NRV Holiday

Gespecialiseerd in reizen naar verre bestemmingen

NRV Holiday is een echte specialist in verre reizen. Of je nu naar Azië, Afrika of Amerika wilt, een privéreis of groepsreis wilt maken: bij NRV Holiday zit je goed! Het reisaanbod is uitgebreid en de reizen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Meer over NRV Holiday

NRV Holiday is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle NRV Holiday reizen »

NRV Holiday
Accommodatie
7,9
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,1
Prijs/kwaliteit
7,7
Algemeen
7,5
7,7 74 beoordelingen
NRV Holiday is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van NRV Holiday

Mijn man en ik hebben een geweldige rondreis in Indonesië gemaakt dankzij NRV reizen. We hebben in 16 dagen zoveel mooie dingen gezien en de reisleiders hebben ons voorzien van goede achtergrondinformatie. Prachtig!

- Isabelle

Populaire NRV Holiday reizen

Thailand Compleet, inclusief Koh Samui

Thailand Compleet, inclusief Koh Samui

- Vertrekken van mei t/m september 2018 en mei 2019 - Verblijf tijdens de beste reisperiode Koh Sam...

vanaf € 1740

Klassiek Japan

Klassiek Japan

 • Japan Japan
 • GroepsrondreisGroepsrondreis
 • Reisduur 16 dagen

- Nieuwe reis vanaf 2018 - Inclusief welkomstdiner in Tokyo - 7 dagen Japan Rail Pass én 2x bagage...

vanaf € 3199

Ontdek Noordoost-Amerika

Ontdek Noordoost-Amerika

- 3 bijzondere steden: New York, Boston & Washington D.C. - Bezoek de Niagara watervallen en Toront...

vanaf € 1841

NRV Holiday ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van NRV Holiday zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met NRV Holiday.

Er zijn 74 ervaringen met NRV Holiday geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
7,9
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,1
Prijs / Kwaliteit
7,7
Algemeen
7,5
7,7
Totaalscore
74 beoordelingen
4,0

Individuele reizen organiseren is een kunst,...... en die beheersen ze echt niet........

 • Thailand
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 11 February 2018

Ik herken veel in de voorgaande beschrijvingen en zal hier niet allemaal details opschrijven. te veel zaken m.b.t. onze individuele rondreis klopten gewoon niet. enorme problemen bij het boeken, Soms hotels ver onder de maat, veel te lange onvermelde transfers, onduidelijke info, En het ergste van alles: je werd als je iets meldde dat niet klopte totaal niet serieus genomen. Hoezo de klant in koning? Nee wellicht is NRV als aanbieder van groepsreizen nog wel OK, maar het organiseren van individuele reizen kunnen ze beter aan anderen overlaten. enorm inflexibel en reisadviseurs die het eigenlijk ook niet precies weten en zich dan mar verschuilen achter de zin: "Zo is de procedure nou eenmaal bij ons'. Maar juist daar moet je bij individuele reizen flexibel in zijn..... Nee, ze hebben het niet helemaal begrepen daar. Voortaan maar een andere reisorganisatie kiezen lijkt me. Je koopt immers geen schuursponsje van 80 cent.

Gereisd met partner in januari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
3,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

3,4

NRV bezorgde ons een onvergetelijke reis (in negatieve zin)

 • Vietnam
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 09 November 2017

Prachtig land, zeer zwakke organisatie. Lieten mijn vrouw gewoon op het vliegveld staan. Waren vergeten haar op de lijst te zetten. De reisleider ging doodleuk zelf wel mee. Let op reisleider Harrie. Kan niet met zijn handen van passagiers afblijven. Heb je een blonde vrouw, pas helemaal op. NRV is het er voor 100 % mee eens dat e.e.a. niet door de beugel kon. Maar komt niet verder dan een Jumbo bloemetje en een schamele vergoeding. Volgend jaar weer gewoon bij FOX.

Gereisd met partner in februari 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

1,0

100% AFRADER!

 • Indonesië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 11 August 2017

Na eerder een slechte ervaring met NRV te hebben gehad, hadden we besloten om tóch nog een keer de gok te wagen. Nou, daar hebben we nu wel spijt van.

NRV heeft er een handje van om meerdere (tegenstrijdige) voorwaarden te hanteren voor haar reizen. Aan de hand van wat haar het beste uitkomt, kiest zij de meest voordelige set voorwaarden die dan van toepassing zouden zijn.

Zo hebben ze zonder enig overleg besloten een reis met "gegarandeerd vertrek" te laten instromen in een andere rondreis. Dit betekent dat mijn ouders halverwege de reis van een andere groep erbij worden geduwd uit het oogpunt van kostenbesparing. Dit, terwijl er bij de desbetreffende reis wordt aangegeven dat ongeacht het aantal deelnemers de reis (in zijn normale vorm dus) uitgevoerd zal worden, eventueel in een kleiner busje en met een Engelstalige gids.

Ik heb bij NRV meermaals aangekaart dat dit niet in lijn ligt met haar eigen voorwaarden, werd er vanuit NRV geen moeite gedaan om naar een oplossing te kijken. Eventueel omboeken naar een andere datum was wel een optie, maar alle daarmee gemoeide kosten zouden dan wel voor mijn ouders zijn.

Zeker gezien de prijs van de reizen verwacht je wel enig niveau van service en klantvriendelijkheid verwachten... Geen aanrader dus! Als je een dergelijke reis wilt boeken, dan zijn er heel wat betere/meer klantvriendelijke alternatieven die in ieder geval wel open en eerlijk naar hun klanten toe zijn.

in september 2017
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

1,0

Slechte organisatie

 • Canada
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 09 June 2017

Ik zou me nog eens achter de oren krabben voordat ik een reis door NRV zou laten samenstellen. De website is niet echt gebruikersvriendelijk, de medewerkers zijn onvoldoende op de hoogte van de lokale situatie, de informatievoorziening verloopt uiterst traag en de communicatie moeizaam. Je kunt beter zelf een reis regelen. Het gemak dat de hulp en ondersteuning van een reisorganisatie zou moeten bieden, ontbreekt bij NRV volledig. Sterker nog: het kost meer tijd, moeite, stress en geld om het via NRV te doen! Zonde dus!

Gereisd met gezin in juli 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
1,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

4,5

Rondreis geannuleerd

 • Vietnam
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 05 June 2017

Zeer slechte ervaring gehad met de NRV. Hadden een groepsrondreis naar Vietnam en Cambodja geboekt, die gegarandeerd zou vertrekken. Op zowel de schriftelijke bevestiging als de nota, waar dit duidelijk werd vermeld stond ook het advies om je visum voor Vietnam tijdig te regelen. Dit hebben we dan ook 10 weken voor aanvang van de reis gedaan. Een paar dagen nadat we het visum voor €306,- hadden aangevraagd, werd onze reis door de NRV geannuleerd vanwege gebrek aan deelname. We konden nog wel mee met een andere groepsreis, maar dan moesten we opnieuw een visum aanvragen. Konden een tegemoetkoming van €36,- pp krijgen. De NRV is dus totaal niet betrouwbaar, als zij iets zeggen wil dat absoluut niet zeggen dat het ook gebeurd.

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon


Lees meer NRV Holiday ervaringen »


Heb je zelf NRV Holiday ervaringen of klachten over NRV Holiday?

Contactgegevens

Adres
NRV Holiday
Treubstraat 7
2288 EG Rijswijk
Bekijk op kaart »

Klantenservice
070-3076700

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur