SRC Reizen ervaringen

De SRC Reizen ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met SRC Reizen gemaakt hebben.

Er zijn 10 ervaringen met SRC Reizen geplaatst.

Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
7,5
Totaalscore

10 beoordelingen

1,0

Geld verdienen met het ongeluk van een ander

🇲🇹 Malta
Groepsrondreis
20-08-2018

Helaas de geplande reis door omstandigheden moeten annuleren. Ondanks dat het hotel gratis kon worden geannulleerd, brengt SRC-reizen alle kosten in rekening. Dus zelf het hotel niet hoeven te betalen en de ongelukkige reiziger die moest annuleren wel alles laten betalen. Daar heb ik geen woorden voor die ik hier neer kan zetten. Voor ons geen reizen meer met SRC-reizen.

in mei 2018
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
Reactie van SRC Reizen
20-08-2018

Beste Timo,

Vervelend dat u kort voor vertrek uw geplande vakantie heeft moeten annuleren. Wij kunnen ons voorstellen dat het zuur is om te moeten betalen waarvan u niet heeft kunnen genieten. We hebben gehandeld volgens de ANVR-reisvoorwaarden bij annulering. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

SRC Reizen

8,0

Heerlijke rondreis door het prachtige Andalusie

🇪🇸 Spanje
Groepsrondreis
02-11-2017

Een fantastische reis met een goede afwisseling tussen cultuur en natuur.
Naast de bekende plaatsen als Cordoba, Sevilla en Granada wordt ook veel aandacht besteed aan het onbekende Andalusie. En dat alles met een zeer enthousiaste reisleider die er trots op is om zijn land aan ons te laten zien.

Alleen gereisd in september 2017
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
4,0

Zeer slechte prijs-kwaliteitverhouding

🇯🇵 Japan
Groepsrondreis
24-06-2017

Zou ik deze SRC-Japanreis aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen, helaas moet ik hier volmondig NEEN op antwoorden. Het bedrag dat voor deze reis betaald moest worden, staat in geen verhouding tot hetgeen geboden wordt. Sorry SRC, een 4 krijgen jullie van mij.
De toeslag van € 1320,- voor de eenpersoonsbezemkasten (15 nachten) is te schandelijk voor woorden. De bezienswaardigheden waren niet spectaculair maar konden ermee door. Echter alles er omheen (ontbijt, diner, hotelkamers, overvolle programma, veel lopen, matige lokale gidsen/begeleiders) afgezet tegen de prijs die ik heb moeten betalen € 7220,50 was bedroevend.
Het positieve aan deze reis was de reisleider Thomas Guillini.

Alleen gereisd in april 2017
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
8,8

Reis naar Malta en Gozo.

🇲🇹 Malta
05-04-2017

Geweldige reisleidster (LINDA).Zeer betrokken met de groep .Prima info over Malta, vooral extra excursie de binnenlanden in, op de "vrije dag" was zeer creatief door Linda georganiseerd.

Een reisleidster waar de SRC zuinig op moet zijn !

Gereisd met partner in maart 2017
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
9,2

De gids maakte de reis perfect

🇪🇬 Egypte
Groepsrondreis
04-01-2016

We reis startte in Cairo, gevlogen naar Aswan en van daaruit een Nijlcruise naar Luxor.
Onze gids wist ons precies de mooiste plekjes op het juiste tijdstip te laten zien. Vaak waren wij de grote groepen voor wat de indrukken ten goede kwam.
De Nijlcruise vond plaats aan boord van een prachtige schip met zelfs ons eigen balkon en het boutique hotel in Cairo was meer dan top. Qua eten tijdens deze reis was alles tot in de puntjes verzorgd en geen van ons groepje van 10 is ziek geworden.
Egypte heeft bij ons een zeer diepe indruk achter gelaten. Het is een land waar ik een ieder een rondreis zeker kan aanraden.

in december 2012
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
6,2

Zuid Italie en Sicilie

🇮🇹 Italië
Groepsrondreis
30-09-2015

Mooie rondreis, verliep grotendeels vlekkeloos. Prima chauffeur, goede reisleider.
Maar bijna alle hotels waren erg afgelegen en erg oud (schimmel in de badkamer bv).
En het diner was overal erg slecht, vet, veel koolhydraten, en soms vieze drab vlees. Geen salades, het hoogtepunt was wat diepvries doperwten maar meestal zelfs dat niet. Gezondheid ver te zoeken en dat in het land waar het zo om goed eten draait. En door de afgelegen ligging geen kans om ergens te gaan eten ipv troep in hotel te moeten eten.
De gidsen waren meestal van het kleuterschooljuffrouw type, erg breedsprakig zonder echte informatie en aan het rondkijken kom je dan niet toe. Meestal aan het klasje ontsnapt om mooie fotos te maken!

Gereisd met partner in september 2012
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
8,6

Ontdek Italië

🇮🇹 Italië
Groepsrondreis
30-09-2015

Prachtige reis, goede reisleiding.

Gereisd met partner in mei 2012
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
9,2

20 dagen Vietnam en Cambodja

🇻🇳 Vietnam
Groepsrondreis
30-09-2015

Wat een fantastische reis mede dankzij de voortreffelijke reisleiding. Een reis om nooit te vergeten met veel indrukken. Met name Cambodja was een zeer positieve verrassing. Het volk blijft ondanks alle oorlogsellende ontzettend positief. Zij verdienen onze steun met de opbouw van hun prachtige land met erg veel culturele hoogtepunten. Ik noem maar de Angkor Wat. Zo'n reis kun je wel aan SRC overlaten. Die maken er iets bijzonders van. Niet alleen in de accommodaties, bezienswaardigheden, reisleiding e.d. maar juist ook in de kleine dingen die je eigenlijk niet in de gaten hebt maar wel gebeuren. Niets gaat immers vanzelf.

Gereisd met partner in maart 2012
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
9,5

Rondreis "Hoogtepunten Egypte"

🇪🇬 Egypte
Groepsrondreis
30-09-2015

De rondreis "Prachtig Egypte" (die nu Hoogtepunten Egypte heet, een week was een erg mooie reis waarbij absoluut niet gehaast werd. Zeer goede Nederlandse gids "Willy" die de taal machtig is en zeer veel over het land en haar bevolking weet te vertellen. Het prachtige boutique hotel (dit omdat onze groep maar uit 10 personen bestond) in Cairo en de Nijl-cruise was allemaal uitermate goed. Ook het eten zowel in Cairo als op de boot was perfect, waarbij niemand van onze reis ziek is geworden. Het laatste hotel in Luxor was het enige minpuntje (hotel niet schoon en eten niet bijzonder).
Tijdens onze reis vonden wij het zeer prettig om van Cairo naar Aswan te vliegen, alhoewel we hiervoor wel heel vroeg ons bed uit moesten. Ik kan iedereen deze 1-weekse rondreis beslist aanraden.

Gereisd met partner in december 2010
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4
10

Hoogtepunten Egypte

🇪🇬 Egypte
Groepsrondreis
02-04-2015

Een kleine groep van 14 deelnemers. Zeer goede begeleiding (Willy). Perfecte organisatie. Ter keuze, gevarieerd (Egyptisch en Europees) lekker eten, waarbij niemand enige gezondheid problemen had. Luxe, schone hotels met name Villa Belle Epoque in Cairo met stijlvolle koloniale sfeer.

Alleen gereisd in februari 2013
Accomodatie
7,2
Vervoer
8,4
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
6,8
Algemeen
7,4

Ben jij op reis geweest met SRC Reizen?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met SRC Reizen of klachten over SRC Reizen.