NRV Holiday

Gespecialiseerd in reizen naar verre bestemmingen

NRV Holiday is een echte specialist in verre reizen. Of je nu naar Azië, Afrika of Amerika wilt, een privéreis of groepsreis wilt maken: bij NRV Holiday zit je goed! Het reisaanbod is uitgebreid en de reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Meer over NRV Holiday

NRV Holiday
Accommodatie
7,6
Vervoer
7,7
Reisleiding
7,6
Prijs/kwaliteit
7,3
Algemeen
7,2
7,4 87 beoordelingen
NRV Holiday is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Mijn man en ik hebben een geweldige rondreis in Indonesië gemaakt dankzij NRV reizen. We hebben in 16 dagen zoveel mooie dingen gezien en de reisleiders hebben ons voorzien van goede achtergrondinformatie. Prachtig!

- Isabelle

NRV Holiday ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van NRV Holiday zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met NRV Holiday.

Er zijn 87 ervaringen met NRV Holiday geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,6
Vervoer
7,7
Reisleiding
7,6
Prijs / Kwaliteit
7,3
Algemeen
7,2
7,4
Totaalscore
87 beoordelingen
8,8

Rondreis Sumatra, Java en Bali.

 • Indonesië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 22 August 2019

We hebben een fantastische vakantie gehad. Heel veel gezien en gedaan. Met een aantal hoogtepunten: kijkje bij de Karo Batak bevolking, een schooltje waar we met de kinderen hebben gezongen, Sunset Bromo vulkaan, snorkelen bij Lembongan en het zien van Manta's en hele mooie gekleurde vissen, jungletocht Bukit Lawang en het spotten van de Orang Oetangs, becaktour en Borobudur.
Verder nog heel veel mooie dingen gezien en gedaan: rijstvelden, tempels, treinreis, koffieplantages, fruitmarkten, paleizen, fietstocht in de regio Yogyakarta, watervallen, dorpjes.

We hadden een gids op Sumatra en een andere op Java. Beide waren op hun manier fantastisch. Ze regelden alles voor ons. Als we aankwamen in de hotels regelden ze de kamers, zorgden dat de koffers op de kamers kwamen en een wake up call als we in de ochtend weer op pad gingen. Ze wisten ons veel te vertellen en waren begaan met ons. Ze wisten wat we nodig hadden: zoals schone en mooie toiletten onderweg, koffie/thee tijdens een stop, een koekje/snoepje.
De lunches die erbij zaten waren zeer goed en vaak op mooie plekken.

De rondreis is wel vermoeiend en er waren een paar lange dagen in de bus, maar wel met mooie stops en genoeg te zien onderweg. De wegen zijn gewoon niet zo goed en het is er heel druk, daarom duren de busreizen ook soms wat langer.

We hadden ook een hele gezellige groep. De groep was niet zo groot, 15 personen, maar dat maakt het denk ik juist wel leuk.

Voor ons is NRV reizen een aanrader, we hadden er van tevoren nog nooit van gehoord. Maar zullen als we weer een rondreis gaan maken, zeker op hun site kijken.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

1,0

Boek niet met NRV reizen is namelijk een zeer slechte reis organisatie die mensen oplicht!

 • Amerika
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 15 August 2019

Heb in maart 2019 een rondreis West-Amerika geboekt bij NRV. Blijk nu 2 maanden later zo’n 630 euro goedkoper uit te vallen. Hierdoor heb ik contact gezocht met NRV mbt het grootte prijsverschil (circa 18%). Ik heb gesproken met een medewerker. Zij gaf mij te kennen dat de prijs was aangepast omdat er nog niet voldoende mensen hadden geboekt. Het gaat om een reis de gepland staat in augustus 2019, naar mijn inziens nog voldoende tijd.

Als je vraag om een compensatie of tegemoetkoming mbt het grootte prijsverschil, krijg je te horen. WE VINDEN HET HEEL VERVELEND, MAAR WE DOEN ER NIKS AAN.

Dit voelt voor mij als het belazeren van de klanten tot aan oplichting toe!

NRV is dan ook naar mijn inzien een organisatie waar het alleen draait om incasseren van geld, maar zorgdragen voor tevreden klanten, ho maar...

Ik zal dan ook nooit meer een reis boeken bij NRV en ik adviseer iedereen om bij NRV geen reis te boeken. NRV zijn naar mijn inziens OPLICHTERS eerste klas. Die tevens verschuilen achter allerlei onzin verhalen!

Tevens heb ik een klacht ingediend bij de Geschillencommisie mbt NRV. Ben benieuwd hoe dit verder verloopt...

Gereisd met partner in augustus 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

1,0

NRV is een zeer zeer slechte reis organisatie die je oplicht!

 • Amerika
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 15 August 2019

NRV blijkt een zeer zeer SLECHTE organisatie te zijn die mensen aan het OPLICHTEN is. Circa 2 maanden (maart 2019) geleden een reis geboekt naar West-Amerika. Nu blijkt 2 maanden later de reis opeens 630 euro goedkoper te zijn. We hebben telefonisch contact gezocht met NRV mbt de vraag hoe kan dit. Antwoord van een medewerker. We krijgen de reis niet vol, dus moesten we de prijs verlagen (ruim 18% lager). De reis staat pas gepland op 17 augustus. Dus naar mij inziens nog eventjes de tijd. Ik heb aan een medewerker te kennen gegeven dat ik het prijsverschil wel extreem groot vind. Maar als je vraagt om een compensatie of tegemoetkoming. Krijg je te hoor, VERVELEND VOOR JE MAAR WE DOEN ER NIKS AAN. Terwijl ze pretenderen op internet met altijd de beste prijs. Tevens zouden ze klanttevredenheid hoog ik het vandaal hebben staan.

Conclusie van dit verhaal:
NRV ZIJN DE GROOTSTE OPLICHTERS DIE ER ZIJN!!! DRAAIT ALLEMAAL OM GELD WAARBIJ TOTAAL GEEN REKENING MET DE KLANT WORDT GEHOUDEN!!! ADVIES: BOEK GEEN REIS BIJ NRV WANT JE WORDT BELAZERD WAAR JE BIJ STAAT!!!

PS: een 1 is eigenlijk nog te hoog, maar helaas kan ik geen lager cijfer geven.

Gereisd met partner in augustus 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

9,2

Heerlijke reis!!

 • Marokko
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 09 August 2019

Een heerlijke rondreis (met verlenging) gehad in Marokko!
Het is een vol programma, maar veel van het land gezien.
Prachtig land, mooie cultuur en natuur.
Als je de mogelijkheid hebt, ga dan wat langer, om in het zuiden wat meer tijd te hebben.
Professionele reisleider en chauffeur, meedenkend en kijkend hoe we meer tijd op sommige plekken konden creëren.
Top ervaring!

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

3,0

Dramatische start van onze reis naar het geweldige Costa Rica

 • Costa Rica
 • Fly-drive Fly-drive
 • 09 August 2019

Wij zijn via NRV naar Costa Rica geweest. Op de luchthaven werden we geconfronteerd met het feit dat als je via Amerika reist een ESTA nodig hebt. Daardoor hebben we onze vlucht moeten laten omboeken en 2 dagen later pas kunnen vertrekken. Er was absoluut geen sprake begrip voor deze situatie en van enkele financiële compensatie. Dit was nou eenmaal onze eigen verantwoordelijkheid en hadden we in de Engelse voorwaarden kunnen lezen, in de Travel Key App. Erg jammer dat een Nederlandse reisorganisatie in het Engels informatie verschaft.

We hebben veel contact gehad met medewerkers van NRV, maar zijn hiervan nooit op de hoogte gebracht. Ook staat het niet duidelijk op hun website vermeld. Dit zou wat ons betreft met vette rode letters vermeld moeten worden. In onze reisbescheiden is ook niets te lezen over een ESTA. Wij vinden dat als je een compleet verzorgde reis boekt, met vluchten, hotels en auto inbegrepen, dat deze informatie niet kan ontbreken.

Via NRV kregen we toegang tot een Travel Key App. Hierin staat echter standaard informatie, wat zorgde voor verwarring tijdens ons verblijf. Ook klopten tijden niet altijd.

Dit alles is een reden voor ons om nooit meer een reis te boeken via NRV.

Gereisd met vrienden in augustus 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon


Lees meer NRV Holiday ervaringen »


Heb je zelf NRV Holiday ervaringen of klachten over NRV Holiday?

Contactgegevens

Adres
NRV Holiday
Treubstraat 7
2288 EG Rijswijk
Bekijk op kaart »

Klantenservice
070-3076700

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur