Tiara Tours

Niet-alledaags reizen naar het Oosten

Tiara Tours is een ervaren reisorganisatie voor individuele reizen naar bijzondere bestemmingen in Azië en Oost-Europa. Daarnaast is Tiara Tours dé Trans Siberië Express expert van Nederland. Of je nu luxe of basic wilt reizen, het kan bij Tiara!

Meer over Tiara Tours

Tiara Tours
Accommodatie
8,7
Vervoer
8,9
Reisleiding
9,1
Prijs/kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0 18 beoordelingen
Tiara Tours is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Samen met mijn zus heb ik met Tiara Tours de Transmongolië Express (variant op de Transsiberië express) gedaan met een stedentrip Peking erachteraan. Tiara heeft alles uitstekend georganiseerd (op een tamelijk kort termijn) en wij hebben de t

- H. de Groot

Tiara Tours ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Tiara Tours zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Tiara Tours.

Er zijn 18 ervaringen met Tiara Tours geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,7
Vervoer
8,9
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,3
9,0
Totaalscore
18 beoordelingen
9,3

Een prachtige reis met het gezin naar Moskou en Sint-Petersburg

 • Rusland
 • Familiereis Familiereis
 • 13 August 2019

De reis is in alle opzichten geslaagd te noemen. Dat begon al met de op maat verstrekte offerte, die na wat schaven precies aan onze wensen voldeed. Op het vliegveld van Moskou werden wij keurig opgevangen en naar onze taxibus gebracht. Het hotel was prima, we konden hier nog een goede avondmaaltijd gebruiken. De excursies hebben wij, om flexibeler te zijn, door onze drie kinderen laten organiseren. Als voorbereiding op de reis hebben zij de dagen gevuld met een mooi programma waarbij wij de cultuur, architectuur,etc en de russen goed hebben leren kennen. We hebben zelfs nog een voorstelling van het Zwanenmeer in het Bolshoi bijgewoond!
Op dinsdagavond werden wij stipt op het afgesproken tijdstip opgehaald voor de transfer naar het treinstation. Zo hadden we als als afsluiting van Moskou nog een mooie "citytour". De chauffeur bracht ons tot aan het juiste perron, hetgeen niet overbodig was, want op het station is nagenoeg alles in het Russisch aangeduid.
De nacht-/slaaptrein vertrok ook weer stipt en we konden op ons gemak voor het slapen gaan nog genieten van een kop thee verzorgd door de Provodnika. De trein kwam ook weer stipt op tijd aan in Sint-Petersburg en daar stond onze chauffeur zelfs al bij de juiste wagon(!) op ons te wachten, wat een service!
Ook in Sint-Petersburg weer een goed hotel, de kamers misschien wat aan de kleine kant, maar waar gebruik je de kamers meer voor dan te slapen op zo'n trip? Dus prima in orde. Verrassend was de uitzonderlijk goede keuken in het Hotel waar wij dus iedere avond heerlijk hebben gegeten tegen een zeer schappelijke prijs. Ook in Sint Petersburg weer heel veel moois gezien, uiteraard de Hermitage, maar wat ook zeer aan te bevelen is, is de Stalinistische wijk buiten het centrum, die uitstekend per Metro te bereiken is. In deze wijk de Stalinistische bouw uit de jaren 50, die voor een groot deel al gerenoveerd is (in luxueuzere en grotere appartementen) maar waarin de oorspronkelijke bouw nog goed te herkennen is. Daarnaast is het gebouw van de voormalige Sovjet met een schitterend plein met fonteinen en een beeld van Lenin ervoor prachtig om even te verblijven. Wij hebben bijna een volledige dag aan deze wijk besteed en vonden het erg de moeite waard hier te zijn geweest.
De transfer op de laatste dag naar het vliegveld was ook weer stipt op tijd en keurig verzorgd.
Al met al kijken wij met zijn vijven terug op een ontzettend geslaagde reis waaraan wij zeer goede herinneringen bewaren. Mochten wij in de toekomst weer een dergelijke reis gaan maken, dan denken wij zeker aan Tiara.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

Eén groot avontuur.

 • China
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 19 July 2019

Door de duidelijke info en snelle reacties bij vragen ontstond een spannend proces waarbij je vol vertrouwen de reis tegemoet ging. De vaste medewerker bij Tiara Tours werd een soort maatje. We hebben o.l.v. reisleidster Gemma zeer ontspannen met de Trans Siberië Express en alles daarom heen kennis gemaakt. Hulde. We gaan zo weer mee.

Gereisd met partner in mei 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Een schitterende ervaring met de Trans Mongolië express

 • Mongolië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 15 July 2019

Alles was perfect geregeld. Goed en snel contact met Tiara Tours. Al onze wensen werden mee genomen.
Deskundige, vriendelijke gidsen stonden ons op ieder perron op te wachten. De taal barrière is groot in deze landen. Maar zeer weinig mensen spreken Engels en de aanwijzingen op borden zijn nauwelijks te lezen vanwege een ander alfabet. Een hele aparte ervaring om te leven in een trein en het logeren bij de nomaden in de Gobi woestijn. Het slapen in een Ger is anders dan je gewend ben. Maar daarom des te leuker om mee te maken (geen sanitair bv.)
Als je het ongemak voor lief neem, is deze reis echt een aanrader. En bij thuiskomst waardeer je des te meer je eigen bed en sanitair.
Ook goede, mooie hotels onderweg gehad. En leuke trips onder leiding van een gids.
Onze speciale dank aan gids Ada in Mongolië. Zij had in "no time" alles al geregeld voor het geval een doktersbezoek zou eindigen in een ziekenhuisopname. Gelukkig was dat niet het geval, maar er was al een kamer in het hotel geregeld en een extra gids voor de achterblijver. Je voelt je dan echt gesteund op dat moment.
Wij bevelen Tiara Tours van harte aan!

Gereisd met vrienden in mei 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,8

Geweldige reis, alles tot in de puntjes verzorgd!

 • Mongolië
 • Singlereis Singlereis
 • 19 June 2019

De Singlereis Transmonoglie express gedaan met Tiara tours in mei/juni 2019. In 1 woord geweldige, alles tot in de puntjes verzorgd, zeer goede lokale gidsen en prima hotels. Contact vooraf met Tiara tours verliep zeer soepel, vrijwel altijd dezelfde dag nog antwoord op mijn vragen en speciale wensen van mijn kant om de reis uit te breiden werden zonder problemen ingepast in het programma.

Alleen gereisd in mei 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Fantastische groepsreis van Moskou, via Irkutsk en Baikalmeer, naar Mongolië en eindbestemming Beijing

 • Mongolië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 13 May 2019

Dankzij de perfecte organisatie van Tiara Tours hebben we vanaf het eerste moment met volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere reis. Op alle 'cruciale' momenten stond (op het perron) een deskundige en vriendelijke gids klaar, die ervoor zorgde dat we naar onze bestemming werden gebracht, dat we werden ingecheckt, dat we geld konden pinnen en die ons het een en ander vertelde over de stad waar we zojuist waren aangekomen en dat alle vragen werden beantwoord.

Toen de waterleiding nog (deels) bevroren bleek in het Gerkamp (Terelj-Mongolië) heeft onze gids geregeld dat we in een hotel terecht konden om te douchen en te ontbijten voordat werd afgereisd naar het Gerkamp. Complimenten!
Alle gidsen die ons begeleid hebben, waren intelligent, gemotiveerd, vriendelijk, geduldig en bereid om op onze individuele wensen in te gaan.

De taalbarrière in deze landen moet men niet onderschatten, je kunt je bijna nergens verstaanbaar maken met Engels. We zijn dus maar wat blij dat we de keuze hebben gemaakt om deze reis via Tiara Tours te maken.
In de voorbereiding van de reis werd er goed naar ons geluisterd en werd er met ons meegedacht zodat deze reis aan alle verwachtingen zou voldoen.

TOP-organisatie!

Gereisd met vrienden in april 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Lees meer Tiara Tours ervaringen »


Heb je zelf Tiara Tours ervaringen of klachten over Tiara Tours?

Contactgegevens

Adres
Tiara Tours
Meerten Verhoffstraat 1 D1
4811 AR Breda
Bekijk op kaart »

Klantenservice
076-5652879

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.00 uur