Bolivia ervaringen

De Bolivia ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Bolivia.

Er zijn 3 Bolivia ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8.7
Cultuur
8.3
Stranden
1
Steden
7.3
Eten & drinken
6.3
Activiteiten
8.3
7.4
Totaalscore

3 beoordelingen

7,4

Rondreis Peru & Bolivia

馃嚙馃嚧 Bolivia
Groepsrondreis met Shoestring
18-01-2017

Salar de Uyuni is iets wat je gezien moet hebben in Bolivia. Dit is iets wat je je niet kunt voorstellen.

De plaatjes zijn waanzinnig, maar in het echt nog mooier! De witte wereld die heel warm aanvoelt is sowieso gek! Eigenlijk zie je niets en tuur je eindeloos in verte, maar dat maakt het zo mooi.

De enorme cactussen op het eilandje en de wandeling die je daar kunt maken: neem je tijd en geniet! geniet vooral!!! Ik heb slechts een dag op de zoutvlakte mogen verblijven. Weet dat er ook meerdaagse tours te maken zijn en dat lijkt me ook waanzinnig. Wat er natuurlijk bij hoort is het maken van de diepte foto's. ontzettend leuk als herinnering! Denk om je kleren als je op de grond gaat liggen voor de perfecte foto: het zout vreet zo je kleding binnen! Zonnebrand zeker niet vergeten! De felle zon in combinatie met de witte vloer is verraderlijk, want soms voelt het best frisjes aan met de harde wind!

Potosi in Bolivia vond ik persoonlijk wat tegen vallen, zeker als je niet de mijnen in gaat kun je dit wat mij betreft overslaan. La Paz is een hele bijzondere stad, chaotische, druk, kleurijk en bijzonder. Het ligtin een dal, als je op de rand staat zie je pas echt hoe waanzinnig deze stad is. Titicacameer is ook mooi, ofwel vanuit bolivia of vanuit Peru.

Alleen gereisd in apr. 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
0,0
Steden
6,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
6,7

Prachtig magisch land, lijkt wel geschilderd!

馃嚙馃嚧 Bolivia
Individuele rondreis met Discovery Reizen
07-01-2016

Bolivia, in een woord geweldig!!

Van het andesgebergte naar het Amazonegebied ! Bolivia heeft het allemaal!

Salar de uyuni was zeker het hoogtepunt! De bergen leken wel geschilderd zo mooi ! Vaak met open mond naar de landschappen staan kijken , hoe is het mogelijk zo mooi!

Dan van het redelijke koude andesgebergte naar het Amazonegebied . De pampa's ! Geweldig ! Veel dieren zoals ara's, toekans , capibara's , roze dolfijnen , anaconda , noem maar op !

Mensen zijn heel vriendelijk !

Een minpuntje, dat is het eten , wij reizen altijd lowbudget , het is lastig om dan lekker en gezond te eten vonden wij.

Bolivia heeft ons verrast ! Wij zouden iedereen dit prachtige land aanraden!

Gereisd met partner in dec. 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
1,0
Steden
8,0
Eten & drinken
5,0
Activiteiten
9,0
8,2

Fantastisch Bolivia met haar kleurrijke bevolking, prachtige natuur, interessante cultuur en vooral de vriendelijke en gastvrije bevolking.

馃嚙馃嚧 Bolivia
30-09-2015

backpacking door Bolivia, gewoon op de Plaza Mayor van La Paz mensen kijken en mee gaan in hun cultuur, zo vriendelijk en gastvrij. Natuurlijk ook de zoutvlaktes van Ujuni en de mijnen in Potos铆. Wat een ervaringen en cultuurbelevingen. Bolivia kan ik iedereen aanraden, gewoon rondreizen met het openbaar vervoer of georganiseerd. Top bestemming!

Gereisd met partner in mei 2021
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
0,0
Steden
8,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
9,0

Heb jij een rondreis door Bolivia gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Bolivia ervaring, reistips of reisverhalen.