Vámonos Travels ervaringen

De Vámonos Travels ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Vámonos Travels gemaakt hebben.

Er zijn 19 ervaringen met Vámonos Travels geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,9
Vervoer
8,4
Reisleiding
8,8
Prijs / Kwaliteit
8,6
Algemeen
8,7
8,7
Totaalscore
19 beoordelingen
9,0

Gereisd met openbaar. Geweldig ! Goede bussen, goede wegen, aardige bevolking

  • Ecuador
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 01 November 2018

We hebben de standaard rondreis gedaan van Ecuador met 1 extra dag in Baños. In Baños zijn leuke outdoor activiteiten te doen. Het is het enige drukke stadje in de weekenden zeker. De hotels waren allemaal goed, mooi en goed gelegen. De jungle deden we via Tena. Het Park is van een Nederlander. Mooie cabine zonder ramen, met gaas gelegen in een park langs de rivier. Echt wel een jungle gevoel. Leuke gidsen. Over de gehele reis: alles klopte en was goed geregeld. Volgens ons een AANRADER!
Veilig leuk land, niet overspoeld met toeristen. Het is wel min of meer nodig om spaans te spreken. Hier en daar engels maar zeker niet vanuit gaan.
Puerto Lopez is een klein beetje armoedig maar misschien is dat de charme wel ? De accomodatie van Vamonos is mooi en er werken mensen die ook Nederlands spreken Isla de la Plata is erg mooi. Zeker bezoeken als je er bent en de Galapogos eilanden niet doet!

Gereisd met partner in augustus 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

5,3

Teleurstellend

  • Ecuador
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 29 October 2018

Bij onze rondreis in Ecuador zijn de binnenlandse vluchten zo geboekt dat we op de heenreis de transfers en een dagexcursie op de Galapagoseilanden hebben gemist en een dag onnodig hebben moeten wachten op de terugvlucht. Bij terugkomst wordt deze fout afgeschoven op andere partijen, waarbij Vamonos zelf heeft ingekocht.
Accomodaties waren prima.

Gereisd met partner in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
4,0
Prijs / Kwaliteit
4,0
Algemeen
4,0
Reiziger icon

9,3

Mooie reis Japan

  • Japan
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 09 October 2018

Een hele ervaring rijker Japan is zo anders! Het is even puzzelen maar met de metro kom je overal, let wel even op welke kaart u aanschaft want niet alle kaarten gelden voor alle lijnen. Lieve en beschaafde mensen de Japanners. De Organisatie gaan we zeker vaker gebruiken om onze reis samen te stellen het scheelt enorm voorbereidingstijd dus de complimenten!

Gereisd met partner in september 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Onze reis naar Brazilië met Vámonos

  • Brazilië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 07 September 2018

Vámonos was zeer behulpzaam. Wanneer we onze wensen doorgaven kregen we al heel snel een aangepast reisvoorstel.De accommodaties waren allemaal netjes en bevonden zich op leuke locaties, met name Villa Laurinda in Rio de Janeiro en hotel Cruz do Pascoal in Salvador. Ook de Tupana lodge en Fazenda Baía Grande waren erg leuk met activiteiten die vanuit de accommodatie werden georganiseerd.

Gereisd met partner in juli 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,8

Prachtige reis door Namibië

  • Namibië
  • Fly-drive Fly-drive
  • 02 July 2018

We hebben een fantastische reis gehad, waarin we hele verschillende aspecten van het land ontdekt hebben. ook de accommodaties waren steeds verrassend anders en erg mooi. Wat een geweldige locaties! Heel afwisselend en steeds een goede service.

Gereisd met partner in juni 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,3

Japan is het Nederland van Azie, vreemd maar toch bekend

  • Japan
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 06 June 2018

Fijne hotels, leuke Ryokans. Van te voren geef je al een keuze aan of je categorie 1 of 2 wilt (met of zonder eigen wc en douche). Wij hadden een combinatie van en alle verblijven waren schoon en vriendelijk personeel.

Gereisd met partner in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,3

Fantastische 17-daagse reis Japan

  • Japan
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 28 May 2018

Alles geregeld op mooie tijden qua vervoer en goede onderkomens en aanwijzingen hoe daar te komen. Onze landenspecialist reageerde meteen op de vragen en aanpassingen en gaf ook tips bijv om niet in de Japanse feestweek te reizen en de vlucht met de KLM dealweken te regelen. Alles tot in de puntjes verzorgd. We hebben genoten en bevelen Vámonos zeker ook anderen aan.

Gereisd met vrienden in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,3

Prachtige reis door China

  • China
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 24 May 2018

Mooi en interessant land. Veel historie, maar ook veel nieuwe ontwikkelingen. In aanvulling op het door ons voorgestelde reisschema werden een paar nuttige wijzigingen voorgesteld. Bij vragen werd er steeds snel en accuraat gereageerd. Kleine wijzigingen in het schema werden snel doorgevoerd. Het was in een paar gevallen nodig even contact te hebben met de agent omdat er door het hotel een vergissing was gemaakt.

Gereisd met partner in mei 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

Onze reis door Peru

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 11 May 2018

Alles klopte, alles ging op tijd. Er werd snel en adequaat gereageerd op vragen onzerzijds, zowel via de mail als telefonisch. Ook prettige contacten met het Peruaanse reisbureau.

Gereisd met vrienden in april 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Een hele fijne vakantie; mede doordat Vamonos en de Colombiaanse collega's alles zo goed geregeld hadden.

  • Colombia
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 11 May 2018

Een hele fijne vakantie; mede doordat Vamonos en de Colombiaanse collega's alles zo goed geregeld hadden. De hotels waren perfect en lagen heel erg mooi. Vamonos weet waar ze de mensen naar toe sturen. De medewerkster had na 1 gesprek precies door wat ik graag wilde en heeft dat uitstekend geregeld. Alles was tot in de puntjes geregeld; bussen chauffeurs, vliegtuig. De lokale agent in Colombia was zeer behulpzaam, zeer goed te bereiken en ze kwamen heel snel terug als je contact had opgenomen. Vooral de hotel locaties spraken mij zeer aan. Daarnaast schoon, gezellig en vriendelijke staf. Ik heb Vamonos al aan vrienden aangeraden en zal Vamonos zeker in gedachten houden voor andere bestemmingen.

Alleen gereisd in april 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Carretera Austral

  • Chili
  • Fly-drive Fly-drive
  • 13 April 2018

De reis was goed georganiseerd en wijzigingen werden tijdig doorgegeven. Ik heb een prachtige reis gehad! Plezierig contact, ook bij de vestiging in Amsterdam, over de reisopzet en de aanpassing van de standaard reis.

Alleen gereisd in maart 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,4

Chili, land van de Andes, waar elke ervaring weer anders is.

  • Chili
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 14 March 2018

Land met vele gezichten! Het begon al in Santiago, enerzijds lelijke stad waar de kabels rijendik hoog in de straten hangen, met oude verwaarloosde gebouwen en anderzijds prachtige parken en mooie monumenten en een heel modern bijna Manhattan -achtig kantoordeel. Super aardige goedlachse bevolking, altijd bereid om je te helpen. Maar let op je bezittingen en geen gouden/kostbare sieraden draagen (zoals in elke andere grote stad want ook nodige armoe/bedelaars/dieven). Elders in Chili (i.t.t. veel andere latijns amerikaanse landen) super veilig ook om voor twee vrouwen zoals wij alleen te reizen. Aanraders: De route van Pucon door het merengebied naar Huilo huilo (regenwoud en watervallen en mooie trails); San Pedro de Atacam (woestijn, geiser en flaminco-meren); de nationale parken helemaal in het Noorden (rondom Putre), RUST (haast geen touristen in feb/mrt) bergen, woestijnen, wetlands, zoutvlaktes, meren, flaminco's, alle soorten lama's, geisers, vulkanen, woeste rivieren, dus huur een 4x4 als je van avontuur houdt! Voor ons het hoogtepunt, naast natuurlijk Paaseiland voor de rust en mystiek!

Over Vámonos: Goede informatie en hartelijke service. Weten waar ze het over hebben. Flexibel en als er ter plekke iets geregeld moet worden staan ze ook voor je klaar. Uitstekende nazorg.

in februari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,4

Cuba rondreis

  • Cuba
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 14 March 2018

Wij zijn in Cuba op rondreis geweest voor 3 weken en hebben bijna alles geboekt via Vamonos. Dit is ons onwijs goed bevallen en raden het anderen ook zeker aan!

Wij wonen tijdelijk niet in Nederland en zelfs dan regelde ze alles voor ons. Wij kregen zelfs ons visum netjes opgestuurd in Curacao. Vamonos regelde voor ons de accomodaties, de vluchten, het vervoer, het visum, de transfers en verschillende activiteiten.

Heerlijk om op vakantie te gaan en je nergens druk over te hoeven maken. Alles was goed geregeld, we kregen alles ruim van te voren via de mail verstuurd. In Cuba konden we genieten en hoefden we ons niet druk te maken over regeldingen.
Verder had Vamonos voor ons hele fijne Casa's uitgekozen met onwijs vriendelijke en gastvrije mensen. Ze weten duidelijk waar ze het over hebben!

Wat wij een aanrader vinden, en ook een activiteit is welke Vamonos kan boeken, is de El Yunque beklimmen in Baracoa. Geweldig mooie natuur, een pittige wandeling maar zeker de moeite waard. Het begint meteen door een stromende rivier over te steken met water tot aan je middel. Heel gaaf!

Daarnaast was Sierra Maestra heel bijzonder, de accommodatie in de wilde natuur en de tocht naar de "schuilplaats" van Fidel Castro.

Gereisd met partner in november 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,4

Zeer tevreden over Vámonos Travels

  • Chili
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 09 March 2018

Wij hebben een fantastische reis gehad met prachtige landschappen, en supervriendelijke mensen. Deze reis was meer dan de moeite waard.

Gereisd met partner in januari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Indrukwekkend Chili en Argentinie met Vámonos Travels

  • Chili
  • Fly-drive Fly-drive
  • 02 March 2018

Het is Vámonos Travels weer gelukt om karakteristieke, niet standaard hotels te vinden op uitstekende lokaties. Ondanks de vrij korte voorbereidingstijd is een mooie reis samengesteld. Snelle reaktie op vragen, zowel per telefoon als per mail.

De Navimagtrip van Puerto Natales naar Puerto Montt was goed verzorgd en basic, maar goede maaltijden en schone cabine. Elke dag een lezing in het Engels. Het was regenachtig en mistig en een dag hevige storm. Dus helaas niks te zien onderweg. Maar moet bij mooi weer echt schitterend zijn.

Gereisd met partner in januari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
7,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,6

Dit is de 6e keer dat Vamonos voor ons een reis heeft verzorgd. Opnieuw zijn wij onder de indruk van de professionaliteit van Vamonos.

  • Zuid-Afrika
  • Familiereis Familiereis
  • 28 February 2018

Dit is de 6e keer dat Vamonos voor ons een reis heeft verzorgd. Opnieuw zijn wij onder de indruk van de professionaliteit van Vamonos.

Alle voorgaande reizen waren specifiek voor mijn vrouw en mijzelf. Deze keer ging het gezin van onze dochter mee. Twee volwassenen en twee jongens van 7 en 9 jaar. Dat vraagt een andere insteek van de reis.
Vamonos is er in geslaagd om een mooie combinatie te maken van een kids reis en voldoende aantrekkelijke bezienswaardigheden voor de volwassenen.
Wij gingen dit keer voor de Garden Route in Zuid Afrika. Hoogtepunten waren de diverse wildparken zoals Bontebok National Park, Garden Route Game Lodge Albertinia, Struisvogel tour, Cango Caves, de Big Tree in Tsitsikamma, Addo Elephant Park en zo meer.
De overnachtingen waren allen van goede kwaliteit met als hoogtepunt aan het einde van onze trip een 3 daags verblijf in het luxe Kariega Game Reserve, een private reserve waar je compleet in de watten wordt gelegd.
Deze vakantie was mede door de aanwezigheid van onze kleinkinderen om nooit meer te vergeten!
Komend jaar gaan we weer een reis samenstellen met Vamonos!

Gereisd met gezin in augustus 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Fantastische vakantie Mexico & Belize!

  • Mexico
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 23 February 2018

Het was een fantastische vakantie met een mooie mix van strand, cultuur, regenwoud, geschiedenis etc. De hotels waren heel erg goed! En het openbaar vervoer was goed geregeld. Overigens heb je op JFK vliegveld in New York wel ruim de tijd nodig om over te stappen (ivm alle veiligheidsmaatregelen). In Atlanta ging het sneller (maar kan ook komen omdat het 1 jan was). Op terugvlucht had ik ook nog het geluk dat ik comfort+ en business class mocht vliegen (omdat ik geselecteerd werd voor een steekproef controle:) dat was erg fijn!)

Mexico
Algemeen: De bussen Mexico waren sowieso zeer goed geregeld. Goede nette bussen en ze reden altijd goed op tijd. Dus een erg goede manier om je te verplaatsen daar.
Cancun: hotel en transfer was erg goed geregeld.
Chichen Itza: Mooie plek, en hotel was erg goed. De 'Ik Kil Cenote’ is ook mooi. Buiten deze dingen was er niet zo heel veel te doen.
Merida: Leuke stad en genoeg te doen in de omgeving. Ook naar het nationale park geweest (flamingo’s en mangrove). Zoals Vámonos al schreef is dit erg mooi. Er was genoeg te doen in Merida, en had hier nog wel 1 of 2 dagen langer kunnen zitten.
Playa del Carmen: Kort bezocht omdat ik de boot hier moest nemen. Mooi strand, wel erg toeristisch
Cozumel: Boottocht is eenvoudig te regelen vanuit Playa del Carmen. Mooi eiland met mooie kust. Vooral het duiken schijn hier erg mooi te zijn. Ik heb alleen gesnorkeld, en dat wat niet heel bijzonder. Als je niet gaat duiken heb je mogelijk aan 1 dag voldoende. Je kunt makkelijk met een scooter of fiets het eiland verkennen.
Tulum: Dit was een van de leukste plekken in Mexico. Ruïnes aan de kust zijn heel mooi. Verder leuke sfeer in Tulum. Ook nog naar Akumal geweest voor de zeeschildpadden. Ook naar ‘Dos Ojos’ geweest. Hier heb ik gesnorkeld in de grotten. Was echt heel mooi! Aanrader! In Tulum had ik me nog wel langer kunnen vermaken.
Chetumal: vanaf hier de boot naar Belize. Is een vrij grote havenstad, maar verder niet heel bijzonder. De boot naar Belize is makkelijk te vinden en verder wijst alles voor zich. Allemaal best goed geregeld (ook douane/migratie etc).

Belize:
Algemeen: Belize is echt een fantastisch land! Openbaar vervoer is goed geregeld en het Belize heeft van alles te bieden. Ook fijn dat de mensen zowel Engels als Spaans spreken. Daarnaast zijn de mensen in Belize erg vriendelijk en behulpzaam en vooral heel relaxed.
Caye Caulker: Dit is echt leuk eiland en was een van de leukste plekken tijdens mijn vakantie. Het is niet heel groot, maar de sfeer is erg goed. Vooral veel backpackers en wat hippies. Verder geen auto’s op dit eiland (alleen golfkarretjes). Veel leuke plekken en restaurants. Het koraalrif is in goede staat en erg bijzonder. Heb 2 x gesnorkeld en dit was tot nu toe de beste plek waar ik ooit gesnorkeld heb (o.a. zeekoeien, heel veel roggen en verpleegstershaaien, mooie koraal en veel vissen). Het water is erg mooi en de mensen zijn heel relaxt. Het motto van het eiland is ook ‘go slow’. Het staat niet bekend om de mooie stranden, maar je hebt wel plekken waar je goed kunt zwemmen. Als mensen naar Belize gaan moeten ze hier heen!
San Ignacio: Mooie plek in het binnenland waar ontzettend veel te doen is. Ik had hier ook nog wel wat langer willen blijven. De meeste hotels waar ik geweest ben waren erg goed, maar het hotel in San Ignacio (Crystal palace resort) was een van de favorieten. Het was een familiebedrijf en de eigenaren waren erg behulpzaam en gezellig. Ik heb 1 dagtour gemaakt naar ‘Barton creek’ en ‘Big rock’. Barton creek is een grot waar je kunt kanoën en waar de maya’s kwamen. Big rock ligt in het pine ridge forest en is een mooie waterval. De tweede dag ben ik naar ATM cave geweest. Dit was samen met Caye caulker en Tulum een van de hoogtepunten.
ATM cave is een grot waar de maya’s offers brachten. Er zijn ook behoorlijk wat mensen geofferd. Het is een mooie tocht door de jungle, waarbij je een aantal keer een rivier over moet zwemmen. Daarna ook nog 500 meter in een grot (klimmen, zwemmen, manoeuvreren). Overal zie je nog restanten van de maya’s (potten, kruiken etc) en daarnaast dus ook menselijke overblijfselen met als hoogte punt ‘the crystal maiden’. Als iemand ooit naar Belize gaat is dit een aanrader!!
Belize stad: niet heel veel te doen, en niet helemaal veilig. Werd mij na zonsondergang geadviseerd niet meer alleen over straat te gaan. Overdag schijnt het wel goed te zijn.

Alleen gereisd in december 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,5

Een prachtige Chili & Argentinië reis met Vámonos Travels

  • Chili
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 23 February 2018

We hebben een prachtige reis gemaakt door Chili & Argentinië. Zeer tevreden, goed geregeld door Vámonos Travels en aangepast volgens ons verzoek.

We verbleven in geweldige (boutique) hotels, alleen Rifugio Quernos kan een opknapbeurt gebruiken. Het personeel in de hotels was erg vriendelijk. We hebben een fantastische Navimag boottocht met gids gemaakt. Onze reis bouwde op naar hike in Torres del Paines en de gletschers van El Calafate. Hike op W-trail met de klok mee is met de (harde) wind mee en beviel erg goed.

Het Routeboek wat we van Vámonos hebben gekregen is goed maar soms lastig vol te houden als je een afslag mist. De tip voor de navigatie applicatie maps.me is een goede uitkomst (wellicht minder bruikbaar voor sommigen).

Tip: Dat dirt roads bestaan en in onze route zaten hadden we graag geweten, en dan liever een grotere huurauto dan onze Peugeot 208 gehad. Maar de Peugeot kon het wel allemaal aan :-)

Gereisd met partner in januari 2018
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

5,4

Rondreis Peru

  • Peru
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 01 February 2018

MacchuPicchu was natuurlijk top!

De bemoeienis vd reisorganisatie was niet erg professioneel. Vluchten vergeten door te geven aan degene die de transfers zouden verzorgen, programma op onlogische manier omgooien enz.
Ik zou iig niet nogmaals met deze organisatie gaan.

Gereisd met partner in december 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
6,0
Vervoer
6,0
Reisleiding
5,0
Prijs / Kwaliteit
5,0
Algemeen
5,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Vámonos Travels?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Vámonos Travels of klachten over Vámonos Travels.