Van Verre ervaringen

De Van Verre ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met Van Verre gemaakt hebben.

Er zijn 8 ervaringen met Van Verre geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,6
Vervoer
8,4
Reisleiding
8,5
Prijs / Kwaliteit
8,8
Algemeen
8,6
8,6
Totaalscore
8 beoordelingen
9,0

Een schitterende privé rondreis door Maleisië in maart 2019

  • Maleisië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 11 April 2019

Eerst naar Jakarta ( 4 nachten ) en daarna via Kuala Lumpur naar Taman Negara (Kuala Tahan ), vervolgens via een mooie slingerroute over de Cameron Highlands naar Tapah, Ipoh en tenslotte naar Penang. Tijdens deze privé rondreis met een eigen chauffeur in een keurige (sedan) auto hebben wij heel veel moois gezien. Alle uitstapjes ter plaatse+ alle hotels was goed gedocumenteerd door Van Verre in een keurig boekwerk. Super goede hotels onderweg gehad. Reisduur 35 dagen. Na Maleisië zijn wij nog 11 dagen naar Sulawessi ( Indonesië ) gegaan
Een van de medewerkers van Van Verre ( mevr. Debbie Peters-Hendriks ) heeft vanaf het begin van onze planning in 2018 t/m ons vertrek in maart 2019 alles goed geregeld conform onze wensen. Tussentijdse vragen gedurende onze planning heeft zij snel behandeld. Het is fijn om met zo'n reisorganisatie en kundige medewerkers zaken te doen. Ieder tussentijdse wijziging heeft zij super goed afgehandeld. Bij ons volgende privé rondreis ( naar Vietnam of Thailand ) zullen wij zeker weer met Van Verre in zee gaan.

Gereisd met partner in maart 2019
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

9,0

Prachtige reis naar Sumatra, Flores, Komodo en Bali

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 27 November 2017

Een werkelijk fantastische reis gemaakt. Van Verre heeft goed naar onze wensen geluisterd, alles wat we wilde zien, hebben we ook gezien. Super goede accommodaties, prima vervoer, alles liep gesmeerd. Tijdens de reis werd er een hotel veranderd en ook daarvan bracht de reisorganisatie ons gelijk persoonlijk op de hoogte. 1 keer met een vraag mailcontact gehad en dit is ook onmiddellijk door de reisorganisatie opgelost.
Al met al een zorgeloze reiservaring gehad. De volgende reis (Vietnam) gaat ook met Van Verre!

Gereisd met partner in september 2017
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
9,0
Reactie van Van Verre
27-11-2017

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Reiziger icon

8,0

Een heel prachtige reis van vier weken door Sulawesi samengesteld met behulp van Chantal, waar alle wensen en ook ideeen worden ingepst in vierweken rondtrekken door Sulswesi

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 03 October 2016

Van het uiterste zuiden Bira, naar het noorden van Sulawesi , Manado reizden we.
Heel veel gezien en meegemaakt. Prachtige natuur , bijzondere cultuur, met drie dagen een prima gids en zeer vele snorkel paradijzen waren ons deel.
Een zeer bekwame en zeer ervaren en ook heel vriendelijke zorgzame chauffeur die ons overal en veilig bracht daar waar we graag wilden zijn.
Fijne, gezellige vaak kleinschalige onderkomens.
Kortom :De wijze waarop je bij van Verre ontvangen wordt en meegenomen wordt in wat je graag zou willen bereizen is erg aangenaam en zeer informatief, Dit wordt vervolgens bewaarheid in de de werkelijke reis.

Gereisd met partner in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

9,5

Ongelofelijk mooie rondreis door Bali, moeder met 2 puberdochters

  • Indonesië
  • Familiereis Familiereis
  • 30 July 2016

Na twee dagen Sanur om bij te komen van de reis, begon de rondreis in Ubud. Een kookworkshop bij een Balinese familie thuis gedaan, superleuk en lekker! Van alles gezien in de omgeving. Na 4 dagen Ubud naar Candi Dasa gereisd. Chauffeur sprak Nederlands en vertelde onderweg van alles over de cultuur. Onderweg prachtige tempels gezien. Daarna naar Lovina, prachtige tocht door de bergen, Besakih tempel en vulkanen gezien. Vanuit Lovina hebben we een junglewandeling gemaakt bij de waterval van Munduk. De tocht van Lovina naar Legian was adembenemend, met rijstvelden, tempels, meren en vulkanen. Daarna lekker bijgekomen van de reis in Legian. Uitstekend georganiseerd, supersfeervolle hotels, allemaal met zwembad, ruime luxe kamers met een extra bed, stoelen in het vliegtuig waren gereserveerd, goede tips en informatie. Nog nooit zo'n vlekkeloze reis meegemaakt en zo'n uitstekende service van een reisbureau, en dat terwijl we al heel wat gereisd hebben. De meiden (15 en 17) hebben de reis van hun leven gehad. In de toekomst absoluut weer met Van Verre op reis!!

Gereisd met gezin in juli 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,6

China

  • China
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Deze reis was voor ons de derde keer met van Verre. Perfekte planning, mooie hotels, leuke excursies

Gereisd met gezin in juli 2011
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,2

Sumatra- Java en Bali in 30 dagen

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

We zijn in 2010 geweest, maar praten er nóg over. We kwamen voor een offerte bij Van Verre en werden zo vriendelijk en persoonlijk ontvangen. Dachten met ons gezin, met 3 kinderen van 6, 8 en 10 jaar, mee en stelden voor ons de perfecte reis samen. Voor vertrek een fijn reisoverzicht ontvangen.
Onderweg 2 maal contact met ze nodig gehad en met NL contact opgenomen. Direct ( 1 x zelfs binnen het kwartier!) werd alles goed geregeld en opgelost. Dus ook op afstand doet Van Verre wat je verwacht en bezorgt je echt een ontspannen reis. Uitstekende accomodatie's. Als we weer richting Azië gaan nemen we zeker weer contact op met Van Verre. Een betrouwbare reispartner, zowel vooraf als onderweg! Met vlag en wimpel geslaagd wat ons betreft!!!!

Gereisd met gezin in juli 2010
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,4

Sumatra, Java & Bali

  • Indonesië
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 30 September 2015

Van Verre begrijpt wat induviduele reizigers willen. Een prima combinatie van toeristische highlights en eigen inbreng. En ze zijn absoluut in staat om je het perfecte te bieden! Grandioos!

Gereisd met partner in januari 2012
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon

8,0

Laos

  • Laos
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 31 May 2015

Laos, een prachtig land, met wat verlegen afstandelijke mensen. Toeristen hebben wij bijna niet gezien.
Wij waren in oktober 2014 in Laos. De reis was goed georganiseerd. Eerst een paar dagen in Bangkok (China Town en fietsen echt een aanrader!). De offerte van Van Verre was wat slordig en ook na thuiskomst is er geen enkel contact geweest. Dit was jammer en een gemiste kans vonden wij. Maar al met al een prachtige vakantie, leuke hotels en goed georganiseerd.

Gereisd met partner in oktober 2014
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
8,0
Reisleiding
8,0
Prijs / Kwaliteit
8,0
Algemeen
8,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met Van Verre?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met Van Verre of klachten over Van Verre.