Tiara Tours

Niet-alledaags reizen naar het Oosten

Tiara Tours is een ervaren reisorganisatie voor individuele reizen naar bijzondere bestemmingen in Azië en Oost-Europa. Daarnaast is Tiara Tours dé Trans Siberië Express expert van Nederland. Of je nu luxe of basic wilt reizen, het kan bij Tiara!

Meer over Tiara Tours

Tiara Tours
Accommodatie
8,7
Vervoer
8,8
Reisleiding
8,9
Prijs/kwaliteit
9,1
Algemeen
9,1
8,9 15 beoordelingen
Tiara Tours is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Samen met mijn zus heb ik met Tiara Tours de Transmongolië Express (variant op de Transsiberië express) gedaan met een stedentrip Peking erachteraan. Tiara heeft alles uitstekend georganiseerd (op een tamelijk kort termijn) en wij hebben de t

- H. de Groot

Tiara Tours ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van Tiara Tours zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met Tiara Tours.

Er zijn 15 ervaringen met Tiara Tours geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,7
Vervoer
8,8
Reisleiding
8,9
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,1
8,9
Totaalscore
15 beoordelingen
8,8

Geweldige reis, alles tot in de puntjes verzorgd!

 • Mongolië
 • Singlereis Singlereis
 • 19 June 2019

De Singlereis Transmonoglie express gedaan met Tiara tours in mei/juni 2019. In 1 woord geweldige, alles tot in de puntjes verzorgd, zeer goede lokale gidsen en prima hotels. Contact vooraf met Tiara tours verliep zeer soepel, vrijwel altijd dezelfde dag nog antwoord op mijn vragen en speciale wensen van mijn kant om de reis uit te breiden werden zonder problemen ingepast in het programma.

Alleen gereisd in mei 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,2

Fantastische groepsreis van Moskou, via Irkutsk en Baikalmeer, naar Mongolië en eindbestemming Beijing

 • Mongolië
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 13 May 2019

Dankzij de perfecte organisatie van Tiara Tours hebben we vanaf het eerste moment met volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere reis. Op alle 'cruciale' momenten stond (op het perron) een deskundige en vriendelijke gids klaar, die ervoor zorgde dat we naar onze bestemming werden gebracht, dat we werden ingecheckt, dat we geld konden pinnen en die ons het een en ander vertelde over de stad waar we zojuist waren aangekomen en dat alle vragen werden beantwoord.

Toen de waterleiding nog (deels) bevroren bleek in het Gerkamp (Terelj-Mongolië) heeft onze gids geregeld dat we in een hotel terecht konden om te douchen en te ontbijten voordat werd afgereisd naar het Gerkamp. Complimenten!
Alle gidsen die ons begeleid hebben, waren intelligent, gemotiveerd, vriendelijk, geduldig en bereid om op onze individuele wensen in te gaan.

De taalbarrière in deze landen moet men niet onderschatten, je kunt je bijna nergens verstaanbaar maken met Engels. We zijn dus maar wat blij dat we de keuze hebben gemaakt om deze reis via Tiara Tours te maken.
In de voorbereiding van de reis werd er goed naar ons geluisterd en werd er met ons meegedacht zodat deze reis aan alle verwachtingen zou voldoen.

TOP-organisatie!

Gereisd met vrienden in april 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Oezbekistan met zijn 2-en

 • Oezbekistan
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 20 October 2018

Veel moois gezien en leuke dingen gedaan in een aangenaam tempo. Gereisd met vliegtuig, trein en taxi's. Op elke luchthaven en elk station stond iemand ons op te wachten, ook toen we meer dan een uur vertraging hadden. Vier goede en leuke hotels, eentje was matig goed. Goede en zorgzame chauffeurs in de huurauto's, goede gidsen. Alles bij elkaar een TOP vakantie, waar voor zijn geld!

Gereisd met partner in oktober 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,0

Prima georganiseerde reis met Trans Mongolie Express met excursies

 • Mongolië
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 10 September 2018

Fantastisch om deze onbekende landen en hun inwoners in levende lijven te kunnen zien en met gidsen een langere tijd te kunnen optrekken en praten.

Gereisd met partner in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,8

Super trip in ST. Petersburg en Moskou

 • Rusland
 • Familiereis Familiereis
 • 28 August 2018

Wat een fantastische stad, ongelooflijk mooi, één groot openlucht museum. De stad ligt schitterend aan de Neva, dat eigenlijk het bruisende hart van de stad vormt. En bruisend is St. Peterburg zeker. Veel jonge mensen, veel live muziek, 's avonds veel bandjes die op straat spelen. Qua restaurants is het prima vertoeven in de stad. Lekker eten en relatief goedkoop. Het indrukwekkende plein voor het winterpaleis en de overweldigende tuinen van het zomer paleis moet je gezien hebben. De fantastische gebouwen, ongelofelijk mooi, doen je beseffen hoe rijk de stad was voor de Sovjet dictatuur. In het Sovjet tijdperk is er uiteraard veel veranderd maar ook dit geeft karakter aan een stad zoals je dit voorstelt bij Russische steden. Het centrum heeft helemaal niks met deze Sovjet tijd te maken. Hier alleen maar pracht en praal. Wat veel indruk maakte was dat het bijzonder schoon is in de staden, nergens vuil of afval. Mijn kinderen hadden niet het gevoel in Rusland te zijn, ze hadden een heel andere voorstelling van een Russische stad. Dat beeld is zeker veranderd. Hetzelfde kan je zeggen van Moskou, erg indrukwekkend. Met name het oude Expo terrein nabij de hoge televisietoren. Dit was geweldig, dat mag je eigenlijk niet missen als je Moskou bezoekt. En het is natuurlijk een onbeschrijfelijk gevoel als je op het Rode plein loopt en binnen de muren van het Kremlin wandelt. Ons hotel lag buiten het centrum wat ons de gelegenheid gaf om te genieten van de schitterende metrostations. Ook hier vormt de rivier de Moskva het eigenlijke hart van de stad. De gebouwen en parken zijn schitterend in het centrum, vaak het gevoel gehad dat we niet in een wereldstad rondliepen. Er is heel veel te zien en te voet kan je zowel St. Petersburg als ook Moskou prima bewandelen. Maar het openbaar vervoer is ook uitstekend georganiseerd. Voor ons een echte aanrader om deze steden te bezoeken. Wij hebben de reis gemaakt via Tiara Tours. In één woord: Super!
Alles was prima geregeld, de taxi's waren op tijd, de chauffeurs begeleiden je volledig als ze je van het vliegveld ophalen om je naar het hotel te brengen. Ook onze doorreis met de nachttrein van St. Petersburg naar Moskou verliep zeer goed. De taxi chauffeur begeleide ons tot in de coupé, echt super. Wij hadden via Tiara Tour een gids voor 2 dagen in St. Petersburg en voor 2 dagen in Moskou geregeld. Dit was top!, de gidsen spraken uitstekend Engels en waren zeer prettig in de omgang. De tochten met onze gidsen waren de perfecte aanvulling van onze ontdekkingstocht in ST. Petersburg en Moskou!
Nu we weer thuis zijn hebben we diep respect voor de wijze hoe alles geregeld was door Tiara Tours. Dank daarvoor.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon


Lees meer Tiara Tours ervaringen »


Heb je zelf Tiara Tours ervaringen of klachten over Tiara Tours?

Contactgegevens

Adres
Tiara Tours
Meerten Verhoffstraat 1 D1
4811 AR Breda
Bekijk op kaart »

Klantenservice
076-5652879

Openingstijden helpdesk
ma t/m vrij: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.00 uur