NRV Holiday

Gespecialiseerd in reizen naar verre bestemmingen

NRV Holiday is een echte specialist in verre reizen. Of je nu naar Azië, Afrika of Amerika wilt, een privéreis of groepsreis wilt maken: bij NRV Holiday zit je goed! Het reisaanbod is uitgebreid en de reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Meer over NRV Holiday

NRV Holiday is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle NRV Holiday reizen »

NRV Holiday
Accommodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,1
Prijs/kwaliteit
7,7
Algemeen
7,6
7,7 73 beoordelingen
NRV Holiday is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van NRV Holiday

Mijn man en ik hebben een geweldige rondreis in Indonesië gemaakt dankzij NRV reizen. We hebben in 16 dagen zoveel mooie dingen gezien en de reisleiders hebben ons voorzien van goede achtergrondinformatie. Prachtig!

- Isabelle

Populaire NRV Holiday reizen

Nationale Parken van het Westen

Nationale Parken van het Westen

- Verblijf in de wereldsteden: Las Vegas en Los Angeles - Altijd gegarandeerd Nederlandssprekende r...

vanaf € 1572

Ontdek Noordoost-Amerika

Ontdek Noordoost-Amerika

- 3 bijzondere steden: New York, Boston & Washington D.C. - Bezoek de Niagara watervallen en Toront...

vanaf € 1839

Wonderen van Oost en West

Wonderen van Oost en West

- De perfecte combinatie tussen parken & steden - Leuk uitstapje naar Canada: Toronto - Bezoek de...

vanaf € 3395

NRV Holiday ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van NRV Holiday zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met NRV Holiday.

Er zijn 73 ervaringen met NRV Holiday geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,1
Prijs / Kwaliteit
7,7
Algemeen
7,6
7,7
Totaalscore
73 beoordelingen
3,4

NRV bezorgde ons een onvergetelijke reis (in negatieve zin)

 • Vietnam
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 09 November 2017

Prachtig land, zeer zwakke organisatie. Lieten mijn vrouw gewoon op het vliegveld staan. Waren vergeten haar op de lijst te zetten. De reisleider ging doodleuk zelf wel mee. Let op reisleider Harrie. Kan niet met zijn handen van passagiers afblijven. Heb je een blonde vrouw, pas helemaal op. NRV is het er voor 100 % mee eens dat e.e.a. niet door de beugel kon. Maar komt niet verder dan een Jumbo bloemetje en een schamele vergoeding. Volgend jaar weer gewoon bij FOX.

Gereisd met partner in februari 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

1,0

100% AFRADER!

 • Indonesië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 11 August 2017

Na eerder een slechte ervaring met NRV te hebben gehad, hadden we besloten om tóch nog een keer de gok te wagen. Nou, daar hebben we nu wel spijt van.

NRV heeft er een handje van om meerdere (tegenstrijdige) voorwaarden te hanteren voor haar reizen. Aan de hand van wat haar het beste uitkomt, kiest zij de meest voordelige set voorwaarden die dan van toepassing zouden zijn.

Zo hebben ze zonder enig overleg besloten een reis met "gegarandeerd vertrek" te laten instromen in een andere rondreis. Dit betekent dat mijn ouders halverwege de reis van een andere groep erbij worden geduwd uit het oogpunt van kostenbesparing. Dit, terwijl er bij de desbetreffende reis wordt aangegeven dat ongeacht het aantal deelnemers de reis (in zijn normale vorm dus) uitgevoerd zal worden, eventueel in een kleiner busje en met een Engelstalige gids.

Ik heb bij NRV meermaals aangekaart dat dit niet in lijn ligt met haar eigen voorwaarden, werd er vanuit NRV geen moeite gedaan om naar een oplossing te kijken. Eventueel omboeken naar een andere datum was wel een optie, maar alle daarmee gemoeide kosten zouden dan wel voor mijn ouders zijn.

Zeker gezien de prijs van de reizen verwacht je wel enig niveau van service en klantvriendelijkheid verwachten... Geen aanrader dus! Als je een dergelijke reis wilt boeken, dan zijn er heel wat betere/meer klantvriendelijke alternatieven die in ieder geval wel open en eerlijk naar hun klanten toe zijn.

in september 2017
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

1,0

Slechte organisatie

 • Canada
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 09 June 2017

Ik zou me nog eens achter de oren krabben voordat ik een reis door NRV zou laten samenstellen. De website is niet echt gebruikersvriendelijk, de medewerkers zijn onvoldoende op de hoogte van de lokale situatie, de informatievoorziening verloopt uiterst traag en de communicatie moeizaam. Je kunt beter zelf een reis regelen. Het gemak dat de hulp en ondersteuning van een reisorganisatie zou moeten bieden, ontbreekt bij NRV volledig. Sterker nog: het kost meer tijd, moeite, stress en geld om het via NRV te doen! Zonde dus!

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

4,5

Rondreis geannuleerd

 • Vietnam
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 05 June 2017

Zeer slechte ervaring gehad met de NRV. Hadden een groepsrondreis naar Vietnam en Cambodja geboekt, die gegarandeerd zou vertrekken. Op zowel de schriftelijke bevestiging als de nota, waar dit duidelijk werd vermeld stond ook het advies om je visum voor Vietnam tijdig te regelen. Dit hebben we dan ook 10 weken voor aanvang van de reis gedaan. Een paar dagen nadat we het visum voor €306,- hadden aangevraagd, werd onze reis door de NRV geannuleerd vanwege gebrek aan deelname. We konden nog wel mee met een andere groepsreis, maar dan moesten we opnieuw een visum aanvragen. Konden een tegemoetkoming van €36,- pp krijgen. De NRV is dus totaal niet betrouwbaar, als zij iets zeggen wil dat absoluut niet zeggen dat het ook gebeurd.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

8,6

Wauw! wat was dat mooi....Sri Lanka, dé mix tussen geweldige natuur en cultuur!

 • Sri Lanka
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 08 April 2017

Eerste keer met NRV. Is prima bevallen. Goede voorlichting, alles liep op rolletjes. Vooraf een stopover op Dubai. Was ook top! 3 dgn 2 nachten .... is niet helemaal reëel: je komt laat aan, dan is dag 1 al voorbij. Dag 2 heb je als effectieve dag in Dubai. Dag 3 vertrek je op tijd voor de doorreis naar Colombo. Maar evengoed...wij waren erg blij dat we het gedaan hebben en een eerste indruk van die bijzondere stad en de Burj Khalifa hebben gekregen. Sri Lanka was geweldig! Zo mooi, groen, vredig, indrukwekkende natuur, mooie nationale parken; olifanten, luipaarden, apen, krokodillen, toekan's, 4 soorten ijsvogels. Heerlijk eten! Stupa's in overvloed en zo mooi in het landschap. En onze gids maakte het helemaal af, Shiran. Hij was echt een topper!! flexibel, geïnformeerd, altijd op tijd, sprak goed Engels, was top met onze jongens (9 en 11) en super vrolijk :). Mocht je nog twijfelen, niet doen en gaan!

Gereisd met gezin in april 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Lees meer NRV Holiday ervaringen »


Heb je zelf NRV Holiday ervaringen of klachten over NRV Holiday?

Contactgegevens

Adres
NRV Holiday
Treubstraat 7
2288 EG Rijswijk
Bekijk op kaart »

Klantenservice
070-3076700

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur