Tiara Tours ervaringen

De Tiara Tours ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Tiara Tours gemaakt hebben.

Er zijn 23 ervaringen met Tiara Tours geplaatst.

Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,1
Totaalscore

23 beoordelingen

8,8

Moskou & St-Petersburg

🇷🇺 Rusland
Individuele rondreis
31-10-2019

Heerlijke reis gehad, transfers en hotels, alles was prima geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, ook ter plaatse. Kan Tiara tours zeker aanbevelen!

Gereisd met gezin in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
8,6

Super geregeld!

🇲🇳 Mongolië
Individuele rondreis
27-10-2019

De Transmongolië Express stond al een tijdje op onze bucketlist. Op de vakantiebeurs kennis gemaakt met Tiara Tours. Via mail een offerte opgevraagd en al snel een antwoord ontvangen. Na wat kleine aanpassingen de beroemde treinreis geboekt. Vanaf dag 1 was alles tot in de puntjes verzorgd. De transfers waren voor ons een verademing; niet hoeven nadenken waar je naar toe moet, taxi regelen enz. De lokale gidsen waren altijd op tijd en ook erg behulpzaam. Mede dankzij Tiara Tours is deze fantastische reis met een dikke 10 van onze bucketlist afgevinkt!!

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,6

Moskou en Zuid Kaukasus

🇬🇪 Georgië
Individuele rondreis
11-10-2019

Zowel in Moskou als in de landen van Zuid Kaukasus was alles perfect geregeld. Heerlijke reis gehad; zeer veel gezien.

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
10

Transmongolieexpress

🇲🇳 Mongolië
Individuele rondreis
06-10-2019

Tiara Tours heeft onze reis met de Transmongolië express voor ons verzorgd. We hebben al veel gereisd maar dit was werkelijk een 10 met een gouden griffel!!! Alles was tot in de puntjes verzorgd met duidelijk heel veel hart voor het reizen, de reis zelf, de landen en de steden. Wij raden Tiara Tours 200% aan!

Gereisd met partner in september 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,0

Prachtige City-Trip naar Sint Petersburg

🇷🇺 Rusland
Familiereis
04-09-2019

Als Belgische familie hebben wij goede ervaringen met Nederlandse reisagentschappen. Voor onze City-trip naar Sint Petersburg hebben wij ons laten bijstaan door Tiara voor het regelen van het hotel, transport en één dag gidsen. Wij zijn super tevreden! Het hotel was prima, de gids was heel deskundig en vriendelijk. Het transport was goed geregeld….Wij geven Tiara een 9 op 10!

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3
9,3

Een prachtige reis met het gezin naar Moskou en Sint-Petersburg

🇷🇺 Rusland
Familiereis
13-08-2019

De reis is in alle opzichten geslaagd te noemen. Dat begon al met de op maat verstrekte offerte, die na wat schaven precies aan onze wensen voldeed. Op het vliegveld van Moskou werden wij keurig opgevangen en naar onze taxibus gebracht. Het hotel was prima, we konden hier nog een goede avondmaaltijd gebruiken. De excursies hebben wij, om flexibeler te zijn, door onze drie kinderen laten organiseren. Als voorbereiding op de reis hebben zij de dagen gevuld met een mooi programma waarbij wij de cultuur, architectuur,etc en de russen goed hebben leren kennen. We hebben zelfs nog een voorstelling van het Zwanenmeer in het Bolshoi bijgewoond!
Op dinsdagavond werden wij stipt op het afgesproken tijdstip opgehaald voor de transfer naar het treinstation. Zo hadden we als als afsluiting van Moskou nog een mooie "citytour". De chauffeur bracht ons tot aan het juiste perron, hetgeen niet overbodig was, want op het station is nagenoeg alles in het Russisch aangeduid.
De nacht-/slaaptrein vertrok ook weer stipt en we konden op ons gemak voor het slapen gaan nog genieten van een kop thee verzorgd door de Provodnika. De trein kwam ook weer stipt op tijd aan in Sint-Petersburg en daar stond onze chauffeur zelfs al bij de juiste wagon(!) op ons te wachten, wat een service!
Ook in Sint-Petersburg weer een goed hotel, de kamers misschien wat aan de kleine kant, maar waar gebruik je de kamers meer voor dan te slapen op zo'n trip? Dus prima in orde. Verrassend was de uitzonderlijk goede keuken in het Hotel waar wij dus iedere avond heerlijk hebben gegeten tegen een zeer schappelijke prijs. Ook in Sint Petersburg weer heel veel moois gezien, uiteraard de Hermitage, maar wat ook zeer aan te bevelen is, is de Stalinistische wijk buiten het centrum, die uitstekend per Metro te bereiken is. In deze wijk de Stalinistische bouw uit de jaren 50, die voor een groot deel al gerenoveerd is (in luxueuzere en grotere appartementen) maar waarin de oorspronkelijke bouw nog goed te herkennen is. Daarnaast is het gebouw van de voormalige Sovjet met een schitterend plein met fonteinen en een beeld van Lenin ervoor prachtig om even te verblijven. Wij hebben bijna een volledige dag aan deze wijk besteed en vonden het erg de moeite waard hier te zijn geweest.
De transfer op de laatste dag naar het vliegveld was ook weer stipt op tijd en keurig verzorgd.
Al met al kijken wij met zijn vijven terug op een ontzettend geslaagde reis waaraan wij zeer goede herinneringen bewaren. Mochten wij in de toekomst weer een dergelijke reis gaan maken, dan denken wij zeker aan Tiara.

Gereisd met gezin in augustus 2019
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,1
Prijs / Kwaliteit
9,2
Algemeen
9,3

Ben jij op reis geweest met Tiara Tours?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Tiara Tours of klachten over Tiara Tours.

Rondreis.nl blog