Rama Tours Holland

Reizen met een persoonlijk karakter

Rama Tours Holland is een echte Indonesië specialist. Het reisaanbod bestaat uit individuele reizen die volledig op maat samengesteld kunnen worden. En Rama Tours geeft hierbij altijd een persoonlijk en deskundig advies. Ben jij klaar voor je droomreis?

Meer over Rama Tours Holland

Rama Tours Holland is aanbieder van:

Bekijk en vergelijk alle Rama Tours reizen »

Rama Tours Holland
Accommodatie
9,2
Vervoer
9,4
Reisleiding
9,6
Prijs/kwaliteit
9,3
Algemeen
9,3
9,4 26 beoordelingen
Rama Tours Holland is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van Rama Tours Holland

Populaire Rama Tours Holland reizen

Rondreis Sumatra van Padang tot Pulau Weh, 20 dagen

Rondreis Sumatra van Padang tot Pulau Weh, 20 dagen

Deze reis brengt u op de mooiste plekken van Sumatra en biedt u de perfecte combinatie van groene re...

vanaf € 1995

Rondreis Kalimantan jungle en bountyeilanden, 17 dagen

Rondreis Kalimantan jungle en bountyeilanden, 17 dagen

Deze spectaculaire reis voert u langs alle hoogtepunten van het ongerepte Kalimantan. Uw reis begint...

vanaf € 2475

Rondreis Java Bali Hoogtepunten, 21 dagen

Rondreis Java Bali Hoogtepunten, 21 dagen

Deze reis bevat vele mooie hoogtepunten van Java: u begint in Jakarta, een stad van uitersten, en be...

vanaf € 1845

Rama Tours Holland ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Rama Tours Holland zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Rama Tours Holland.

Er zijn 26 ervaringen met Rama Tours Holland geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
9,2
Vervoer
9,4
Reisleiding
9,6
Prijs / Kwaliteit
9,3
Algemeen
9,3
9,4
Totaalscore
26 beoordelingen
10,0

Geheel aan onze wensen aangepaste individuele rondreis Bali

 • Indonesië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 10 June 2019

Geboekt bij Rama tours, zeer prettig kleinschalig reisbureau. In eerste instantie is gevraagd wat wij wilden, aan de hand daarvan is een opzet gemaakt. Vervolgens is deze verder aangepast aan onze wensen, waarbij de voors en tegens van de wijziging werden besproken. We hebben in drie weken erg veel van Bali gezien, niet alleen de toeristische hoogtepunten, maar ook een kijkje in het alledaagse leven van Bali. Goede accommodaties op de prachtigste plekken. Bij onze volgende bestemming in het Oosten gaan we weer vragen wat mogelijk is.

Gereisd met partner in mei 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,3

Bezoek aan New Zealand

 • Nieuw-Zeeland
 • Autorondreis Autorondreis
 • 18 April 2019

Down Under naar New Zealand.

Na reeds vele jaren met Ramatours, meer dag 20 jaar, naar Azië gereisd te hebben ,
was onze bestemming begin 2019 dit maal New Zealand. Dat is niet met Azië te vergelijken, want dit is een bezoek aan een land met een westerse cultuur pas 150 jaar oud bestaande ut twee eilanden die beiden een geheel andere natuur hebben. Geen resorts met grote zwembaden en bounty standen, maar B&B en hotels en daarbij ook nog eens een self drive van totaal 5500 km. Na een lange voor studie onze ideeën met het Ramatour team gedeeld met het verzoek om een 6 weken trip voor te bereiden.
Bezoek aan de highlights van het Noorder- en het Zuidereiland met als afsluiting een aantal dagen naar de Cook Islands in de Pacific.
De voorstellen en later de uitwerking van onze trip was geheel naar wens. Wij zijn geen echte wandelaars, en dat is toch wel een van de bijzondere attracties in dit land, waren onze verblijven zo ingericht dat met de stops van 2 a 3 dagen per locatie, genoeg te doen en te zien was om een brede indruk van dit bijzondere continent te krijgen. Ook de mix tussen verblijf en de drie grote steden en verder veel bezoeken aan natuur gebieden, gaf telkens weer een uitdaging van wat nu weer op ons pad zou gaan komen.
Het Noordereiland is vooral mooie standen en vulkanische meren en kraters, het Zuidereiland is vooral overweldigende natuurschoon zowel aan de kusten als in het binnenland. Het auto rijden op de rustige tweebaanswegen is geen enkel probleem. Links rijden went zeer snel.
Het verblijf op Cook Island is verrassend. Met een rond weg van 36 km is alles eenvoudig te bezoeken met de lokale bus. Super kleine en grote resorts direct gelegen aan een bounty strand met heerlijk warm zeewater. Een echte aanrader.
Met een stop over op zowel op de heen- als terugreis in Singapore is deze enorme vlieg afstand goed te overbruggen.

De lokale agent van Ramatours in New Zealand heeft alles bijzonder goed geregeld. Het route boek was behulpzaam en correct. Veel goede aanwijzingen en suggesties. De Hotels en B&B van hoge kwaliteit en gastvrijheid.

Team Ramatours dank voor jullie service en toewijding. Een grote wens van ons om Down Under te bezoeken is in vervulling gegaan.

Speciale dank aan Mirjam Baakman van Ramatours.

Rabina en Hans Sijthoff
Rotterdam 2019.

Gereisd met partner in januari 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,2

Een geweldig mooie rondreis door Noord en midden Sumatra.

 • Indonesië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 21 March 2019

Zeer goed verzorgde reis door Ramatours. Alles klopte. Ze doen wat ze beloven en ze doen het goed.
We hebben 11 dagen een hele mooie individuele rondreis gemaakt door Noord en midden Sumatra. Informatiebrochure is zeer compleet. Hun landenkennis is groot.
Kortom: een betrouwbare reisorganisatie!
ik kan het zeer aanbevelen voor wie naar Azië gaat.
Prijstechnisch: ook prima.
We hebben geen negatieve ervaringen.

Gereisd met partner in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Zorgeloos genieten van een prachtig land

 • Indonesië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 30 January 2019

Heerlijke vakantie waarbij locaties, vliegreizen en transfers allemaal geregeld. Op deze manier zorgeloos en zonder stress gereisd. Verder natuurlijk prachtige natuur en vriendelijke mensen mn op de iets minder toeristische plaatsen die de mensen van Rama Tours overigens precies kenden en konden aanraden.

Gereisd met partner in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

6,2

Individuele rondreis door Bali Java papaua

 • Indonesië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 20 December 2018

Op Bali hebben we enkele dagen uitgerust. Op Java hebben we in Jakarta wat rondgekeken. het hoofddoel was echter Papua. De accommodatie op Biak, het oude KLM hotel, is slecht te nomen en als je niet uitkijkt wordt je belazerd. Interssant was de Japanse grot waar we in 1960 als militair niet mochten komen. In Jayapura verbleven we in een goed hotel, hebben we een mooie tocht gemaakt om de stad te verkennen en in de avond over de markt geslenterd. Inmiddels een Indonesische stad die ook hier door hen smerig is gemaakt.

In het binnenland in Wamena was het interessant en hadden we de beschikking over een gids die wist wat te doen. Een interessante omgeving die gekenmerkt wordt door nog een gedeeltelijk oude Papua. In Santani kwam de teleurstelling dat het niet meer mogelijk is om Mercator monument te bezoeken in Ifar. Militairen staan dt niet meer toe aan blanke bezoekers.

In Sorong, na een vertraging, opgehaald door een 4x4 zijn we na 11/2 in de bush aangekomen. Deze tocht voldeed niet aan die beschrijving. Voor mensen van 80 jaar is deze tocht niet geschikt om te lopen en had ons niet verkocht mogen worden. inplaats van 11/2 uur werd het drie uur lopen en uiteindelijk in het donker. We hebben er op aangedrongen terug te gaan. Maar er is daar geen tel verbinding dus voor de eigenaar hen en weer 4 uur lopen. eerst na de volgende dag konden we terug. een voor ons zeer pijnlijke ervaring. Sorong is overigens een stinkstad waar niets te doen is. We werden gewaarschuwd niet naar een bepaald gedeelte te gaan vanwege diefstallen daar.

In de Raja Ampat home stay Yananas op Gam werd een ramp. Veel te kort aan eten, proberen je te belazeren en het eten dat je krijgt smaakt naar petroleum. Mijn dagboek wat de hele reis heeft vastgelegd heeft er van moeten huilen.

Onze eindbestemming Hongkong was van de hel in de hemel. Het Metropark hotel is een redelijk hotel en dicht genoeg bij het centrum van Kom Loon. We kennen daar de weg, maar HongKong is telkens weer een belevenis

Helaas blijft de nare nasmaak van de twee locaties waarover we bij Rama Tours onze bezwaren hebben duidelijk hebben gemaakt. Voor ons gevoel worden we afgescheept met een fooi, waar we niet mee akkoord gaan en dus rechtsmiddelen moeten aanwenden om ons gelijk te gaan halen.

Gereisd met partner in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon


Lees meer Rama Tours Holland ervaringen »


Heb je zelf Rama Tours Holland ervaringen of klachten over Rama Tours Holland?

Contactgegevens

Adres
Rama Tours Holland
Geleenstraat 3
1078 LB Amsterdam
Bekijk op kaart »

Klantenservice
020-6734773

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur