Tiara Tours ervaringen

De Tiara Tours ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Tiara Tours gemaakt hebben.

Er zijn 23 ervaringen met Tiara Tours geplaatst.

Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,1
Totaalscore

23 beoordelingen

8,8

Moskou & St-Petersburg

Rusland
Individuele rondreis
31-10-2019

Heerlijke reis gehad, transfers en hotels, alles was prima geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, ook ter plaatse. Kan Tiara tours zeker aanbevelen!

Gereisd met gezin in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,6

Super geregeld!

Mongolië
Individuele rondreis
27-10-2019

De Transmongolië Express stond al een tijdje op onze bucketlist. Op de vakantiebeurs kennis gemaakt met Tiara Tours. Via mail een offerte opgevraagd en al snel een antwoord ontvangen. Na wat kleine aanpassingen de beroemde treinreis geboekt. Vanaf dag 1 was alles tot in de puntjes verzorgd. De transfers waren voor ons een verademing; niet hoeven nadenken waar je naar toe moet, taxi regelen enz. De lokale gidsen waren altijd op tijd en ook erg behulpzaam. Mede dankzij Tiara Tours is deze fantastische reis met een dikke 10 van onze bucketlist afgevinkt!!

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,6

Moskou en Zuid Kaukasus

Georgië
Individuele rondreis
11-10-2019

Zowel in Moskou als in de landen van Zuid Kaukasus was alles perfect geregeld. Heerlijke reis gehad; zeer veel gezien.

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
10

Transmongolieexpress

Mongolië
Individuele rondreis
06-10-2019

Tiara Tours heeft onze reis met de Transmongolië express voor ons verzorgd. We hebben al veel gereisd maar dit was werkelijk een 10 met een gouden griffel!!! Alles was tot in de puntjes verzorgd met duidelijk heel veel hart voor het reizen, de reis zelf, de landen en de steden. Wij raden Tiara Tours 200% aan!

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,0

Prachtige City-Trip naar Sint Petersburg

Rusland
Familiereis
04-09-2019

Als Belgische familie hebben wij goede ervaringen met Nederlandse reisagentschappen. Voor onze City-trip naar Sint Petersburg hebben wij ons laten bijstaan door Tiara voor het regelen van het hotel, transport en één dag gidsen. Wij zijn super tevreden! Het hotel was prima, de gids was heel deskundig en vriendelijk. Het transport was goed geregeld….Wij geven Tiara een 9 op 10!

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,3

Een prachtige reis met het gezin naar Moskou en Sint-Petersburg

Rusland
Familiereis
13-08-2019

De reis is in alle opzichten geslaagd te noemen. Dat begon al met de op maat verstrekte offerte, die na wat schaven precies aan onze wensen voldeed. Op het vliegveld van Moskou werden wij keurig opgevangen en naar onze taxibus gebracht. Het hotel was prima, we konden hier nog een goede avondmaaltijd gebruiken. De excursies hebben wij, om flexibeler te zijn, door onze drie kinderen laten organiseren. Als voorbereiding op de reis hebben zij de dagen gevuld met een mooi programma waarbij wij de cultuur, architectuur,etc en de russen goed hebben leren kennen. We hebben zelfs nog een voorstelling van het Zwanenmeer in het Bolshoi bijgewoond!
Op dinsdagavond werden wij stipt op het afgesproken tijdstip opgehaald voor de transfer naar het treinstation. Zo hadden we als als afsluiting van Moskou nog een mooie "citytour". De chauffeur bracht ons tot aan het juiste perron, hetgeen niet overbodig was, want op het station is nagenoeg alles in het Russisch aangeduid.
De nacht-/slaaptrein vertrok ook weer stipt en we konden op ons gemak voor het slapen gaan nog genieten van een kop thee verzorgd door de Provodnika. De trein kwam ook weer stipt op tijd aan in Sint-Petersburg en daar stond onze chauffeur zelfs al bij de juiste wagon(!) op ons te wachten, wat een service!
Ook in Sint-Petersburg weer een goed hotel, de kamers misschien wat aan de kleine kant, maar waar gebruik je de kamers meer voor dan te slapen op zo'n trip? Dus prima in orde. Verrassend was de uitzonderlijk goede keuken in het Hotel waar wij dus iedere avond heerlijk hebben gegeten tegen een zeer schappelijke prijs. Ook in Sint Petersburg weer heel veel moois gezien, uiteraard de Hermitage, maar wat ook zeer aan te bevelen is, is de Stalinistische wijk buiten het centrum, die uitstekend per Metro te bereiken is. In deze wijk de Stalinistische bouw uit de jaren 50, die voor een groot deel al gerenoveerd is (in luxueuzere en grotere appartementen) maar waarin de oorspronkelijke bouw nog goed te herkennen is. Daarnaast is het gebouw van de voormalige Sovjet met een schitterend plein met fonteinen en een beeld van Lenin ervoor prachtig om even te verblijven. Wij hebben bijna een volledige dag aan deze wijk besteed en vonden het erg de moeite waard hier te zijn geweest.
De transfer op de laatste dag naar het vliegveld was ook weer stipt op tijd en keurig verzorgd.
Al met al kijken wij met zijn vijven terug op een ontzettend geslaagde reis waaraan wij zeer goede herinneringen bewaren. Mochten wij in de toekomst weer een dergelijke reis gaan maken, dan denken wij zeker aan Tiara.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,4

Eén groot avontuur.

China
Groepsrondreis
19-07-2019

Door de duidelijke info en snelle reacties bij vragen ontstond een spannend proces waarbij je vol vertrouwen de reis tegemoet ging. De vaste medewerker bij Tiara Tours werd een soort maatje. We hebben o.l.v. reisleidster Gemma zeer ontspannen met de Trans Siberië Express en alles daarom heen kennis gemaakt. Hulde. We gaan zo weer mee.

Gereisd met partner in mei 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
10

Een schitterende ervaring met de Trans Mongolië express

Mongolië
Individuele rondreis
15-07-2019

Alles was perfect geregeld. Goed en snel contact met Tiara Tours. Al onze wensen werden mee genomen.
Deskundige, vriendelijke gidsen stonden ons op ieder perron op te wachten. De taal barrière is groot in deze landen. Maar zeer weinig mensen spreken Engels en de aanwijzingen op borden zijn nauwelijks te lezen vanwege een ander alfabet. Een hele aparte ervaring om te leven in een trein en het logeren bij de nomaden in de Gobi woestijn. Het slapen in een Ger is anders dan je gewend ben. Maar daarom des te leuker om mee te maken (geen sanitair bv.)
Als je het ongemak voor lief neem, is deze reis echt een aanrader. En bij thuiskomst waardeer je des te meer je eigen bed en sanitair.
Ook goede, mooie hotels onderweg gehad. En leuke trips onder leiding van een gids.
Onze speciale dank aan gids Ada in Mongolië. Zij had in "no time" alles al geregeld voor het geval een doktersbezoek zou eindigen in een ziekenhuisopname. Gelukkig was dat niet het geval, maar er was al een kamer in het hotel geregeld en een extra gids voor de achterblijver. Je voelt je dan echt gesteund op dat moment.
Wij bevelen Tiara Tours van harte aan!

Gereisd met vrienden in mei 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,8

Geweldige reis, alles tot in de puntjes verzorgd!

Mongolië
Singlereis
19-06-2019

De Singlereis Transmonoglie express gedaan met Tiara tours in mei/juni 2019. In 1 woord geweldige, alles tot in de puntjes verzorgd, zeer goede lokale gidsen en prima hotels. Contact vooraf met Tiara tours verliep zeer soepel, vrijwel altijd dezelfde dag nog antwoord op mijn vragen en speciale wensen van mijn kant om de reis uit te breiden werden zonder problemen ingepast in het programma.

Alleen gereisd in mei 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,2

Fantastische groepsreis van Moskou, via Irkutsk en Baikalmeer, naar Mongolië en eindbestemming Beijing

Mongolië
Groepsrondreis
13-05-2019

Dankzij de perfecte organisatie van Tiara Tours hebben we vanaf het eerste moment met volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere reis. Op alle 'cruciale' momenten stond (op het perron) een deskundige en vriendelijke gids klaar, die ervoor zorgde dat we naar onze bestemming werden gebracht, dat we werden ingecheckt, dat we geld konden pinnen en die ons het een en ander vertelde over de stad waar we zojuist waren aangekomen en dat alle vragen werden beantwoord.

Toen de waterleiding nog (deels) bevroren bleek in het Gerkamp (Terelj-Mongolië) heeft onze gids geregeld dat we in een hotel terecht konden om te douchen en te ontbijten voordat werd afgereisd naar het Gerkamp. Complimenten!
Alle gidsen die ons begeleid hebben, waren intelligent, gemotiveerd, vriendelijk, geduldig en bereid om op onze individuele wensen in te gaan.

De taalbarrière in deze landen moet men niet onderschatten, je kunt je bijna nergens verstaanbaar maken met Engels. We zijn dus maar wat blij dat we de keuze hebben gemaakt om deze reis via Tiara Tours te maken.
In de voorbereiding van de reis werd er goed naar ons geluisterd en werd er met ons meegedacht zodat deze reis aan alle verwachtingen zou voldoen.

TOP-organisatie!

Gereisd met vrienden in april 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,4

Oezbekistan met zijn 2-en

Oezbekistan
Individuele rondreis
20-10-2018

Veel moois gezien en leuke dingen gedaan in een aangenaam tempo. Gereisd met vliegtuig, trein en taxi's. Op elke luchthaven en elk station stond iemand ons op te wachten, ook toen we meer dan een uur vertraging hadden. Vier goede en leuke hotels, eentje was matig goed. Goede en zorgzame chauffeurs in de huurauto's, goede gidsen. Alles bij elkaar een TOP vakantie, waar voor zijn geld!

Gereisd met partner in oktober 2018
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,0

Prima georganiseerde reis met Trans Mongolie Express met excursies

Mongolië
Individuele rondreis
10-09-2018

Fantastisch om deze onbekende landen en hun inwoners in levende lijven te kunnen zien en met gidsen een langere tijd te kunnen optrekken en praten.

Gereisd met partner in juli 2018
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,8

Super trip in ST. Petersburg en Moskou

Rusland
Familiereis
28-08-2018

Wat een fantastische stad, ongelooflijk mooi, één groot openlucht museum. De stad ligt schitterend aan de Neva, dat eigenlijk het bruisende hart van de stad vormt. En bruisend is St. Peterburg zeker. Veel jonge mensen, veel live muziek, 's avonds veel bandjes die op straat spelen. Qua restaurants is het prima vertoeven in de stad. Lekker eten en relatief goedkoop. Het indrukwekkende plein voor het winterpaleis en de overweldigende tuinen van het zomer paleis moet je gezien hebben. De fantastische gebouwen, ongelofelijk mooi, doen je beseffen hoe rijk de stad was voor de Sovjet dictatuur. In het Sovjet tijdperk is er uiteraard veel veranderd maar ook dit geeft karakter aan een stad zoals je dit voorstelt bij Russische steden. Het centrum heeft helemaal niks met deze Sovjet tijd te maken. Hier alleen maar pracht en praal. Wat veel indruk maakte was dat het bijzonder schoon is in de staden, nergens vuil of afval. Mijn kinderen hadden niet het gevoel in Rusland te zijn, ze hadden een heel andere voorstelling van een Russische stad. Dat beeld is zeker veranderd. Hetzelfde kan je zeggen van Moskou, erg indrukwekkend. Met name het oude Expo terrein nabij de hoge televisietoren. Dit was geweldig, dat mag je eigenlijk niet missen als je Moskou bezoekt. En het is natuurlijk een onbeschrijfelijk gevoel als je op het Rode plein loopt en binnen de muren van het Kremlin wandelt. Ons hotel lag buiten het centrum wat ons de gelegenheid gaf om te genieten van de schitterende metrostations. Ook hier vormt de rivier de Moskva het eigenlijke hart van de stad. De gebouwen en parken zijn schitterend in het centrum, vaak het gevoel gehad dat we niet in een wereldstad rondliepen. Er is heel veel te zien en te voet kan je zowel St. Petersburg als ook Moskou prima bewandelen. Maar het openbaar vervoer is ook uitstekend georganiseerd. Voor ons een echte aanrader om deze steden te bezoeken. Wij hebben de reis gemaakt via Tiara Tours. In één woord: Super!
Alles was prima geregeld, de taxi's waren op tijd, de chauffeurs begeleiden je volledig als ze je van het vliegveld ophalen om je naar het hotel te brengen. Ook onze doorreis met de nachttrein van St. Petersburg naar Moskou verliep zeer goed. De taxi chauffeur begeleide ons tot in de coupé, echt super. Wij hadden via Tiara Tour een gids voor 2 dagen in St. Petersburg en voor 2 dagen in Moskou geregeld. Dit was top!, de gidsen spraken uitstekend Engels en waren zeer prettig in de omgang. De tochten met onze gidsen waren de perfecte aanvulling van onze ontdekkingstocht in ST. Petersburg en Moskou!
Nu we weer thuis zijn hebben we diep respect voor de wijze hoe alles geregeld was door Tiara Tours. Dank daarvoor.

Gereisd met gezin in augustus 2018
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,5

Erg leuke reis door verschillende landen

China
Individuele rondreis
07-07-2018

Na twintig jaar wederom met Trans Mongolië Express geweest. Treinreis uitstekend bevallen. Ook de ferry naar Japan en het verblijf in Japan was zeker de moeite waard. Tiara Tours heeft het raamwerk voor de reis in elkaar gezet. Alle door hun verzorgde faciliteiten waren uitstekend verzorgd.

Gereisd met partner in juni 2018
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
10

Trans-Mongolië Express en China met Tiara Tours

China
Individuele rondreis
07-07-2018

In 1 woord geweldig. De medewerkers van Tiara hebben mij ontzettend goed geholpen, zowel bij de voorbereiding als tijdens de reis. Zo wilde ik bijvoorbeeld een activiteit bijboeken en ging Nepal niet door als gevolg van de politieke situatie in China. Deze zaken gebeurden terwijl ik al op reis was en Tiara heeft geweldige alternatieven aangeboden.

Zowel de TME als China waren fantastisch. Dit is een ervaring die ik nooit meer zal vergeten!

Dank jullie wel dames van Tiara Tours!

Alleen gereisd in september 2017
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,2

Trans Mongolië reis Moskou- Beijing

China
Individuele rondreis
04-07-2018

Na prima voorbereiding door Tiara en onszelf een uitstekende reis met afwisselende en goed verzorgde reisonderdelen. Goede voorzienigen en begeleiders. Tusra tours is een aanbevelenswaardig bedrijf.

Gereisd met partner in juni 2018
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,8

Fantastische ervaring met de Trans-Mongolië-Express!

China
Individuele rondreis
08-02-2018

Samen met mijn zus heb ik een fantastische reis gemaakt met als startpunt; Moskou Rusland en als eindpunt; Beijing China. Het waren geweldige weken vól ervaringen en nieuwe culturen en ge-wel-dige uitzichten.

Gereisd met vrienden in januari 2018
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,8

Fantastisch Tibet en Nepal

Nepal
Individuele rondreis
06-11-2015

De totale reis was een fantastische ervaring waarbij er een mooie afwisseling was van zowel cultureel als prachtige natuur. Tibet is een "land" dat tot de verbeelding spreekt en het heeft zeker iets "magisch". de volledige reis was vanaf het eerste moment van aankomst in Beijing tot het laatste moment in Kathmandu perfect geregeld !! Alle chauffeurs en gidsen hadden de nodige ervaring in begeleiding van toeristen. Alles werd door Tiara Tours volledig geregeld en er werd telkens de nodige informatie doorgegeven !!!! Fantastisch !

Gereisd met partner
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,2

4 vrienden op reis

Rusland
Individuele rondreis
08-10-2015

Prachtige reis samen met 3 vrienden gemaakt. Alle 4 hebben we de tijd van ons leven gehad. Dit mede door de goede organisatie van Tiara Tours. In de eerste instantie wilden we alles zelf regelen maar zijn blij dat we met Tiara Tours op reis zijn gegaan. Dit heeft ons veel uitzoekwerk gescheeld en ook denk ik dat we in eerste instantie de taalbarrière onderschat hebben. Door Tiara Tours hebben we ons nergens zorgen over hoeven maken en hebben we volop kunnen genieten! Mocht je nog twijfelen, geen zorgen en gewoon gaan!!!

Gereisd met vrienden in augustus 2015
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,6

Transmongolie Express Rusland, Mongolie, Beijing

Mongolië
Individuele rondreis
30-09-2015

Het was al een jarenlange wens om deze reis te maken. Het was van de eerste tot de laatste minuut genieten, alles goed geregeld,hotels, transfers en de rondreis door Mongolie (Groene Route) was geweldig. Wat een prachtig land, vriendelijke mensen. De gids was ook super, voelde aan wat ons groepje leuk vond, deed haar best om het ons naar de zin te maken. Bijzonder was het verblijf bij de nomaden. Een reis om nooit te vergeten!

Gereisd met vrienden in september 2012
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,2

Tibet-China-Rusland per trein

China
Individuele rondreis
30-09-2015

Tiara weet precies hoe ze een reis in elkaar moeten zetten aan de hand van individuele wensen.

Gereisd met gezin in augustus 2011
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,2

Trans Mongolié Expres

China
Individuele rondreis
30-09-2015

het was een wens van wel 40 jaar ,om deze reis te maken .En Tiara Tours heeft het voor mij waar gemaakt .
Alles was prima geregeld . De tickets ,en de hotels .Het was voor mij de reis van mijn leven .3 culturen ,Rusland// Mongolié //China.

Alleen gereisd in september 2010
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,0

Vrienden van Mongolie

Mongolië
Individuele rondreis
02-04-2015

Een onvergetelijke, indrukwekkende rondreis door een bijna nog onontgonnen land. Nadaam Festival ; onbeschrijfelijk mooi.
Duizenden foto's gemaakt.
in één woord Ga naar Mongolië, vriendelijke mensen en een fanatstisch land

Gereisd met vrienden in juli 2011
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3

Ben jij op reis geweest met Tiara Tours?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Tiara Tours of klachten over Tiara Tours.

Rondreis.nl blog