NRV Holiday

Gespecialiseerd in reizen naar verre bestemmingen

NRV Holiday is een echte specialist in verre reizen. Of je nu naar Azië, Afrika of Amerika wilt, een privéreis of groepsreis wilt maken: bij NRV Holiday zit je goed! Het reisaanbod is uitgebreid en de reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Meer over NRV Holiday

NRV Holiday is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle NRV Holiday reizen »

NRV Holiday
Accommodatie
7,8
Vervoer
7,9
Reisleiding
7,8
Prijs/kwaliteit
7,5
Algemeen
7,4
7,5 77 beoordelingen
NRV Holiday is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Mijn man en ik hebben een geweldige rondreis in Indonesië gemaakt dankzij NRV reizen. We hebben in 16 dagen zoveel mooie dingen gezien en de reisleiders hebben ons voorzien van goede achtergrondinformatie. Prachtig!

- Isabelle

Populaire NRV Holiday reizen

Hoogtepunten van Vietnam

Hoogtepunten van Vietnam

- Overnacht aan boord van een traditionele jonk in de Halong Bay! - Verblijf in Dalat, bekend om de...

vanaf € 38

Japan Compleet

Japan Compleet

 • Japan Japan
 • GroepsrondreisGroepsrondreis
 • Reisduur 21 dagen

- Uitgebreide ontmoeting met fascinerend Japan - Fotografeer Mount Fuji vanuit de kabelbaan - Bezo...

vanaf € 239

Relaxt door Peru

Relaxt door Peru

 • Peru Peru
 • GroepsrondreisGroepsrondreis
 • Reisduur 21 dagen

- Rechtstreekse vlucht met de KLM - Gegarandeerd Nederlandssprekende reisleiding - Reis in een rus...

vanaf € 175

NRV Holiday ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van NRV Holiday zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met NRV Holiday.

Er zijn 77 ervaringen met NRV Holiday geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,8
Vervoer
7,9
Reisleiding
7,8
Prijs / Kwaliteit
7,5
Algemeen
7,4
7,5
Totaalscore
77 beoordelingen
5,6

Slechte service NRV

 • Thailand
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 28 August 2018

Bij aankomst in eerste hotel, voor het eten het verzoek in te schrijven voor de excursie en graag aanbetalen. Dit terwijl je moe bent van de vermoeiende reis.
Helaas bleek laagseizoen (regenseizoen) toch hoogseizoen vanwege de Chinese toeristen die in augustus massaal naar Thailand kwamen. Hoewel de gids ter plekke dat meteen ter sprake bracht, heb ik dat helaas nergens van tevoren gelezen. Daardoor werd menige excursie totaal anders dan voorgesteld en hebben mede door het weer een heel slechte excursie naar de Phi Phi eilanden ervaren. Lees: de helft zeeziek en niks relaxen op een wit strand, er slechts langs gevaren, want strand al vol met andere boten. Desondanks gewoon doorlaten gaan en geen eerlijke informatie vooraf. Eerste hotel in Bangkok lag een uur rijden met de taxi van de bezienswaardigheden! Daardoor dingen moeten laten. In het laatste hotel (Ramada Phuket) de helft van ons reisgezelschap buikloop en overgeven. Onze inschatting door slechte hygiëne in het hotel. Hoewel NRV erkent dat de klachten dan wel heel vervelend zijn, ze er lering uit trekken (?), geen enkele vorm van compensatie. Voor de excurise naar Phi Phi met ons gezin een dure les! Eerste en laatste reis met NRV.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

2,0

Rondreis Thailand eilandhoppen NRV

 • Thailand
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 09 August 2018

Via Bangkok naar Hua Hin, Koh Tao, Koh Pangan en Koh Samui. Schitterende eilanden en mooi land, maar wat een drastisch slechte reisorganisatie is NRV zeg. Eens en nooit meer. Van reisleider (freelancer) tot en met de hotels die ze geboekt hebben: een groot drama. Ik denk dat een kind van 13 die een middagje achter de computer zit een betere 14-daagse reis kan boeken dan NRV, die niet eens de ballen hebben om de telefoon op te nemen als je wilt zeggen hoe slecht het op vakantie is en of ze er iets aan kunnen. Ik raad iedereen aan om via Kras of Fox te gaan met een groepsreis, 100x beter!

Gereisd met gezin in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
3,0
Vervoer
2,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
2,0
Algemeen
2,0
Reiziger icon

4,6

Gewoon niet goed.

 • Namibië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 23 July 2018

Na een moeilijke boekingsprocedure die tergend langzaam verliep kregen wij een reis die, zoals NRV aangaf, door omstandigheden op een aantal punten afweek. Eenmaal aangekomen bleek dat de op de site getoonde accommodatie al tot eind 2019 is volgeboekt. Dit werd ons verteld door de lokale vertegenwoordiger van NRV in Namibië. Hieruit kan ik enkel concluderen dat je wordt misleid met aantrekkelijke locaties die vervolgens niet beschikbaar blijken te zijn. De kwaliteit van de accommodaties liet her en der zeer slecht. Daartegenover ook weer een aantal uitschieters die het dan goed moeten maken. Tijdens der reis deed zich bij een accommodatie een probleem voor dat wij zelf hebben moeten oplossen daar de lokale vertegenwoordiging van NRV geen actie ondernam. De uitleg ter plekke en de meegeleverde documentatie zijn summier en klopt vaak niet.

Gereisd met vrienden in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
2,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
3,0
Reiziger icon

4,0

Individuele reizen organiseren is een kunst,...... en die beheersen ze echt niet........

 • Thailand
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 11 February 2018

Ik herken veel in de voorgaande beschrijvingen en zal hier niet allemaal details opschrijven. te veel zaken m.b.t. onze individuele rondreis klopten gewoon niet. enorme problemen bij het boeken, Soms hotels ver onder de maat, veel te lange onvermelde transfers, onduidelijke info, En het ergste van alles: je werd als je iets meldde dat niet klopte totaal niet serieus genomen. Hoezo de klant in koning? Nee wellicht is NRV als aanbieder van groepsreizen nog wel OK, maar het organiseren van individuele reizen kunnen ze beter aan anderen overlaten. enorm inflexibel en reisadviseurs die het eigenlijk ook niet precies weten en zich dan mar verschuilen achter de zin: "Zo is de procedure nou eenmaal bij ons'. Maar juist daar moet je bij individuele reizen flexibel in zijn..... Nee, ze hebben het niet helemaal begrepen daar. Voortaan maar een andere reisorganisatie kiezen lijkt me. Je koopt immers geen schuursponsje van 80 cent.

Gereisd met partner in januari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
3,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

3,4

NRV bezorgde ons een onvergetelijke reis (in negatieve zin)

 • Vietnam
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 09 November 2017

Prachtig land, zeer zwakke organisatie. Lieten mijn vrouw gewoon op het vliegveld staan. Waren vergeten haar op de lijst te zetten. De reisleider ging doodleuk zelf wel mee. Let op reisleider Harrie. Kan niet met zijn handen van passagiers afblijven. Heb je een blonde vrouw, pas helemaal op. NRV is het er voor 100 % mee eens dat e.e.a. niet door de beugel kon. Maar komt niet verder dan een Jumbo bloemetje en een schamele vergoeding. Volgend jaar weer gewoon bij FOX.

Gereisd met partner in februari 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon


Lees meer NRV Holiday ervaringen »


Heb je zelf NRV Holiday ervaringen of klachten over NRV Holiday?

Contactgegevens

Adres
NRV Holiday
Treubstraat 7
2288 EG Rijswijk
Bekijk op kaart »

Klantenservice
070-3076700

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur