Riksja Travel ervaringen

De Riksja Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Riksja Travel gemaakt hebben.

Er zijn 247 ervaringen met Riksja Travel geplaatst.

Accomodatie
8.7
Vervoer
8.8
Reisleiding
9
Prijs / Kwaliteit
8.7
Algemeen
9
8.8
Totaalscore

247 beoordelingen

9,6

Goede ervaring met Riksja Travel naar Portugal

🇵🇹 Portugal
Individuele rondreis
20-01-2022

Goede ervaring met Riksja Travel naar Portugal. Alles goed geregeld en voldeed aan alle verwachtingen. Vooral de hotels waren verrassend leuk. Volgende keer voor ons weer met Riksja want service is boven gemiddeld hoog.

Gereisd met gezin
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
10

Prachtige rondreis door Kroatie met Riksja Travel

🇭🇷 Kroatië
Individuele rondreis
13-01-2022

We zijn al eens met Riksja naar een bestemming buiten Europa geweest en dat was een fijne ervaring. Nu met Riksja naar Kroatië. Het was allemaal weer perfect geregeld. Onze wensen zijn goed vertaald naar een reis die voldeed aan onze verwachtingen. Ondanks de Coronatijd waar we inzitten waren we écht op reis. De hotels zijn mooi en liggen op de fijnste plekjes. Kroatie was wel erg druk deze zomer maar het lukte goed om bij de drukke plekken weg te blijven. Ik zou Riksja zeker ook aanraden, wij zijn nu bezig met een reis naar Griekenland via Riksja voor komende zomer.

Gereisd met partner
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
10

Top ervaring

🇬🇷 Griekenland
Individuele rondreis
13-01-2022

Super fijne ervaring gehad met Riksja Travel naar Griekenland afgelopen zomer. We hebben met een huurauto rond gereisd en in super leuke hotels geslapen. Top service en goeie adviezen. Daarom zijn we nu bezig om Thailand te boeken voor komende zomer. Gelukkig met flex voorwaarden. Succes Riksja met de uitdagingen

Gereisd met gezin
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
4,0

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

🇭🇷 Kroatië
Autorondreis
02-10-2021

Twee jaar terug hebben wij via Riksja een reis naar Zuid-Afrika gemaakt. Zowel de reis zelf als het contact en de klantvriendelijkheid waren perfect!Dit jaar zijn we door de Covid situatie via Riksja naar Kroatië en Slovenië geweest. Wat viel dat tegen. Accommodaties benedenmaats en regelmatig foutieve informatie en/of slecht gemanagede verwachtingen. Zaken die een reisorganisatie hoort te weten. Zoals een accomodatie die besluit geen ontbijt te serveren, zonder enige ontbijtmogelijkheden in de omgeving. Of een activiteit die in de praktijk niet is zoals beloofd. Maar wellicht nog het meest teleurstellende is dat wij een vrij uitgebreide feedback / klachtenemail hebben gestuurd en hier geen enkele reactie op hebben ontvangen. Waar Riksja bij de Zuid-Afrika reis 2 jaar terug zélf pro-actief om feedback vroeg.Het vertrouwen is hiermee zwaar beschadigd en dit is de laatste keer geweest dat wij met Riksja reizen. Waar wij na de voorgaande reis nog veel mond-op-mond reclame voor Riksja hebben gemaakt, waarschuwen wij nu juist tégen deze organisatie. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

Gereisd met partner
Accomodatie
3,0
Vervoer
0,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
3,0
Reactie van Riksja Travel
07-10-2021

Ha Kevin,
Allereerst bedankt voor de feedback, daar gaan we zeker mee aan de slag. En wat vervelend om te horen dat de reis zo is tegengevallen. We willen graag het gesprek aan gaan, maar helaas kregen we je niet te pakken. We doen ons best om met je in contact te komen en een passende oplossing te vinden.
Groetjes, Team Riksja Kroatië & Slovenië

9,2

Een ervaring voor het leven

🇰🇪 Kenia
Individuele rondreis
28-02-2020

Onze vijfde reis via Riksja. Jordanië, Marokko, Cuba en Costa Rica waren onze vorige bestemmingen Nu hebben wijeen rondreis gemaakt door het zuidelijk gedeelte van Kenia. Een reis die wij met zijn tweeën en een chauffeur gemaakt hebben. De reis was prima geregeld. De overnachtingen voldeden aan de omschrijvingen. De chauffeur deed zijn werk meer dan prima. Zijn credo. Jullie veiligheid is mijn belangrijkste doel. Hij was bekwaam en meegaand. Gaf adviezen en hield rekening met onze wensen. De organisatie ter plekke was bekommerd met ons. Heeft kleine problemen perfect opgelost. Probeerde ook met ons mee te denken. Wij kunnen met een heel goed gevoel terug kijken op een geweldige vakantie in Kenia

Gereisd met partner in jan. 2020
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0

Mooie rondreis met veel mooie safarimomenten en bijzondere accommodaties

🇳🇦 Namibië
Individuele rondreis
01-01-2020

Dit was onze 3e boeking bij Riksja Travel, na eerdere reizen naar Costa Rica en Zuid-Afrika. De huurauto was, ondanks dat het de goedkoopste categorie was, fantastisch. Volop ruimte voor 2 personen, cruise control en mét service in het geval van een lekke band (waar we gelukkig geen gebruik van hebben hoeven maken, ondanks de vele gravelwegen). Het reistempo was pittig, maar daar hebben we zelf voor gekozen. Als je in 3 weken zowel van Namibië als Botswana een impressie wil krijgen, moet je nou eenmaal flink wat kilometers maken. Er zaten veel bijzondere accommodaties in onze reis, waarvan de unieke lodge middenin de woestijn onze favoriet was. Andere highlights: kajakken tussen tientallen zeehonden, de vele safari’s, een olifant zien zwemmen in Botswana en een dagtrip naar de Victoria watervallen.

Gereisd met partner in okt. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
8,8

Een goed geregelde rondreis (self-drive) van 5 weken over de twee eilanden met prachtige accommodaties. We hebben er enorm van genoten.

🇳🇿 Nieuw-Zeeland
Autorondreis
13-12-2019

We hebben de highlights van het Noorder en Zuidereiland bezocht. De helikoptervlucht en hike op de Gletsjer Fox Clacier, Mildford sound, Tongariro, Mount Cook (tenminste als je goed weer hebt), de whalewatch (Kaikoura) en de Elm wildlife tour (Dunedin) waren absoluut de hoogtepunten.

De boottocht bij het Abel Tasmanpark was beduidend minder. En het in "werking" zetten van de Lady Knox geiser. Gelukkig maakte het park met de modderpoelen het weer helemaal goed.

Alle wandelingen op beide eilanden zijn fantastisch! Zeker als je van wandelen houdt.

De natuur is gewoon geweldig in Nieuw Zeeland.

Als je Nieuw Zeeland wilt gaan bekijken, is een self drive rondreis fantastisch. Riksja Reizen heeft dat voor ons echt super geregeld met echt fantastische accommodaties. Het is onbetwist een aanrader!!!!

Gereisd met partner in nov. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
9,0

Mooie 4 daagse safari en aansluitend 4 daagse idyllische strandvakantie in Dianibeach met Riskja

🇰🇪 Kenia
Familiereis
15-11-2019

3 Natuurparken: Amboseli, Tsavo East en Tsavo West.

Zalig relaxen op het strand van Dianibeach waar we ook konden wandelen, kiten, en snorkelen.

Gereisd met gezin in okt. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0

Een geweldige ervaring in Fins Lapland

🇫🇮 Finland
Individuele rondreis
16-04-2019

Het chaletje was een heerlijke plek om te overnachten; het is leuk om in de plaatselijke supermarkten dingen te kopen en zelf te koken, vonden wij. Een prima plaats ook als uitvalsbasis voor de excursies. Het stadje Rovaniemi is klein, dus als je daar een half dagje bent geweest, is het prima. Museum was erg interessant, dat wel. Het ijshotel ah einde vonden we heel leuk maar dan wel de iglos, het hotel zelf, moet je tegen kunnen (koud!) We hebben het noorderlicht kunnen zien, als tip, kijk goed op de locale app, als je 4 of 5 kans hebt, dan zeler de moeite waard de extra excursie te boeken! Geweldig geregeld verder.

Gereisd met vrienden in jan. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
8,8

Een onvergetelijke reis over het Zuidereiland gemaakt!

🇳🇿 Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis
04-04-2019

Misschien de bekende hoogtepunten, maar dat zíjn ook de hoogtepunten! Abel Tasman National Park, the Pancake Rocks, eigenlijk de hele Great Coast Way, Mt Cook, Banks Peninsula, Kaikoura...enz enz. Wij hadden 2 weken de tijd en hebben nu een goed beeld, maar op sommige plekken zou je gerust langer kunnen verblijven voor meer hikes, activiteiten, en rust! Cardrona Hotel en Silostay waren hoogtepunten van accomodaties. Alle reserveringen van accomodaties, reis, autohuur, roadboek: prima voor elkaar. En persoonlijk!

Gereisd met partner in mrt. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,6

De gids/chauffeur maakt je reis

🇹🇿 Tanzania
Individuele rondreis
03-03-2019

De gids/chauffeur blijft tijdens de safari 5 dagen dag en nacht met je optrekken. Je wilt dan ook een expert die zich aanpast aan je wensen. (foto's maken, vogels zien, vroeg vertrekken, laat vertrekken).

Extra geld uitgeven aan een goede gids en een goede auto....dat loont.

Gereisd met vrienden in feb. 2019
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,0

Individuele rondreis met specifieke wensen met Riskja samengesteld

🇳🇿 Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis
22-02-2019

22 januari 2019

We hebben een individuele rondreis met auto gemaakt, zowel Zuider- als Noorder-eiland, met overnachtingen in Hotels, B&B's of Lodges. In totaal zijn we 3 weken in Nieuw-Zeeland geweest. Onze zoon verblijft inmiddels 7 maanden in Nieuw Zeeland. Hij is zeer enthousiast over het land, zijn enthousiasme en gevoel wilden wij graag met hem delen. Riskja heeft ons uitstekend geholpen om een rondreis te plannen met daarin een bezoek van 2 dagen aan onze zoon en andere specifieke wensen. Het was een fantastische reis. Alles klopte. De afstanden waren prima te doen, goede overnachtingen een uitstekende auto en leuke activiteiten zoals Millford sound, een helikoptervlucht over de gletsjers, walvissen gespot bij Kaikoura, diverse tracks gelopen enz.

De natuur is overweldigend maar met name de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de Nieuw-Zeelanders is heel bijzonder.

Wij kijken terug op een fantastische reis. De contacten met Riskja waren zeer plezierig, korte lijntjes en duidelijke antwoorden op al onze vragen.

Volgende keer gaan wij zeker weer met Riskja!!

Gereisd met partner in jan. 2019
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,5

Goed georganiseerde rondreis

🇳🇿 Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis
23-12-2018

Zeer tevreden over Riskja Travel. Goede voorbereidingen, goede communicatie. Prima reisroute, goede afwisseling tussen hotels en motels. Prettige reisafstanden. Alles, echt alles was erg goed geregeld.

Gereisd met vrienden in nov. 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
9,6

Opnieuw goed geregeld door Riksja

🇰🇪 Kenia
Individuele rondreis
16-11-2018

Onze negende reis met Riksja voerde ons dit keer naar Kenia. Opnieuw was het goed georganiseerd en geregeld met de lokale agent. Onze chauffeur deed er werkelijk alles aan om on zo veel en zo mooi mogelijk wild te laten zien. Natuurlijk de Big Five gezien, maar ook enorm grote kuddes in de Masai Mara.

De accommodaties waren geweldig, zo goed dat we het soms jammer vonden om er te vertrekken. Op een plek hebben we in de tent geslapen waar Obama destijds ook sliep. Dus dat zegt genoeg.

Bijzonder vonden we het ook om in gesprekken met Masai-gidsen wat meer van hun cultuur te leren.

Alles klopte met wat we hier in Nederland met Riksja hadden afgesproken. Dus geen verrassingen, in dit opzicht. Maar wel verrassingen qua natuur en cultuur.

Onze volgende reis gaat zeker weer met Riksja.

Gereisd met partner in nov. 2018
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
9,4

Fantastische rondreis door Tanzania gemaakt: Super begeleiding en maatwerk

🇹🇿 Tanzania
Individuele rondreis
07-10-2018

We hebben een 8 daagse safari trip gemaakt door het binnenland van Tanzania. Ik ben erg te spreken over de reis, maar ook over de begeleiding en het meedenken vanuit RIksja. We mogen van geluk spreken dat we ook de big 5 volledig hebben gespot, echt een aanrader een Safari via Riksja.



Daarna nog een weekje Zanzibar om tot rust te komen, dat is wel erg fijn na de vele indrukken. Al met al weinig feedback of opmerkingen, er is over veel al goed nagedacht.

Gereisd met partner in sep. 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0

Prachtige reis naar Tanzania met safari in Serengeti en snorkelen op Zanzibar

🇹🇿 Tanzania
Familiereis
19-08-2018

We hebben met ons gezin een prachtige reis gemaakt.

1e week in Tanzania vaste land met Safari in de Serengeti, onvergetelijk voor onze dochters van 11.

2e week Zanzibar, relaxen, snorkelen en genieten van het heerlijke eten.

Gereisd met gezin in jul. 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,2

Geweldige vakantie gehad in Thailand dankzij Riksja-travel

🇹🇭 Thailand
Individuele rondreis
09-08-2018

Riksja dacht mee tijdens plannen van onze reis. Steeds snel een reactie op een vraag van ons. Goede info vooraf en tijdens de reis. Bouwstenen die goed op elkaar aansloten en vervoer was steeds goed geregeld. Mooie en afwisselende plekken waar we sliepen.

Kortom: een Top vakantie!

Gereisd met gezin in jul. 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
8,6

Autoreis westkust Verenigde Staten

🇳🇦 Namibië
Autorondreis
07-08-2018

Dankzij Riksja Travel een fantastische rondreis gemaakt langs de westkust van de Verenigde Staten. Eerst zelf een globaal plan opgesteld en daarna met de medewerkers van Riksja Travel alles bekeken, dingen aangepast, wensen doorgegeven. Uiteindelijk een mooi reisplan die langs steden en natuurparken voerde. Riksja regelde tickets, hotel, auto. Ook tijdens de reis, toen een natuurpark niet bereikbaar was ivm brand, hielden ze ons op de hoogte van de ontwikkelingen en gaven bruikbaren adressen door van contactpersoon in de VS. Kortom: geweldige reis, zou zeker weer voor Riksja kiezen. Aanrader!

fam Jansen

Gereisd met gezin in jul. 2018
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,2

Zeer complete rondreis Tanzania en Zanzibar, verzorgd door Riksja Travel.

🇹🇿 Tanzania
Individuele rondreis
06-08-2018

Combinatie van safari met in totaal 4 personen door Serengeti en Ngorogoro, inclusief Lake Natron en daarna samen bijkomen op Zanzibar in een prachtig resort aan de oostkust, plus drie dagen in Stone Town in het mooie Tembo Hotel.

Dieren in actie gezien (cheeta, luipaard, leeuw, hyena) en de overweldigende diepte van de Ngorogorokrater.

Interessante voetsafari bij Lake Natron, wandeltocht door Stone Town met gids en excursie naar spice plantage.

Overnacht in tenten en (luxe) lodges.

Alles klopte. Alles was perfect geregeld, ook ter plekke. En prima gidsen die Engels spraken.

Riksja Travel geeft je het gevoel dat ze alles speciaal voor jou alleen organiseren.

Gereisd met partner in jul. 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
9,0

Schitterend

🇿🇦 Zuid-Afrika
Autorondreis
01-08-2018

Rondreis door Zuid Afrika met een huurwagen met als aktiviteiten Safari, Swaziland; boot Safari, de kust en Drakenbergen

Gereisd met gezin in jul. 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,5

Costa Rica zeker doen een aanrader

🇨🇷 Costa Rica
Individuele rondreis
16-06-2018

In januari naar de vakantiebeurs voor een reis naar Canada en waar komen we mee thuis, Costa Rica, vooral door het gesprek en het goede luisteren naar onze wensen door Maartje. En al onze wensen perfect verwerkt in ons reisplan. 3 weken door Costa Rica getrokken, heel goed te doen in een fourweeldrive. Prachtige natuur, schitterende locaties en accomodaties. Echt veel dieren, vogels gezien, goed eten. Nu even sparen en dan zoeken we weer bij Riksja een nieuwe reis uit

Gereisd met partner in mei 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
8,6

Een mix van tempels, natuur en steden in Japan

🇯🇵 Japan
Individuele rondreis
05-06-2018

Leuke route! Makkelijk haalbaar op 2 weken.

Gereist van Tokio - Kyoto - Hiroshima - Osaka.

Kleine daguitstapjes waren goed geregeld.

Hotels waren een super aanbod.

Kleine tekstjes ter info voor je dagen te vullen.

Alleen het verblijf in Koyasan was weinig informatie over.

Daar hebben ze toch wel een steekje laten vallen.

Maar over de rest wel tevreden!

Gereisd met partner in mei 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
8,4

Een mooie rondreis door een prachtig land.

🇿🇦 Zuid-Afrika
Autorondreis
30-05-2018

De door Riksja samengestelde reis was er een om nooit te vergeten. De overnachtingsplaatsen waren ronduit schitterend, je hebt héle mooie en minder mooie maar ze waren allemaal compleet. Er zaten diverse activiteiten in het programma waar we érg van genoten hebben, ook hier geldt de een wat meer dan de ander. Al met al uitstekend geregeld en voor herhaling vatbaar !

Gereisd met partner in mei 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
9,0

10 daagse rondreis vanuit Marrakech door Hoge Atlas en Sahara bij Erg Chegagaduinen

🇲🇦 Marokko
Individuele rondreis
21-05-2018

Voor het eerst niet zelf een reis samengesteld maar met de hulp van Riksja met bouwstenen en goed advies over te rijden afstanden een reis gepland. We kozen voor de special stay accommodaties, die overal mooi, leuk authentiek en prima waren. Nergens een mindere ervaring gehad. In Marrakech in de rustigere Kasbah woonwijk was prettig, met alles goed te belopen, Riad in Ait Ben Haddou was fijn en lekker eten ondanks dat ik hier en daar mindere recensies zag, Riad in Zagora was geweldig door de aparte huisjes en prachtige tuin in de palmeraie. Kortom ik was helemaal tevreden met de keuzes die voor ons gemaakt waren. Had het zelf niet beter gedaan. Alles was met de huurauto prima geregeld. We kregen zelfs een upgrade in auto en bij inleveren moeiteloos de sleutels overhandigd. Overal vooral vriendelijke mensen en de Erg Chegagatrip was geweldig mede door onze chauffeur Abdel. We hoefden nergens over na te denken en konden alles ondergaan. Een onvergetelijke ervaring. Alle informatie vooraf van Riksja en de contacten bij het plannen was uitstekend. Ik zal de volgende keer er zeker over nadenken om hun hulp in te roepen. De individuele opzet met bouwstenen, de aanpassing aan persoonlijke wensen en mogelijkheid van eigen inbreng vond ik erg fijn en professioneel.

Gereisd met partner in apr. 2018
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
8,8

Een boeiende rondreis door Namibië en Botswane

🇳🇦 Namibië
Autorondreis
13-05-2018

Met veel plezier kijken we terug op onze rondreis door Namibië en Botswana. Dit was onze achtste reis met Riksja. We zijn buitengewoon tevreden over de evenwichtig samengestelde reis die ons volop de gelegenheid bood om in eigen tempo van de schitterende natuur in deze landen te genieten. Prachtige lodges en guesthouses werden afgewisseld door eenvoudiger accommodaties in overeenstemming met de prijs-kwaliteitsverhouding van de reis, meestal prettig en sfeervol. Het rijden in een four-wheel-drive geeft je een prettige zekerheid op de vaak wat minder comfortabele wegen van Namibië, waardoor je ontspannen kunt blijven rijden en volop kunt genieten van de indrukwekkende natuur. De reisbeschrijving in Namibië was uitstekend, in Botswane iets minder duidelijk. Onze eigen GPS bleek een goede ondersteuning. Maak je niet druk over de grensovergangen. Dat verliep allemaal heel voorspoedig. Vanuit Namibië naar Botswane konden we gewoon in NMD betalen. Kortom: een indrukwekkende en ontspannen reis waarvan we uitbundig hebben genoten.

Gereisd met partner in apr. 2018
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
0,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0

Ben jij op reis geweest met Riksja Travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Riksja Travel of klachten over Riksja Travel.