TUI

Al 75 jaar je vertrouwde reisaanbieder

TUI (voorheen Arke) ken je wellicht al van de zonvakanties of stedentrips, maar wist je dat je bij TUI ook prachtige rondreizen kunt boeken? TUI heeft een uitgebreid aanbod van verre reizen (individueel of in een groep) met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Meer over TUI

Bekijk en vergelijk alle TUI reizen »

TUI
Accommodatie
8,2
Vervoer
8,1
Reisleiding
8,1
Prijs/kwaliteit
8,0
Algemeen
8,1
8,0 36 beoordelingen
TUI is aangesloten bij:
ANVR Calamiteitenfonds SGR

Bestemmingen van TUI

TUI (en eerst Arke) is al jaren onze vaste keus bij het boeken van onze vakantie. Meestal voor een verre rondreis, maar soms ook dichtbij (Europa). Uitstekende service en prachtige reizen!

- Ellen D. Hooge

Populaire TUI reizen

15-daagse rondreis Amazing Thailand

15-daagse rondreis Amazing Thailand

Ontdek miljoenenstad Bangkok en de legendarische Bridge on the River Kwai op weg naar het dunbevolkt...

vanaf € 1059

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

15-daagse rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Bij een reis met zo'n exotische naam denk je natuurlijk aan hagelwitte zandstranden die langzaam ove...

vanaf € 1191

17-daagse rondreis Classic South Africa

17-daagse rondreis Classic South Africa

Een reis van noord naar zuid met daartussen de belangrijkste hoogtepunten van Zuid-Afrika. In snel t...

vanaf € 1729

TUI ervaringen & beoordelingen

De beoordelingen van TUI zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen met TUI.

Er zijn 36 ervaringen met TUI geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,2
Vervoer
8,1
Reisleiding
8,1
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,1
8,0
Totaalscore
36 beoordelingen
8,6

Mooie reis in Mallorca

 • Spanje
 • Familiereis Familiereis
 • 31 July 2019

Oh wat een mooie vakantie hebben wij gehad. En TUI was op alle fronten top. Zowel met de reis als de accomodatie. Heel erg bedankt TUI. Groetjes, Julia
http://vliegtuigradar24.nl

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Super

 • China
 • Groepsrondreis Groepsrondreis
 • 06 July 2019

Rondreis China. In 1woord SUPER!!!. Super reisgids.... Heel veel gezien.....Mooi hotel.. lekkerr eten.... mooi weer. Alles goed voorzien. Prachtig.

in juni 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

1,0

Waardeloos

 • Spanje
 • Individuele rondreis Individuele rondreis
 • 21 November 2017

Geboekt met "vroegboekkorting". Tijdens reis bleek dat alle reizigers die bij TUI dezelfde reis hadden geboekt het aanbod hadden gekregen om, tegen een zeer geringe vergoeding, te verlengen met een 5 daagse strandvakantie (half pensioen). Voor dit alles betaalden zij ook nog eens honderden euro's minder !!!............Reactie TUI: Men werkt tegenwoordig met flexibele prijzen en deze kunnen van dag tot dag anders zijn.....een beetje de beurs dus......Dus trap niet in die fooi die ze vroegboek korting noemen......o ja....kon een bloemenbon krijgen....maar niet opgehaald

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

4,0

Ontspannen Mexico

 • Mexico
 • 09 January 2017

Playa del Carmen is een gezellige plaats met veel restaurants en winkels. Je kunt er heerlijk eten, relaxen en er hangt een ontspannen sfeer. Maar het hoogtepunt was wel snorkelen met de walvishaai. Wat een prachtig en imposant dier om mee te zwemmen. Samen met de Maya tempels die je kunt bezoeken, maakt Mexico uniek en een leuke plek om een keer te bezoeken.

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
4,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

6,0

TUI: kan zoveel beter...

 • Macedonië
 • Familiereis Familiereis
 • 20 June 2016

Je bent om 5 uur ’s morgens uit A’dam vertrokken en hebt niets gegeten/gedronken en bent om 10.00 uur voor het welkomstpraatje in een zaal. Maar koffie? Niets, schaam je TUI! De nieuwe TUI-vertegenw. zocht nog zijn weg en gaf vooral onnodige excursie-info. ipv de praktische dingen die je eerst wil horen. Maar excursieverkoop was belangrijker. Wel goede info in folder maar die had je liever eerder gehad (gedownload) want info moet over het algemeen beter; o.a. de snack-voucher was bij hotel Tino onbekend, onduidelijk over vertrekplaats van excursies, wel/geen voucher nodig, welke boot, welke gids, waar wachten op wie, (groepen door elkaar) soms toch engels-sprekende gids, geen info mbt schoeisel en drinken, (als je er bent hoor je het te laat) hoe zwaar het fysiek is, wat bij cancellen ivm slecht weer, wie/waar lunchpakket, info over ontbijt bij vroeg vertrek is nihil. (onbekend met procedure luchthaven gooide menigeen, niet wetende wat wel/niet vliegtuig in mag, alles maar weg want brood was te droog en te vroeg (06.00 uur) om al op te eten en drinken mag niet mee. Een bijsluiter is daarom niet verkeerd want er blijkt genoeg tijd te zijn vóór en na douane voor je "ontbijt”.  Zelfs het pakje drinken in de tas werd geaccepteerd)
De reis boeken: Met name de aspecten mbt de opties in het vliegtuig mogen wel duidelijker op de site. Een checklist van wat je allemaal minimaal uitgeprint en bij je moet moet hebben is wenselijk want het is nogal wat. Daarna zou de folder naar je huisadres gestuurd moeten worden of een link om te downloaden; dan is een betere voorbereiding mogelijk.
Er wordt goed terug-gerapporteerd. (email)
Excursies: drie vooraf geboekt en zeker waard maar je kan beter ter plekke goedkoper boeken en hebt ook meer keuze bij lokale (o.a. nederl. Lale-tours) aanbieders die met kleinere groepen gaan. Het “sanitair” bij Galicnik vooral voor mannen was schandalig: een smerig Frans toilet (gat in grond) wat moeilijk en (zeker bij regen) zelfs gevaarlijk bereikbaar was over schuin aflopend gladde stenen waarna je al glijdend eindige in een onvoorstelbaar smerige, stinkende strontplek, vrijwel zonder afscherming, geen waterspoeling, geen handen wassen etc. Toilet voor vrouwen ook vies. Maar daarna wel je lunch opeten… Dat je dit accepteert voor je klanten… dit had allang vernieuwd moeten worden. Te vies voor woorden, schaamteloos! TUI, Foei!! 
Gidsen: Een met engelse grammatica Ned. sprekende gids met zelf bedachte trefwoorden, soms leuk, ook irritant want veel ging verloren. Een nogal eens chaotisch verhaal. Hield zelfs vol dat twee mensen op een fresco ziek waren terwijl ze duidelijk als misdadigers in een voetenblok gevangen waren gezet. Wat verzint ie dan nog meer? De local-engelstalige jonge local-gids was uitstekend; vakkennis, taal, structuur, info, enthousiasme; allemaal prima.
Vliegtuig: Beenruimte (comfort-geboekt) is goed maar de breedte is zéér onvoldoende. Noem het geen economy- maar sardine-klas; de hele vlucht last van "service" in gangpad; om de haverklap een duw omdat het veel te smal is of je kon er niet uit wegens "verkoop" gedoe. Zelfs water werd niet gratis aangeboden. Hoogst irritant en beschamend. Dus alweer: TUI, Foei!

Gereisd met partner in juni 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon


Lees meer TUI ervaringen »


Heb je zelf TUI ervaringen of klachten over TUI?

Contactgegevens

Adres
TUI
Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
Bekijk op kaart »

Klantenservice
0900- 8847 (15 cpm)

Openingstijden helpdesk
ma t/m zon: 09:00 - 23:00 uur