wat een drastisch slechte reisorganisatie is NRV zeg. Eens en nooit meer. Van reisleider (freelancer) tot en met de hotels die ze geboekt hebben: een groot drama. Ik denk dat een kind van 13 die een middagje achter de computer zit een betere 14-daagse reis kan boeken dan NRV, die niet eens de ballen hebben om de telefoon op te nemen als je wilt zeggen hoe slecht het op vakantie is en of ze er iets aan kunnen. Ik raad iedereen aan om via Kras of Fox te gaan met een groepsreis, 100x beter!

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
3,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
2,0
Reiziger icon

4,6

Gewoon niet goed.

 • Namibië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 23 July 2018

Na een moeilijke boekingsprocedure die tergend langzaam verliep kregen wij een reis die, zoals NRV aangaf, door omstandigheden op een aantal punten afweek. Eenmaal aangekomen bleek dat de op de site getoonde accommodatie al tot eind 2019 is volgeboekt. Dit werd ons verteld door de lokale vertegenwoordiger van NRV in Namibië. Hieruit kan ik enkel concluderen dat je wordt misleid met aantrekkelijke locaties die vervolgens niet beschikbaar blijken te zijn. De kwaliteit van de accommodaties liet her en der zeer slecht. Daartegenover ook weer een aantal uitschieters die het dan goed moeten maken. Tijdens der reis deed zich bij een accommodatie een probleem voor dat wij zelf hebben moeten oplossen daar de lokale vertegenwoordiging van NRV geen actie ondernam. De uitleg ter plekke en de meegeleverde documentatie zijn summier en klopt vaak niet.

Gereisd met vrienden in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
2,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

4,0

Individuele reizen organiseren is een kunst,...... en die beheersen ze echt niet........

 • Thailand
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 11 February 2018

Ik herken veel in de voorgaande beschrijvingen en zal hier niet allemaal details opschrijven. te veel zaken m.b.t. onze individuele rondreis klopten gewoon niet. enorme problemen bij het boeken, Soms hotels ver onder de maat, veel te lange onvermelde transfers, onduidelijke info, En het ergste van alles: je werd als je iets meldde dat niet klopte totaal niet serieus genomen. Hoezo de klant in koning? Nee wellicht is NRV als aanbieder van groepsreizen nog wel OK, maar het organiseren van individuele reizen kunnen ze beter aan anderen overlaten. enorm inflexibel en reisadviseurs die het eigenlijk ook niet precies weten en zich dan mar verschuilen achter de zin: "Zo is de procedure nou eenmaal bij ons'. Maar juist daar moet je bij individuele reizen flexibel in zijn..... Nee, ze hebben het niet helemaal begrepen daar. Voortaan maar een andere reisorganisatie kiezen lijkt me. Je koopt immers geen schuursponsje van 80 cent.

Gereisd met partner in januari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
3,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

3,4

NRV bezorgde ons een onvergetelijke reis (in negatieve zin)

 • Vietnam
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 09 November 2017

Prachtig land, zeer zwakke organisatie. Lieten mijn vrouw gewoon op het vliegveld staan. Waren vergeten haar op de lijst te zetten. De reisleider ging doodleuk zelf wel mee. Let op reisleider Harrie. Kan niet met zijn handen van passagiers afblijven. Heb je een blonde vrouw, pas helemaal op. NRV is het er voor 100 % mee eens dat e.e.a. niet door de beugel kon. Maar komt niet verder dan een Jumbo bloemetje en een schamele vergoeding. Volgend jaar weer gewoon bij FOX.

Gereisd met partner in februari 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

1,0

100% AFRADER!

 • Indonesië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 11 August 2017

Na eerder een slechte ervaring met NRV te hebben gehad, hadden we besloten om tóch nog een keer de gok te wagen. Nou, daar hebben we nu wel spijt van.

NRV heeft er een handje van om meerdere (tegenstrijdige) voorwaarden te hanteren voor haar reizen. Aan de hand van wat haar het beste uitkomt, kiest zij de meest voordelige set voorwaarden die dan van toepassing zouden zijn.

Zo hebben ze zonder enig overleg besloten een reis met "gegarandeerd vertrek" te laten instromen in een andere rondreis. Dit betekent dat mijn ouders halverwege de reis van een andere groep erbij worden geduwd uit het oogpunt van kostenbesparing. Dit, terwijl er bij de desbetreffende reis wordt aangegeven dat ongeacht het aantal deelnemers de reis (in zijn normale vorm dus) uitgevoerd zal worden, eventueel in een kleiner busje en met een Engelstalige gids.

Ik heb bij NRV meermaals aangekaart dat dit niet in lijn ligt met haar eigen voorwaarden, werd er vanuit NRV geen moeite gedaan om naar een oplossing te kijken. Eventueel omboeken naar een andere datum was wel een optie, maar alle daarmee gemoeide kosten zouden dan wel voor mijn ouders zijn.

Zeker gezien de prijs van de reizen verwacht je wel enig niveau van service en klantvriendelijkheid verwachten... Geen aanrader dus! Als je een dergelijke reis wilt boeken, dan zijn er heel wat betere/meer klantvriendelijke alternatieven die in ieder geval wel open en eerlijk naar hun klanten toe zijn.

in september 2017
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon


Lees meer NRV Holiday ervaringen »


Heb je zelf NRV Holiday ervaringen of klachten over NRV Holiday?

Contactgegevens

Adres
NRV Holiday
Treubstraat 7
2288 EG Rijswijk
Bekijk op kaart »

Klantenservice
070-3076700

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur