België ervaringen

De België ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in België.

Er zijn 18 België ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,5
Totaalscore

18 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
6,8

Xhoffraix

🇧🇪 België
Familiereis
01-02-2017

Klein plaatsje. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Verder weinig te doen in het dorp, echt voor rustzoekers.

Gereisd met gezin in juli 2013
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,5

Rochefort

🇧🇪 België
01-02-2017

Cultuur en natuur. Mooi om te wandelen. Pittoresk dorp. Verder niet zo heel veel te doen. Voor kinderen niet de beste plaats denk ik.

Gereisd met gezin in juli 2012
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,5

Rochefort

🇧🇪 België
01-02-2017

Cultuur en natuur. Mooi om te wandelen. Pittoresk dorp. Verder niet zo heel veel te doen voor kinderen.

Gereisd met gezin in juli 2012
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,3

Wirtzfeld

🇧🇪 België
Familiereis
01-02-2017

In de omgeving van Wirtzfeld is veel te doen voor mensen die van de natuur houden of met kinderen op stap zijn.

Gereisd met gezin in juli 2011
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
8,5

Schitterend Durbuy en omgeving

🇧🇪 België
Familiereis
31-01-2017

Je kunt in de omgeving mooi fietsen, kanoën of wandelen. Durbuy zelf is een toeristisch, maar erg leuk stadje. In de zomer kun je heerlijk buiten op een van de vele terrassen eten.

Gereisd met partner in juli 2013
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,8

Brussel

🇧🇪 België
31-01-2017

Drukke, toeristische stad. Veel oude mooie gebouwen, maar de stad zelf vind ik niet zo bijzonder. Manneke Pis stelt eigenlijk ook niet veel voor.

Gereisd met partner in december 2012
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,0

Stedentripje Gent

🇧🇪 België
31-01-2017

Gent is een leuke stad maar ik vond dat er niet veel te doen was. Ik vind Brugge bijvoorbeeld een veel leukere en gezelligere stad.

Gereisd met partner in december 2012
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,4

Stedentrip Brugge

🇧🇪 België
31-01-2017

Brugge is een leuke, gezellige en romantische stad. Je kunt er goed eten want er zijn veel restaurantjes. Perfect voor een romantisch weekendje weg dicht bij huis.

Gereisd met partner in december 2012
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
8,3

Brugge en Oostende

🇧🇪 België
Autorondreis met TUI
20-01-2016

Heerlijk uitje gehad en wat is Brugge een leuke stad. Heerlijk strand in Oostende en restaurant au Roy Henry aan de boulevard serveert heerlijke gerechten en super nagerechten! Echt een aanrader! Ook even langs Gent?

Gereisd met partner in september 2015
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,0

De stad Gent!

🇧🇪 België
12-01-2016

Gent is leuk als stedentrip voor 2dagen of meer. Er is staan veel mooie gebouwen. Kortom met de architectuur zit het goed. Ook het eten is goed. Er zijn gezellige straten waar je wat kunt eten of drinken. Het nachtleven is oké, niet bijzonder specticulair. Qua shoppen vond ik het tegenvallen. De omgeving is prima te vertoeven voor een paar dagen. En de belgen zijn vriendelijk!

in mei 2015
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
8,0

Geweldige actieve vakantie

🇧🇪 België
08-03-2015

Zijn naar Durbuy geweest, gefietst en gewandeld in het bos van de Ardennen! Kortom een geweldige actieve vakantie met de mogelijkheid om ook ff lekker bij te komen onder genot van een Belgisch pilske!

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,2

Mountainbiken in de ardennen

🇧🇪 België
08-03-2015

Voor het eerst een mountainbike vakantie gehouden in de Ardennen. Dat was echt een hele gave beleving. S morgens op de fiets eind van de middag weer terug in het huisje. S avonds lekker in het zwembad of in de sauna tot rust komen. Sportieve vakantie was het zeker wel!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,6

Rooompot

🇧🇪 België
03-03-2015

mooi park waar genot voorop staat voor jong en oud, wij gaan elk jaar weer naar een van hun parken behalve belgie daar zijn we nog niet geweest dus wilden we daar nu wel eens heen

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,0

Alé, België neemt je mee

🇧🇪 België
20-02-2015

Patatekes, heerlijke wafels, bonbons ge kan het zo zot niet verzinnen. Ontdek de steden zoals Brussel, Brugge en Antwerpen. Wat een fantastische sfeer. Ik zou zeggen: dit weekend?

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
7,2

Gezellig weekendje weg

🇧🇪 België
17-02-2015

Vorig jaar mijn vriend getrakteerd op een weekend Brugge. Adembenemende stad met geweldige chocolade winkels, Belgische wafels en lekkere biertjes. Ook een leuke stadstocht gemaakt met rondvaart boot en een bierbrouwerij bezocht. Heel fijn gehad samen in Brugge :)

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
8,4

De toerist uithangen

🇧🇪 België
17-02-2015

Wij hebben veel gezien en heerlijk op terrasjes gezeten. Je bent niet heel ver van huis, maar toch in het buitenland en dat ervaar je ook!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
8,4

Bruge , gent & antwerpen

🇧🇪 België
16-02-2015

zo wel Ik nog niet Bruselas ken , Wat Ik Tot nu toe gezien heb van belgie vond Ik geweldig .
Idereen heel netjes en correct en ook leuke winkels en veel juweliers ..
Ook vond de eerste keer interesant in antwerpen zo veel joden te zien in hun traditioneel kleding , was Ik toen heel jong en had nooit gezien een rabijn persoonlijk

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4
6,8

Leuk voor stedentripjes

🇧🇪 België
16-02-2015

Ik was een weekendje in Antwerpen! Echt een hele leuke stad om te shoppen. Er zijn heel veel leuke restaurantjes waar je lekker kunt eten, leuke kroegjes en het sportpaleis is vlakbij de stad waar altijd wel iets leuks georganiseerd wordt.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
7,7
Cultuur
7,3
Stranden
6,3
Steden
8,1
Eten & drinken
7,7
Activiteiten
7,4

Heb jij een rondreis door België gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw België ervaring, reistips of reisverhalen.