TUI ervaringen

De TUI ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met TUI gemaakt hebben.

Er zijn 36 ervaringen met TUI geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,2
Vervoer
8,1
Reisleiding
8,1
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,1
8,0
Totaalscore
36 beoordelingen
8,6

Mooie reis in Mallorca

  • Spanje
  • Familiereis Familiereis
  • 31 July 2019

Oh wat een mooie vakantie hebben wij gehad. En TUI was op alle fronten top. Zowel met de reis als de accomodatie. Heel erg bedankt TUI. Groetjes, Julia
http://vliegtuigradar24.nl

Gereisd met gezin in juli 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Super

  • China
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 06 July 2019

Rondreis China. In 1woord SUPER!!!. Super reisgids.... Heel veel gezien.....Mooi hotel.. lekkerr eten.... mooi weer. Alles goed voorzien. Prachtig.

in juni 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

1,0

Waardeloos

  • Spanje
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 21 November 2017

Geboekt met "vroegboekkorting". Tijdens reis bleek dat alle reizigers die bij TUI dezelfde reis hadden geboekt het aanbod hadden gekregen om, tegen een zeer geringe vergoeding, te verlengen met een 5 daagse strandvakantie (half pensioen). Voor dit alles betaalden zij ook nog eens honderden euro's minder !!!............Reactie TUI: Men werkt tegenwoordig met flexibele prijzen en deze kunnen van dag tot dag anders zijn.....een beetje de beurs dus......Dus trap niet in die fooi die ze vroegboek korting noemen......o ja....kon een bloemenbon krijgen....maar niet opgehaald

Gereisd met partner in augustus 2017
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

4,0

Ontspannen Mexico

  • Mexico
  • 09 January 2017

Playa del Carmen is een gezellige plaats met veel restaurants en winkels. Je kunt er heerlijk eten, relaxen en er hangt een ontspannen sfeer. Maar het hoogtepunt was wel snorkelen met de walvishaai. Wat een prachtig en imposant dier om mee te zwemmen. Samen met de Maya tempels die je kunt bezoeken, maakt Mexico uniek en een leuke plek om een keer te bezoeken.

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
4,0
Vervoer
4,0
Reisleiding
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

6,0

TUI: kan zoveel beter...

  • Macedonië
  • Familiereis Familiereis
  • 20 June 2016

Je bent om 5 uur ’s morgens uit A’dam vertrokken en hebt niets gegeten/gedronken en bent om 10.00 uur voor het welkomstpraatje in een zaal. Maar koffie? Niets, schaam je TUI! De nieuwe TUI-vertegenw. zocht nog zijn weg en gaf vooral onnodige excursie-info. ipv de praktische dingen die je eerst wil horen. Maar excursieverkoop was belangrijker. Wel goede info in folder maar die had je liever eerder gehad (gedownload) want info moet over het algemeen beter; o.a. de snack-voucher was bij hotel Tino onbekend, onduidelijk over vertrekplaats van excursies, wel/geen voucher nodig, welke boot, welke gids, waar wachten op wie, (groepen door elkaar) soms toch engels-sprekende gids, geen info mbt schoeisel en drinken, (als je er bent hoor je het te laat) hoe zwaar het fysiek is, wat bij cancellen ivm slecht weer, wie/waar lunchpakket, info over ontbijt bij vroeg vertrek is nihil. (onbekend met procedure luchthaven gooide menigeen, niet wetende wat wel/niet vliegtuig in mag, alles maar weg want brood was te droog en te vroeg (06.00 uur) om al op te eten en drinken mag niet mee. Een bijsluiter is daarom niet verkeerd want er blijkt genoeg tijd te zijn vóór en na douane voor je "ontbijt”.  Zelfs het pakje drinken in de tas werd geaccepteerd)
De reis boeken: Met name de aspecten mbt de opties in het vliegtuig mogen wel duidelijker op de site. Een checklist van wat je allemaal minimaal uitgeprint en bij je moet moet hebben is wenselijk want het is nogal wat. Daarna zou de folder naar je huisadres gestuurd moeten worden of een link om te downloaden; dan is een betere voorbereiding mogelijk.
Er wordt goed terug-gerapporteerd. (email)
Excursies: drie vooraf geboekt en zeker waard maar je kan beter ter plekke goedkoper boeken en hebt ook meer keuze bij lokale (o.a. nederl. Lale-tours) aanbieders die met kleinere groepen gaan. Het “sanitair” bij Galicnik vooral voor mannen was schandalig: een smerig Frans toilet (gat in grond) wat moeilijk en (zeker bij regen) zelfs gevaarlijk bereikbaar was over schuin aflopend gladde stenen waarna je al glijdend eindige in een onvoorstelbaar smerige, stinkende strontplek, vrijwel zonder afscherming, geen waterspoeling, geen handen wassen etc. Toilet voor vrouwen ook vies. Maar daarna wel je lunch opeten… Dat je dit accepteert voor je klanten… dit had allang vernieuwd moeten worden. Te vies voor woorden, schaamteloos! TUI, Foei!! 
Gidsen: Een met engelse grammatica Ned. sprekende gids met zelf bedachte trefwoorden, soms leuk, ook irritant want veel ging verloren. Een nogal eens chaotisch verhaal. Hield zelfs vol dat twee mensen op een fresco ziek waren terwijl ze duidelijk als misdadigers in een voetenblok gevangen waren gezet. Wat verzint ie dan nog meer? De local-engelstalige jonge local-gids was uitstekend; vakkennis, taal, structuur, info, enthousiasme; allemaal prima.
Vliegtuig: Beenruimte (comfort-geboekt) is goed maar de breedte is zéér onvoldoende. Noem het geen economy- maar sardine-klas; de hele vlucht last van "service" in gangpad; om de haverklap een duw omdat het veel te smal is of je kon er niet uit wegens "verkoop" gedoe. Zelfs water werd niet gratis aangeboden. Hoogst irritant en beschamend. Dus alweer: TUI, Foei!

Gereisd met partner in juni 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
6,0
Prijs / Kwaliteit
6,0
Algemeen
6,0
Reiziger icon

8,0

Tours Playa del Carmen Mexico

  • Mexico
  • Familiereis Familiereis
  • 10 May 2016

Verschillende tours bij TUI geboekt, uitstekend geregelde goede tours. Helaas twee keer de tourgids 'Remco Lange' gehad, deze man praat zeer neerbuigend en kinderachtig tegen een groep volwassenen. De twee groepen waar we mee weg zijn geweest zijn het er over eens dat het zeker de moeite is om van te voren te informeren wie de gids is om deze man te ontwijken. Hij kan de busreis heeeeel lang maken.

Gereisd met gezin in mei 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,0

Top geregeld bij tui!

  • Gambia
  • Familiereis Familiereis
  • 22 January 2016

De reisleiding wachtte ons netjes op bij de luchthaven. Werd in de bus wat tips verteld en iets over het land. Werd ook uitgelegd hoe her de terugreis zou gaan, erg fijn!
Het hotel was super, mooier als op de foto's, echt top:D.
Wij hebben veel natuur gezien, aapjespark, krokodillenpark.
Restaurantjes waren meteen om de hoek bij het hotel. Erg goed eten tegen een lage prijs. De mensen in Gambia zijn super vriendelijk. Wij gaan zeker nog een keer terug.

Gereisd met partner in februari 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Naar Florida met de dreamliner

  • Amerika
  • 20 January 2016

Wij zijn in oktober op bezoek gegaan bij een vriendin in Florida. Ik heb intense vliegangst, maar door de dreamliner en het personeel van Tui voelde ik me volledig op m'n gemak! Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook kan je op de Facebook pagina van Tui vragen stellen aan piloten. Verder heeft Florida heerlijke stranden en het weer is fantastisch. Je kan naar attractieparken toe en het Amerikaanse leven ervaren. Denk eraan dat je een auto huurt, want te voet is het niet te doen.

Gereisd met partner in oktober 2015
Scoreverdeling
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

3,6

Fijn en goed geholpen

  • Amerika
  • 20 January 2016

Wij hebben via tui een reis naar New York geboekt. Wij zijn erg goed geïnformeerd en geholpen door het personeel. Onze volgende reis boeken we ook weer via tui!

Gereisd met partner in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
3,0
Vervoer
5,0
Reisleiding
2,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

9,4

Dubai en abu dhabi, in een woord geweldig!

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Familiereis Familiereis
  • 17 January 2016

geweldig geholpen. fijn ook dat je rechtstreeks kan chatten met TUI en dat je vragen direct beantwoord worden. vriendelijk personeel, en snel geholpen. ook aan boord zijn de steward(essen) zeer vriendelijk. bij aankomst staat er personeel om je naar de bus te begeleiden die je naar het hotel brengt.

Gereisd met partner in december 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

5,0

Fijne vakantie, goed georganiseerd!

  • Spanje
  • 15 January 2016

Alles goed geregeld door TUI, uitleg gekregen over de vele excursies maar ervoor gekozen om zelf een auto te huren. Werden hierin goed geinformeerd en er werd voor ons gebeld zodat alles geregeld was.

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
5,0
Vervoer
5,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon

8,8

Goed verzorgd!

  • Griekenland
  • 15 January 2016

Goede verzorgde vakantie gehad, reisleiding makkelijk te bereiken, mooi een schoon hotel.

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Geweldige ervaring

  • Egypte
  • Familiereis Familiereis
  • 12 January 2016

We hadden meer een luie vakantie maar als we ergens heen wouden stond er gelijk een busje klaar en de chauffeur en gids waren dan super vriendelijk. Ik raad TUI (toen nog arke) echt heel graag aan. Het was een geweldige ervaring.

Gereisd met vrienden in juli 2007
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

10,0

Onze niet-vakantie!

  • Indonesië
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 11 January 2016

Wij waren in november onderweg naar Bali. Door een vulkaanuitbarsting ging dit helaas niet door; geen vliegverkeer mogelijk en 'gestrand' in Dubai. Tui heeft ons echt proberen te helpen door tickets JAKARTA proberen te boeken etc...Maar helaas hebben we onze vakantie niet kunnen houden. Wel hadden we binnen een week al ons geld terug, dus TUI is een topreisorganisatie! Omdat mijn vriendin en ik dit jaar een nieuwe poging willen doen...Zou ik graag de reischeque willen winnen!

Gereisd met partner in november 2015
Scoreverdeling
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Super

  • Thailand
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 09 January 2016

yes

Gereisd met partner in december 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Goede ervaring

  • Griekenland
  • Familiereis Familiereis
  • 09 January 2016

Vooral genoten van zon en strand. Erg tevreden over reisleidster van TUI, nam alle tijd en zorgde dat transfer van en naar vliegveld prima verliep.

Gereisd met gezin in augustus 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,8

Een geweldige all inclusief reis naar mexico

  • Mexico
  • 09 January 2016

Deze organisatie is helemaal top. we hebben een geweldig vakantie gehad op een all inclusief resort,werkelijk alles was all inclusief,tot een paraplu bij regen,alle drank en zalig eten. We zijn 2 dagen op stap geweest en de rest op het park,waar zoveel te doen was dat we ons geen minuut verveelden!

Gereisd met partner in november 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,0

Geweldige (warme) vakantie in november

  • Turkije
  • Familiereis Familiereis
  • 09 January 2016

We verblezen op 3 verschillende plaatsen in 8 dagen: Belek, Pamukkale en Kemer, eigenlijk een soort mini rondreis dus. We hebben verschillende excursies gemaakt: Bezoeken van een grote juwelier, een modeshow, tapijtknoperij in de bergen, en de witte kalksteen rotsen in Pamukkale. Ondanks dat het november was, was het weer erg lekker in Turkije, elke dag was het zeker rond de 28 graden. De reisleiding van TUI was erg goed en alles wat tot in de puntjes verzorgd. Ik zou TUI zeker aanraden.

Gereisd met vrienden in november 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,6

Egypte Hurgada met Tui

  • Egypte
  • Familiereis Familiereis
  • 09 January 2016

Goede reisorganisatie. Alles was goed geregeld. Reisleiding in Hurgada was ook top!

Gereisd met partner in mei 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Leukste stedentrip tot nu toe!

  • Hongarije
  • 08 January 2016

Enorm genoten van het prachtige Boedapest! Hotel was perfect gelegen, enorm veel dingen te doen in deze stad en heerlijk eten in Boedapest. Het hotel adviseert je welke activiteiten er in de stad zijn en helpt je deze te vinden. Heel prettig voor de eerste keer in deze stad. Aanrader!

Gereisd met partner in november 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Geweldige ervaring!!

  • Cyprus
  • 08 January 2016

Na mijn bruiloft ben ik samen met mijn man op vakantie geweest naar Cyprus. Daar hebben wij genoten van de prachtige omgeving en luxe in Kefalos Beach Village. Een aanrader voor elk stel!! Enorm tot rust gekomen en het appartement was zeer luxe. Voor herhaling vatbaar.

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,4

Een onbezorgde vakantie om niet meer te vergeten

  • Griekenland
  • Familiereis Familiereis
  • 08 January 2016

In Corfu hebben wij een heerlijke strandvakantie gehad. Het was er super geregeld.

Gereisd met gezin in juli 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Playa del Carmen, geweldige vakantie gehad dankzij TUI

  • Mexico
  • 08 January 2016

Vanaf het vliegveld netjes met de bus opgepikt, waarin meteen alle info werd besproken door een Nederlandse reisleidster van TUI.
Alles was heel duidelijk, en de accommodatie en omgeving, kwaliteit van het eten enz waren idd allemaal zo goed als op de TUI site ook aangegeven was, TOP!

Gereisd met partner in november 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

10,0

Gran Canaria met mijn vriend, all inclusive hotel voor volwassenen.

  • Spanje
  • 07 January 2016

Alles is perfect verlopen, geen op- of aanmerkingen! We werden erg vriendelijk behandeld en alles was super duidelijk. Zo gauw je een vraag had werd je direct de juiste richting in gewezen. We zijn een dagje over de vulkaan gereden en een dagje naar de strand duinen van Maspalomas geweest, waar we ook nog over de lange marktstraat konden lopen met erg leuke kraampjes en winkeltjes. Al met al erg goed bevallen, zeker een aanrader!

Gereisd met partner in oktober 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,8

Geweldige rondreis door Amerika

  • Amerika
  • Autorondreis Autorondreis
  • 07 January 2016

In November 2014 kregen we het idiote idee dat we in plaats van een stedentrip zoals dat jaar (New York in Mei 2014) wel iets meer konden doen. Dit idee werd steeds groter en uiteindelijk hadden we een vakantie van 3 weken bedacht, nu alleen nog werkelijkheid laten worden.

Bij TUI Enschede leverden we ons plan in en binnen enkele dagen hadden ze daar voor ons een complete rondreis bij elkaar gezocht, precies zoals wij het wilden. We waren het dan ook vrij gauw eens. Dankzij TUI hadden we minder dan een maand na ons idiote plan ineens een fantastische vakantie voor ons!

En alles was perfect geregeld en uitgezocht, alles klopte en er is helemaal niets fout gegaan tijdens de vakantie. Dus wij gaan voortaan altijd naar TUI met langere vakanties!

Gereisd met vrienden in mei 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Een super mooie, luxe vakantie op de Dominicaanse republiek!

  • Amerika
  • 06 January 2016

Saona Island bezocht onder leiding van tui. Goed georganiseerd en wij hadden een veilig gevoel. Goed transfer van hotel naar vliegveld en perfecte vlucht met de dreamliner. Een aanrader voor iedereen!

Gereisd met partner in december 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,8

Rondreis door west amerika

  • Amerika
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 06 January 2016

Top vakantie gehad! 16 dagen zelf rond gereden door west amerika. Alles kunnen zien wat we wilde en hotels waren goed. 1 minpunt: hotel in los angeles was totaal aan de andere kant van de stad waardoor veel in de file gestaan.

Gereisd met partner in september 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Prijs / Kwaliteit
7,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

7,8

Zonvakantie in Mallorca

  • Spanje
  • 06 January 2016

Het hotel was prachtig. Veel Duitse jongen, maar verder geen last van gehad. Dichtbij het strand en leuke eettentjes. Het eten en drankjes in het hotel waren prima. Overigs voor de jongeren onder ons bij de bierkoning is een liter baco slechts 12.50!

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,0

Genoten van mijn geliefde Orlando

  • Amerika
  • Familiereis Familiereis
  • 04 January 2016

Vrienden van radio bezocht en seaworld en universal rond neuzen cultuur snuiven Etc drop mij in Orlando en ik voel me gelukkiger dan anders

Gereisd met gezin in oktober 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,3

Sofie

  • Marokko
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Marokko is een veelzijdig land met een prachtige natuur, cultuur en bevolking. In een korte tijd kun je heel veel verschillende indrukken opdoen! We zijn gestart in Marrakech, daar hebben we kennis gemaakt met het indrukwekkende Djemaa el Fna plein. Vervolgens hebben we de koningssteden Rabat, Meknes en Fès bezocht. Onze reisbegeleidster vertelde met veel passie over het land. Maar ook de sterrenhemel in de woestijn, de bergtoppen van het Atlasgebergte en het luxe zandstrand in Agadir hebben indruk op ons gemaakt! Deze reis is best intensief, maar daardoor kun je in een relatief korte tijd veel zien van dit prachtige land. TOP geregeld!

Gereisd met partner in mei 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Reiziger icon

8,8

Best of Cuba

  • Cuba
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Fantastische rondreis gemaakt met zeer kundige, goed Nederlands sprekende Cubaanse reisbegeiding. Hotels zijn goed naar Cubaanse maatstaven gezien.

Gereisd met partner in januari 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Andalusië

  • Spanje
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Met Arke hebben we een prachtige rondreis gemaakt door Andalusië!

Gereisd met partner in juni 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Budget rondreis 17 dagen

  • Nepal
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 30 September 2015

Het vervoer is grotendeels met gereserveerde plaatsen in tourist- lijnbus. Enkele korte transfers per minibus.
Er is 1 lokale engelssprekende reisgids mee die alles perfect regelt.
De hotels zijn beter dan verwacht, sommige basic andere nog aardig luxe en allemaal brandschoon!
Het raften was (in december) heel leuk, totaal niet eng! We kregen wetsuits dus het was ook niet koud.
De trekking hebben wij overgeslagen, hoorden van de anderen dat die erg mooi was maar zwaarder dan ingeschat en had 5 dagen moeten zijn ipv 4.
Kortom voor deze prijs een zeer complete en leuke reis. Schrik niet als je het krt voor vertrek extreem voordelig in de aanbieding ziet!
Let wel dat het in december overdag heel mooi en warm weer is maar 's avons echt koud en de restaurants zijn allemaal buiten of open!

Gereisd met partner in november 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

2,4

Kenya

  • Kenia
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Na een instrumentenstoring boven Sudan is het vliegtuig teruggekeerd naar Hurgharda. Hier hebben we een dag vertraging opgelopen en hebben daardoor van onze geboekte safari bij Arke met 1 uur slapen onvoldoende genoten. We hebben tijdig Arke reizen van de vertraging in kennis gesteld, maar zij hebben totaal geen moeite gedaan om op een ander moment de safari te boeken. Daarnaast voelde Arke zich niet schuldig voor de dag vertraging en heeft een vergoeding hiervoor afgewezen. Ook het Arke bureau in Deventer, waar wij de reis en de safari geboekt hebben, hebben zich niet voor de klant ingezet.
Wij zullen NOOIT meer boeken bij Arke reizen!

Gereisd met partner in december 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
1,0
Reisleiding
1,0
Prijs / Kwaliteit
1,0
Algemeen
1,0
Reiziger icon

8,0

Relext and prachtige reis veel gezien en prachtig land.

  • Gambia
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 22 April 2015

HEB er enorm genoten veel trips gemaakt en prachtig natuurgebied en prachtige stranden Leuk ontvangen door de mensen daar erg vriendelijk. Ga er elk jaar naar toe. Ben er nu 5 keer geweest. En met uitstapjes naar Senegal ook fantastisch. Zou iedereen het aan raden om ook een keer te gaan.U zult er van genieten. En met ARKEFLY altijd goed en fijn om te reizen en vooral de extra mogelijkheden om comfortabel te zitten voor een acceptabele prijs en vriendelijk personeel.

Alleen gereisd in december 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

7,0

Reis voor rust

  • Frankrijk
  • Singlereis Singlereis
  • 02 April 2015

Het was een top vakantie! Ik wilde voor me rust erheen en mijn wens is uitgekomen. Lekker tussen de heuvels. In een luxe Spa hotel HEERLIJK!

Alleen gereisd in maart 2013
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
5,0
Reisleiding
7,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
7,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met TUI?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met TUI of klachten over TUI.