VNC Asia Travel ervaringen

De VNC Asia Travel ervaringen, beoordelingen en klachten zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl die een reis met VNC Asia Travel gemaakt hebben.

Er zijn 7 ervaringen met VNC Asia Travel geplaatst.


Plaats beoordeling
Accomodatie
8,7
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,3
Prijs / Kwaliteit
9,1
Algemeen
9,4
9,1
Totaalscore
7 beoordelingen
9,0

China

  • China
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 June 2016

De kennis over China, de vriendelijkheid waarmee dossiers behandeld worden, de vriendschap en de organisatie zijn allemaal tiptop. Daarnaast zat de route goed in elkaar, de treinreizen waren heel comfortabel, en de hotels handig centraal gelegen.

Gereisd met partner in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

8,8

Fijne reis Vietnam

  • Vietnam
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 June 2016

Alles was perfect geregeld, de reis was mooi, wel te vaak merchandise na excursie, dat vonden we wel jammer. Deze reis kan wel afhankelijk zijn van de gids, als je een slecht verstaanbare gids hebt, wordt je reis wel vermoeiend en saai. Gelukkig hadden wij 2 hele goede gidsen en 1 slechte, maar gelukkig hadden we de slechte gids maar 1 dag.

Gereisd met partner in februari 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
8,0
Vervoer
9,0
Reisleiding
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Heerlijke Taiwan reis

  • Taiwan
  • Autorondreis Autorondreis
  • 10 June 2016

Taiwan is een prima georganiseerd land maar we waren toch blij de hotels via VNC geboekt te hebben. Leuke keuzes die je o.a. door de verborgen locaties zelf niet onderweg zou vinden. Goed schema waar langere reisdagen werden gevolgd door rustiger dagen. Het maakte onze vakantie nog relaxter.

Gereisd met gezin in juli 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
8,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

10,0

Fantastisch!

  • China
  • Autorondreis Autorondreis
  • 10 June 2016

We hadden een fantastische China reis. Ze staat in de top drie van onze China Reizen. De minderheidsdorpen in de bergen van Yunnan, de hotels, de gidsen, de chauffeurs, de mensen, de natuur, het lekkere eten langs de weg, het prachtige weer ze verdienen allemaal een 10 op 10 en natuurlijk jullie ook die alles voor ons in order gemaakt hebben. Bedankt voor de goede service!

Gereisd met partner in februari 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
10,0
Reisleiding
10,0
Prijs / Kwaliteit
10,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,3

Heerlijke vakantie Laos met VNC

  • Laos
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 June 2016

We hebben een prachtige reis gehad. De eerste dagen was onze koffer niet aanwezig. Niet prettig maar VNC was goed te bereiken en heeft ons geholpen. Hotels waren perfect, vooral die in Mai Chau. Fietsen in Laos was erg leuk. Goede gidsen. Wij hebben genoten van onze vakantie!

Gereisd met partner in januari 2016
Scoreverdeling
Accomodatie
10,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon

8,8

Fantastische reis naar Tibet

  • China
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 June 2016

Reis zat goed in elkaar. De eerste dagen in Lhasa waren fijn om aan de hoogte te wennen. Lake Namtso is mooi, maar de overnachting is heel oncomfortabel. Alles is er duur, neem je eigen eten mee!

Gereisd met partner in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
7,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
10,0
Reiziger icon

9,0

Rondreis Japan

  • Japan
  • Individuele rondreis Individuele rondreis
  • 10 June 2016

Wij hebben samen zeer genoten van onze reis het liefst waren we er nog langer. Zodra we weer op schiphol stonden zeiden we tegelijk tegen elkaar "ik wil weer terug". De reis was echt indrukwekkend en mooi, adembenemend om te zien hoe de boeren hun gewas aan het oogsten waren terwijl ik met de trein langskwam rijden. We hebben van alle dorpen en steden genoten. Alleen maar hoogtepunten, Tokyo was ook leuk maar niet echt wat wij ervan hadden verwacht, ons hart ligt ook meer in Kyoto. Als we terug gaan dan zouden we graag willen beginnen in Kyoto, om nog meer dingen te bezichtigen en te ondernemen. De trein naar Nagano was goed verlopen we waren vroeg opgestaan en hadden een plekje om rustig te kunnen zitten, heel erg bedankt daarvoor.

Gereisd met partner in juni 2015
Scoreverdeling
Accomodatie
9,0
Vervoer
9,0
Prijs / Kwaliteit
9,0
Algemeen
9,0
Reiziger icon


Ben jij op reis geweest met VNC Asia Travel?
Plaats een beoordeling met jouw ervaringen met VNC Asia Travel of klachten over VNC Asia Travel.